Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar...
bugün ialcımın son günü, cuma günü kontrole gidicem, inşallah bu ay büyümüşlerdir artık... çok heyecanlıyım şimdiden.. aslında umutsuzum ama yinede merak ediyorum.. bu sefer günde 4 tane içtim bu kadar hapada büyür artık inş::)

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır inşallah, 2011 ..... ay annleri topiği açarız inşallah:):):):)

merhaba bişi soracaktım bu tavşancıl otu heryerde bulunmuyormuş diye duydum. Siz kolay bulabildiniz mi?

Arkadaşım ben cok kolay buldum bi sorun olmadı
ama kendisini ve tohumunu, kökünü bulamadım inş. işe yarar canım. Dua edin daha adet olmadım inş.da olmam

iyi akşamlar
bugün gittim doktora iki gün önce yumurtamın çatladığını anlamıştım ama erkendi karnım kasıldı ağrıdı ve çok akıntım oldu regliden 11 gün sonra nitekimde doktor bir tanesi çatlamış dedi birde onun yanında üç tane daha yumoşum varmış tam bir hafta sonra tekrar gidicem inşallah bu sefer tutar.
bende tedaviye başladığım zaman incir kürüne de başlamıştım doktor gerek yok dedi şimdi üç ay tedavi görücem olmadı rahim filmi çektircem eğer bişi yoksa biraz ara vermeyi ve bu kürleri yapmayı düşünüyorum incir ve havuç kürünü ve aklımda olanda tavşancıl otunu içmek bakalım inşalah bu kürlerin hiçbirine ihtiyaç kalmazda hemen hamiş kalırm
isteyen herkese Allahım tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun tebrikler arkadaşım kilon kaçtı ya kilonun hamile kalmaya etkisi ne kadar merak ediyorum da ben de klomen tedavisi görüyordum fakat karar verdim önce bi kilomu vericem sonra klomene tekrar devam edicem benim gibi düşünen var mı acaba? yoksa zaman kaybı mı olur ki ne bilim aşılamada yaptırsam kilodan dolayı tutmayabilir belki önce o yağlardan kurtulmam lazım diye düşünüyorum herkese bol şans ALLAH yolumuzu açık etsin dualarımız kabul olsun ve hayırlısıile evlat sahibi olmayı nasip etsin AMİN

selamarkadaşlar ben de bu şubat ayında klomen kullandım ama hiç yumurtam oluşmadı ben de pkoluyum.arkadaşım bence sen de geçikmeden tedavine başla sabır gerektiren uzun bi süreç sanırım bu tedavi süreci ne kadar erken başlarsak okadar ii bence.bugün yeniden klomene başladım 150ml e çıkardı dozunu bakalıminş.bu ay olumlu sonuç alırım bu arada FERBET ARKADAŞIMIZ DA TEBRİK EDİYORUM pkolu olupta hamileyim diyenler bie umut oluyo

iyi akşamlar arkadaşlari, yarın doktor kontrolüm var... çok heyecanlıyım, inşallah bu sefer büyümüştür benim yumoşlar... klomen kullanıyorudum, 50 mg günde 4 tane... yarın size haber veriirm durumu, dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

merhaba ben de bu ay 50mg günde 3tane kullanıorum benim de perşembe kontrolüm var inş.iyi haberler alırsın doktorundan

benimde bugün kontrol var,inşallah yumoş gelişmiştir iki gündür kasıklarımda ve belimde ağrı var hafiften ama bilemiyorum işte,dua edin nolur,bizi en iyi biz anlıyoruz

herkese hayırlı cumalar öncelikle bu ayda klomen ve ovitrelle kullandım geçen ay bel ağrısı ya da kasık ağrısı olmamıştı.bu ay acayip biçimde kasıklarım ağrıyor sanıyorum bişeyler oluyor:)doktorum cok umutlu geçen ay kimyasal düşük geçirdiğime hayret etti adam bizden bile daha umutluymuş demek ki:)bakalım 11 marta progesteron ölçülecek hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor rabbim herkesi kalbine göre versin

arkadaslar bu klomen kac ay kullanılıyor bana drum werdı rahım ıcını ınceltıyor dedı yumurtlama oldu onunla sn da famara adında bır tedawıye gecıldı ondda yumurtlama olmadı ama oda rahım duwarını onarıyomus yanı bebek yuwasını tedawı edıyo dedı anlamadım yıne kılomene dönucez insallah sonu olur

merhaba arkadaşlar..

doktora gittim bugünn, aykardır ilk defa büyümüş bir yumurta görmek bizede nasip oldu, çok mutluyum.. iki tane yumurta var 16 şar mm..
doktor çatlatma iğnesi vardi, pazar gecesi 10 da vurulacakmış, bu benim ilk iğnem, bakalım ne olacak..
klomenin kaç kere kullanıldıgını bilmiyorum ama ama benim bu 2. ayım, en fazla ikki kere daha hap kullanırız olmazsa iğnelere geçeri< dedi doktor.. ben onun yalancısıyım

hayırlı olsun yumoşlarıın ne güsel inş.çatlıcak boyuta gelirler ve bu ay kavuşursun bebeğine....geçen ay yumurtan olmamışmıydı ben de şubat ayında kullandım klomen yumurtam oluşmadı bu ay yeniden başladım kullanmaya günde 3tane içiorum inş.faydası olur

geçen ay günde iki tane içmiştim en büyüğü 8 mm olmuşyu, bu ay günde 4 tane içtim, 16 mm yi gördük çok şükür... sende bu ay görürsün inşallah.. çatlatma iğnemi aldım ama bakalım inşallah sonuç güzel olur hepimiz için..

yine senin ilk ayında olmuş yumurtan, büyümese bile. benim o bile olmadı inş.bu ay olur tüm isteyenlerle beraber...nie hemen 2den 4e çıkardiki acaba doktorun benim geçen ay 2ydi bu ay 3tane kullandım klomen bu ayda olmazda 4e çıkar heralde en fazla kaç tane içilio acaba

cnm sanınırım ilaçlı rahim fliminden bahsediyorsun biraz zahmetli ama korkmana gerek yok bende çektirdim rahımden içeri ilac veriyo sağ tarafımda bi arı olmadı ama sol tarafıma verince ilacı çanım yandı diyebilirim ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum rahım flimi eger kapalı olan tüpün varsa ilaç sayesınde açılıyo hatta bu flimden sonra hamile kalma ihtimalide acılıyo yani benim kanallarımı actı ve flimim temiz çıkti snada başarılar herşey için................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…