Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok geçmiş olsun..şükür temiz çıkmış.bende çektiricem 3.kez klomeni denedikten sonra.bu ay boş kistim olmuş onu eritmekle meşgulüm.inşallah çektirmeme gerek kalmaz çünkü çok kokuyorum.ama tıkalı çıkmasından daha çok korkuyorum.çünkü sonrası ameliyat olacak.doktorum anestezisiz çekilmesinden yana.zaten hastanede çekmiyor prosedür gereği.ne yapıcam bilmiyorum.senin adına çok sevindim canım..

Son düzenleme:
Kızlar kafam şu rahim filmine iyice takıldı.siz konuştunuz aklıma geldi yine ve çok korkuyorum ben ya.ben özel bi hastaneye gidiyorum bu ay yeni başladım.oraya fiyatını sordum.ilk defamı geliyorsunuz dediler?bende kek gibi evet dedim.ağrılı olarak 250 lira dediler bana fiyat çok geldi.
birde birşey sormak istiyorum. anestezi lokal mi yoksa genel mi oluyor.?
bi soru daha istanbulda bildiğiniz merkezler varmı?..
hepinizi öpüyorum ve cvplarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:

Canım korkma yaa korkup kendini kasarsan daha çok canın yanar. rahat ol. ben geçen sene medical parkta anestezili 160tlye çektirmiştim. emekli sandığından. sen istanbuldaydın galiba. istanbulda fındıkzade mi ne varmış orayı çok methediyorlar canım. anestezisiz ama ağrısız çekiyolarmış orda ama biraz tuzlu bildiğim kadarıyla bi fiyat al bakalım ordan. bu arada benim genel anestezi olmuştu.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..

Çok geçmiş olsun canım ya, seni de üzdüm sanırım.İnşallah en kısa sürede sende yavruna kavuşursun, inan bunu o kadar içten söylüyorum ki.İnşallah Allah'ım en kısa zamanda verir.
Hem sen daha gençsin, ben inanıyorum kısa süre içinde bize güzel haberler vereceksin.Sonra hiç ara vermeden bir daha yaparsın ne güzel ikisi bir büyür.Ben şimdi çok pişmanım, hemen düşünmediğime, yok şuda olsun yok buda olsun, bir bakıyorsun yaş ilerlemiş.bu kadar zor olacağını bilseydim hemen ikincinin çalışmalarına başlardım.Ama biliyorum biz yaza kadar hamile kalacağız, içimden böyle geçiyor.
ben de anestezili istiyorum bakalım artık doktora bi gideyimde.

mrb kızlar valla ben cok korkuyorum su rahım fılmı sısnden yaa agrılı oluyomus ben doktorumla gorustum anestezılı olsun mu dıye yaaa hıç gerek yok nben yaparsam hıç bısey anlamazsın dedı ıns oyle olur yada ıns hıc ona gerek kalmaz da hamıle oluruz yaa gercı okadar ılac ıctım olmadıda bu ay hıc bısey ıcmıyorum bu ay mı olcak da ıste umut...

canım ben 3 kere günlük 3 tane klomen kullandım şimdi gene klomenle devam edeceğiz çünkü gonal f yi devlet ödemiyo hatta ovitrelleyi ödemiyo pregnyl getirtiyoruz

radyoto
sağol canım istanbuldaysan fındıkzadede radyatom var oarada ağrısız çekiliyomuş ücreti 350 milyon sanırım maddi durumun iyiyse direk oraya git derim kis eriyince

kızlar kızlar sizin düşüncelerinize acilen ihtiyacım var.geçen hafta yazmıştım hcg 14.8 çıkmış ve gebelik olabilir demişti doktor ama önümüzdeki hafta tekrar yaptır emin olalım dedi bende salı günü gittim sonuç değerim 1 çıktı.Şimdi benim size sorum şu anladığım kadarıyla gebelik yok ve tüm regl dönemi belirtilerim var.ayın 19.unda olacağım.daha önce yazdığım yazıyı okuyan arkadaşlar hatırlayacaktır benim vajinal akıntım ile ilgili büyük problemim var.diyorum ki bebek tedavisi yerine bu akıntı için tedaviye mi başlasam yoksa gebelik için mi tedaviye devam edeyim.eşimi de kırmak istemiyorum ama gerçekten bu rahatsızlık beni mahvediyor psikolojik olarak.uffffffffffffffffffff bildiğiniz depresif moddayım

canım ben 3 kere günlük 3 tane klomen kullandım şimdi gene klomenle devam edeceğiz çünkü gonal f yi devlet ödemiyo hatta ovitrelleyi ödemiyo pregnyl getirtiyoruz

canım benim sağol sorularımı cevapladığın için.Pregnyl 'de ödemiyor ama fiyatı çok daha uygun demi. Bende onu isteyeyim bari.Diğeri her ay her ay pahalı oluyor ya.gonal f şu göbekten vurulan yumurta geliştirici değil mi?O pahalı mıymış?

