Yok cnım yaaa ben hiç öyle bişy duymadım ayrıca çevremde ilk doğumu ve ,ikinci doğumuda sezeryan olan dolu insan var..kafanı boşyere buna takıp evham yapıp kendini strese sokma...canım ya, ne güzel bir haber bu.inan çok sevindim.Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasit etsin.
Ne güzel sen mutlu sona ulaştın, darısı başımıza artık.Teker teker gidiyorsunuz valla, bizi buralarda yalnız bırakmayın.
Benim salak doktorum rahim filmi için daha erken diyor, çektirtmedi.Hamile de kalamıyorum.
Gfr, bir şey sorucam, ilk doğumunu nasıl yapmıştın, sezeryan mıydı?Sezeryan tüplerde tıkanıklığa yol açıyor diyorlar, ben de yeni duydum.Doğru mu acaba?Ben sezeryan yapmıştım, şimdi de ona kafam takıldı.
Çocuk istemeye başlayalı yani korunmayalı ne kadar olmuştu?Kaç ay sonra hamile kaldın canım, ben acele mi ediyorum acaba.
canım benim sağol bizi düşündüğün için.Ben de biraz önce gfr ye aynısını yazdım, bizi yalnız bırakmayın diye tenbihledim.
Canım hamilelik nasıl gidiyor?Yeğenimizin keyfi nasıl? Benim yine aynı, moralim çok bozuk.Dün adet olunca ağladım hep.Neden olmuyor ya kafayı yiyeceğim.Geçen ay klomensiz bir bakayım dedi doktor, yumurta oluşmuş güzel dedi ama yine olmadı.yine olmadı.:84::84::84::84::84::84::84::84:
canım ya, ne güzel bir haber bu.inan çok sevindim.Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasit etsin.
Ne güzel sen mutlu sona ulaştın, darısı başımıza artık.Teker teker gidiyorsunuz valla, bizi buralarda yalnız bırakmayın.
Benim salak doktorum rahim filmi için daha erken diyor, çektirtmedi.Hamile de kalamıyorum.
Gfr, bir şey sorucam, ilk doğumunu nasıl yapmıştın, sezeryan mıydı?Sezeryan tüplerde tıkanıklığa yol açıyor diyorlar, ben de yeni duydum.Doğru mu acaba?Ben sezeryan yapmıştım, şimdi de ona kafam takıldı.
Çocuk istemeye başlayalı yani korunmayalı ne kadar olmuştu?Kaç ay sonra hamile kaldın canım, ben acele mi ediyorum acaba.
mevzey nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor? biz daha hamile kalacağız sen nerdeyse doğuracan valla.
herkeze iyi akşamalar
birsum hürrem muco izmirli lila ve diğerleri nasılsınız canlarım arada girip yazıyorum buraya biliyosunuz benimde ikinci tedavim buay iğneden 13gün sonra test yaptım bureayada yazmıştım negatifdi günümde yaptım yani iğneden 15gün geçmişti ve ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün adetim 3gün geçti kan testi yaptırdım sonuç pozitif şükürler olsub Rabbime darısı bekleyen isteyen herkezin başına umudunuzu kaybetmeyin ben bu aydan umutsuzdum miafirim vardı iğne olduğum akaşam ve ertesi ilişki oldu harici bişey yok ama Rabbim nasip etti hayırısıyla
birsum canım filmden korkma ben geçen ay çektiröiştim ve buaya bebişim geldi sol tüp tıkalı zor hamile kalırsın deöişti doktorum oldu işte geliyo bebişim ben anesteziyle çektirdim bence sende öle yap hiç bişey duymuyosun sorada ağrın felan olmuyo
sağol canım darısı sana inş.bekleyen herkeze yok canım yazmasamda sürekli takip ediyorum burayı bırakmam yanicanım ya, ne güzel bir haber bu.inan çok sevindim.Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasit etsin.
canım çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın..allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına da alırsın inşallah..
ben de şu kistten bi kurtulsam da devam etsem tedaviye.. :26:
ben iki kere menogon tedavisi oldum çatlatma iğnesi olarak ovitrelle oldum,bu iki aylık tedavide hamile olamadım ama kistlerim oluştu bu ay ara verdik tedaviye,herkeste farklı yan etki olabilir..kistlerde ayrıca geçici olduğunu söyledi doktor
merhaba gfr sende ovitrelle ile hamile kalanlardansın sanırım, lütfen ne gibi yan etkileri oldu, iğneden sonra nekadar süre ağrı oldu, benim 5. gün hala kasıklarımda ağrılar var, bu normalmidir sizce ??? Lütfen konuyla ilgili aydınlatın beni arkadaşlar...
benim bu ay ilk iğnemdi, serophone de kullandım, yumurtalar 18-19 mm civarındayken iğne yapıldı, adetimin 12 günü ve 36 saat sonra ilişki önerildi, şimdi sabırla beklemek kaldı ama bu ağrılar beni çok tedirgin ediyor, herkeste olan birşeymi.
Canım merhabar...o ağrılar çok normal iğneden sonra 4 gün falan sürüyor yumurtaların çatladığını gösteriyor..bende de oluyor du...benim 3.denemede oldu bebişim...3denemede de .aynı sancılar gerginlik oldu iğneden sonra...tabii herkeste sancı miktarı farklı olyordur bünye meselesi ama muhakkak iğneden sonra bi hassasiyet oluyor kasıklarda...sonuçlta yumurtalar çatlayıor...sıkma canını sen bol bol çalışsydın ve yataktan hemen kalkma...banada 12 ve 36 saat sonra ilşki ve daha sonra 3kez gün aşırı demişti...kısacası hiç tedirgin olma iyiye işaret bu sancılar...hadi bakalım inşallah hayırlısıyla...
evet ağrı olmuştu regl ağrısı gibi ama ağrı olması normal yumurta çatlarken olur ,hatta benim ağrım diğer reglime kadar bile ara ara sürdü,yoğun akıntıda oldu
Tebrikler gfr aslında hep bakıyorum sizede yaazamıyorum allah tamamına erdirsin darısı diğer arkadaşların başına olsun
Teşekkür ederim lila5 biraz olsun rahatladım sayende, en çok senin durumunu takip ettim geriye dönük yazılarda, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, darısı isteyen herkesin başına, Allah önce hiç olmayanlara versin, çok şükür Allahıma ben o duyguyu tattım ama yinede 7 olmaması insanda morel bozukluğuna sebep oluyor. Ovitrelliden 36 saat sonra çalışmalara başladık, dr.dediği dünleri hiç atlamadım bakalım artık hayırlısı, beklemek çok sıkıcı hiç zaman geçmiyor, Allah her şeyin hayırlısını versin heppimiz için.
Ercii teşekkür ederim cevapların için, bir an hiç kimse bir şey yazmayacak zannettim, okadar bozuldumki, sende tedaviye devam ediyormusun, yoksa anne adayları arasındamısın artık?
bende yarın inşaallah çatlatma iğnemi olacağım.bu üçüncü ayımız bu ayda olmazsa başka tedaviye geçeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?