Canım geri dönük yazılarına baktımda şimdi sadece ilk iğneyi yaptıracağını yazmışsın, peki iğneden sonra neler oldu, ağrı sancı varmıydı, nekadar sürdü, benim hala ara ara devam eden kasık ağrılarım var, bugün iğnenin 9.günü adet olmama 8 gün var, dün umudumu kaybetmiştim çok karnım ağrıyordu, akıntı vardı, bugün sadece kasık ağrısı, sen neler yaşadın anlatırmısın.
canım 6 ay ilaçla tedavi 3 başarısız aşıla ve tüp bebeğe karar verirmiş biri olarak şunu diyebilirim tecrübelerime ve yaşadıklarıma bakarak...
çatlatma iğnesi içerdiği yüksek horman takviyesi sebebiyetiyle kasık ağrısı gögüste hassaslık kesin yapıyor bunun yanında kişiye göre iç bulanması ve baş dönmeside yapabiliyor... bunlar ne yazıkki hamiş olduğumuzu zannetmemize sebep veriyor ve hatta adetden önce idrar testi yaparsan ikinci çizgiyi silik olarak görmene bile neden oluyor... ve ne yazıkki kanda çıkmayınca büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. o nedenle fazla kendini dinleme mümkün olduğunca rahat bırak biliyorum kolay olmuyor insanın elinde de olmuyor ama en azından denemeye çalış... ve sakın adetine 3 4 gün kaladan sonra ilişkiye girme...eğer tutan bir bebek olurda düşüğe sebep olur ve sen anlamazsın bile adet zannedersin... Allah a emanet olun. herşey gönlünüzce olur nsaallah...
ben 2 ay tedavi oldum doktorum en etkili olanı menogon dedi,2 ayın sonunda kist oluştu benimde yumurtalarım ilk ay 3 yumurtam vardı 18,18,17 mm di.2. ay incir felan yedim onun etkisimi bilmem ama 21 m olmuştu yumurtalarım.doktor kesinlikle aşılama yapalım dedi eşim kabul etmedi.neyse kendimiz denedik buarada en yakınımdaki eltim reglisinin geciktiğini söyledi.dedim kan testi yap,sonra beraber kan verdik.benim çatlatma iğnemden 6 gün sonraydı, yani 6. gün bile çıkıyor gebelik.değerim 12.7 çıktı eltimin 12:) çok sevindim doktorumu aradım dedi döllenme olmuş hatta değer 6 gün için yüksek ama gebelik devamda edebilir sonda bulabilir dedi.neyse ben sabırsız dayanamadım 3 gün sonra yani çatlatma iğnesinden 10 gün sonra kan verdim değer 3 çıktı .gebelik sonlandı( ilk ay bu kadar üzlmemiştim ama bu ay yıkıldım sizde regli geçmeden test yapmayın inanın daha üzücü ve yıkıcı...
Teşekkür ederim canım vermiş olduğun bilgiler için
haklısın fazla kapılmamak gerekir, sonu hayal kırıklığı oluyor.
Sağol canım iyi dileklerin için, ben de yeni bir doktora gitmeye başladım, tüp bebek uzmanıymış.Diğer doktor hiç ilgilenmiyordu, klomeni verip sallıyordu.Neyse.Bu doktor ''normal doğum yapsan da olabilir '' dedi.sezeryanla ilgisi yokmuş,içim rahatladı biraz.Salı günü rahim filmi çekileceğim, inşallah bir şey çıkmaz, sonra ne önerecek bilmiyorum, belki bende aşılama yaptırırım.Çok fazla vakit kaybetmek istemiyorum.Eee! Sizin gibi genç değiliz ki, yaşlandık artık.
görüşürüz, kendine iyi bak, bebişlere de.
yazdığın belirtilerin hiç birinde korkulacak birşey yok. hepsi normal... çatlatma iğnesi zaten 14günden önce kanama yapmaz... tüm iğneyi yaptıranlar bu belirtileri yaşıyor. hamiş kalsada kalamasada... o nedenle rahat ol diyorum. kendini sıkarsan tutacağı varsada tutmaz... ve gerçekden dediğim gibi kusura bakma 11.gün itiberiyle ilişkiyi kesin. kan pırtısı olan bebeğin sökülmesine neden oluyor ilişki.. bebek düşünen herkesin kesmesi gerekiyor...
11. gün ilişkiyi kesin demişsiniz hangi 11. gün anlamadım ? bizde bu ay kendimiz deniyoruz da
hayırlı olsun canım yeni doktorun umarım bu dok sana vesile olurda 2. bebişin gelir benmiyim genç haziranda 30 oluyorum yolun yarısı annem benim yaşımda 5 . yi almış bişey değil çocuklarımla kuşak farkı çok olmaz umarım
canım 6 ay ilaçla tedavi 3 başarısız aşıla ve tüp bebeğe karar verirmiş biri olarak şunu diyebilirim tecrübelerime ve yaşadıklarıma bakarak...
çatlatma iğnesi içerdiği yüksek horman takviyesi sebebiyetiyle kasık ağrısı gögüste hassaslık kesin yapıyor bunun yanında kişiye göre iç bulanması ve baş dönmeside yapabiliyor... bunlar ne yazıkki hamiş olduğumuzu zannetmemize sebep veriyor ve hatta adetden önce idrar testi yaparsan ikinci çizgiyi silik olarak görmene bile neden oluyor... ve ne yazıkki kanda çıkmayınca büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. o nedenle fazla kendini dinleme mümkün olduğunca rahat bırak biliyorum kolay olmuyor insanın elinde de olmuyor ama en azından denemeye çalış... ve sakın adetine 3 4 gün kaladan sonra ilişkiye girme...eğer tutan bir bebek olurda düşüğe sebep olur ve sen anlamazsın bile adet zannedersin... Allah a emanet olun. herşey gönlünüzce olur nsaallah...
