merhabalar canım.. senin adına sevindim.. ben maalesef kistten kurtulamadım. bu ay yasmine devam ediyorum. hatta doktor 3 aylık verdi. çünkü kistim eriyeceğine 3.5 cm olmuş. moralim çok bozuktu yeni yeni toparlıyorum kendimi. soğan kürü yapıyorum. çok faydasını gören olmuş inşallah bende de işe yarar. kistim erise de devam etmeyi düşünüyorum çünkü hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş. ben daha önce de duymuştum ama soğan yemediğim için cesaret edememiştim. ama insan mecbur kalınca neler yapmıyor ki.. zaten o kadar da kötü değilmiş. ben içebildiysem herkes içer. istersen sen de dene bitanem. belki sana vesile olur.
amma uzun yazdım ama içim dolmuş siz de yoktunuz bayadır. arada bakıp çıkıyorum. izmirli de yok o ne yaptı acaba merak ediyorum.. muco, pretty.. kızlar nerelerdesiniz???
merhaba şubat 26 da adet oldum sat:35 gün martın 10 unda ovitrelle iğne yaptı doktor acaba gebeliğin olusup oluşmadığını ne zaman öğrenirim adeti beklemek gerkiyormu lütfen beni aydınlatın meraktan ölecem yoksa...
canım burdayım bende merhba okuyp çıkyordum geçen ay rahim filmi çekindim o yüzden bir ay ara verilmişti bugün itibariyle günde 3 tane serephone içmeye başladım filmde tüpümün biri hafif tıkalı görülmüş o yüzden filmi 2 kere çekmişler 2. de açılmış ama basınçla bilemiyorum heralde bu yüzden hamile kalamıyordum kürtajlardan olabilirmiş allah hepimizin yardımcısı olsun hepinize duacıyım arkadaşlar birsum senle gene aynı günde tedaviye başladık
slm kızlar buraya daha öncede yazıyodum arada bakıp çıkıyorum ama yazmaya fırsatım yok birsum hürrem aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar inş.hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişeriniz bende geçen ay kist olmuştu buay yine klomen ve iğne oldum bakalım 5günüm kaldı hayırlısı
Hürrem merhaba canım.Diğer arkadaşlara da selam.gfr,birsum,muco....herkese.Uzun süredir internette problem vardı, o yüzden yazamadım.Ben de seni merak ediyordum canım.Üzme kendini,
Allah daha büyük dert vermesin.Geçici birşey nasıl olsa, bir iki ay daha sabretmen gerekiyor sadece, biliyorum zor ama dediğim gibi daha ne büyük derdi , sıkıntısı olanlar var, şükretmek lazım.Soğan kürü iyi geliyormuş dediğin gibi düzenli süresince kullan,ihmal etme.Kistleri falan söküyor ve rahmi temizliyormuş.
Ben başka bir doktoira gittim, ha bire doktor değiştiriyorum ama şöyle adam gibi ilgilenen birini bulamadım, bir iki cümle kurup başlarından gönderiyorlar.Daha önce klomen kullandığımı falan anlattım(3 kere).Klomene gerek olup olmadığını görmek için bu ay kullanmayalım dedi.11.günü muayene etti, bir tane yumurta oluşmuş güzel dedi ama bilmiyorum artık bir daha da gitmedim.
Çatlatma iğnesi vurdursam olurdu ama bir daha gidemedim.İğne vurulunca en azından yumurtanın çatlayacağı süreyi biliyorsun daha iyi oluyor ilişki için.Bilmiyorum artık tuttu mu, 6 gün sonra belli olacak ama hiç sanmıyorum yine hiç bir belirti yok.
Bu arada canım, tam olarak yumurta kaç mm olunca çatlıyordu.20 mi 22 mi? Ha bu arada olmazsa 6 ay klomen verecekmiş.yani 6 ay daha çok değil mi ya? Aşılama çok faydalı değil diyor normalden hiç bir farkı yok diyor.Rahim filmine de gerek yok dedi. Valla kafam karıştı benim iyice.neyse uzun oldu bayaa, epeydir yazmayınca.
