Canımsın...hayatım üzülme hiç.vardır br hayır.ben varya inanki o kiste neredeyse şükrettm.çünkü kafam 1 ay o kadar rahattıki bebek aklıma bile gelmiyordu.ne olur üzülme yüce Rabbim bizede verecek hayırlısıyla inşallah...bize sadece sabretmek şükretmek kalıyor.ben gittim tekrar doktora ama henüz tam gelişmemiş 12 mmdeydi.ama hareketliler dedi yarına tekrar gidicem baalım hayırlısı.ama diyorum ya be kendimi filme hazırlıyorum.arada gir ya baktım eskilede kimse yok bende girip çıkıyorum işte.
Merhabalar bu sıteye yenı uye oldum nasıl kullanacagımıda bılmıyorum . bende klomen kullandım gecen ay adetımın 3. gunu basladım 5 gun ıctım adetımın 13. gunu doktora gıttım aksam 9 da ıgne yapılacak dedıler catlatma ıgnesı yapıldı sonra gun verdı ılıskı ıcın sonrada progeston tahlılı yaptırdı ılıskıye devam ettırdı ama adet oldum doktor dedı bu ılk denememızdı sımdı yıne aynı tedavıyı uyguluyor adetın 3. gunu klomene basladım gunde 1 tane 5 gun ıcıcem bakalım bu ay olacakmı ınsallah olur bende cok ıstıyorum 4 senedır evlıyım artık cocukları gordukce alalhım banada nasıp et dıyorum ıcınde buyuk bır arzu ıstek var ınsallah tum bebek ısteyenler anne olurlar
haklısın canım benim de iki aydır kafam acayip rahat.. çocuk mocuk düşündüğüm yok.. hadi bakalım büyüt yumyrtaları..bol bol incir, ceviz, bal ye.. ayaklarını sıcak tut.. hayırlısı olsun.. inşallah filme gerek kalmadan hamile kalırsın..
Canım dün gittim doktora..solda 2 sağda 1 tane olmuş.sağdaki ve soldaki 1 tane 18 mm diğeri 12 mm.iğnemi oldum dün.hayırlısı canım.valla filmi çektirmek istiyorum ama inan ağrısından çekiniyorum.bnm teyzem filmi çektirdi hemen o ay hamile kaldı.Tabi yine Yaradanın işi ama nasib işte bi umut bizimkiside.sende kendini ferah tut üzülsekte boş.çünkü olan yine oluyor ve her şekilde olacağına varıyor..
hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın filme gerek kalmaz amaaaa rahimfilminde korkulacak hiç bişey yok, ben çok rahat atlattım, kendini sıkmazsan hiç bişi olmaz bence..
benim sizlere sormak istediğim bişey var..
benim çatlatma iğnemin 13. günü bugün, sabah test yaptım ( hatta öğleden sonra filandı, ilk idrarlada değildi ) ilk 5 dk bişey yoktu tek çizgiydi, 8. dakikada 2. çizgi çıktı.. ama testin üzerinde 5 dk dan sonrasını dikkate almayın diyodu.. yarın sabah ilk idrarla test yapıcam yine ama ikinci çizgi iğneden dolayı çıkmış olabilir mi? yada gç baktığım için? başına böyle bişi gelen var mı?
hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsın filme gerek kalmaz amaaaa rahimfilminde korkulacak hiç bişey yok, ben çok rahat atlattım, kendini sıkmazsan hiç bişi olmaz bence..
benim sizlere sormak istediğim bişey var..
benim çatlatma iğnemin 13. günü bugün, sabah test yaptım ( hatta öğleden sonra filandı, ilk idrarlada değildi ) ilk 5 dk bişey yoktu tek çizgiydi, 8. dakikada 2. çizgi çıktı.. ama testin üzerinde 5 dk dan sonrasını dikkate almayın diyodu.. yarın sabah ilk idrarla test yapıcam yine ama ikinci çizgi iğneden dolayı çıkmış olabilir mi? yada gç baktığım için? başına böyle bişi gelen var mı?
Canım umutlandırmamayım ama hamile olabilirsin...
Kızlar bu arada hepinize merhaba izmirli,muco,gfr,hurrem,birsum hepinizi hala takip ediyorum..Unuttuğumu sanmayın sakın...bi ara sizlerden ses soluk kesilmişti...merak etmiştim..dualarım sizlerle kızlar..mutlu haberlerinizi bekliyorum...
Canım benimm nasılsın ..maşallah 15. haftadasın çok sevindim.nasıl gidiyor hamilelik?cinsiyet belli olur bugünlerde heralde..biz ne yapalım valla kistlerle falan uğraştık boşladık buraları.bnm bu ay klomen son sonra rahim filmi bakalım ne olacak?daha sonra tekrar klomen dedi doktorum.hayırlısı Rabbimden..dualarını eksik etme tatlım...
