iyi geceler gerci kimsede yok ama neyse adet olmayi bekliyorum bende klomene basliycam ins bi sonuc alirim......
ben ilkimde sonuç alamamıştım bu ikinci bugün doktora gidiyorum inşallah bu sefer tutar
dilerim sen ilkinde sonuç alırsın bol şanslar
merhaba bişi soracaktım bu tavşancıl otu heryerde bulunmuyormuş diye duydum. Siz kolay bulabildiniz mi?
canım inşşalah olur bu ay... bende 2. ilaç ve iğne kullanmamdan sonra adet oldum ama çok az geldi bir ikigün...ve sonu negatifti... ama üçüncüsünde olmadım be pozitif oldu şimdi 7 haftalıkım elhamdülillah... o adetim bişeye benzememişti meğer son adetimmiş....D rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah aminnn[/QUOT
Amin canım inş. Allah hayırlı doğumlar nasip edsin inş. sanada. Banada dua et arkadşım benim bi tüpüm tıkalı biraz daha olma şansı düşük bende....
sgl cnm ins ilkinde tutar Rabbim hepimize tatli bebisler verir insallah .....
canım inşşalah olur bu ay... bende 2. ilaç ve iğne kullanmamdan sonra adet oldum ama çok az geldi bir ikigün...ve sonu negatifti... ama üçüncüsünde olmadım be pozitif oldu şimdi 7 haftalıkım elhamdülillah... o adetim bişeye benzememişti meğer son adetimmiş....D rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah aminnn[/QUOT
Amin canım inş. Allah hayırlı doğumlar nasip edsin inş. sanada. Banada dua et arkadşım benim bi tüpüm tıkalı biraz daha olma şansı düşük bende....
canım benim olur olur inşallah... yeter ki rabbim ol desin... benim bi arkadaşım vardı 3 ayda bir adet oluyodu.. şimdi biz ilaç tedavisi falan yapıyoz ya klomen faln olmuyo bi dahaki aya diyoz...ocakta olmuyo şubatta diyoz o ocakta olmayınca taaa nisana kadar bekliyodu... senede 4 sefer deneme şansı vardı mesela... ben ondan daha çok şansım olduğunu düşünürdüm düzenli olduğum iin ama ama rabbim ona benden 4 ay önce ol artık dedi)) imkansızları olduran rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... amin... ne gelirse allah tan. amennaaaaa..... rabbim ol desin die dua edelim inşallah...
arkdaşlar;sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim..23ünde yaptırdığım testte 3790 çıktı.ertesi gün keseyi gördük..
bende pkloluyum ..ilk klomen ovitrelle kullandıım ay hamile kaldım..darısı sizin başınıza...
hayırlı olsun tebrikler arkadaşım kilon kaçtı ya kilonun hamile kalmaya etkisi ne kadar merak ediyorum da ben de klomen tedavisi görüyordum fakat karar verdim önce bi kilomu vericem sonra klomene tekrar devam edicem benim gibi düşünen var mı acaba? yoksa zaman kaybı mı olur ki ne bilim aşılamada yaptırsam kilodan dolayı tutmayabilir belki önce o yağlardan kurtulmam lazım diye düşünüyorum herkese bol şans ALLAH yolumuzu açık etsin dualarımız kabul olsun ve hayırlısıile evlat sahibi olmayınasip etsin AMİN
iyi akşamlar arkadaşlari, yarın doktor kontrolüm var... çok heyecanlıyım, inşallah bu sefer büyümüştür benim yumoşlar... klomen kullanıyorudum, 50 mg günde 4 tane... yarın size haber veriirm durumu, dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
merhaba arkadaşlar..
doktora gittim bugünn, aykardır ilk defa büyümüş bir yumurta görmek bizede nasip oldu, çok mutluyum.. iki tane yumurta var 16 şar mm..
doktor çatlatma iğnesi vardi, pazar gecesi 10 da vurulacakmış, bu benim ilk iğnem, bakalım ne olacak..
klomenin kaç kere kullanıldıgını bilmiyorum ama ama benim bu 2. ayım, en fazla ikki kere daha hap kullanırız olmazsa iğnelere geçeri< dedi doktor.. ben onun yalancısıyım
geçen ay günde iki tane içmiştim en büyüğü 8 mm olmuşyu, bu ay günde 4 tane içtim, 16 mm yi gördük çok şükür... sende bu ay görürsün inşallah.. çatlatma iğnemi aldım ama bakalım inşallah sonuç güzel olur hepimiz için..
cnm sanınırım ilaçlı rahim fliminden bahsediyorsun biraz zahmetli ama korkmana gerek yok bende çektirdim rahımden içeri ilac veriyo sağ tarafımda bi arı olmadı ama sol tarafıma verince ilacı çanım yandı diyebilirim ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum rahım flimi eger kapalı olan tüpün varsa ilaç sayesınde açılıyo hatta bu flimden sonra hamile kalma ihtimalide acılıyo yani benim kanallarımı actı ve flimim temiz çıkti snada başarılar herşeySelamlar herkese, neredeyse topiğin tamamını okudum ve çok bilgilendim. Hamile haberlerini okuyunca da çok mutlu oldum. Dilerim isteyen herkes annelik duygusunu yaşar. Bende 8 aylık evliyim ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı. Şimdi tekrar başladım Klomen ve Ovitrelle. Eğer bu ayda tutmazsa rahim filmi çektirmek şart oldu. Hem çok istiyorum çektirmek ama hemde çok korkuyorum. Rahim filmi çektiren varsa biraz bahsederse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?