çok geçmiş olsun bende pzt rahim filmi çekilicem de of ya anestezi yokmuş çekileceğim yerde de bir şey sorucam bu ağrı adet ağrısı gibi bir ağrı mı yoksa etiinin acısı mı bir arkadaşım bi aleti yaklaştırıyolar o etini tutuyo falan demişti de ondan çok korıkuyorum bilgi verirsen çok sevinirim

pregnylin bir kutusu 10 milyon 2 kutu vuruluyo yani 20 milyona geliyo ovitrelle 80 milyon yalnız her eczanede yok istanbuldan getirtiyorum kargo ücreti falan 30 a geliyo gonal f de evet göbekten vuruluyo klomenle 6 kere deneyip olmazsa gonal f ye geçeceğiz onunda en ucuzu 250 milyondan başlıyo ve vucuduyun kaç kutuya cevap vereceği belli değil

canımmerhaba ağrı olmuyo dersem yalan söylemiş olurum dün sabah çekindim bugün akşam oldu hala ağrı kesicilerle ayaktayım belim kasıklarım kopacak gibi ağrıyo ama her merkezin tekniği farklıymış ve kişiden kişye değişirmiş adet ağrısı fazla olanın filmdede ağrısı fazla olurmuş filmide kısaca anlatayım girmden 15 dk önce kas gevşeticci bir iğne yapıyolar 15 dk sonra röntgen masasına yatıyosun jinekolojjik muayenede kullanılan bi kanül var onu takıyo ordan sıvıyıveriyo sıvıyı verince baya canın yanıyo bide onu 2 kere verdiler bana 2 kere film çektiler yani, baya bi kanamam oldu yanında mutlaka ped götür halada devam ediyo ama benimki böyle oldu diye seninkide ağrılı olacak diye bir kural yok hiç ağrı hissetmedim diyen arkadaşlar var allah yardımcın olsun

canım çok sağol..Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah.bende salat-ı tefriceye başladım.Allah dualarımızı kabul eder de kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah.evet canım ben istanbuldayım.gittiğim astane 250 lira çekti fiyatı ve ağrılı.200e indirirler.ama ben biraz daha araştırmak istiyorum.fındıkzade de olan yerin adı ne canım peki.acaba muco'nun dediği yer mi?

radyoto

sağol canım istanbuldaysan fındıkzadede radyatom var oarada ağrısız çekiliyomuş ücreti 350 milyon sanırım maddi durumun iyiyse direk oraya git derim kis eriyince

çok sağol hayatım.aklımda bulunsun oraylada bi konuşayım daha 1,5 ay var ama ben şimdiden araştırıyorum.sen ne güzel atlattın.darısı başma inşallah gerek kalmadan hamiş kalırım.çok korkuyorum çünkü.şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum o da kasıklarıma ağrı yapıyor neden anlamadım.hürrem'e soracaktım bak o da kullanıyor ya o ilaçtan..

Ben de aranıza katıldım. Denemede 2. ayım. Klomen kullanıyorum. Dün doktora gittim ve bu ay 4 yumurtam olduğunu söyledi. Çok sevindim ama tabii ki hevesim kursağımda kalmasın diye çok da ümitlenmek istemiyorum. Sabah da ovitrelle iğneyi yaptırdım. Geçen ay gittiğimde polip gördü doktorum. Alırız dedi ama istersen 1 ay daha devam edelim dedi. Ben de açıkçası hemen aldırmak istemedim. Ben de artık hamile kalmak istiyorum ama yaa

çok güzel şeyler yazmışsın canım.. inşallah dediğin gibi olur.. ben inşallah bi tane çocuk yapabilirsem ikiniciyi de hemen ardından yapıvermeyi düşünüyorum zaten o da aradan çıksın..
hayırlısı olsun bakalım.. yapacak bişey yok elimizden geleni yapıp gerisini Allahtan bekliycez..

evet bitanem radyotom galiba adı. Allah dualarımızı kabul etsin.. emeklerimizi boşa çıkarmasın..

canım valla bende de oldu kasık ağrısı.. kiste bağlamıştım ben de.. belki de ilaçtandır bilmiyorum ki :26: sen hangi ilacı kullanıyosun canım?

gonal f çok pahalıymış ya, oooh yandık valla.her ay her ay.bakalım doktor ne diyecek, ben de klomene devam edeyim bari.

4 yumurtan olması güzel, inşallah büyüklükleri de iyidir ve İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

evet bitanem radyotom galiba adı. Allah dualarımızı kabul etsin.. emeklerimizi boşa çıkarmasın..

canım valla bende de oldu kasık ağrısı.. kiste bağlamıştım ben de.. belki de ilaçtandır bilmiyorum ki :26: sen hangi ilacı kullanıyosun canım? [/QUOTE]

Canım arayı uzatmama fikriniz çok yerinde görümcemin bebeği var 1 yaşında ve şuan 5 aylık hamile..darısı başımıza inşallah bende 3 tane düşünüyorum kısmetse zaten herkes diyor ki ilkini bi yap gerisi daha kolay olurmuş.hayırlısıyla Rabbim hepimize versin inşallah.canım ben yasmin kullanıyorum.ssk karşılamadı zaten 16liraya aldım.12tane kaldı bitmesine.bakalım inşallah eriyordur bizim bu kist..çünkü ben yine sabırsızlanmaya başladım iyiden iyiye.ama film işini düşününce bir korku kaplıyor içimi..:18:ama bebiş için de değer ya

Son düzenleme:
Merhaba ben genelde topikleri bakiyorum yazılanlardan fikir almaya çalışıyorum. 29 yaşındayım 3.5 senelik evliyim ve pkoluyum. son 1 yıldır korunmuyoruz. Testler, adet düzenleme derken 1 yıl geçti ama o dünyalar güzeli varlık bana henüz nasip olmadı. 2. defa klomen kullandım bu ay, dün doktora gittim reglin 14. günü 2 tane yumurtam olmuş ve 21 mm civarında, bugün iğne kullanmamız lazım dedi dr. Hemen ovitrelleyi yaptırdı. Sizden dua bekliyorum artık... Dr. güzel şeyler söyledi ama artık bu ay için dua etmekten başka bişey kalmadı... Allahım isteyen, uğraşan herkesin gönlüne göre nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…