Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım 6 ay ilaçla tedavi 3 başarısız aşıla ve tüp bebeğe karar verirmiş biri olarak şunu diyebilirim tecrübelerime ve yaşadıklarıma bakarak...

çatlatma iğnesi içerdiği yüksek horman takviyesi sebebiyetiyle kasık ağrısı gögüste hassaslık kesin yapıyor bunun yanında kişiye göre iç bulanması ve baş dönmeside yapabiliyor... bunlar ne yazıkki hamiş olduğumuzu zannetmemize sebep veriyor ve hatta adetden önce idrar testi yaparsan ikinci çizgiyi silik olarak görmene bile neden oluyor... ve ne yazıkki kanda çıkmayınca büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. o nedenle fazla kendini dinleme mümkün olduğunca rahat bırak biliyorum kolay olmuyor insanın elinde de olmuyor ama en azından denemeye çalış... ve sakın adetine 3 4 gün kaladan sonra ilişkiye girme...eğer tutan bir bebek olurda düşüğe sebep olur ve sen anlamazsın bile adet zannedersin... Allah a emanet olun. herşey gönlünüzce olur nsaallah...

Teşekkür ederim canım vermiş olduğun bilgiler için
haklısın fazla kapılmamak gerekir, sonu hayal kırıklığı oluyor.

arkadaşımz kesinlikle haklı bnim doktorum buna kimyasal gebelik yani sahte gebelik diyor.. vücudumuza aldığımız hormonların yüksek olmasından dolayı bunlar yaşanıyor.. vücut kendini hamile olmadığı halde ilaçların etkisiyle hamile gibi algılıyor.... buda bizi yanıltıyor... kanda 12 günden önce idrarda ise 15 /17 günden önce çıkmıyor.... ben kaç test yaptım çift çizgi gördüm kan testinde arkadaşın dediği gibi gördüm ama sahte gebelik çıktılar ve sonunda ilaçlardan olduğunu anladım. yapmayın sakın bu kötülüğü kendinize yapmayın...

Teşekkür ederim canım vermiş olduğun bilgiler için
haklısın fazla kapılmamak gerekir, sonu hayal kırıklığı oluyor.

yazdığın belirtilerin hiç birinde korkulacak birşey yok. hepsi normal... çatlatma iğnesi zaten 14günden önce kanama yapmaz... tüm iğneyi yaptıranlar bu belirtileri yaşıyor. hamiş kalsada kalamasada... o nedenle rahat ol diyorum. kendini sıkarsan tutacağı varsada tutmaz... ve gerçekden dediğim gibi kusura bakma 11.gün itiberiyle ilişkiyi kesin. kan pırtısı olan bebeğin sökülmesine neden oluyor ilişki.. bebek düşünen herkesin kesmesi gerekiyor...

hayırlı olsun canım yeni doktorun umarım bu dok sana vesile olurda 2. bebişin gelir benmiyim genç haziranda 30 oluyorum yolun yarısı annem benim yaşımda 5 . yi almış bişey değil çocuklarımla kuşak farkı çok olmaz umarım

11. gün ilişkiyi kesin demişsiniz hangi 11. gün anlamadım ? bizde bu ay kendimiz deniyoruz da

35 'ine girmiş biri olarak bu söylediklerini duymamış olayım, ne güzel 30 yaşında iki çocuk sahibi olacaksın.Boş ver sen eskileri valla biz onlara ayak uyduramayız, zaten geçti bolunun pazarı...
dua et bizim için biran önce olsun,valla çocuk olacak belki ama pek aklı selim annesi olmayacak böyle giderse.

İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun, sen de baya zor aşamalardan geçmişsin.İnşallah muradına erersin.

