Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hürrem merhaba canım.Diğer arkadaşlara da selam.gfr,birsum,muco....herkese.Uzun süredir internette problem vardı, o yüzden yazamadım.Ben de seni merak ediyordum canım.Üzme kendini,
Allah daha büyük dert vermesin.Geçici birşey nasıl olsa, bir iki ay daha sabretmen gerekiyor sadece, biliyorum zor ama dediğim gibi daha ne büyük derdi , sıkıntısı olanlar var, şükretmek lazım.Soğan kürü iyi geliyormuş dediğin gibi düzenli süresince kullan,ihmal etme.Kistleri falan söküyor ve rahmi temizliyormuş.
Ben başka bir doktoira gittim, ha bire doktor değiştiriyorum ama şöyle adam gibi ilgilenen birini bulamadım, bir iki cümle kurup başlarından gönderiyorlar.Daha önce klomen kullandığımı falan anlattım(3 kere).Klomene gerek olup olmadığını görmek için bu ay kullanmayalım dedi.11.günü muayene etti, bir tane yumurta oluşmuş güzel dedi ama bilmiyorum artık bir daha da gitmedim.
Çatlatma iğnesi vurdursam olurdu ama bir daha gidemedim.İğne vurulunca en azından yumurtanın çatlayacağı süreyi biliyorsun daha iyi oluyor ilişki için.Bilmiyorum artık tuttu mu, 6 gün sonra belli olacak ama hiç sanmıyorum yine hiç bir belirti yok.

Bu arada canım, tam olarak yumurta kaç mm olunca çatlıyordu.20 mi 22 mi? Ha bu arada olmazsa 6 ay klomen verecekmiş.yani 6 ay daha çok değil mi ya? Aşılama çok faydalı değil diyor normalden hiç bir farkı yok diyor.Rahim filmine de gerek yok dedi. Valla kafam karıştı benim iyice.neyse uzun oldu bayaa, epeydir yazmayınca.

meleq arkadaşımızın dediğimi gibi 14 gün sonra öğreniliyor canım.daha önce test yaptığında çift çizgi çıkabilir iğnenin etkisinden dolayı.Bence yapma, beklemek zor ama.

geçmiş olsun canım, ne güzel bak iyi olmuş. İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın, inşallah hepimiz.
kontrole ne zaman gideceksin ? Gelişmeleri yaz olur mu. 3 tane serephone vermesinin sebebi ne, ben iki tane kullanmıştım.

Merhaba canım, görüşmeyeli nasılsın? İnşallah klomen ve iğne işe yaramıştır ve güzel haberlerini alırız.
Senin çok az kalmış.Ayın 18-19 'unda mı öğreneceksin,belirtin var mı? Bir şey daha soracağım yumurtanın büyüklüğü kaçtı? merak ettim kaç mm iken çatlıyordu.

Ben de aranıza yeni katıldım 1.5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz henüz olmadı yaşım ise 34. Ankarada iki doktora gittim bende yumurtlama problemi var ama klomen ile yumurtlama istenilen büyüklüğe ulaşıyor size sorum ben 7-8 ay klomeni sürekli kullandım kist falan oluşmadı çok şükür fakat uzun süre klomen kullanmanın zararı varmıdır? ve klomeni hiç kullanmadan doğal yöntemlerle yumurtaları geliştirici bir yöntem biliyormusunuz?
Herkese teşekkürler

canım benim ben de seni merak etmiştim. haklısın canım can sıkınca ele bişey geçmiyo. ama baya şok oldum duyunca.. ben tamam erimiş gitmiş diyecek diye beklerken orda kocaman görünce.. inşallah soğan işe yarar.. kist kaybolunca da devam etmeyi düşünüyorum soğana..
benim doktor da 6 ay demişti klomene canım.birinin dediği birini tutmuyor ki.. aşılamada gerçekten şans düşükmüş.. ama ben denemeyi düşünüyorum yine de.. hayırlısı olsun bakalım..
yumurta da 18.5 - 19 mm olunca çatlıyo canım benim bildiğim..
hadi bakalım bi güzel haber ver de keyfimiz yerine gelsin..

Son düzenleme:

canım klomen rahim duvarını inceltiyormuş diye biliyorum.. uzun süre de kullandırmıyorlar zaten doktorlar.. en fazla 6 ay duydum.. yumurtaların gelişmesi için de incir kürü var.. onu deneyebilirsin.. ben kür yapmamıştım..kuru inciri alıp yemiştim.. ceviz de yemiştim bol bol.. o ay 2 tane yumurtam gelişmişti..işe yarıyor yani..

