arkadaşlarcevap veremedim kusura bakmayın eve ancak geldimde. hamile hamile geziyorum:):) bugün kan testimin sonucunu aldım 730 çıktı, ayın 6 sında çatlatma iğnesi olmuştum ben, haftasına göe çok iyi bi değer dedi doktor, ayın 4 ünde de keseyi görmeye gidicez inşallah..
benim iğneden sonra 3 gün boyunca çok şiddetli kasık ağrılarım oldu, şiddetli derken kısa süreli kramp şeklinde ağrılar. 3 gün sonra herşey normale döndü ki 3-4 gün öncesine kadar.3-4 gündür benzer ağrılarım yine var, ani kramp şeklinde ağrılar var kasıklarımda, aşırı derecede akıntım var, sen yinede ümidini kaybetme ama erkenden de test yapma, bu seferde iğnenin etkisimi acaba diye insan panikliyo, sakin olmak çok zor bu durumlarda biliyorum ama yinede mümkün oldugunca sakinb olmak lazım... biz dokotrun verdiği ilişki günlerine de uymadık doğru düzgün.. iğneden sonra ki 3 gün peş peşe ilişki demişti, biz 3. gün yapabildik sadece, sonrada gün aşırı demişti, biz 3 günde bir filan beraber olabildik ama çok şükür nasip etti rabbim..
Ne güzel bak çabuk olmuş, düzgün bir ilişkide yaşamadık diyorsun.Allah tamamına erdirsin.
Artık hamileliğin tadını çıkar, ohh ne güzel, darısı başımıza artık.Bir şey daha soracağım, ne kadar süre sonra hamile kalmış oldun.yaa benim kendimle ilgili kafam biraz karışıkta ondan merak ettim.
Canım senin adına çok ama sevindim, hele ilk deneme olması hem beni biraz daha umutlandırdı, bugün çok umutsuz kalktım, bütün gece rüyamda gebelik testleri, negatif sonuçlar gördüm durdum, çok fazla kafaya takıyorum, beklemek sıkıyor, rüyalarıma giriyor, kendimi hamile olmadığıma inandırdım, adet olursan fazla üzülmem, hatta önümüzdeki ayın dr.planını bile yapmaya başladım. Herşeyin hayırlısını versin Rabbi. Sende çok dikkat et, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah.
cimcimecağlacım sen yumurta takibi yaptırdın mı hiç?
günaydın kızlar ben de katılabilir miyim ?
çok sağol canım benim... darısı başınıza, inşallah sizlerinde bebiş haberlerini alırız biran önce.. ben evleneli tam 2 yıl doldu, ilk 6 ay korunmuştuk biz, sonra korunmadık ama doktorad gitmedik, son 5 aydır filan doktora gidip geliyodum, rahim filmi, hormon testi, spermiyogram hepsi yapıldı,ilk gittiğimde kistler vardı, doğum kontrol hapı kullandım 2 ay, sonra bi denedik büyümedi, bu 2. denemeydi ve olu çok şükür.. ama şimdiki aklım olsa o 6 ayda da korunmazdım..isteyincede hemen olmuyo ki maalesef... ben kendimi aşılamaya filan hazırlamıştım, hiç umudum yoktu bu takip işinden ama oldu çok şükür.
merhaba canım, sen neler yapıyorsun?
Hürrem kız nerelerdesin, özledik seni.
selam kızlar..nasılsınız???bekleyişler sürüyor heralde..İnşallah yüce Rabbim bizimde göbüşlerimizi doldurur hayırlısıyla.hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..hürremcim nerelerdesin?umarım iyisindir..
mrba arkadaşlar..bende bu ayın 15 inde çatlatma iğnesi oldum.ama bazı yorumlara bakıyorum kimi kramp oldu demiş kimi ağrı oldu kimi akıntı oldu bende nie hiç bişi olmadı ya..halada vücüdümda bi deiğişklik yok.sadece göğüslerim hassaslaştı o kadar.zaten adet olacağım zaman hep olur..dr.um ayın sonunda gel dedi.çatlamadı mı acaba benim yumuşlar ya.bu arada polikistik overım.benim gibi iğne olup bi farklılık hissetmeyen var mı arkadaşlar.yorumlarınızı..öptm hepinizi
selam canım seninle aynı gün iğne olmuşuz bendede pko var bugün adet günüm normalde 1 hafta önce ye kadar ağrı olmuştu ama şu an dediğin gib bednde pek değşiklik yok bilmiyorum benim dr sadec adet olursan 3. gün gel dedi bnde 3 yumruta olmuştu sende kçatane olmuş söledimi dr sol da ki 15mm sğdaki biri 20 biri 14 mü neydi bakalım beklemek zor iyiki varsınız Allah hepimizin yardımcı olsun inşallah...
herkeze iyi akşamalar
birsum hürrem muco izmirli lila ve diğerleri nasılsınız canlarım arada girip yazıyorum buraya biliyosunuz benimde ikinci tedavim buay iğneden 13gün sonra test yaptım bureayada yazmıştım negatifdi günümde yaptım yani iğneden 15gün geçmişti ve ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün adetim 3gün geçti kan testi yaptırdım sonuç pozitif şükürler olsub Rabbime darısı bekleyen isteyen herkezin başına umudunuzu kaybetmeyin ben bu aydan umutsuzdum miafirim vardı iğne olduğum akaşam ve ertesi ilişki oldu harici bişey yok ama Rabbim nasip etti hayırısıyla
birsum canım filmden korkma ben geçen ay çektiröiştim ve buaya bebişim geldi sol tüp tıkalı zor hamile kalırsın deöişti doktorum oldu işte geliyo bebişim ben anesteziyle çektirdim bence sende öle yap hiç bişey duymuyosun sorada ağrın felan olmuyo
Bende ayın 17 sinde iğne yaptırdım, iğneden 36 saat sonra hafif hafif ağrılar başladı derken şiddetlendi, 2 gün öncesine kadar çok hala ağrım vardı, şimdi ara ara kasık ağrıları oluyor sadece ama sancı gibi girip çıkıyor, adet olmama 6 gün kaldı, şu an hiç bir belirti yok, umudum da kalmadı ama yine de belli olmaz, herşeyin hayırlısı.
mrba arkadaşlar..bende bu ayın 15 inde çatlatma iğnesi oldum.ama bazı yorumlara bakıyorum kimi kramp oldu demiş kimi ağrı oldu kimi akıntı oldu bende nie hiç bişi olmadı ya..halada vücüdümda bi deiğişklik yok.sadece göğüslerim hassaslaştı o kadar.zaten adet olacağım zaman hep olur..dr.um ayın sonunda gel dedi.çatlamadı mı acaba benim yumuşlar ya.bu arada polikistik overım.benim gibi iğne olup bi farklılık hissetmeyen var mı arkadaşlar.yorumlarınızı..öptm hepinizi
canlarım benim yaa.. nasıl da düşünürlermiş arkadaşlarını.. ben iyiyim allaha şükür canlarım.. bu ay zaten hap kullandığımdan bi beklentim yok.. soğan kürü denedim inşallah işe yarar da kistten kurtulurum.. bir an önce devam ederiz tedavi maceralarımızı paylaşmaya.. girip okuyorum yazılanları ama yorum yazmak içimden gelmiyo içim daralıyo ama siz de hep aklımdasınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?