Canım inan hala ben bile hamile olduğuma inanamıyorum güzel bi rüyadan uyanacakmışım gibi geliyor ve Allaha sürekli şükür ediyorum ve sürekli Allahım benim yüzümü güldürdün benim durumunda olan herkesin yüzünü güldür kucaklarını doldur diyorum...burayı sürekli okuyorum yazdıklarınıza bakıyorum hadi Allahım inşşallah diyorum...Birsum tatlım bak benimde olmazsaydı rahim filmi çekilecekti hatırlarsan bende çok korkuyordum,kendimi çok hazırlamıştım olmaycak ve rahim filmi çekilecek diye belki korkudan mı neden bak oluverdi o ay...içini ferah tut canım...inşallah filme falan gerek kalmaz tatlım...benim de cinsiyet hafataya belli olacak bakalım hayırlısı artık...
herkeze iyi akşamalar
birsum hürrem muco izmirli lila ve diğerleri nasılsınız canlarım arada girip yazıyorum buraya biliyosunuz benimde ikinci tedavim buay iğneden 13gün sonra test yaptım bureayada yazmıştım negatifdi günümde yaptım yani iğneden 15gün geçmişti ve ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün adetim 3gün geçti kan testi yaptırdım sonuç pozitif şükürler olsub Rabbime darısı bekleyen isteyen herkezin başına umudunuzu kaybetmeyin ben bu aydan umutsuzdum miafirim vardı iğne olduğum akaşam ve ertesi ilişki oldu harici bişey yok ama Rabbim nasip etti hayırısıyla
birsum canım filmden korkma ben geçen ay çektiröiştim ve buaya bebişim geldi sol tüp tıkalı zor hamile kalırsın deöişti doktorum oldu işte geliyo bebişim ben anesteziyle çektirdim bence sende öle yap hiç bişey duymuyosun sorada ağrın felan olmuyo
herkeze iyi akşamalar
birsum hürrem muco izmirli lila ve diğerleri nasılsınız canlarım arada girip yazıyorum buraya biliyosunuz benimde ikinci tedavim buay iğneden 13gün sonra test yaptım bureayada yazmıştım negatifdi günümde yaptım yani iğneden 15gün geçmişti ve ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün adetim 3gün geçti kan testi yaptırdım sonuç pozitif şükürler olsub Rabbime darısı bekleyen isteyen herkezin başına umudunuzu kaybetmeyin ben bu aydan umutsuzdum miafirim vardı iğne olduğum akaşam ve ertesi ilişki oldu harici bişey yok ama Rabbim nasip etti hayırısıyla
birsum canım filmden korkma ben geçen ay çektiröiştim ve buaya bebişim geldi sol tüp tıkalı zor hamile kalırsın deöişti doktorum oldu işte geliyo bebişim ben anesteziyle çektirdim bence sende öle yap hiç bişey duymuyosun sorada ağrın felan olmuyo
sağol canım en kısa zamanda darısı senin ve diğer arkadaşların başına inş.en kısa zamanda bence doktorunla konuş korkuyosan filmi anestezi ile çeksin banada çok şey söledi anestezi veren korkacak bişey yok boşa anestezi alma çabucak olup bitecek ben çok kötüydm doktorum üzerine çok gitmeyin panik olmuş anestezi verin dedi ve çok kolay geçti hemen 5dkkada uyanıyosun hiç bişey hisstmiyosun canım bence korkma ve çektirCanım yaa çook sevindim.hayırlı olsun..darısı başımıza inşallah...bende filme acaip umut bağladım.bakalım ne olacak canım.doktorumda anesteziliyi önermiyor.bilmiyorum ne yapacağımı..hayırlısı Rabbimden..
sağol canım benim amin inş.burdaki herkezin güzel haberini en kısa zamanda alırızallahım süper haber bu çok ama çok sevindim...Allah inşallah tamamına erdirir,hayırlısıyla kucağımıza alırız ve buradaki herkes inşallah bir gün burda bizim gibi sevincini paylaşır...inan sizden bu haberleri duyunca kendi hamileliğimi öğrendiğim gibi yüzüm gülüyor ve seviniyorum...hatırlarmısınız liste yapıyor sıraya giriyorduk...aslında benden sonra 2 yada 3 arkadaş daha hamile kaldı burada yazıyorlardı onlarda ama buraya artık hiç uğramıyorlar ...gfr kızlaları yalnız bırakmayalım onları en iyi biz anlarız onlara destek verelim..
Tebrikler gfr aslında hep bakıyorum sizede yaazamıyorum allah tamamına erdirsin darısı diğer arkadaşların başına olsun
herkeze iyi akşamalar
allahım süper haber bu çok ama çok sevindim...Allah inşallah tamamına erdirir,hayırlısıyla kucağımıza alırız ve buradaki herkes inşallah bir gün burda bizim gibi sevincini paylaşır...inan sizden bu haberleri duyunca kendi hamileliğimi öğrendiğim gibi yüzüm gülüyor ve seviniyorum...hatırlarmısınız liste yapıyor sıraya giriyorduk...aslında benden sonra 2 yada 3 arkadaş daha hamile kaldı burada yazıyorlardı onlarda ama buraya artık hiç uğramıyorlar ...gfr kızlaları yalnız bırakmayalım onları en iyi biz anlarız onlara destek verelim..
mevzey nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor? biz daha hamile kalacağız sen nerdeyse doğuracan valla.Tebrikler gfr aslında hep bakıyorum sizede yaazamıyorum allah tamamına erdirsin darısı diğer arkadaşların başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?