Devam et tabii canım, soğanın ne zararı olacak, yararı olacağı kesin.Adet olunca yine gideceksin değil mi kontrole.3 ay bekleme bence, belki daha önce geçer.
İncir önümüzdeki aya bende bol bol yiyeyim bari, havuç da yumurtaları geliştiriyormuş galiba.Bir de bal + tarçın + çörekotu karışımdan çok bahsediyorlar, hepsinden birer kaşık mı konulup karıştırılıyor acaba, Hürrem nasıl ve ne kadar yeniliyor bilgin var mı ?
Ayy! Keşke canım ya,olsa dünyalar benim olacak.Ama hiç belirti namına bir şey yok.Belki henüz erkendir.
İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur.

adetin 3.günü gidicem canım, doktor da dedi zaten kontrole gel diye.
bal çörekotu sabah akşam 1er tatlı kaşığı diye biliyorum ama ne kadar konacak onu bilmiyorum canım..
inşallah hamilesindir de bunlara gerek kalmaz tatlım.. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..

selam kızlar güzel haberleri okudukça benim de moralim yükseliyor biliyorsunuz bende bu ay 2.defa klomen ve ovitrelle kullandım yine progesteronum düşük çıktı soğan kürü hakkında bilgi verebilir misiniz?Çünkü bu ilaçları kullanmaya başladığımdan beri acayip derece akıntım var.geçen yıl geçirdiğim pıd rahatsızlığımdaki gibi çok rahatsız edici boyutta doktorum sıkıntı yok diyor ama ben çok rahatsızım.o dönemde de soğan kürünü tavsiye etmişlerdi ama ben kocakarı ilacı diye oralı olmamıştım ama şimdi bi deniyeyim diyorum hem yumurtlamama hemde bu sorunuma çare olur umarım acil yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar bu ay 5 tane yumurtam olmuş ilkkez beştane ...ovitrell çat.iğnemi oldum bugün bakalım hayırlısı artık dualarınızı eksik etmeyin

iy olmaya çalışıyorum canım valla doktor çok güzel iki yumurtanın geliştiğini ogün hemen ilişki olmasını söledi ama kaç mm olduğunu sormadım bugün iğneden 13gün geçti test yaptım sonuç alırsın dediler ama negatif malesef günüme 2gün var buayda olmadı yani inş.sizden güzel haberler alırız

2 ay klomen+progestan kullandım. 2. ayda çatlatma iğnesi yaptırdım. sonuç yine negatif. polip var, alınması gerekiyor demişti doktor. başka bi doktora daha gidicem. o da aynı şeyleri söylerse aldırıcam. yarına randevu aldım. artık bebek sahibi olmak istiyorum. çok sıkıldım. 2 senedir korunmuyoruz 2 aydır tedavi görüyorum. daha önce gittiğim dr görmemişti polipi. sorun yok diyordu. biz de zamanı yakalayamıyoruz diye düşünüyorduk. artık çok yoruldum. 2 senedir bekliyorum. ama pes etmek yok. olacak inşallah.

bugün regl olmam gerekiyor ama içimden bir ses sanki olmayacaksın der gibi...acaba canım öyle istiyor diye öyle mi anlıyorumki ???

Canımsın...hayatım üzülme hiç.vardır br hayır.ben varya inanki o kiste neredeyse şükrettm.çünkü kafam 1 ay o kadar rahattıki bebek aklıma bile gelmiyordu.ne olur üzülme yüce Rabbim bizede verecek hayırlısıyla inşallah...bize sadece sabretmek şükretmek kalıyor.ben gittim tekrar doktora ama henüz tam gelişmemiş 12 mmdeydi.ama hareketliler dedi yarına tekrar gidicem baalım hayırlısı.ama diyorum ya be kendimi filme hazırlıyorum.arada gir ya baktım eskilede kimse yok bende girip çıkıyorum işte.

Canım benim.çok geçmiş olsun..ben dün gittim 12 mm olmuş.yarın tekrar gidicm .doktorumu değiştirdim.çok memnunum şimdilik bakalım ne olacak.ee tıkanıkı kalktıysa ortadan kalırsın hayırlısıyla sende hamiş.inşallah Allahım hepimize nasib eder bu güzel duyguyu..

Canım hayırlısı olsun inşallah hamişsindir.Rabbim tez zamanda nasib etsin hepimize..iyi dileklerin için çoook sağol...

bugün başka bir doktora gittim; polip için. polip, miyom, kist falan yok sende dedi. çok mutlu oldum. iyi ki gitmişim. boşuna operasyon geçirecektim yoksa daha da bi umutlandım şimdi. artık sabırla tedavimin sonuç vermesini bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…