Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canııımmm dur neden erkenden pes ediyon daha 9günün varmış ağrı oldu diye umudunu yitiriyon belki iyiye işarettir canını sıkma umudunu kaybetme çokda takma ummadığın anda gelecek bebişin

Canım sabah sabah epey canım sıkıldı ama şimdi iyiyim, kendimi olmayak hissine alşıtırdım bugün, olursa sürpriz olur, hayırlısı diyorum yine, herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Bu arada o şiddetli ağrılar yerini aralıklı sancıya bıraktı, sanki içimden bir şey çıkacak gibi ağırlık var yürürken, neler oluyor anlamıyorum ki, dün ne ağrı vardı ne sancı, bugün yerimden kalkamıyorum.

dur daha canım 9 günün var şimdiden düşünüp sıkma canını ağrın olması iiye işaret hem nasipse olucaktır mutlaka benimde ağrım olurdu çok öncesinde hadi bakalım hayırlısı

Mevzey profil resminde ki bebek arkadaşımın bebeğine çok benziyor. onu görünce bir anı geldi aklıma sizinle paylaşmak istiyorum, ben çok kırılmıştım o yüzden biraz mesafe koydum araya en samimi arkadaşımla. Arkadaşım bende sonra evlendi benim kızım 2 yaşındaydı o ilk kızına doğum yaptığında, bu arada benim ikinci çalışmalarım başlamıştı ama dr. falan devreye girmemişti daha, derken yıllar geçti ben tadavi falan derken arkadaşım 2.kızını doğurdu bu arada benim olmadığını en iyi o biliyor, doğumdan sonra bebek bakmaya gittim , bana aynen şunu dedi; bak yaşıtların ikiledi sen daha yerinde sayıyorsun hadi artık sende yap dedi, bozulduğumu hiç belli etmedim ama çok canım sıkıldı, olmadığını en iyi bilen o, öyle bir kelime herkes kullanabilirdi ama en yakın arkadaşım değil.
Neyse ben yapacak iş bulamıyorum can sıkıntısından maziye dönüyorum. Of hiç zaman geçmiyor....

arkadaşlar ben birşey sorucam bu tedavilerden sonra yoporgunluk hissettinizmi vücudunuzda kırıklık felan son bir haftadır öle yorgun hissediyorum ki sürekli uyuyasım var ve son günlerde felaket belim ağrıyor cevaplarsanız sevinirim adetime de 2 gün kaldı ama bu kadar yorgunluk olmuyordu hiç

Canım ben o yorgunluk, halsizlik durumunu ilk hamileliğimde yaşadım, hemde ne yorgunluk, işten eve zor geliyordum, 3.kata çıkana kadar 3 kez dinleniyordum, dr.hamilelik yok deyince acaba ciğerlerdemi bir problem var diye röntgen bile çektirdim, adet 1 hafta geçince aldımı beni bir telaş, sonuş pozitif, çok şükür Allahıma sağlıkla kucağıma aldım.

saol canım cevap için benim evde 4. katta aynı dediğin gibi eziyet geliyor resmen pekde umutlanmak istemiyorum ama inş dualarınızla hayırlısıyla olucak gibi hissediyorum

Hayırlısı olur inşallah, ne gibi tedavi gördün bu ay.

şöyle anlatayım gecen ay 15 gibi adet olmam gerkiyordur dr 3. gün hormonlara bakıcaktı ama ben adet olamadım farlutal kulandım zar zor oldu bişiler tahlil verdim sonucları göstermeye gidin klomen yazdı dr sonra bitince gel yumurtalıklalar baklım dedi 2 tane oluşmuş ama küçük dedi 4gün sonra yine gittim 2 sağda 1 solda 3 tane var dedi ovıtrelle verdi ha birde glifor kullanıyorum ama birde tam olarak pko diyemiyoruz dedi kafam karıştı iice ama böle işte biraz uzun olduama

Hadi bakalım hayırlısı, bende bu serophone kullandım, 12.ovitrelle oldu, şimdi sıra beklemede, bugün biraz umutlarım tükendi, çok şiddetli ağrı oluyor, aynen adet ağrısı gibi ağrı, ara ara sancı, daha 9 gün var adet olmama, bakalım artık beklemekten başka şansım yok, kan tahlili yaptıracağım meraktan ama onada zamanım yok işten 18:30 da çıkıyorum, belki cumartesi yaptırırım, yoksa bari boşu boşuna heveslenmiyeyim erkenden öğreneyim diyorum.

darısı isteyen herkesin başına .. ne tedavisi oluyorsun , bende aşılama olucam 1 ay sonra,

darısı isteyen herkesin başına .. ne tedavisi oluyorsun , bende aşılama olucam 1 ay sonra,

Canım bu tam anlamıyla ilk tedavim diyebilirim, adetin 3.günü serophone ye başladım, bittikten 4gün sonra kontrole gitti yani adetin 11. günü 2 adet yumurtam vardu 18 ve 19 mm, 12. günü sabahtan yapılmak şartıyla ovitrelle verdi, iğneden 36 saat ilişki ve ondan 1 gece sonra tekrar ilişki önerdi ben garanti olsun diye bir gece sonra tekrar yaptım :) sıra beklemeye geldi, çok sabırsızım, gerçeği bugün hiç umudum kalmadı ama yola devam bu ay olmazsa aynı tedavi 1 ay daha uygulanacak sonra aşılama, beklemek çok zor ama.