Ben de aranıza yeni katıldım 1.5 yıllık evliyiz ve çocuğumuz henüz olmadı yaşım ise 34. Ankarada iki doktora gittim bende yumurtlama problemi var ama klomen ile yumurtlama istenilen büyüklüğe ulaşıyor size sorum ben 7-8 ay klomeni sürekli kullandım kist falan oluşmadı çok şükür fakat uzun süre klomen kullanmanın zararı varmıdır? ve klomeni hiç kullanmadan doğal yöntemlerle yumurtaları geliştirici bir yöntem biliyormusunuz?
Herkese teşekkürler
Devam et tabii canım, soğanın ne zararı olacak, yararı olacağı kesin.Adet olunca yine gideceksin değil mi kontrole.3 ay bekleme bence, belki daha önce geçer.canım benim ben de seni merak etmiştim. haklısın canım can sıkınca ele bişey geçmiyo. ama baya şok oldum duyunca.. ben tamam erimiş gitmiş diyecek diye beklerken orda kocaman görünce..inşallah soğan işe yarar.. kist kaybolunca da devam etmeyi düşünüyorum soğana..
benim doktor da 6 ay demişti klomene canım.birinin dediği birini tutmuyor ki.. aşılamada gerçekten şans düşükmüş.. ama ben denemeyi düşünüyorum yine de.. hayırlısı olsun bakalım..
yumurta da 18.5 - 19 mm olunca çatlıyo canım benim bildiğim..
hadi bakalım bi güzel haber ver de keyfimiz yerine gelsin..
Devam et tabii canım, soğanın ne zararı olacak, yararı olacağı kesin.Adet olunca yine gideceksin değil mi kontrole.3 ay bekleme bence, belki daha önce geçer.
İncir önümüzdeki aya bende bol bol yiyeyim bari, havuç da yumurtaları geliştiriyormuş galiba.Bir de bal + tarçın + çörekotu karışımdan çok bahsediyorlar, hepsinden birer kaşık mı konulup karıştırılıyor acaba, Hürrem nasıl ve ne kadar yeniliyor bilgin var mı ?
Ayy! Keşke canım ya,olsa dünyalar benim olacak.Ama hiç belirti namına bir şey yok.Belki henüz erkendir.
İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur.
Merhaba canım, görüşmeyeli nasılsın? İnşallah klomen ve iğne işe yaramıştır ve güzel haberlerini alırız.
Senin çok az kalmış.Ayın 18-19 'unda mı öğreneceksin,belirtin var mı? Bir şey daha soracağım yumurtanın büyüklüğü kaçtı? merak ettim kaç mm iken çatlıyordu.
merhabalar canım.. senin adına sevindim.. ben maalesef kistten kurtulamadım. bu ay yasmine devam ediyorum. hatta doktor 3 aylık verdi. çünkü kistim eriyeceğine 3.5 cm olmuş. moralim çok bozuktu yeni yeni toparlıyorum kendimi. soğan kürü yapıyorum. çok faydasını gören olmuş inşallah bende de işe yarar. kistim erise de devam etmeyi düşünüyorum çünkü hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş. ben daha önce de duymuştum ama soğan yemediğim için cesaret edememiştim. ama insan mecbur kalınca neler yapmıyor ki.. zaten o kadar da kötü değilmiş. ben içebildiysem herkes içer. istersen sen de dene bitanem. belki sana vesile olur.
amma uzun yazdım ama içim dolmuş siz de yoktunuz bayadır. arada bakıp çıkıyorum. izmirli de yok o ne yaptı acaba merak ediyorum.. muco, pretty.. kızlar nerelerdesiniz???
canım burdayım bende merhba okuyp çıkyordum geçen ay rahim filmi çekindim o yüzden bir ay ara verilmişti bugün itibariyle günde 3 tane serephone içmeye başladım filmde tüpümün biri hafif tıkalı görülmüş o yüzden filmi 2 kere çekmişler 2. de açılmış ama basınçla bilemiyorum heralde bu yüzden hamile kalamıyordum kürtajlardan olabilirmiş allah hepimizin yardımcısı olsun hepinize duacıyım arkadaşlar birsum senle gene aynı günde tedaviye başladık
slm kızlar buraya daha öncede yazıyodum arada bakıp çıkıyorum ama yazmaya fırsatım yok birsum hürrem aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar inş.hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişeriniz bende geçen ay kist olmuştu buay yine klomen ve iğne oldum bakalım 5günüm kaldı hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?