:Merhaba ben genelde topikleri bakiyorum yazılanlardan fikir almaya çalışıyorum. 29 yaşındayım 3.5 senelik evliyim ve pkoluyum. son 1 yıldır korunmuyoruz. Testler, adet düzenleme derken 1 yıl geçti ama o dünyalar güzeli varlık bana henüz nasip olmadı. 2. defa klomen kullandım bu ay, dün doktora gittim reglin 14. günü 2 tane yumurtam olmuş ve 21 mm civarında, bugün iğne kullanmamız lazım dedi dr. Hemen ovitrelleyi yaptırdı. Sizden dua bekliyorum artık... Dr. güzel şeyler söyledi ama artık bu ay için dua etmekten başka bişey kalmadı... Allahım isteyen, uğraşan herkesin gönlüne göre nasip etsin...
günaydın hanımlar bugün reglimin 4.günü doktorla randevum var öğlen için bakalım ne durumdayız geçen ay klomen+ovitrelle tedavisi demişti yumurtlamada çatlama da olmuştu ama döllenme olmamıştı inşallah bu ay hayırlı haber alırım.hepimizin gönlüne göre olsun herşey
4 yumurtan olması güzel, inşallah büyüklükleri de iyidir ve İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
merhaba arkadaşlar...
Bayadır yazmıyodum size... Ben geçen ayı pas geçmiştim zaten, yumoşlar hiç büyümemişti. Pazartesi adet oldum, dün doktora gittim... Bana hap verdi yine, hapı iki katına çıkardı.. 50 mg serophene ünde 4 tane, inşallah bu sefer büyür yumurtalar.. Gerçi büyümeside yetmiyo tabii, büyse çatlayacak mı, çatlasa döllenecekmi.. Off yaa.. Ama geçen ay çok üzüldüm hiç büyümedi diye, bu ay inşallah aynı şeyleri yaşamam.. Aramızda gebe kalanlar var mı? Bu arada bu çatlatma iğnelerini devlet karşılıyo mu?, ücreti nedir... Hani büyürse, tedbirli olalım ona göre:)
karşılamıyor mu ssk? cepten mi ödüyoruz 80 i?
slm bende dün vuruldum ssk karşılamıyor 80 tl iğne fiatı.bu ayda olmazsa aşılama yapılcak dedi ssk karşılıyormu bilen varmı doktor 800 falan tutar dedi....
arkadaşlar ben de klomen+ovitrelle kullandım..adetimi 5 gün geçince tahliil yatırdım.86.8 çıktı beta hcg.ama bence düşük okuyorumda burdan yazılanları..benim için de ümit varmıdır sizce?paylaşırmısınız düşünceleriizi
................
arkadaşlar ben de klomen+ovitrelle kullandım..adetimi 5 gün geçince tahliil yatırdım.86.8 çıktı beta hcg.ama bence düşük okuyorumda burdan yazılanları..benim için de ümit varmıdır sizce?paylaşırmısınız düşünceleriizi
................
Bende bayadır yamıyorum bildiğiniz gibi üç senelik evliyim bende siz gibi geçen ay klomen ve catlatıcı iğneyi vurundum ama sonuç negativdi o kadar ii yumurtamın büyüyüp çatlamasına rağmen. Bu ay dediğim gibi tedaviye devam edemedik kaldı. Bende bu ay kendimce tavşancıl otu cayı demleyip içtim. internetde araştırıken biri 13yıl bebeği olmuyormuş 1ay kullanmiş ve sonuç pozitiv çikmiş bi ümit işte.... Bugün adet olmam gerek ama olmadım çayı adetime 1,5hafta kala bırakmıştım acaba adet düzensizliği yapar mi??? Gerci gecen ayki catlatıcı iğneden dolayı benim geçikmişti bende sevinmiştim ama 5ci günün akşamına adet olmustum. Adetim düzenlidir ama bu hormon ilacları cok etkiliyor....
Bekliyorum artık
BU arada görümcem benden 3ay önce evlenmişti 2 yaşinda bi kizi var ve suanda 2ciye hamile offff insan merak ediyor ve örenince zoruna gidiyor....
Bende bayadır yamıyorum bildiğiniz gibi üç senelik evliyim bende siz gibi geçen ay klomen ve catlatıcı iğneyi vurundum ama sonuç negativdi o kadar ii yumurtamın büyüyüp çatlamasına rağmen. Bu ay dediğim gibi tedaviye devam edemedik kaldı. Bende bu ay kendimce tavşancıl otu cayı demleyip içtim. internetde araştırıken biri 13yıl bebeği olmuyormuş 1ay kullanmiş ve sonuç pozitiv çikmiş bi ümit işte.... Bugün adet olmam gerek ama olmadım çayı adetime 1,5hafta kala bırakmıştım acaba adet düzensizliği yapar mi??? Gerci gecen ayki catlatıcı iğneden dolayı benim geçikmişti bende sevinmiştim ama 5ci günün akşamına adet olmustum. Adetim düzenlidir ama bu hormon ilacları cok etkiliyor....
Bekliyorum artık
BU arada görümcem benden 3ay önce evlenmişti 2 yaşinda bi kizi var ve suanda 2ciye hamile offff insan merak ediyor ve örenince zoruna gidiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?