Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ama onunla çok hamile kalan da var canım yaa.. bakalım artık.. ama incir iyi dediğin gibi.. ben daha önce incirkürü değil de kuru inciri baya bi yemiştim, o ay iki yumurtam gelişmişti.. normalde tek yumurtam gelişir..demek ki baya faydası var.. kürünü de deniyim bakalım..

canım soğan kürünü nasıl yapıyorsun peki?? bende denesemm mi?ama sen aşılamadan sonra içme bence.şuan iç canımm

Son düzenleme:
canım soğan kürünü nasıl yapıyorsun peki?? bende denesemm mi?ama sen aşılamadan sonra içme bence.şuan iç canımm

canım adet bittikten 7 gün sonra başlıyosun. günde iki defa her seferinde taze hazırlıyosun. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp orta boy bir soğanı sadece en dış kabuğunu soyarak 6ya ya da 8e bölüyosun suya atıyosun. kapağı kapalı 5 dk. kaynatıyosun. sonra ılımaya bırakıyosun. içiyosun. en fazla 15 gün yapılıyomuş. ben 10 gün falan yapmıştım. oişe yaradı diye düşünüyorum. Allahın izniyle tabi.

canım benim çok sağol..biraz araştırdım soğandan mı bilmiyorum ama epey hamile kalan var bu kürden sonra...bende yapayım eğer adet olursam..çok sağol hayatım..
canım birde bu açken mi içilecek?
son birşey canım.beki bu kür bittikten sonra 2.kür ne zaman başlayacak?

Son düzenleme:
ayy canım ya, bak gördün mü geçmiş bak.Ne güzel. Çok sevindim inan.Aşılama denemenize de sevindim, ihtimal daha çok ne de olsa.İnan senin için dua edeceğim, inşallah Allah'ım bu ay yüzümüzü güldürür, sonunda sen de, ben de ve diğer kızlar da hamile kalırız.
canım önümüzdeki ay doktor bana da diyebilir, yarın belli olur.Ayy ne güzel peş peşe hamile kalsak.
Sen de benim için dua et nolur, yarın bir şey çıkmasın canım.

İnşallah hiç gelmez yani 9 ay boyunca

Sağol bi tanem, inşallah.Hepimiz için hayırlısı.

Dursun canım işler bir hafta, hiç bir şey olmaz.Bence de sen kendine dikkat et, sonra üzülmeni istemeyiz.ben geçen nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım, hala benim yüzümden mi oldu diye kendimi suçluyorum, şimdi çoktan doğacaktı,

canım yemek yiyoduk görmedim kusura bakma.. denemekte yarar var.. soğan yararlı bişey zararı olacağını düşünmüyorum.. yemeklerden en az yarım saat önce veya en az iki saat sonra içilecekmiş canım. saraçoğlu öyle diyordu. ne zaman yaparsan yap diyor.istersen sabah akşam, istersen öğle akşam, istersen akşam ve yatmadan önce.. ama her seferinde taze yapacaksın.
2. kür de canım adetine 10 gün kala başlayacaksın. 5 veya 7 gün içeceksin.
inşallah bu ay adet olmazsın da buna gerek kalmaz.

canım benim bende kullanmaya başladım arı sütü+polen+bal, ayrıca incir ayrıca bal+tarçın+çörek otu
yeni başladım ay ben ne kadar çok şey yiyormuşum. ya metabolizmayı bozmayız demi, adet düzensizliği falan olmaz demi.

saol canım benim. ben de çok mutluyum allaha çok şükür..
dualarını eksik etme ben de sizler için ediyorum allah razı olsun dua eden herkesten ağzınıza sağlık..
sen de hep aklımdasın dualarım seninle allah yardımcın olsun.. inşallah güzel haberler verirsin bu da senin vesilen olur da hemencecik hamile kalıverirsin..

oh ye ye şifa olsun arkadaşıma.. bişey olmaz inşallah canım.. yiyelim de yumurtalarımız kocaman kocaman olsun

oh ye ye şifa olsun arkadaşıma.. bişey olmaz inşallah canım.. yiyelim de yumurtalarımız kocaman kocaman olsun

İnşallah, ben ama yeni başladım, etkiler mi bilmiyorum ki.Hafta sonu gibi ovulasyon tarihim.
Hürrem aşılama ile belki ikizin olur, ay süper olur ya.Ben çok istiyorum keşke olsa.

İnşallah, ben ama yeni başladım, etkiler mi bilmiyorum ki.Hafta sonu gibi ovulasyon tarihim.
Hürrem aşılama ile belki ikizin olur, ay süper olur ya.Ben çok istiyorum keşke olsa.

etkiler inşallah canım.. ikiz olsun tabi yaa ben de isterim.. biraz zor falan olur ama olsun ne tatlı olur onlar..

canım ya...vardır bir hayır inan ki..düşünme sen bunlaı biz önümüze bakalım değil mi ama canımm?Rabbim hayırlısı nasib etsin en hayırlı zamanda herkese..

afiyet olsun canım benim önemli değil..keşkeeeeee bitanem keşkee..ama diyorum ya ben filme çok odaklandım.sanki o filmi çekilecekmişimde hamile kalacakmışım gibime geliyor nedense...bu aydan hiç ama hiç umudum yok.ama takdir yüce Rabbimin..hayırlısını nasib etsin bizlere..bi minişde bizlere nasib etsin...kürü deniycem eğer adet olursam canım..sonra denemedim diye yakınmayayım..

Canım inşallah hamilesindir..ama gecikmede olmuş olabilir.bence kan tahlii yaptırabilirsin.çünkü eğer gebelik varsa muhakkak çıkar.bekleyiş daha zor..

saol canım teşşekkür ederim anca gördüm kusura bakma bakalım yarında gecsin çarşamba yaptırıyım diyorum inş Rabb im hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alamyı nasiip etsin

hayırlısı olsun canım.. dene tabi işe yarar belki..

Günaydın kader arkadaşlarım,
Yeni bir gün, yeni umutlar, Allah umut kapılarını hiç kapatmasın inşallah. Adetimin 24. günü, ovitrelle iğnenin 12. günü, adet olmama sadece 4 gün kaldı. Hamilelik belirtileri yok, adet belirtileri var, göğüs uçlarında acı var, akıntı var daha çok sabahları oluyor, bunun dışında hiç bir şey yok, ben ilk hamileliğimde acayip halsiz ve uykusuz olurdum, yine aynı belirtileri bekliyorum ama yokkkkkk, aşırı derecede iştahım açık, gece 1 de yemek yemeye kalktım, bunu bile gebelik belirtisi saymak istiyorum ama biliyorum ki psikolojik herşey, hayırsı artık, benim bu ay içi olmasa bile önümüzde ki aylar için hala umudum var, dile kolay tam 7 yıl dır hala umutlarım tükenmedi, Yüce Rabbim başka bir dert vermediği sürece de hiç tükenmiyecek, bu güne çok pozitif başladım, herşeyi pozitif düşünüyorum, umarım, 4 gün sonra sonuçta pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…