canım valla beklemedeyim şuan ayın 7si regl tarihim.ama umudum yok bu 3. deneme..sen nasılsın??
Umudum yok demek için çok erken değil mi canım.Daha çok var.Bu arada farkındaysan, herkes umudum yok dediği anda hamile kalıyor.Sen de bize belki süpriz yaparsın.
Ben iyiyim sağol canım, 3 doktordan sonra iyi ve bu işte uzman bir doktor bulmanın rahatlığı içindeyim, (doktor çok önemli gerçekten her kadın doğumcu bu işten anlamıyor, infertelite konusunda uzman olmalı.) rahim filmi hariç (daha onu çekilmedim) diğer herşey güzel çıktı.onun içinde biraz rahatım.
hayırlısı artık, hepimiz için.
canım nasılsın sende durumlar nedir bende uzun zamandır girmiyordum
iyiyim canım sağol.Bende durumlar aynı.Yeni bir doktora gidiyorum, Salı günü rahim filmi çektireceğim o yüzden biraz gerginim:18::18::18: Sonrasını ben de bilmiyorum, doktor ne diyecek, aşılama mı yoksa klomenle devam mı? Sen neler yaptın var mı gelişme?
Umudum yok demek için çok erken değil mi canım.Daha çok var.Bu arada farkındaysan, herkes umudum yok dediği anda hamile kalıyor.Sen de bize belki süpriz yaparsın.
Ben iyiyim sağol canım, 3 doktordan sonra iyi ve bu işte uzman bir doktor bulmanın rahatlığı içindeyim, (doktor çok önemli gerçekten her kadın doğumcu bu işten anlamıyor, infertelite konusunda uzman olmalı.) rahim filmi hariç (daha onu çekilmedim) diğer herşey güzel çıktı.onun içinde biraz rahatım.
hayırlısı artık, hepimiz için.
iyiyim canım sağol.Bende durumlar aynı.Yeni bir doktora gidiyorum, Salı günü rahim filmi çektireceğim o yüzden biraz gerginim:18::18::18: Sonrasını ben de bilmiyorum, doktor ne diyecek, aşılama mı yoksa klomenle devam mı? Sen neler yaptın var mı gelişme?
selam kızlar naber bakalım..
ben dün adet oldum pazartesi doktora gidicem inşallah kistim ermiştir.. dualarınızı eksik etmeyin olur mu.. bir an önce devam etmek istiyorum tedaviye..
birsum sen nasılsın canım?
Haklısın canım, aynı şeyleri bizde yaşıyoruz.Planlı - programlı olunca doğal olmuyor.İnşallah yumurtaya biri denk gelir.Bir-iki kere ilişki ile hamile kalanlar var burada okuyoruz , önemli olan yumurta çatlayınca, sağlıklı bir spermin orada olması.yok canım ya doktor 2 gün arayla ilşki verdi ama stresten yapamadıkki tarih belirtince bi değişik oluyo yani ben öyle oluyom
canım ne bilim yaa umutsuzum bu aralar sadece rahim filmini düşünüyorum o çekilince olacakmş gibiyim yaniama tabi Yüce Rabbim ne zaman nasib ederse..hayırlısıyla inşallah bizlerde o duyguyu tadarız..doktor işine gelince gerçekten şans yani.kime denk gelirsen artık.bende yeni doktora başladım 2.ayım bu bakalım.gelen hastalara sordum çok iyi doktor dediler.doktorundan memnun olmana sevidim canım.çok akıntım var bnm bu aralar neden bilmiyorum.acaba üşüttüm mü?:26:
Günaydın arkadaşlar;
Herkese iyi ve hayırlı haftalar, güzel haberlerle dolu bir hafta olur inşallah. Benim cumartesi günü adet olmam gerekiyor, ama hiç bir belirti yok, kesin olmadı bu ay, ümitler diğer aylara kaldı gibi geliyor, en azından kendimi olmadığına inandırdımya, kırmızılar gelince üzülmiyeceğim, tek tesellim bu.
Sağol canım, ama cumartesiye daha çok var belirti için erken bence.Ayrıca her kadında belirti olacak diye bir şey yok ki, olmasa da üzme kendini yaklaşık 2 hafta gibi kısa bir süre sonra yeniden deneme gibi bir şansın var, öyle düşün.
slm arkadaşlar benim bugün 2 gün geçti ama içmde acip bir mut var da bunun yanısıra çokda korkuyorum gecen ayın 26 sına gör 2 gün geçmiş oluyor işte ne yapıcam bilmiyorum biraz akıntım var her lavaboya gidiş kabusa dönmüş durumda :) perşembeye kadar bekliyim diyorum tedavisi başarılı olan yada fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
Düşünmezmiyiz canım benim.Merak etme geçmiştir kistin, dert etme sakın.
