Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb canım ben ocak ayında kullandım ovitrelleyi ama hiç bişey olmadı bende ağrı sancı akıntı buay tekrar çatlatma iğnesi oldum bukez pregnyl vee acaip ağrım oldu ayağa dahi kalkamadım üç gün yattım sora azaldı ama tam geçmedi ağrı olması iyiymiş yumurtaların çatladığını gösteriyo ben buay çok ağrı çektim buayda hamile kaldım şükürler olsun darısı başına tatlım sıkma canını

Canım ya sabah sabah acayip motive ettin beni, teşekkür ederim. Bu sabah kalktığımdan beri o 4 gün çektiğim ağrı yok, lila5 te de aynısı olmuş, yine kendime bir pay çıkardım, yani 4 gün boyunca o ağrı bebeğin rahme yerleşmesiydi, şimdi sıra beklenmeyen adet gününü beklemeye geldi, of ya nekadar hayalperest oldum ben, olmayıncada yıkılıyorum, hayırlısı artık.

Dediğin gibi ilişki sırasında psikoloji çok önemli ama nasıl rahat olalım, aklımızdan o düşünceyi nasıl çıkaralım, resmen o işi yapmak için saati bekliyoruz, yok böyle bir şey ya, bazen gülüyorum kendime, eşimi eve çağrıyorum saat geldi diye :) Allah yardımcımız olsun..

Senin adına çok sevindim canım, hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah, İnşallah olmayan ve bekleyen herkes burdan güzel haberler verir.

tedaviye 2 ay ara verdimdaha önce dış gebelik geçirdim 10 ay önce,geçen ayda kimyasal gebelik,
benim sorunum sanırım tüpten rahime ulaşamamak.. yani beklemedeyim denemeye devam

Canım ya çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda sendende güzel haberler gelir, kimyasal gebeliği bende yaşadım 4 yıl önce, birdaha tık yok, dr. değiştirdim, zaten 7 yıl boşu boşuna ona gitmişim bana hiç bir tedavi uygulamadı, nasıl olsa sende 1 tane var sadece bekle dedi, bana klomen verdi eve gönderdi her ay al kullan dedi, ne kontrole çağıdı ne iğne verdi. Sonra tüp bebeğe karar verdiğim bir dönemde dr. araştırırken bu civarda bir dr.tavsiye ettiler, bir şansımı deniyeyim dedim, gittim durumu anlattım, bana aşama aşama ne yapmam gerektiğini anlattı ve tahliller sonucu tedaviye başladık, bakalım hayırlısı artık, yani bu tedavimim ilk ayı benim için, dr. çok memnun kaldım.

günaydın hanımlar önceki gün doktora gittim çok küçük bir kist gördü eğer klomen verirsem büyür yumurta ile karıştırabiliriz kendimizi garantiye alalım bu ay boş geçelim dedi.istersen tüpleri kontrol etmek için rahim filmi çekelim dedi.adetim bittikten tam 2 gün sonra gitcem.devlet hastanesinde çekilcem ağrı acı olur mu dedim(burada okuduklarım beni ürküttü de) eğer tıkalıysa o zaman olur ama onun dışında herkese göre ağrı derecesi farklı olur dedi korkma dedi bilmiyorum yani bakalım bu ay kist eritmekle uğraşacağız bir de devlet hastanesinde rahim filmi çektiren var mı?hijyen açısından soruyorum doktorum hastanede ama ben özeline gidiyorum normalde kendisi dedi hastaneye gelde çekelim diye offffffffff sağdan sağdan geliyorlar yine:)

Canım merhaba, rahim filmi korkulacak bir şey değil, o esnada hiç bir şey hissetmiyorsun (yani en azından benim öyle oldu), fakat film çekmeden önce bana bir iğne yaptılar nedir bilmiyorum sormama dahi fırsatım olmadı, 10 sn. içinde etkisini göstermeye başladı, şiddetli baş dönmesi, mide bulantısı yaptı, tansiyonda düşünce sedyeyle aldılar film için, ama acıyı hiç hissetmedim, rahat ol, kendini kasma yeter.

