merhaba gfr sende ovitrelle ile hamile kalanlardansın sanırım, lütfen ne gibi yan etkileri oldu, iğneden sonra nekadar süre ağrı oldu, benim 5. gün hala kasıklarımda ağrılar var, bu normalmidir sizce ??? Lütfen konuyla ilgili aydınlatın beni arkadaşlar...
benim bu ay ilk iğnemdi, serophone de kullandım, yumurtalar 18-19 mm civarındayken iğne yapıldı, adetimin 12 günü ve 36 saat sonra ilişki önerildi, şimdi sabırla beklemek kaldı ama bu ağrılar beni çok tedirgin ediyor, herkeste olan birşeymi.
mrb canım ben ocak ayında kullandım ovitrelleyi ama hiç bişey olmadı bende ağrı sancı akıntı buay tekrar çatlatma iğnesi oldum bukez pregnyl vee acaip ağrım oldu ayağa dahi kalkamadım üç gün yattım sora azaldı ama tam geçmedi ağrı olması iyiymiş yumurtaların çatladığını gösteriyo ben buay çok ağrı çektim buayda hamile kaldım şükürler olsun darısı başına tatlım sıkma canını
Canım önemli değil..ama gerçekten ilşki sırasındaki psikolojide çok önemli...rahat ol ve tadını çıkar bebek fikrini aklından çıkarmaya bak...36 saat sonrası ilşki bide en önemli olanı...artık gerisi hayırlısıyla Allaha kalmış...bu arada her demede şansın artıyor bunuda unutma ilaç daha iyi etki ediyor çünkü...Haa bide meyzey arkadaşımız ilk bebeği aynen bu tedaviylemi aşılamayla mı oldu tam emin değilim ama ikinciye şimdi kendiliinden hamile kaldı aramızda 2 hafta war onunla...
mrb canım ben ocak ayında kullandım ovitrelleyi ama hiç bişey olmadı bende ağrı sancı akıntı buay tekrar çatlatma iğnesi oldum bukez pregnyl vee acaip ağrım oldu ayağa dahi kalkamadım üç gün yattım sora azaldı ama tam geçmedi ağrı olması iyiymiş yumurtaların çatladığını gösteriyo ben buay çok ağrı çektim buayda hamile kaldım şükürler olsun darısı başına tatlım sıkma canını
tedaviye 2 ay ara verdimdaha önce dış gebelik geçirdim 10 ay önce,geçen ayda kimyasal gebelik,
benim sorunum sanırım tüpten rahime ulaşamamak.. yani beklemedeyim denemeye devam
günaydın hanımlar önceki gün doktora gittim çok küçük bir kist gördü eğer klomen verirsem büyür yumurta ile karıştırabiliriz kendimizi garantiye alalım bu ay boş geçelim dedi.istersen tüpleri kontrol etmek için rahim filmi çekelim dedi.adetim bittikten tam 2 gün sonra gitcem.devlet hastanesinde çekilcem ağrı acı olur mu dedim(burada okuduklarım beni ürküttü de) eğer tıkalıysa o zaman olur ama onun dışında herkese göre ağrı derecesi farklı olur dedi korkma dedi bilmiyorum yani bakalım bu ay kist eritmekle uğraşacağız bir de devlet hastanesinde rahim filmi çektiren var mı?hijyen açısından soruyorum doktorum hastanede ama ben özeline gidiyorum normalde kendisi dedi hastaneye gelde çekelim diye offffffffff sağdan sağdan geliyorlar yine:)
merhaba mevzey, yıllar önceki yorumları okuyordum, 2008 de bir rüyana takıldım ve dedimki kendi lendime bu kadar istemekle uğraşmakla iyi mi yapıyoruz acaba, sonra beklemenin verdiği o sıkıcı hava birden kalktı üstümden, ne olursa olsun hayırlısı olsun dedim, olmassa kesinlikle üzülmek yok, sadece içimde kalmasın diye, ileride pişman olmamak adına tedavime 2 ay daha devam edeceğim en azından olmassa bile denedim olmadı der kendime teselli veririm. Sen şu an hamilemisin tam olarak bilmiyorum, yeni olduğum için çok fazla son yorumları okuyamadım. Eğer sende şu an anne adayı isen nasıl bir tedavi sonucu kaldığını yazarmısın lütfen.
ayy canım ya hatırlamaya çalışıyorum şimdi o rüyayı boş ev resmiydi galiba ..anlatayım sana yaşadıklarımı sıkmadan 2006 evlendim 207de çocuk istemeye başladık ama öyle doktora gitmeden olursa süper olacaktı 2008 olunca baktık kendiliğinden olmuyor hatayda dok gittik polikistik overden dolayı yumurtlama problemim vardı 2 kere klomen kullandım olmadı derken tayinim diyarbakıra çıktı orda 1 kere serephone kullandık olmayınca başka dok gidip rahim filmi ardında aşılama istedim ilkinde tuttu şükür kızım oldu kızım 11 aylıkken adetlerim 15 20 gün geçti 2 ay doktora gittim aynı sıkıntı kapımı çaldı dok kilo vermessem hamile kalamayacağımı tedavi ile olabileceğini söyledi adet bitiminden 1 hafta sonra gittiydim küçük kistler vardı ben o zaman yumurtlamışım doktorda olmaz dediya rahattık kilo vermeden 2. için uğraşmayacaktım ama moralimde bozulmuştu tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyordum kızımda çok hareketli ve yaramaz 2. eşimin gözünü korkutuyodu neyse ben o ara hamile kalmışım spora başlamıştım ama adet 8 gün geçtiydi eşime dedim ya içim rahat değil test alda emin olayım rahat rahat tepineyim dedim testle şok olduk tabi hala yeni yeni alışıyorum işte böyle canım rabbim o mucizeyi verdi bana 2. kere şükürler olsun uğğraşmadan hepinizin de inş. kolaycacık olur zamanı olduğuna inandım ben hep umudumu kaybetmedim 2.de düşünmediğim zaman kendiliğinden geldi....ayyy iiki sıkmayayım dedim birde sıksam ne olacak kim bilirhep dua ederim isteyen arkadaşlarıma allahım aratmasın en uslundan ver diye
Canım ya sabah sabah acayip motive ettin beni, teşekkür ederim. Bu sabah kalktığımdan beri o 4 gün çektiğim ağrı yok, lila5 te de aynısı olmuş, yine kendime bir pay çıkardım, yani 4 gün boyunca o ağrı bebeğin rahme yerleşmesiydi, şimdi sıra beklenmeyen adet gününü beklemeye geldi, of ya nekadar hayalperest oldum ben, olmayıncada yıkılıyorum, hayırlısı artık.
