cnm sanınırım ilaçlı rahim fliminden bahsediyorsun biraz zahmetli ama korkmana gerek yok bende çektirdim rahımden içeri ilac veriyo sağ tarafımda bi arı olmadı ama sol tarafıma verince ilacı çanım yandı diyebilirim ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum rahım flimi eger kapalı olan tüpün varsa ilaç sayesınde açılıyo hatta bu flimden sonra hamile kalma ihtimalide acılıyo yani benim kanallarımı actı ve flimim temiz çıkti snada başarılar herşeyiçin................
incir kürü ve havuç kürü ne ilk defa duyuyorum arkadaşlar bilenler varsa tasrifini yazında uygulayalım işimize yarasa şimdiden mersiiii
merhaba kızlar bende bu topic te yazıyodum.serophene 2 ay kullandım ama olmadı sonra soğan suyu içtim ve hamile kaldım bence deneyin.şu an 2.5 aylık hamileyim.. tavsiye ederim valla...
selam anne adayları....nasılsınız bakalım..ben epeydir giremiyordum.1 aydır kistimle uğraştım dün doktora gittim çok şükür 2 cm kadarı erimiş.klomene başlıorum 3. kez olacak bu ay.yarın başlıyorum.eğer bu ay olmazsa rahim filmi ve tekrar 2 ay daha klomen.inşallah bu ay olur çünkü rahim filminden çok korkuyorum..bakalım hayırlısı hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun..
merhabalar canım.. senin adına sevindim.. ben maalesef kistten kurtulamadım. bu ay yasmine devam ediyorum. hatta doktor 3 aylık verdi. çünkü kistim eriyeceğine 3.5 cm olmuş. moralim çok bozuktu yeni yeni toparlıyorum kendimi. soğan kürü yapıyorum. çok faydasını gören olmuş inşallah bende de işe yarar. kistim erise de devam etmeyi düşünüyorum çünkü hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş. ben daha önce de duymuştum ama soğan yemediğim için cesaret edememiştim. ama insan mecbur kalınca neler yapmıyor ki.. zaten o kadar da kötü değilmiş. ben içebildiysem herkes içer. istersen sen de dene bitanem. belki sana vesile olur.
amma uzun yazdım ama içim dolmuş siz de yoktunuz bayadır. arada bakıp çıkıyorum. izmirli de yok o ne yaptı acaba merak ediyorum.. muco, pretty.. kızlar nerelerdesiniz???
canım burdayım bende merhba okuyp çıkyordum geçen ay rahim filmi çekindim o yüzden bir ay ara verilmişti bugün itibariyle günde 3 tane serephone içmeye başladım filmde tüpümün biri hafif tıkalı görülmüş o yüzden filmi 2 kere çekmişler 2. de açılmış ama basınçla bilemiyorum heralde bu yüzden hamile kalamıyordum kürtajlardan olabilirmiş allah hepimizin yardımcısı olsun hepinize duacıyım arkadaşlar birsum senle gene aynı günde tedaviye başladık
slm kızlar buraya daha öncede yazıyodum arada bakıp çıkıyorum ama yazmaya fırsatım yok birsum hürrem aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar inş.hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişeriniz bende geçen ay kist olmuştu buay yine klomen ve iğne oldum bakalım 5günüm kaldı hayırlısı
normal yollardan mı hamile kaldın hiç aşılama denedin mi
yarim litre kaynamakta olan klorsuz suya 8-9 adet inciri ilave edin ve 7 dk agzi kapali kisik ateste kaynatin ....7 dk tamamlandikdan sonra ilimasini bekleyin...sonra suyunu süzüp üce veya ikiye bölunerek icin....ögünlerden 10 -15 dk önce ac karnina icin...toplam uygulama süresi 21 gündür sonra 7 gün ara verilir ....tekrar 21 gün uygulanir...yani toplam 42 gündur... her defasinda günluk yapiliyor topluca yapip tüketmeyin sakin:)) hadi kolay gelsin. son bi not incirleri suya atmadan ikiye bölun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?