ayy canım ya hatırlamaya çalışıyorum şimdi o rüyayı boş ev resmiydi galiba ..anlatayım sana yaşadıklarımı sıkmadan 2006 evlendim 207de çocuk istemeye başladık ama öyle doktora gitmeden olursa süper olacaktı 2008 olunca baktık kendiliğinden olmuyor hatayda dok gittik polikistik overden dolayı yumurtlama problemim vardı 2 kere klomen kullandım olmadı derken tayinim diyarbakıra çıktı orda 1 kere serephone kullandık olmayınca başka dok gidip rahim filmi ardında aşılama istedim ilkinde tuttu şükür kızım oldu kızım 11 aylıkken adetlerim 15 20 gün geçti 2 ay doktora gittim aynı sıkıntı kapımı çaldı dok kilo vermessem hamile kalamayacağımı tedavi ile olabileceğini söyledi adet bitiminden 1 hafta sonra gittiydim küçük kistler vardı ben o zaman yumurtlamışım doktorda olmaz dediya rahattık kilo vermeden 2. için uğraşmayacaktım ama moralimde bozulmuştu tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyordum kızımda çok hareketli ve yaramaz 2. eşimin gözünü korkutuyodu neyse ben o ara hamile kalmışım spora başlamıştım ama adet 8 gün geçtiydi eşime dedim ya içim rahat değil test alda emin olayım rahat rahat tepineyim dedim testle şok olduk tabi hala yeni yeni alışıyorum işte böyle canım rabbim o mucizeyi verdi bana 2. kere şükürler olsun uğğraşmadan hepinizin de inş. kolaycacık olur zamanı olduğuna inandım ben hep umudumu kaybetmedim 2.de düşünmediğim zaman kendiliğinden geldi....ayyy iiki sıkmayayım dedim birde sıksam ne olacak kim bilirhep dua ederim isteyen arkadaşlarıma allahım aratmasın en uslundan ver diye

Canım emin ol sıkmıyorsun, aksine böyle tecrübeleri dinlemek, okumak hoşuma gidiyor. Bende kızımda hiç uğraşmadım, 200 de evlendik , 2002 de çocuk düşünmeye başladık ( bu 2 yıllık süre içinde sürekli korunmadık ama olmamasını hiç dert etmedik, olsada olur olmasada olurdu o zaman, yaşta genç) genel bir kontrol için ilkkez o gün bir kadın doğum uzmanına gittim utana sıkıla muayene oldum, 2 yıldır doğru düzgün korunmadık, ama artık istiyoruz dedim. o ay bana klomen verdi, bir kaç ay kullan, hemen olmayabilir, yumurtalarda tembellik var dedi. Bende nasıl olsa olmaz ilk ay diye düşündüm, çok rahattım, ama ilk ay oldu, 2. için 7 yıldır uğraşıyorum, herşey kısmet işte, bu arada yaş ta 30 oldu, o yüzden biran önce olsun istiyorum, ama herşeyin hayırlısı.

Canım iğneden sonra olan o ağrılar iğnenin sende işe yaradığını etki ettiğini ve dolayısıyla yumurtaların çatladığını gösteriyor..bu iyi bişy çünkü demekki iğne işe yarıyor...Artık gerisi Allah kalıyor resmen...çok ümitlenme çünkü benim 3.denemede oldu...senin bu daha ilk...üzülme olur muhahakkak..tabi ilk denemede de olan çok var ben sonradan üzülme diye diyorum..ben yerleşme sancısı iğneden sonra çekmedim(sadece iğne olduktan sonra 4gün boyunca bi sancı oldu sonra bitti oda yumurtalar çatladığı için) sonra adet oluyorum bişy yok sancılar bitti kesildi diye umudumu kaybetmiştim sonra adete2 gün kala tıpkı adet sancısı gibi baya sancım oldu ama öyle böyle değil tam anlamıyla adet sancısı gibiydi....hep adet olmayı bekledim günüm geldi yok bişy..sonra test yaptım hamileyim:)))hatta adetim geçtikten 1 hafta kadar sürdü..herhalde işte o yerleşme sancısıydı...

Son düzenleme:

Senin adına çok sevindim canım, hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah, İnşallah olmayan ve bekleyen herkes burdan güzel haberler verir.

sağol canım benim amin inş.isteyen herkez yaşasın bu duyguyu
eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inş.bebişin senledir ama olmasada üzülek yok yola devam hayırlısıyla gelecek bebişin inş.

