Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım senin adına çok ama sevindim, hele ilk deneme olması hem beni biraz daha umutlandırdı, bugün çok umutsuz kalktım, bütün gece rüyamda gebelik testleri, negatif sonuçlar gördüm durdum, çok fazla kafaya takıyorum, beklemek sıkıyor, rüyalarıma giriyor, kendimi hamile olmadığıma inandırdım, adet olursan fazla üzülmem, hatta önümüzdeki ayın dr.planını bile yapmaya başladım. Herşeyin hayırlısını versin Rabbi. Sende çok dikkat et, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah.

çok sağol canım benim... darısı başınıza, inşallah sizlerinde bebiş haberlerini alırız biran önce.. ben evleneli tam 2 yıl doldu, ilk 6 ay korunmuştuk biz, sonra korunmadık ama doktorad gitmedik, son 5 aydır filan doktora gidip geliyodum, rahim filmi, hormon testi, spermiyogram hepsi yapıldı,ilk gittiğimde kistler vardı, doğum kontrol hapı kullandım 2 ay, sonra bi denedik büyümedi, bu 2. denemeydi ve olu çok şükür.. ama şimdiki aklım olsa o 6 ayda da korunmazdım..isteyincede hemen olmuyo ki maalesef... ben kendimi aşılamaya filan hazırlamıştım, hiç umudum yoktu bu takip işinden ama oldu çok şükür.

cimcimecağlacım sen yumurta takibi yaptırdın mı hiç?

Evet canım gerekli ne varsa yapıldı, rahim filmi, spermografi, hormon tahlilleri ve herşey normal olunca yumurta takibi yapıldı bu ay, serophone ile başladım, 11.günü yumurtalar 18-19 mm idi. 12.gün ovitrelle yapıldı, şimdi sıra beklemede, hayırlısı artık.

tebrik ederim çok sevindim ve umutlandım :) darısı başımıza ,bende 2 ay menogon tedavisi oldum bu ay bekleme yumurlamamam diye düşünüyordum , ovolasyon testi aldım dün yumurtlamışım, bugün burda okuduklarımdan sonra daha da umutlandım darısı isteyen herkese..

selam kızlar naber bakalım..
ben dün adet oldum pazartesi doktora gidicem inşallah kistim ermiştir.. dualarınızı eksik etmeyin olur mu.. bir an önce devam etmek istiyorum tedaviye..
birsum sen nasılsın canım?

kızlar merhaba ben de adetin 5.günü serophene kullandım bitti ve adetin 11.günü yani dün solda10 mm sağda15mm yumurta var dendi pzt günü çatlarmış kasıklarım çk ağrıyor normal mi?:96:

Hürrem kız nerelerdesin, özledik seni.

canlarım benim yaa.. nasıl da düşünürlermiş arkadaşlarını.. ben iyiyim allaha şükür canlarım.. bu ay zaten hap kullandığımdan bi beklentim yok.. soğan kürü denedim inşallah işe yarar da kistten kurtulurum.. bir an önce devam ederiz tedavi maceralarımızı paylaşmaya.. girip okuyorum yazılanları ama yorum yazmak içimden gelmiyo içim daralıyo ama siz de hep aklımdasınız..

mrba arkadaşlar..bende bu ayın 15 inde çatlatma iğnesi oldum.ama bazı yorumlara bakıyorum kimi kramp oldu demiş kimi ağrı oldu kimi akıntı oldu bende nie hiç bişi olmadı ya..halada vücüdümda bi deiğişklik yok.sadece göğüslerim hassaslaştı o kadar.zaten adet olacağım zaman hep olur..dr.um ayın sonunda gel dedi.çatlamadı mı acaba benim yumuşlar ya.bu arada polikistik overım.benim gibi iğne olup bi farklılık hissetmeyen var mı arkadaşlar.yorumlarınızı ..öptm hepinizi

selam canım seninle aynı gün iğne olmuşuz bendede pko var bugün adet günüm normalde 1 hafta önce ye kadar ağrı olmuştu ama şu an dediğin gib bednde pek değşiklik yok bilmiyorum benim dr sadec adet olursan 3. gün gel dedi bnde 3 yumruta olmuştu sende kçatane olmuş söledimi dr sol da ki 15mm sğdaki biri 20 biri 14 mü neydi bakalım beklemek zor iyiki varsınız Allah hepimizin yardımcı olsun inşallah...

Bende ayın 17 sinde iğne yaptırdım, iğneden 36 saat sonra hafif hafif ağrılar başladı derken şiddetlendi, 2 gün öncesine kadar çok hala ağrım vardı, şimdi ara ara kasık ağrıları oluyor sadece ama sancı gibi girip çıkıyor, adet olmama 6 gün kaldı, şu an hiç bir belirti yok, umudum da kalmadı ama yine de belli olmaz, herşeyin hayırlısı.

merhabalar kızlar bende beklemedeyim cumaya adet olmam gerekiyor hayırlısı bakalım hakkımızda rahim filmi çektirecek arkadaşlarsa sanırım herkeste farklı ağarı oluyor bende çok ağrılı oldu tüpümün biri tıkalıymış ondanmı bilmiyorum sonrasındada bir hafta belimden kasıklarımdan yürüyemedim ama herkeste aynı etkiyi göstermiyo heralde

tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

valla benim adet günlerimde bozuk oldugu için tereddüt ediyorum gecen ay 26 sında olmuştum ondan önce 15 gecen ayda söktürücü ile oldu zaten hangi günü beklediğimi bile bilmiyorum yani kafamçorba şu an iice bakalım 2 gün daha bekliyim diorum dediğin gibi herşeyin hayırlısı

bence onlara takılma herkesin bünyesi aynı değil sonuçta, benimde iğneden sonra iki gün ağrım oldu o kasıklarımda, onun haricinde hiç bişi hissetmedim, bende snein gibi düşünüyodum çatlamadı mı acaba diye... adet günüme yakın göğüslerim şişti herzaman ki gibi, ben tamamen ümidi kesmiştim, herkesin söylediği belirtilerin hiç biri bende yoktu çünkü. ama sonuç hamileyimmm... bence belirtilere ilaç etkilerine filan hiç takılma... kendine dikkate et ve bol bol dua et:)

Düşünmezmiyiz canım benim. Merak etme geçmiştir kistin, dert etme sakın.
Hamile kaldıktan sonra da bebeklerimizin gelişimini paylaşacağız burada,sen merak etme.Yok şu kadar gr olmuş, yok testleri, aldığımız kilolar...vs.Cinsiyetlerini öğreneceğiz ooh ne güzel.Az kaldı biliyorum.
Bazen benimde moralim bozuk oluyor, senin gibi okuyup çıkıyorum, yazmıyorum bir şeyler.Sonra ama kendi kendimi motive ediyorum.;Üzülünce de bir faydası yok ki,kendimizi ve eşimizi yıpratmaktan başka.
neyse fazla uzattım, bu arada salı günü rahim filmi çekileceğim benim için duat et.Bir şey soracağım sana, doktor o ay korunun diyor mu yoksa yola devam mı?:26:
yarın haber vermeyi unutma, doktordan gelince yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…