soğan kürü adette söktürüyor..ama düşük riskide yaratıyormuş maydonoz da öle.bence fazla tüketme derim.incir kürü dene uymurtaların güçlensin iyice..inşallah hayırlısıyla olur canımm
ama onunla çok hamile kalan da var canım yaa.. bakalım artık.. ama incir iyi dediğin gibi.. ben daha önce incirkürü değil de kuru inciri baya bi yemiştim, o ay iki yumurtam gelişmişti.. normalde tek yumurtam gelişir..demek ki baya faydası var.. kürünü de deniyim bakalım..
canım soğan kürünü nasıl yapıyorsun peki?? bende denesemm mi?ama sen aşılamadan sonra içme bence.şuan iç canımm
canım adet bittikten 7 gün sonra başlıyosun. günde iki defa her seferinde taze hazırlıyosun. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp orta boy bir soğanı sadece en dış kabuğunu soyarak 6ya ya da 8e bölüyosun suya atıyosun. kapağı kapalı 5 dk. kaynatıyosun. sonra ılımaya bırakıyosun. içiyosun. en fazla 15 gün yapılıyomuş. ben 10 gün falan yapmıştım. oişe yaradı diye düşünüyorum. Allahın izniyle tabi.
ayy canım ya, bak gördün mü geçmiş bak.Ne güzel. Çok sevindim inan.Aşılama denemenize de sevindim, ihtimal daha çok ne de olsa.İnan senin için dua edeceğim, inşallah Allah'ım bu ay yüzümüzü güldürür, sonunda sen de, ben de ve diğer kızlar da hamile kalırız.selam canlarım doktordan şimdi geldim.. rabbime şükürler olsun kistim kaybolmuş gitmiş.. ben iki ay daha ilaç içerim diye kendimi hazırlamıştım.. çok şaşırdım çok sevindim.. soğan kürü mü vesile oldu artık bilmem ama ben bu ay da devam edicem içmeye..
veee biz birden bire aşılamaya karar verdik.. doktor da deneyelim artık deneme zamanı geldi dedi.. klomen verdi yine.. bu ay aşılama yapıcaz inşallah.. Rabbim bunu vesile kılsın inşallah.. bana bol bol dua edin çok ihtiyacım var kızlar..
izmirli bitanem benim doktor rahim filmi çektirdiğimde korun falan dememişti.. ama filmde kanallar çok açıldığından hamile kalındığında düşük riski olabiliyormuş.. bazı doktorlar da o ay korun diyolarmış.. sen doktoruna sor, ne diyorsa öyle yap canımcım.. Allahım emeklerini çabalarının sabrının karşılığını versin.. bize güzel haber verirsin inşallah..
Haklısın canım, zaten doktor için planlar yapmaya başladım bile cumartesi adet olmam gerekiyor, dr.2.günü gel dedi, 2.gün pazara geliyor, 3.gün giderim diyorum, tabi evdeki hesap çarşıya uyarmı bilmiyorum, belki erken gelir belki geç, belki de hiç olmaz (yani inşallah)hayırlısı artık.
sağol hayatım..İnşallah güzel haberler veririm ama olmasada hayırlısı Rabbimden...ilk ay çok belirti aradım kendmde.hep hamileyim sandım.bu 3.deneme artık öğrendim kendimim ümitlendirmemeyi.İnşallah sende hayırlısıyla atlatırsın canım..
canım keşke yaa.inşallah..ama diyorum ya umutlanmaktan kaçınıyorum.ağır iş mi?canım yapamadanda duramıyorumki hep eşimle tartışıyoruz bu yüzden hatta:)) dualarını eksik etme canım.sen nasılsın neler yapıyorsun
canım benim çok sağol..biraz araştırdım soğandan mı bilmiyorum ama epey hamile kalan var bu kürden sonra...bende yapayım eğer adet olursam..çok sağol hayatım..
canım birde bu açken mi içilecek?
son birşey canım.beki bu kür bittikten sonra 2.kür ne zaman başlayacak?
saol canım allahım dualarımızı işitsin.. tüp bebeğe kadar yolu var ne yapalım..allah oralara kadar götürmesin de olmazsa da başka çare yok.. hayırlısı neyse o olsun bakalım bekleyelim..
ağır iş yapmama konusunu duymuştum öncesinde de fazla yormıycam kendimi. soğan kürüne devam edicem. arı sütü polen yemeyi de düşünüyorum.. ooff of her şeyi deniyim de
ayy canım ya, bak gördün mü geçmiş bak.Ne güzel. Çok sevindim inan.Aşılama denemenize de sevindim, ihtimal daha çok ne de olsa.İnan senin için dua edeceğim, inşallah Allah'ım bu ay yüzümüzü güldürür, sonunda sen de, ben de ve diğer kızlar da hamile kalırız.
canım önümüzdeki ay doktor bana da diyebilir, yarın belli olur.Ayy ne güzel peş peşe hamile kalsak.
Sen de benim için dua et nolur, yarın bir şey çıkmasın canım.
canım benim bende kullanmaya başladım arı sütü+polen+bal, ayrıca incir ayrıca bal+tarçın+çörek otu
yeni başladım ay ben ne kadar çok şey yiyormuşum. ya metabolizmayı bozmayız demi, adet düzensizliği falan olmaz demi.
oh ye ye şifa olsun arkadaşıma.. bişey olmaz inşallah canım.. yiyelim de yumurtalarımız kocaman kocaman olsun
İnşallah, ben ama yeni başladım, etkiler mi bilmiyorum ki.Hafta sonu gibi ovulasyon tarihim.
Hürrem aşılama ile belki ikizin olur, ay süper olur ya.Ben çok istiyorum keşke olsa.
Dursun canım işler bir hafta, hiç bir şey olmaz.Bence de sen kendine dikkat et, sonra üzülmeni istemeyiz.ben geçen nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım, hala benim yüzümden mi oldu diye kendimi suçluyorum, şimdi çoktan doğacaktı,
canım ya...vardır bir hayır inan ki..düşünme sen bunlaı biz önümüze bakalım değil mi ama canımm?Rabbim hayırlısı nasib etsin en hayırlı zamanda herkese..
canım yemek yiyoduk görmedim kusura bakma.. denemekte yarar var.. soğan yararlı bişey zararı olacağını düşünmüyorum.. yemeklerden en az yarım saat önce veya en az iki saat sonra içilecekmiş canım. saraçoğlu öyle diyordu. ne zaman yaparsan yap diyor.istersen sabah akşam, istersen öğle akşam, istersen akşam ve yatmadan önce.. ama her seferinde taze yapacaksın.
2. kür de canım adetine 10 gün kala başlayacaksın. 5 veya 7 gün içeceksin.
inşallah bu ay adet olmazsın da buna gerek kalmaz.
Canım inşallah hamilesindir..ama gecikmede olmuş olabilir.bence kan tahlii yaptırabilirsin.çünkü eğer gebelik varsa muhakkak çıkar.bekleyiş daha zor..
afiyet olsun canım benim önemli değil..keşkeeeeee bitanem keşkee..ama diyorum ya ben filme çok odaklandım.sanki o filmi çekilecekmişimde hamile kalacakmışım gibime geliyor nedense...bu aydan hiç ama hiç umudum yok.ama takdir yüce Rabbimin..hayırlısını nasib etsin bizlere..bi minişde bizlere nasib etsin...kürü deniycem eğer adet olursam canım..sonra denemedim diye yakınmayayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?