Hamile kaldıktan sonra da bebeklerimizin gelişimini paylaşacağız burada,sen merak etme.Yok şu kadar gr olmuş, yok testleri, aldığımız kilolar...vs.Cinsiyetlerini öğreneceğiz ooh ne güzel.Az kaldı biliyorum.
Bazen benimde moralim bozuk oluyor, senin gibi okuyup çıkıyorum, yazmıyorum bir şeyler.Sonra ama kendi kendimi motive ediyorum.;Üzülünce de bir faydası yok ki,kendimizi ve eşimizi yıpratmaktan başka.
neyse fazla uzattım, bu arada salı günü rahim filmi çekileceğim benim için duat et.Bir şey soracağım sana, doktor o ay korunun diyor mu yoksa yola devam mı?:26:
yarın haber vermeyi unutma, doktordan gelince yaz.
canım benim dualarımız seninle.kanaman nasıl normal mi geliyor..eğer normalse büyük ihtimalle kistin eriyordur..bende öyle olmuştu çünkü..şididen bol şans muhakkak yaz buraya..çok öpüyorum..erimesede hayırlısını dile sakın üzülme.
Ne güzel belkide vardır, bir an önce test yap bence, benim hiç gecikmiyor ki biraz heyecan yaşıyayım, 1 gün geçse hemen yaparım meraktan, hadi inşallah güzel haberler verirsin bize
inş canım yaama ben gecen ay normal yollarla adte olamadım şimdi de öylemi olur diye test ten kacınyorum ne biliyim ilk buraya yazarım zaten sağol cevap için
canım senin adına çok sevindim, umarım aşılamadan sonra iyi haberler verirsin bize, ben bu ay adet olursan dr. banada aşılama dedi, ben korkuyorum açıkçası..selam canlarım doktordan şimdi geldim.. rabbime şükürler olsun kistim kaybolmuş gitmiş.. ben iki ay daha ilaç içerim diye kendimi hazırlamıştım.. çok şaşırdım çok sevindim.. soğan kürü mü vesile oldu artık bilmem ama ben bu ay da devam edicem içmeye..
veee biz birden bire aşılamaya karar verdik.. doktor da deneyelim artık deneme zamanı geldi dedi.. klomen verdi yine.. bu ay aşılama yapıcaz inşallah.. Rabbim bunu vesile kılsın inşallah.. bana bol bol dua edin çok ihtiyacım var kızlar..
izmirli bitanem benim doktor rahim filmi çektirdiğimde korun falan dememişti.. ama filmde kanallar çok açıldığından hamile kalındığında düşük riski olabiliyormuş.. bazı doktorlar da o ay korun diyolarmış.. sen doktoruna sor, ne diyorsa öyle yap canımcım.. Allahım emeklerini çabalarının sabrının karşılığını versin.. bize güzel haber verirsin inşallah..
selam canlarım doktordan şimdi geldim.. rabbime şükürler olsun kistim kaybolmuş gitmiş.. ben iki ay daha ilaç içerim diye kendimi hazırlamıştım.. çok şaşırdım çok sevindim.. soğan kürü mü vesile oldu artık bilmem ama ben bu ay da devam edicem içmeye..
veee biz birden bire aşılamaya karar verdik.. doktor da deneyelim artık deneme zamanı geldi dedi.. klomen verdi yine.. bu ay aşılama yapıcaz inşallah.. Rabbim bunu vesile kılsın inşallah.. bana bol bol dua edin çok ihtiyacım var kızlar..
izmirli bitanem benim doktor rahim filmi çektirdiğimde korun falan dememişti.. ama filmde kanallar çok açıldığından hamile kalındığında düşük riski olabiliyormuş.. bazı doktorlar da o ay korun diyolarmış.. sen doktoruna sor, ne diyorsa öyle yap canımcım.. Allahım emeklerini çabalarının sabrının karşılığını versin.. bize güzel haber verirsin inşallah..
kızlar bu arada aşılama yaptıranınız var mı? ne kadara mal oluyor, uzun sürüyor mu, canını acıtıyor mu?? tutması için yapabileceğim ekstra şeyler var mı?
hiçbir şey bilmiyorum :26: yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?