Canım ya sabah sabah acayip motive ettin beni, teşekkür ederim. Bu sabah kalktığımdan beri o 4 gün çektiğim ağrı yok, lila5 te de aynısı olmuş, yine kendime bir pay çıkardım, yani 4 gün boyunca o ağrı bebeğin rahme yerleşmesiydi, şimdi sıra beklenmeyen adet gününü beklemeye geldi, of ya nekadar hayalperest oldum ben, olmayıncada yıkılıyorum, hayırlısı artık.
Senin adına çok sevindim canım, hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah, İnşallah olmayan ve bekleyen herkes burdan güzel haberler verir.
Canım iğneden sonra olan o ağrılar iğnenin sende işe yaradığını etki ettiğini ve dolayısıyla yumurtaların çatladığını gösteriyor..bu iyi bişy çünkü demekki iğne işe yarıyor...Artık gerisi Allah kalıyor resmen...çok ümitlenme çünkü benim 3.denemede oldu...senin bu daha ilk...üzülme olur muhahakkak..tabi ilk denemede de olan çok var ben sonradan üzülme diye diyorum..ben yerleşme sancısı iğneden sonra çekmedim hatta adet oluyorum diye düşündüm sonra adete2 gün kala tıpkı adet sancısı gibi baya sancım oldu ama öyle böyle değil tam anlamıyla adet sancısı gibiydi....hep adet olmayı bekledim günüm geldi yok bişy..sonra test yaptım hamileyim:)))hatta adetim geçtikten 1 hafta kadar sürdü..herhalde işte o yerleşme sancısıydı...
sağol canım benim amin inş.isteyen herkez yaşasın bu duyguyu
eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inş.bebişin senledir ama olmasada üzülek yok yola devam hayırlısıyla gelecek bebişin inş.
Sağol canım tavsiyen için, emin ol bende kendimi çok fazla kaptırmak istemiyorum, olmassa yıkılırım diye, dr. ilk deneme olmayabilir illaki olacak diye bir şey yok olmassa üzülme dedi, bende öyle yapmaya çalışıyorum, ama aklım hep onda gün sayıyorum, birde burda uğraşacak çok fazla şey yok ( iş yerimde ) bütün gün net, bebek, ovitrelle offff ya sıkıldım artık.
seni çokkkkkk ama çoooooooooooookkkkk iyi anlıyorummmmmmmmm.....bak bugünn bi haber aldım...bi arkaşım 40 yaşında ve çocuğu olmuyor bizde sormuyorduk ta anlıyorduk ama...bugün haber verdi hamileymiş hatta benimle aynı şaşırdık kaldık...kendide şokta....şimdi anlatıyor bize kaç defa denedik tüp bebk diye olmadığını kabul etmiştim artık diyor...kız mepğersem nelerle uğraşmış..bunuda anlayamamış o yüzden adetleri düzensiz diye hiç aklına gelmemiş...sonra o gün bana soruyordu bişyler bende ne alaka diyordum bebeği hissediyormusun warmı sende bi değişiklik diye...meğersem şüphelenmiş bakmış kendide bişy hissetmiyıor gitmiş test yapmış olabilirmi diye...gerçekten öyle int yazdığı gibi yok gögüsler korkunç ağrıyor yok yerleşme sancısı yok kirpik dönmesi hepsi hikaye..şunu söylüycem tekrar biliyorum çok zor sizleri çok iyi anlıyorum amaaaaaaaa kafaya takmamak lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......unutcaksınız...çok büyük bi probleminiz yoksa şayet ilaca vücudunuz tepki veriyor ve olmuyorsa demekki sizden stresten kaynaklanıyor.....
Merhaba arkadaşlar, kimse yok sanırım, ben bu ay olmadığına eminim, sabahtan beri okadar şiddetli ağrılarım varki, karnım, kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor, daha 9 gün var, hiç umudum kalmadı, boşuna beklemiyeyim artık, birdahaki aya kısmetse...
dur daha canım 9 günün var şimdiden düşünüp sıkma canını ağrın olması iiye işaret hem nasipse olucaktır mutlaka benimde ağrım olurdu çok öncesinde hadi bakalım hayırlısı
Merhaba arkadaşlar, kimse yok sanırım, ben bu ay olmadığına eminim, sabahtan beri okadar şiddetli ağrılarım varki, karnım, kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor, daha 9 gün var, hiç umudum kalmadı, boşuna beklemiyeyim artık, birdahaki aya kısmetse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?