Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım senin adına çok sevindim, umarım aşılamadan sonra iyi haberler verirsin bize, ben bu ay adet olursan dr. banada aşılama dedi, ben korkuyorum açıkçası..

Allah razı olsun canlarım..inşallah ilk aşılamada tutar da size iyi haber veririm

Allah yardımcımız olsun canım.. ben kistten kurtuldum çok şükür.. doktor klomen verdi yine hatta günde bir tane..yumurtalarımda problem yok zaten ilaca cevap veriyor.. o yüzden doktor dozu bile arttırmadı..ama acaba diyorum ben günde iki mi içsem?? işi garantiye alırım.. :26:

asıl pahalı olan yumurta geliştirici iğneler bildiğim kadarıyla.. o yüzden pek pahalıya mal olacağını zannetmiyorum.. bi dahaki gidişimde doktora sorarım artık..

bizde sorun yok çok şükür sebepsiz.. belki de vesilesi budur.. hayırlısı olsun..

evet iğneler pahalı klomene cevap vermeyenlere galiba iğne veriyolar ,bende de sorun yok ama 4 ay önce eşimin değerleri çok düşüktü şimdi artış oldu ama yinede istenilen seviyede değiller

hakkında hayırlısı olsun,inşallah bu vesileyle gelir bebeğin

Canım rahim filminde korkulacak bir şey yok rahat ol, hamile kalma şansın o ay artıyormuş, dr. bana rahim filmi çekildiğim ay bol bol çalışma yap dedi, ama olmadı tabi kısmet, nasılki herşey kerkeste %100 etki etmezse o da bende etki etmedi, vardır her işte bir hayır.

sağol hayatım..İnşallah güzel haberler veririm ama olmasada hayırlısı Rabbimden...ilk ay çok belirti aradım kendmde.hep hamileyim sandım.bu 3.deneme artık öğrendim kendimim ümitlendirmemeyi.İnşallah sende hayırlısıyla atlatırsın canım..

Canım meraba..kendini ümitlendirme ama ümidinida asla kaybetme.bu ikisinin arası ince bir çizgi.olmasada birdahaki aya deyip geç.inşalah hayırlısıyla bizlerde alacağız kucağımıza bebişlerimizi...

Canım inşallah hamilesindir..ama gecikmede olmuş olabilir.bence kan tahlii yaptırabilirsin.çünkü eğer gebelik varsa muhakkak çıkar.bekleyiş daha zor..

canım hayırlısı olsun çok sevindim.Rabim gönlüne göre versin.gerçektende maliyeti ne kadar acaba?bende merak ettim şimdi.belki bizde yaptırırız değil mi ama?

Canım inşallah hamilesindir..ama gecikmede olmuş olabilir.bence kan tahlii yaptırabilirsin.çünkü eğer gebelik varsa muhakkak çıkar.bekleyiş daha zor..

canım benim diğer hamileliklerimde hep rahimde kramp tarzı ağrı olurdu seni umutlandırmak istemem ama ben öyle anlardım hamile olduğumu dikkat et kendine ağır iş yapma

canım çok sağol.bnm teyzem 2 kez çekildi ve epey ağrılı olmuş onun için.bende tesadüf aynı hastaneye gidiyorum.eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay o hastanede çekilicem filmi nasibse..hastane anesteziyle çekmiyor.mecbur katlanıcam artık.buna katlanmazsam doğumu nasl yapıcam o da ayrı bişi..

canım benim diğer hamileliklerimde hep rahimde kramp tarzı ağrı olurdu seni umutlandırmak istemem ama ben öyle anlardım hamile olduğumu dikkat et kendine ağır iş yapma

canım keşke yaa.inşallah..ama diyorum ya umutlanmaktan kaçınıyorum.ağır iş mi?canım yapamadanda duramıyorumki hep eşimle tartışıyoruz bu yüzden hatta:)) dualarını eksik etme canım.sen nasılsın neler yapıyorsun

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim ve malesef bebeğimiz olmuyor
cok sıkıntıdayım 2 aydır yeni bir doktora gidiyorum bu ay klomen-menogon-ovitelle iğnesini kullandım ama bu ayda olmadı dün adet oldum benimle aynı sıkıntıda olan arkadaslar lütfen paylasın dertleselim

canım hoşgeldin.tam yerine geldin.üzülme bende 1,5 yıldır korunmuyorum.1,5 yıllık evliyim. bende 4 aydır deniyorum 3 ayı klmenle 1 ayı kistle geçti.muhakkak olacak bir gün.her denemede şansın artıyor unutma..dualarımız seninle..

Son düzenleme:
canım hayırlısı olsun çok sevindim.Rabim gönlüne göre versin.gerçektende maliyeti ne kadar acaba?bende merak ettim şimdi.belki bizde yaptırırız değil mi ama?

neden olmasın canım yaa..bizim doktora kalsa daha aylarca klomen verip duracaktı ama biz artık dedik yeter.. 3 senedir bekliyoruz, yaş oldu nerdeyse 30.. artık beklemenin anlamı yok.. o da haklısınız bi deneyelim ama şans az dedi..
her şeyi açıkladı.. ben yaparım,bi deneyelim ama olmazsa bildiğim iyi bir hastane var doktor da arkadaşım, sizi oraya yönlendiririm dedi.. biz de kabul ettik..
biz şimdi ilçedeyiz canım, 1.5saat mesafede il merkezinde dediği hastane.. inşallah gerek kalmaz tabi ama olmazsa da il merkezine giderim.. arabamız da var nasıl olsa.. izin alırız artık işten bir kaç gün.. zaten neler yapmadık ki.. bunu da yapalım da içimizde kalmasın.. yapmadık demeyelim.. belki vesilesi bu olur..

canım hayırlısı Rabbimden.bildiğim kadarıyla aşılamayı yaptırdıktan sokraki 2 hafta çok önemliymiş.ağır iş,aşrı yürüyüş vs.bebeğin tutunmasında sorunlar yaratıyormuş.yani bi süreyi yatarak geçireceğin kesin canım.canım benim zorluklara rağmen mecburuz buna.bizimde sınavımız bu heralde canımcım.hakkımızda hayırlısı canım dualarım tüm arkadaşlarıma

tesekkür ederim canım sen hiç asılama yaptırdın mı yaptırmak icin ne kadar beklemek gerek biliyormusun allah dileyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah

saol canım allahım dualarımızı işitsin.. tüp bebeğe kadar yolu var ne yapalım..allah oralara kadar götürmesin de olmazsa da başka çare yok.. hayırlısı neyse o olsun bakalım bekleyelim..
ağır iş yapmama konusunu duymuştum öncesinde de fazla yormıycam kendimi. soğan kürüne devam edicem. arı sütü polen yemeyi de düşünüyorum.. ooff of her şeyi deniyim de

tesekkür ederim canım sen hiç asılama yaptırdın mı yaptırmak icin ne kadar beklemek gerek biliyormusun allah dileyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah

yok canım yaptırmadım.ama o doktorun insafina kalmış.belli bi ilaç tedavisinden sonra yapılabilir

soğan kürü adette söktürüyor..ama düşük riskide yaratıyormuş maydonoz da öle.bence fazla tüketme derim.incir kürü dene uymurtaların güçlensin iyice..inşallah hayırlısıyla olur canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…