canııımmm dur neden erkenden pes ediyon daha 9günün varmış ağrı oldu diye umudunu yitiriyon belki iyiye işarettir canını sıkma umudunu kaybetme çokda takma ummadığın anda gelecek bebişin
dur daha canım 9 günün var şimdiden düşünüp sıkma canını ağrın olması iiye işaret hem nasipse olucaktır mutlaka benimde ağrım olurdu çok öncesinde hadi bakalım hayırlısı
arkadaşlar ben birşey sorucam bu tedavilerden sonra yoporgunluk hissettinizmi vücudunuzda kırıklık felan son bir haftadır öle yorgun hissediyorum ki sürekli uyuyasım var ve son günlerde felaket belim ağrıyor cevaplarsanız sevinirim adetime de 2 gün kaldı ama bu kadar yorgunluk olmuyordu hiç
Canım ben o yorgunluk, halsizlik durumunu ilk hamileliğimde yaşadım, hemde ne yorgunluk, işten eve zor geliyordum, 3.kata çıkana kadar 3 kez dinleniyordum, dr.hamilelik yok deyince acaba ciğerlerdemi bir problem var diye röntgen bile çektirdim, adet 1 hafta geçince aldımı beni bir telaş, sonuş pozitif, çok şükür Allahıma sağlıkla kucağıma aldım.
saol canım cevap için benim evde 4. katta aynı dediğin gibi eziyet geliyor resmen pekde umutlanmak istemiyorum ama inş dualarınızla hayırlısıyla olucak gibi hissediyorum
saol canım cevap için benim evde 4. katta aynı dediğin gibi eziyet geliyor resmen pekde umutlanmak istemiyorum ama inş dualarınızla hayırlısıyla olucak gibi hissediyorum
Hayırlısı olur inşallah, ne gibi tedavi gördün bu ay.
şöyle anlatayım gecen ay 15 gibi adet olmam gerkiyordur dr 3. gün hormonlara bakıcaktı ama ben adet olamadım farlutal kulandım zar zor oldu bişiler tahlil verdim sonucları göstermeye gidin klomen yazdı dr sonra bitince gel yumurtalıklalar baklım dedi 2 tane oluşmuş ama küçük dedi 4gün sonra yine gittim 2 sağda 1 solda 3 tane var dedi ovıtrelle verdi ha birde glifor kullanıyorum ama birde tam olarak pko diyemiyoruz dedi kafam karıştı iice ama böle işte biraz uzun olduama
Canım ya çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda sendende güzel haberler gelir, kimyasal gebeliği bende yaşadım 4 yıl önce, birdaha tık yok, dr. değiştirdim, zaten 7 yıl boşu boşuna ona gitmişim bana hiç bir tedavi uygulamadı, nasıl olsa sende 1 tane var sadece bekle dedi, bana klomen verdi eve gönderdi her ay al kullan dedi, ne kontrole çağıdı ne iğne verdi. Sonra tüp bebeğe karar verdiğim bir dönemde dr. araştırırken bu civarda bir dr.tavsiye ettiler, bir şansımı deniyeyim dedim, gittim durumu anlattım, bana aşama aşama ne yapmam gerektiğini anlattı ve tahliller sonucu tedaviye başladık, bakalım hayırlısı artık, yani bu tedavimim ilk ayı benim için, dr. çok memnun kaldım.
darısı isteyen herkesin başına .. ne tedavisi oluyorsun , bende aşılama olucam 1 ay sonra,
Hadi bakalım hayırlısı, bende bu serophone kullandım, 12.ovitrelle oldu, şimdi sıra beklemede, bugün biraz umutlarım tükendi, çok şiddetli ağrı oluyor, aynen adet ağrısı gibi ağrı, ara ara sancı, daha 9 gün var adet olmama, bakalım artık beklemekten başka şansım yok, kan tahlili yaptıracağım meraktan ama onada zamanım yok işten 18:30 da çıkıyorum, belki cumartesi yaptırırım, yoksa bari boşu boşuna heveslenmiyeyim erkenden öğreneyim diyorum.