Sağol canım tavsiyen için, emin ol bende kendimi çok fazla kaptırmak istemiyorum, olmassa yıkılırım diye, dr. ilk deneme olmayabilir illaki olacak diye bir şey yok olmassa üzülme dedi, bende öyle yapmaya çalışıyorum, ama aklım hep onda gün sayıyorum, birde burda uğraşacak çok fazla şey yok ( iş yerimde ) bütün gün net, bebek, ovitrelle offff ya sıkıldım artık.

sağol canım benim amin inş.isteyen herkez yaşasın bu duyguyu
eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inş.bebişin senledir ama olmasada üzülek yok yola devam hayırlısıyla gelecek bebişin inş.

İnşallah canım, yola devam 7 yıldır olduğu gibi, aslında bukadar takmam ama ilkkez böyle bir tedavi uygulanıyorya 7 yıl sonra onun için bu kadar heyecanlıyım, bu ayda adet olursam diğer ay daha sakin olacağıma inanıyorum.

seni çokkkkkk ama çoooooooooooookkkkk iyi anlıyorummmmmmmmm.....bak bugünn bi haber aldım...bi arkaşım 40 yaşında ve çocuğu olmuyor bizde sormuyorduk ta anlıyorduk ama...bugün haber verdi hamileymiş hatta benimle aynı şaşırdık kaldık...kendide şokta....şimdi anlatıyor bize kaç defa denedik tüp bebk diye olmadığını kabul etmiştim artık diyor...kız mepğersem nelerle uğraşmış..bunuda anlayamamış o yüzden adetleri düzensiz diye hiç aklına gelmemiş...sonra o gün bana soruyordu bişyler bende ne alaka diyordum bebeği hissediyormusun warmı sende bi değişiklik diye...meğersem şüphelenmiş bakmış kendide bişy hissetmiyıor gitmiş test yapmış olabilirmi diye...gerçekten öyle int yazdığı gibi yok gögüsler korkunç ağrıyor yok yerleşme sancısı yok kirpik dönmesi hepsi hikaye..şunu söylüycem tekrar biliyorum çok zor sizleri çok iyi anlıyorum amaaaaaaaa kafaya takmamak lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......unutcaksınız...çok büyük bi probleminiz yoksa şayet ilaca vücudunuz tepki veriyor ve olmuyorsa demekki sizden stresten kaynaklanıyor.....

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende bu konuyu sürekli takip ediyordum ama yeni üye oldum.. Bende pko var 2007 de kist oluştu ama o sıralar çcuk düşünmediğmiz için onun tedavisini gördüüm sadece bu ayın 15.nde ovitrelle vuruldum ve beklemedeyim sayenizde umudum artıyor teşekkürler bu beklem dönmeinde baya kafam rahatlıyor dualarınız bekliyorum inş hepinize selamlar Rabb im en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Ne güzel haberler bunlar, insan okurken bile duygulanıyor, yaşamak bambaşka bir duygu, Allah herkese nasip etsin. Hep şükrediyorum Allahıma 1 tane verdiği için, o yüzden 2. için çok fazla uğraşıp üzülmek doğru olmaz, hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.

Merhaba arkadaşlar, kimse yok sanırım, ben bu ay olmadığına eminim, sabahtan beri okadar şiddetli ağrılarım varki, karnım, kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor, daha 9 gün var, hiç umudum kalmadı, boşuna beklemiyeyim artık, birdahaki aya kısmetse...

dur daha canım 9 günün var şimdiden düşünüp sıkma canını ağrın olması iiye işaret hem nasipse olucaktır mutlaka benimde ağrım olurdu çok öncesinde hadi bakalım hayırlısı

dur daha canım 9 günün var şimdiden düşünüp sıkma canını ağrın olması iiye işaret hem nasipse olucaktır mutlaka benimde ağrım olurdu çok öncesinde hadi bakalım hayırlısı

Tabiki canım herşey kısmet, normal dönemlerde adetten 1 hafta once bu ağrıyı yaşadığım için birden bütün hevesim gitti, herşeyin hayırlısı artık.

canııımmm dur neden erkenden pes ediyon daha 9günün varmış ağrı oldu diye umudunu yitiriyon belki iyiye işarettir canını sıkma umudunu kaybetme çokda takma ummadığın anda gelecek bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…