Günaydın kader arkadaşlarım,
Yeni bir gün, yeni umutlar, Allah umut kapılarını hiç kapatmasın inşallah. Adetimin 24. günü, ovitrelle iğnenin 12. günü, adet olmama sadece 4 gün kaldı. Hamilelik belirtileri yok, adet belirtileri var, göğüs uçlarında acı var, akıntı var daha çok sabahları oluyor, bunun dışında hiç bir şey yok, ben ilk hamileliğimde acayip halsiz ve uykusuz olurdum, yine aynı belirtileri bekliyorum ama yokkkkkk, aşırı derecede iştahım açık, gece 1 de yemek yemeye kalktım, bunu bile gebelik belirtisi saymak istiyorum ama biliyorum ki psikolojik herşey, hayırsı artık, benim bu ay içi olmasa bile önümüzde ki aylar için hala umudum var, dile kolay tam 7 yıl dır hala umutlarım tükenmedi, Yüce Rabbim başka bir dert vermediği sürece de hiç tükenmiyecek, bu güne çok pozitif başladım, herşeyi pozitif düşünüyorum, umarım, 4 gün sonra sonuçta pozitif olur
ayyy inş. canım ya pozitif olur sonucun bekleyişin sona erer inş. sen kaybetme umudunu yeterki ne mucizeler olmuşki bu olmasın üstelik 1 kere veren rabbim 1 kere daha verecektir ben inanıyorum haydi bakalım sıraya girin mjdeler için bakın dua ediyorum size sürekli rabbim duyar inş.
Yeni bir gün, yeni umutlar, Allah umut kapılarını hiç kapatmasın inşallah. Adetimin 24. günü, ovitrelle iğnenin 12. günü, adet olmama sadece 4 gün kaldı. Hamilelik belirtileri yok, adet belirtileri var, göğüs uçlarında acı var, akıntı var daha çok sabahları oluyor, bunun dışında hiç bir şey yok, ben ilk hamileliğimde acayip halsiz ve uykusuz olurdum, yine aynı belirtileri bekliyorum ama yokkkkkk, aşırı derecede iştahım açık, gece 1 de yemek yemeye kalktım, bunu bile gebelik belirtisi saymak istiyorum ama biliyorum ki psikolojik herşey, hayırsı artık, benim bu ay içi olmasa bile önümüzde ki aylar için hala umudum var, dile kolay tam 7 yıl dır hala umutlarım tükenmedi, Yüce Rabbim başka bir dert vermediği sürece de hiç tükenmiyecek, bu güne çok pozitif başladım, herşeyi pozitif düşünüyorum, umarım, 4 gün sonra sonuçta pozitif olur
hadi az kalmış canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş. cumaya test yap bakalım ne çıkacak
Canım ya Cuma erken olmazmı, birde negatif çıkarsa, biraz daha bekliyeyim diyorum heyecanlı oluyor beklemek, içinde hep bir umut, aslında bende bir an önce kan vereyim diyorum yoksa alıştırayım kendimi yavaş yavaş, yinede okadar karamsarım ki.
canım eğer tuttuysa cumaya 15gün olacak belli olur ben iğneden 13gün sora yaptım hiç bişey çıkmadı kendimi kırmızılara hazırladım ama kendimi tutamadım 15.günde adetime birgün vardı benimde cumaydı ölesine tekrar yaptım eşimin haberi yoktu kızacağını bildiğim iin test aldım demedim ama silk çıktı 15.günde şükürler olsun hani diyorum eğer varsa silikde olsa çıkar hayırlısı
Birden heveslendim şimdi, bir deniyeyim, dünyanın sonu değilya varsa süper, yoksa devam, zaten kendimi en kötü sonuca hazırladım ben, sende hamilelik belirtileri falan varmıydı, bende hiç yok.
evet canım yoksa üzülmekde yok zamnı gelene kadar devam
valla canım iğne zaten hamilelik hormonu salgılıyo diyolardı belirtilere takılma felan dediler çok kafama takmadım fazlada belirtim yoktu göğüslerim hafif acıyodu normalden az sağ göğsümün ucu acıyodu adet günüden bir iki gün önce karnım şişti rahatsız oldum batıyodu sancıyodu halada var gerçi başka bişey yoktu belirtiye takılma sen cuma test yap bakalım hayırlısı e ise varsa güzel olur yoksa kendini hazırlamış olursunki inş.vardır
Şimdi iyice merak sardı beni, benimde sadece göğus uçlarım acıyor, bazen birden şiddetleniyor dokunamıyorum bile ucuna, sonra akşam karnımın alt kısmına ara ara ağrılar girmeye başladı, istirahat edince geçti. Ama sonuş ne olursa olsun Cuma yapıcam testi.
bak bende heycanlandım şimdi inş.bebişdendir bencede cumadan önce yapma canım varsada çıkmaya bilir inş.inş.inş.vardır
canım artık hayırlısı ne zamansa yerine bu zaman hayırlıymış diye değiştirsen yazını yada ne istiyorsan tanımayanlar anlamayabilir ipucu vermek lazım değilmi????yada sevinci paylaşmak
hakılsın canım valla avatarıda yazıyıda hiç ellemedim değiştirem barii
Arkadaşlar ben tedaviye ara verince burayada yazmayalı baya oldu. Hamile kalan Arkadaşları tebrik ederim onları okudunca oturup ağladım... Aradan sonra bu ay kolmen+ovit. kullandım ama yumişler bu ay tıkalı olan tarafta büyümüşler yanı ümidim yok suan adetimi bekliyorum 2gün oldu gecikeli ama 5gün gecikiyor zaten ilaclar beni etkliyor adetim düzenli olsada bekliyorum olayımda aşılamaya gececeğiz 2doktor değistirdim şükür bu doktorumdan cok memnunum kendimi aşilamam hazırlıyorum artık.
Arkadaşlar hamileyken benimde olacak diyorum ama onlar doğurdular bende hala tık yok.... Çok sıkılıyorum bıktım artık :84::84:
sonunda tickerımı yaptımmm yuppiiiii
Arkadaşlar ben tedaviye ara verince burayada yazmayalı baya oldu. Hamile kalan Arkadaşları tebrik ederim onları okudunca oturup ağladım... Aradan sonra bu ay kolmen+ovit. kullandım ama yumişler bu ay tıkalı olan tarafta büyümüşler yanı ümidim yok suan adetimi bekliyorum 2gün oldu gecikeli ama 5gün gecikiyor zaten ilaclar beni etkliyor adetim düzenli olsada bekliyorum olayımda aşılamaya gececeğiz 2doktor değistirdim şükür bu doktorumdan cok memnunum kendimi aşilamam hazırlıyorum artık.
Arkadaşlar hamileyken benimde olacak diyorum ama onlar doğurdular bende hala tık yok.... Çok sıkılıyorum bıktım artık :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?