11. gün ilişkiyi kesin demişsiniz hangi 11. gün anlamadım ? bizde bu ay kendimiz deniyoruz da
ben doktoruma kimyasal ve boş gebeliği sordum. bazen test pozitif çıkıyor ama sonrasında beklenen tarihte veya bir iki gün sonra adet kanaması geliyor sebebi ne diye şöyle açıkladı:
her kadın yılda 2 defa farkında olmadan hamile kalır ve farkında olmadan düşürür... düşük yaptığında zaten bebk kan pırtısı olduğundan ya hafif bir et parcası gelir yada kanaması fazla olur ama genelde anlamaz.. bunun çok sebebi var... hamile olduğunu bilmeden yaptığı yanlış bir hareket. sert ilişkii. ..vs... ama sizler tedavi oluyorsunuz adette 4 gün kala herşeyden uzaklaşın. olmaz demeyin ne olur olmaz tedbirin alalım demişdi... ben uydum heheh ama bebek gelmedi o ayrı:) tedaviyle olduğu için bizim biz ek ilaçlar düşme engelleyici fitiller kullandık ee olmyınca olmyyor takdir Allah ın.. kısmet böyleymiş. şimdi tüp bebek için gün saymaya başladım nisanda ilk adetimde başlıyoruz hayırlısı artık...
selam kızlar..nasılsınız???bekleyişler sürüyor heralde..İnşallah yüce Rabbim bizimde göbüşlerimizi doldurur hayırlısıyla.hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..hürremcim nerelerdesin?umarım iyisindir..
Canım geri dönük yazılarına baktımda şimdi sadece ilk iğneyi yaptıracağını yazmışsın, peki iğneden sonra neler oldu, ağrı sancı varmıydı, nekadar sürdü, benim hala ara ara devam eden kasık ağrılarım var, bugün iğnenin 9.günü adet olmama 8 gün var, dün umudumu kaybetmiştim çok karnım ağrıyordu, akıntı vardı, bugün sadece kasık ağrısı, sen neler yaşadın anlatırmısın.
arkadaşlarcevap veremedim kusura bakmayın eve ancak geldimde. hamile hamile geziyorum:):) bugün kan testimin sonucunu aldım 730 çıktı, ayın 6 sında çatlatma iğnesi olmuştum ben, haftasına göe çok iyi bi değer dedi doktor, ayın 4 ünde de keseyi görmeye gidicez inşallah..
benim iğneden sonra 3 gün boyunca çok şiddetli kasık ağrılarım oldu, şiddetli derken kısa süreli kramp şeklinde ağrılar. 3 gün sonra herşey normale döndü ki 3-4 gün öncesine kadar.3-4 gündür benzer ağrılarım yine var, ani kramp şeklinde ağrılar var kasıklarımda, aşırı derecede akıntım var, sen yinede ümidini kaybetme ama erkenden de test yapma, bu seferde iğnenin etkisimi acaba diye insan panikliyo, sakin olmak çok zor bu durumlarda biliyorum ama yinede mümkün oldugunca sakinb olmak lazım... biz dokotrun verdiği ilişki günlerine de uymadık doğru düzgün.. iğneden sonra ki 3 gün peş peşe ilişki demişti, biz 3. gün yapabildik sadece, sonrada gün aşırı demişti, biz 3 günde bir filan beraber olabildik ama çok şükür nasip etti rabbim..
arkadaşlarcevap veremedim kusura bakmayın eve ancak geldimde. hamile hamile geziyorum:):) bugün kan testimin sonucunu aldım 730 çıktı, ayın 6 sında çatlatma iğnesi olmuştum ben, haftasına göe çok iyi bi değer dedi doktor, ayın 4 ünde de keseyi görmeye gidicez inşallah..
benim iğneden sonra 3 gün boyunca çok şiddetli kasık ağrılarım oldu, şiddetli derken kısa süreli kramp şeklinde ağrılar. 3 gün sonra herşey normale döndü ki 3-4 gün öncesine kadar.3-4 gündür benzer ağrılarım yine var, ani kramp şeklinde ağrılar var kasıklarımda, aşırı derecede akıntım var, sen yinede ümidini kaybetme ama erkenden de test yapma, bu seferde iğnenin etkisimi acaba diye insan panikliyo, sakin olmak çok zor bu durumlarda biliyorum ama yinede mümkün oldugunca sakinb olmak lazım... biz dokotrun verdiği ilişki günlerine de uymadık doğru düzgün.. iğneden sonra ki 3 gün peş peşe ilişki demişti, biz 3. gün yapabildik sadece, sonrada gün aşırı demişti, biz 3 günde bir filan beraber olabildik ama çok şükür nasip etti rabbim..
iyi dileklerin için çoook teşekkürler canım..
canım benim 2. klomen kullanışımdaı ama ilkinde yumurta büyümedi hiç, iğne filan olmadı yani, bu ay günde 4 tane klomen kullandım 2 yumurta büyümüştü, çatlatma iğnesi yaptık, ilk denemede tuttu yani çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?