11. gün ilişkiyi kesin demişsiniz hangi 11. gün anlamadım ? bizde bu ay kendimiz deniyoruz da

canım çatlatma iğnesinden sonraki 11. gün .... iğne olanlar bilir 14. gün ile 16 gün arası beklenen adet gelmesi gerekir.... adet tarihinden 3gün 4gün önce kes... çünkü o dönemde zaten gebelik olmuyor ve o dönem yerleşme tutunma dönemi... daha o aşamada bebek kan pırtısı olduğundan ilişki esnasında sökülebiliyor.. ve sen adet oluyorsun hiç farkına varmadan.. 11. günden kasıtım çatlatma iğnesi yapanlar içindi... yani adet tarihinden 4 gün önce kes ....

ben doktoruma kimyasal ve boş gebeliği sordum. bazen test pozitif çıkıyor ama sonrasında beklenen tarihte veya bir iki gün sonra adet kanaması geliyor sebebi ne diye şöyle açıkladı:

her kadın yılda 2 defa farkında olmadan hamile kalır ve farkında olmadan düşürür... düşük yaptığında zaten bebk kan pırtısı olduğundan ya hafif bir et parcası gelir yada kanaması fazla olur ama genelde anlamaz.. bunun çok sebebi var... hamile olduğunu bilmeden yaptığı yanlış bir hareket. sert ilişkii. ..vs... ama sizler tedavi oluyorsunuz adette 4 gün kala herşeyden uzaklaşın. olmaz demeyin ne olur olmaz tedbirin alalım demişdi... ben uydum heheh ama bebek gelmedi o ayrı:) tedaviyle olduğu için bizim biz ek ilaçlar düşme engelleyici fitiller kullandık ee olmyınca olmyyor takdir Allah ın.. kısmet böyleymiş. şimdi tüp bebek için gün saymaya başladım nisanda ilk adetimde başlıyoruz hayırlısı artık...

selam kızlar..nasılsınız???bekleyişler sürüyor heralde..İnşallah yüce Rabbim bizimde göbüşlerimizi doldurur hayırlısıyla.hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..hürremcim nerelerdesin?umarım iyisindir..

canım ya, bir şey soracağım.Benim de bir arkadaşım Nisan ayında yaptıracak, fiyat olarak sen ne kadara anlaştın.5000-6000 tl galiba değil mi?
İnşallah ilkinde tutar ve bir daha uğraşmazsın hem de ikizin olur inşallah.
Belki ben de nisanda aşılama yaptırırım, doktor ne diyecek bilmiyorum.Salı rahim filminden sonra belli olacak.

merhaba canım, sen neler yapıyorsun?

arkadaşlarcevap veremedim kusura bakmayın eve ancak geldimde. hamile hamile geziyorum:):) bugün kan testimin sonucunu aldım 730 çıktı, ayın 6 sında çatlatma iğnesi olmuştum ben, haftasına göe çok iyi bi değer dedi doktor, ayın 4 ünde de keseyi görmeye gidicez inşallah..

benim iğneden sonra 3 gün boyunca çok şiddetli kasık ağrılarım oldu, şiddetli derken kısa süreli kramp şeklinde ağrılar. 3 gün sonra herşey normale döndü ki 3-4 gün öncesine kadar.3-4 gündür benzer ağrılarım yine var, ani kramp şeklinde ağrılar var kasıklarımda, aşırı derecede akıntım var, sen yinede ümidini kaybetme ama erkenden de test yapma, bu seferde iğnenin etkisimi acaba diye insan panikliyo, sakin olmak çok zor bu durumlarda biliyorum ama yinede mümkün oldugunca sakinb olmak lazım... biz dokotrun verdiği ilişki günlerine de uymadık doğru düzgün.. iğneden sonra ki 3 gün peş peşe ilişki demişti, biz 3. gün yapabildik sadece, sonrada gün aşırı demişti, biz 3 günde bir filan beraber olabildik ama çok şükür nasip etti rabbim..

Tebrik ederim arkadaşım, Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.

simiramis kaç kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandın ?

iyi dileklerin için çoook teşekkürler canım..
canım benim 2. klomen kullanışımdaı ama ilkinde yumurta büyümedi hiç, iğne filan olmadı yani, bu ay günde 4 tane klomen kullandım 2 yumurta büyümüştü, çatlatma iğnesi yaptık, ilk denemede tuttu yani çok şükür..

Ne güzel bak çabuk olmuş, düzgün bir ilişkide yaşamadık diyorsun.Allah tamamına erdirsin.
Artık hamileliğin tadını çıkar, ohh ne güzel, darısı başımıza artık.Bir şey daha soracağım, ne kadar süre sonra hamile kalmış oldun.yaa benim kendimle ilgili kafam biraz karışıkta ondan merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…