Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok cnım yaaa ben hiç öyle bişy duymadım ayrıca çevremde ilk doğumu ve ,ikinci doğumuda sezeryan olan dolu insan var..kafanı boşyere buna takıp evham yapıp kendini strese sokma...
Walla canım iyi gidiyor şimdilik bulantılar falan yeni yeni geçiyor..yiğenizi haftaya görcem tekrardan inşallah herşey yolundadır erkek galiba ama önümüzdeki hafta tam kesinleşecek..walla sıkıntı hiç bitmiyor önce hamile kalayım diyorsun,sonra kan değeri sonra kalp atımı sonra 2 test 3 lü test ayrıntılı ultrason sağlıklı beslenme iş güç yapmama doktor seçimi doğum şekli ....sen daha iyi blirsin tabi bizden tecrübelisn sonuçta...sürekli kafan bişylerle meşgul oluyor arkaplanda...olsun ne yapalım annelik başlıyor işte daha karındayken,korkular sarıyor insanı..allaha çok şükür inşşalah kucaklarımıza almayıda nasip eder,szilerinde bi an önce karınlarınızı doldurur...

canm bende sezeryandim ilkte ama bak kendiliğinden oldu ben inanmıyorum yaptığına ama bir arkadaşım 2. gebeliktede çektirdi başka nedenlerle tıkanmış olabilio aşılama ile kaldı 1 .si normal yollaydı inş. seninde 2. bebişin gelir en yakın zamanda herkesinde tabi

mevzey nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor? biz daha hamile kalacağız sen nerdeyse doğuracan valla.

Berbat gidiyor canım bu sefer çok kötüyüm öncekinde sabahları az öğürürdüm bu çıkartmadan rahat bırakmıyor herşey kokuyor kızım bile doya doya öpemiyorum ama allahım şükür bebişim ii 2 li ii çıktı cinsiyet için çok erken dedi 13hafta 4 günlüğüz daha kız ne doğurması yetiş inş.aralık analarına inşallahhhhhhhhhhhh bak stres yapma artık olucak mutlaka 1. si nasıl oldu sen şu rahim filmine öncelik ver bakalım sıkıntı oysa çabucak çözülsün ben ilkinde hep kendi istediğimi yaptırttım doktora onlara kalsa filmi ve aşılamayı ben istedim olucaksa nasıl olduğu önemli deeğil yeterki sağlıklı sıhhatli olsun değilmi hadi allah yardımcınız olsun ii haberlerinizi bekliyorum en kısa zamanda

Arkadaşlar merhaba, yazdıklarını uzun zamandır takip ediyorum, bende ayın 17 sinde ovitrelle iğne yaptırdım göbekten şimdi sabırla bekliyorum, sizlerde ne gibi belirtiler olmuştu iğneden sonra, özellikle hamile kalan arkadaşlar o ay neler yaşadınız, gfr, lila5 cevap yazarsanız sevinirim, benim 5 gün oldu ve kasıklarda ara ara ağrı oluyor, adet olucak gibi karın ağrıları kısa sürüyor özellikle sabahtan, siz neler yaşadınız yazarsanız sevinirim.
Bu arada 8 yaşında bir kızım var 7 yıldır olmuyor, tam anlamıyla ilk kez tedaviye başladım dr. değiştirdim, 7 yıl boşua beklemişim kendi dr. sadece bekleyelim dedi zamanı gelmemiş dedi bana klomen verdi eve gönderdi bittikçe al her ay kullan dedi, şimdi gittiğim dr.anlattım bunları nasıl kızdı böyle bir meslektaş nasıl olur dedi, hakkaten çok ilgilendi kendisi ve gerekli tahlilleri yaparak tedaviye başladı, 7 yıldır bekliyorum ama bu ay ilk denememmiş gibi heyecanlıyım dene olsa ilk tedavim, 10 gün kaldı inşallah sonuç pozitif olur.

canım çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın..allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına da alırsın inşallah..
ben de şu kistten bi kurtulsam da devam etsem tedaviye.. :26:

Arkadaşlar ovitrelle hakkında bilgi verebilecek kimse yokmu, ne gibi yan etkileri oluyor kaç gün sürüyor, lütfen aydınlatın beni.

sağol canım darısı sana inş.bekleyen herkeze yok canım yazmasamda sürekli takip ediyorum burayı bırakmam yani
bence aklında soru kalmasın filmi çektir bana doktorum yazdan sölemişti çekelim diye ama maddiyattan çekinememiştim geçen ay çekindim sol tüp tıkaı dediler hamile kalırsın ama zor olur demişti doktor ama filmden biray sora nasip oldu şükürler olsun.ben normal doğum yaptım canım tıkanıklığa sezeryan yol açarmı bilmem ben 2009 aralık ayında 2aylık bebişimi kaybetmiştim düşük yaptım sora 3ay korundum hamileliğim ilk ay olmuştu fakat bukez biryılı geçtiği halde olmuyodu ocak ayında klomen ve ovitrelle kullandım olmadı kist yaptı oay filme karar verdik hatta doktor tedaviyle olmaz senin bebğin dedi başka doktora gittim filmi çekindim buay yine klomen ve bukez doktorumda varmış pregnyl vurundum yani tedavi ikince kez uygulanmış oluyo Rbbime çok şükür gönderdi meleğimi yni düşük sorası korunmayı bıraktından 13 ay sora hamile kaldım dualrım sizlerle arkadan geleceksiniz inanıyorum ben
canım çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın..allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına da alırsın inşallah..
ben de şu kistten bi kurtulsam da devam etsem tedaviye.. :26:

hakkında hayırlı ne ise o olsun tatlım inş.en kısa zamanda gelecek nazlı bebişler umudunuzu kaybetmeyin ben heray bayağı umut ederdim hatta iki üç kez test yapardım bukez umudum yoktu hep diyodum önümüzdeki ay kurtuluş yok gelecek bebiş diye ama umudumun olmadığı ay geldi annesinin kuzusu darısı isteyen kardeşlerimin başına inş.inş.inş.