saol cnm hayırlısı tabi ben günümü bekliyim diyorum kan tahlili yapsam belli ourmu ama seninle aynı zamanlarda bendede ağrı vardı iyi diye duydum öle yorumladım bakalım şu an pek bir ağrım yok sadece yorgunluk hayırlısı inşallah Rabb im bir an önce bebeklerimiz nasip eder inş

ben 2 ay tedavi oldum doktorum en etkili olanı menogon dedi,2 ayın sonunda kist oluştu benimde yumurtalarım ilk ay 3 yumurtam vardı 18,18,17 mm di.2. ay incir felan yedim onun etkisimi bilmem ama 21 m olmuştu yumurtalarım.doktor kesinlikle aşılama yapalım dedi eşim kabul etmedi.neyse kendimiz denedik buarada en yakınımdaki eltim reglisinin geciktiğini söyledi.dedim kan testi yap,sonra beraber kan verdik.benim çatlatma iğnemden 6 gün sonraydı, yani 6. gün bile çıkıyor gebelik.değerim 12.7 çıktı eltimin 12:) çok sevindim doktorumu aradım dedi döllenme olmuş hatta değer 6 gün için yüksek ama gebelik devamda edebilir sonda bulabilir dedi.neyse ben sabırsız dayanamadım 3 gün sonra yani çatlatma iğnesinden 10 gün sonra kan verdim değer 3 çıktı .gebelik sonlandı( ilk ay bu kadar üzlmemiştim ama bu ay yıkıldım sizde regli geçmeden test yapmayın inanın daha üzücü ve yıkıcı...

iyi akşamlar arkadaşlar..

galiba ben hamileyiiiiiiimmm... çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyim... geçen hafta testlerim pozitif çıkmıştı hatırlarsanız ama ben ilacın etkisi diye dikkate almamıştım... ama bu sabah bi daha idrar testi yaptım. ( adet günüm 3 gün geçti, iğneden sonrada 20. günüm) testim çoook belirgin çıktı, ama ben yinede kan testi verdim bugün, yarın belli olacak.. kan testinin sonucu belli olmadan fazla kendimi kaptırmak istemiyorum ama yinede ağzımı kapatamıyorum bi türlü:)

ah canım ben neler yaşadım anlatsam inan kimseye söylemedim uzun süre burada paylaştım daha ii geliodu ne yapayım derdimi anlatmadan o kadar ima yapılırken söylesem ne derlerdi allah bilir ...çocuk düşünmezken bile offff bu insanlar çok acımasız yada patavatsız boşver olucak sen ona inan bir kere olduysa arkası gelecektir yeterki kızının zamanlarını kaçırma onun sana çok ihtiyacı var

ayyy çok sevindim tebrik ederim geçende de yazdığında emin olmuştum ben ama yazmanı bekledim kesin diye idrarda çıktıysa oldu bu iş hadi allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı diğer kızların başına

haklısın canım, iyi bir doktora gittim yeni, tüp bebek uzmanı, öbür doktoru bıraktım.O da öyle dedi, sezeryanda olacak diye bir şey yok diyor, normal doğum da yapsan sonradan tüplerde yapışıklık olabiliyormuş. Bu arada Salı günü rahim filmi çektireceğim.saat 12 de burda ol dedi, inşallah bir şey çıkmaz, bu arada biraz da korkuyorum.Salı gününü bir atlatsam içim rahatlayacak, tabii iyi bir şekilde.Eşimden de test istedi, onun sonucu iyi çıktı.

Annelik böyle birşey işte, hamile olduğunu öğrendiğin andan itibaren başlayan ve ölene dek sürecek olan bitmeyen kaygı, stres, koruma duygusu,sevgi...vb. En büyük aşk.
İnşallah herkese bu duyguyu Allah'ım tattırır.İnşallah bana da bir daha tatmak nasip olur.

Sağol canım iyi dileklerin için, ben de yeni bir doktora gitmeye başladım, tüp bebek uzmanıymış.Diğer doktor hiç ilgilenmiyordu, klomeni verip sallıyordu.Neyse.Bu doktor ''normal doğum yapsan da olabilir '' dedi.sezeryanla ilgisi yokmuş,içim rahatladı biraz.Salı günü rahim filmi çekileceğim, inşallah bir şey çıkmaz, sonra ne önerecek bilmiyorum, belki bende aşılama yaptırırım.Çok fazla vakit kaybetmek istemiyorum.Eee! Sizin gibi genç değiliz ki, yaşlandık artık.
görüşürüz, kendine iyi bak, bebişlere de.

Hayırlısı olsun canım, güzel bir haber daha.Allah tamamına erdirsin.Sağ salim kucağına almak nasip etsin.

Günaydınnnn;
Hakkaten aydın bir gün oldu, güne güzel haberlerle başlamak ne güzel, senin adına çok sevindim, umarım sonuç doğrudur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini, her yeni hamiş biz bekleyenler için bir umut oluyor. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.

Canım geri dönük yazılarına baktımda şimdi sadece ilk iğneyi yaptıracağını yazmışsın, peki iğneden sonra neler oldu, ağrı sancı varmıydı, nekadar sürdü, benim hala ara ara devam eden kasık ağrılarım var, bugün iğnenin 9.günü adet olmama 8 gün var, dün umudumu kaybetmiştim çok karnım ağrıyordu, akıntı vardı, bugün sadece kasık ağrısı, sen neler yaşadın anlatırmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…