ah canım ben neler yaşadım anlatsam inan kimseye söylemedim uzun süre burada paylaştım daha ii geliodu ne yapayım derdimi anlatmadan o kadar ima yapılırken söylesem ne derlerdi allah bilir ...çocuk düşünmezken bile offff bu insanlar çok acımasız yada patavatsız boşver olucak sen ona inan bir kere olduysa arkası gelecektir yeterki kızının zamanlarını kaçırma onun sana çok ihtiyacı varMevzey profil resminde ki bebek arkadaşımın bebeğine çok benziyor. onu görünce bir anı geldi aklıma sizinle paylaşmak istiyorum, ben çok kırılmıştım o yüzden biraz mesafe koydum araya en samimi arkadaşımla. Arkadaşım bende sonra evlendi benim kızım 2 yaşındaydı o ilk kızına doğum yaptığında, bu arada benim ikinci çalışmalarım başlamıştı ama dr. falan devreye girmemişti daha, derken yıllar geçti ben tadavi falan derken arkadaşım 2.kızını doğurdu bu arada benim olmadığını en iyi o biliyor, doğumdan sonra bebek bakmaya gittim , bana aynen şunu dedi; bak yaşıtların ikiledi sen daha yerinde sayıyorsun hadi artık sende yap dedi, bozulduğumu hiç belli etmedim ama çok canım sıkıldı, olmadığını en iyi bilen o, öyle bir kelime herkes kullanabilirdi ama en yakın arkadaşım değil.
Neyse ben yapacak iş bulamıyorum can sıkıntısından maziye dönüyorum. Of hiç zaman geçmiyor....
iyi akşamlar arkadaşlar..
galiba ben hamileyiiiiiiimmm... çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyim... geçen hafta testlerim pozitif çıkmıştı hatırlarsanız ama ben ilacın etkisi diye dikkate almamıştım... ama bu sabah bi daha idrar testi yaptım. ( adet günüm 3 gün geçti, iğneden sonrada 20. günüm) testim çoook belirgin çıktı, ama ben yinede kan testi verdim bugün, yarın belli olacak.. kan testinin sonucu belli olmadan fazla kendimi kaptırmak istemiyorum ama yinede ağzımı kapatamıyorum bi türlü:)
Yok cnım yaaa ben hiç öyle bişy duymadım ayrıca çevremde ilk doğumu ve ,ikinci doğumuda sezeryan olan dolu insan var..kafanı boşyere buna takıp evham yapıp kendini strese sokma...
Walla canım iyi gidiyor şimdilik bulantılar falan yeni yeni geçiyor..yiğenizi haftaya görcem tekrardan inşallah herşey yolundadır erkek galiba ama önümüzdeki hafta tam kesinleşecek..walla sıkıntı hiç bitmiyor önce hamile kalayım diyorsun,sonra kan değeri sonra kalp atımı sonra 2 test 3 lü test ayrıntılı ultrason sağlıklı beslenme iş güç yapmama doktor seçimi doğum şekli ....sen daha iyi blirsin tabi bizden tecrübelisn sonuçta...sürekli kafan bişylerle meşgul oluyor arkaplanda...olsun ne yapalım annelik başlıyor işte daha karındayken,korkular sarıyor insanı..allaha çok şükür inşşalah kucaklarımıza almayıda nasip eder,szilerinde bi an önce karınlarınızı doldurur...
canm bende sezeryandim ilkte ama bak kendiliğinden oldu ben inanmıyorum yaptığına ama bir arkadaşım 2. gebeliktede çektirdi başka nedenlerle tıkanmış olabilio aşılama ile kaldı 1 .si normal yollaydı inş. seninde 2. bebişin gelir en yakın zamanda herkesinde tabi
galiba ben hamileyiiiiiiimmm... çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyim... geçen hafta testlerim pozitif çıkmıştı hatırlarsanız ama ben ilacın etkisi diye dikkate almamıştım... ama bu sabah bi daha idrar testi yaptım. ( adet günüm 3 gün geçti, iğneden sonrada 20. günüm) testim çoook belirgin çıktı, ama ben yinede kan testi verdim bugün, yarın belli olacak.. kan testinin sonucu belli olmadan fazla kendimi kaptırmak istemiyorum ama yinede ağzımı kapatamıyorum bi türlü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?