merhaba gfr sende ovitrelle ile hamile kalanlardansın sanırım, lütfen ne gibi yan etkileri oldu, iğneden sonra nekadar süre ağrı oldu, benim 5. gün hala kasıklarımda ağrılar var, bu normalmidir sizce ??? Lütfen konuyla ilgili aydınlatın beni arkadaşlar...
benim bu ay ilk iğnemdi, serophone de kullandım, yumurtalar 18-19 mm civarındayken iğne yapıldı, adetimin 12 günü ve 36 saat sonra ilişki önerildi, şimdi sabırla beklemek kaldı ama bu ağrılar beni çok tedirgin ediyor, herkeste olan birşeymi.

ben iki kere menogon tedavisi oldum çatlatma iğnesi olarak ovitrelle oldum,bu iki aylık tedavide hamile olamadım ama kistlerim oluştu bu ay ara verdik tedaviye,herkeste farklı yan etki olabilir..kistlerde ayrıca geçici olduğunu söyledi doktor

Teşekkür ederim ercii, peki iğneden sonra ki günlerde ağrın olmuşmuydu?

Canım merhabar...o ağrılar çok normal iğneden sonra 4 gün falan sürüyor yumurtaların çatladığını gösteriyor..bende de oluyor du...benim 3.denemede oldu bebişim...3denemede de .aynı sancılar gerginlik oldu iğneden sonra...tabii herkeste sancı miktarı farklı olyordur bünye meselesi ama muhakkak iğneden sonra bi hassasiyet oluyor kasıklarda...sonuçlta yumurtalar çatlayıor...sıkma canını sen bol bol çalışsydın ve yataktan hemen kalkma...banada 12 ve 36 saat sonra ilşki ve daha sonra 3kez gün aşırı demişti...kısacası hiç tedirgin olma iyiye işaret bu sancılar...hadi bakalım inşallah hayırlısıyla...

Son düzenleme:
evet ağrı olmuştu regl ağrısı gibi ama ağrı olması normal yumurta çatlarken olur ,hatta benim ağrım diğer reglime kadar bile ara ara sürdü,yoğun akıntıda oldu

Teşekkür ederim lila5 biraz olsun rahatladım sayende, en çok senin durumunu takip ettim geriye dönük yazılarda, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, darısı isteyen herkesin başına, Allah önce hiç olmayanlara versin, çok şükür Allahıma ben o duyguyu tattım ama yinede 7 olmaması insanda morel bozukluğuna sebep oluyor. Ovitrelliden 36 saat sonra çalışmalara başladık, dr.dediği dünleri hiç atlamadım bakalım artık hayırlısı, beklemek çok sıkıcı hiç zaman geçmiyor, Allah her şeyin hayırlısını versin heppimiz için.

evet ağrı olmuştu regl ağrısı gibi ama ağrı olması normal yumurta çatlarken olur ,hatta benim ağrım diğer reglime kadar bile ara ara sürdü,yoğun akıntıda oldu

Ercii teşekkür ederim cevapların için, bir an hiç kimse bir şey yazmayacak zannettim, okadar bozuldumki, sende tedaviye devam ediyormusun, yoksa anne adayları arasındamısın artık?

Tebrikler gfr aslında hep bakıyorum sizede yaazamıyorum allah tamamına erdirsin darısı diğer arkadaşların başına olsun

merhaba mevzey, yıllar önceki yorumları okuyordum, 2008 de bir rüyana takıldım ve dedimki kendi lendime bu kadar istemekle uğraşmakla iyi mi yapıyoruz acaba, sonra beklemenin verdiği o sıkıcı hava birden kalktı üstümden, ne olursa olsun hayırlısı olsun dedim, olmassa kesinlikle üzülmek yok, sadece içimde kalmasın diye, ileride pişman olmamak adına tedavime 2 ay daha devam edeceğim en azından olmassa bile denedim olmadı der kendime teselli veririm. Sen şu an hamilemisin tam olarak bilmiyorum, yeni olduğum için çok fazla son yorumları okuyamadım. Eğer sende şu an anne adayı isen nasıl bir tedavi sonucu kaldığını yazarmısın lütfen.

Canım önemli değil..ama gerçekten ilşki sırasındaki psikolojide çok önemli...rahat ol ve tadını çıkar bebek fikrini aklından çıkarmaya bak...36 saat sonrası ilşki bide en önemli olanı...artık gerisi hayırlısıyla Allaha kalmış...bu arada her demede şansın artıyor bunuda unutma ilaç daha iyi etki ediyor çünkü...Haa bide meyzey arkadaşımız ilk bebeği aynen bu tedaviylemi aşılamayla mı oldu tam emin değilim ama ikinciye şimdi kendiliinden hamile kaldı aramızda 2 hafta war onunla...

Ercii teşekkür ederim cevapların için, bir an hiç kimse bir şey yazmayacak zannettim, okadar bozuldumki, sende tedaviye devam ediyormusun, yoksa anne adayları arasındamısın artık?

tedaviye 2 ay ara verdimdaha önce dış gebelik geçirdim 10 ay önce,geçen ayda kimyasal gebelik,
benim sorunum sanırım tüpten rahime ulaşamamak.. yani beklemedeyim denemeye devam

bende yarın inşaallah çatlatma iğnemi olacağım.bu üçüncü ayımız bu ayda olmazsa sadece iğne tedavisine geçeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…