Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyy inş. canım ya pozitif olur sonucun bekleyişin sona erer inş. sen kaybetme umudunu yeterki ne mucizeler olmuşki bu olmasın üstelik 1 kere veren rabbim 1 kere daha verecektir ben inanıyorum haydi bakalım sıraya girin mjdeler için bakın dua ediyorum size sürekli rabbim duyar inş.

Evet canım inancımı hiç kaybetmedim, olacak bir gün inanıyorum, dualarınızı eksik etmeyin.

hadi az kalmış canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş. cumaya test yap bakalım ne çıkacak

hadi az kalmış canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş. cumaya test yap bakalım ne çıkacak

Canım ya Cuma erken olmazmı, birde negatif çıkarsa, biraz daha bekliyeyim diyorum heyecanlı oluyor beklemek, içinde hep bir umut, aslında bende bir an önce kan vereyim diyorum yoksa alıştırayım kendimi yavaş yavaş, yinede okadar karamsarım ki.

canım eğer tuttuysa cumaya 15gün olacak belli olur ben iğneden 13gün sora yaptım hiç bişey çıkmadı kendimi kırmızılara hazırladım ama kendimi tutamadım 15.günde adetime birgün vardı benimde cumaydı ölesine tekrar yaptım eşimin haberi yoktu kızacağını bildiğim iin test aldım demedim ama silk çıktı 15.günde şükürler olsun hani diyorum eğer varsa silikde olsa çıkar hayırlısı

Birden heveslendim şimdi, bir deniyeyim, dünyanın sonu değilya varsa süper, yoksa devam, zaten kendimi en kötü sonuca hazırladım ben, sende hamilelik belirtileri falan varmıydı, bende hiç yok.

Birden heveslendim şimdi, bir deniyeyim, dünyanın sonu değilya varsa süper, yoksa devam, zaten kendimi en kötü sonuca hazırladım ben, sende hamilelik belirtileri falan varmıydı, bende hiç yok.

evet canım yoksa üzülmekde yok zamnı gelene kadar devam
valla canım iğne zaten hamilelik hormonu salgılıyo diyolardı belirtilere takılma felan dediler çok kafama takmadım fazlada belirtim yoktu göğüslerim hafif acıyodu normalden az sağ göğsümün ucu acıyodu adet günüden bir iki gün önce karnım şişti rahatsız oldum batıyodu sancıyodu halada var gerçi başka bişey yoktu belirtiye takılma sen cuma test yap bakalım hayırlısı e ise varsa güzel olur yoksa kendini hazırlamış olursunki inş.vardır

Şimdi iyice merak sardı beni, benimde sadece göğus uçlarım acıyor, bazen birden şiddetleniyor dokunamıyorum bile ucuna, sonra akşam karnımın alt kısmına ara ara ağrılar girmeye başladı, istirahat edince geçti. Ama sonuş ne olursa olsun Cuma yapıcam testi.

bak bende heycanlandım şimdi inş.bebişdendir bencede cumadan önce yapma canım varsada çıkmaya bilir inş.inş.inş.vardır

bak bende heycanlandım şimdi inş.bebişdendir bencede cumadan önce yapma canım varsada çıkmaya bilir inş.inş.inş.vardır

canım artık hayırlısı ne zamansa yerine bu zaman hayırlıymış diye değiştirsen yazını yada ne istiyorsan tanımayanlar anlamayabilir ipucu vermek lazım değilmi????yada sevinci paylaşmak

canım artık hayırlısı ne zamansa yerine bu zaman hayırlıymış diye değiştirsen yazını yada ne istiyorsan tanımayanlar anlamayabilir ipucu vermek lazım değilmi????yada sevinci paylaşmak

hakılsın canım valla avatarıda yazıyıda hiç ellemedim değiştirem barii

Arkadaşlar ben tedaviye ara verince burayada yazmayalı baya oldu. Hamile kalan Arkadaşları tebrik ederim onları okudunca oturup ağladım... Aradan sonra bu ay kolmen+ovit. kullandım ama yumişler bu ay tıkalı olan tarafta büyümüşler yanı ümidim yok suan adetimi bekliyorum 2gün oldu gecikeli ama 5gün gecikiyor zaten ilaclar beni etkliyor adetim düzenli olsada bekliyorum olayımda aşılamaya gececeğiz 2doktor değistirdim şükür bu doktorumdan cok memnunum kendimi aşilamam hazırlıyorum artık.
Arkadaşlar hamileyken benimde olacak diyorum ama onlar doğurdular bende hala tık yok.... Çok sıkılıyorum bıktım artık :84::84:

Arkadaşlar ben tedaviye ara verince burayada yazmayalı baya oldu. Hamile kalan Arkadaşları tebrik ederim onları okudunca oturup ağladım... Aradan sonra bu ay kolmen+ovit. kullandım ama yumişler bu ay tıkalı olan tarafta büyümüşler yanı ümidim yok suan adetimi bekliyorum 2gün oldu gecikeli ama 5gün gecikiyor zaten ilaclar beni etkliyor adetim düzenli olsada bekliyorum olayımda aşılamaya gececeğiz 2doktor değistirdim şükür bu doktorumdan cok memnunum kendimi aşilamam hazırlıyorum artık.
Arkadaşlar hamileyken benimde olacak diyorum ama onlar doğurdular bende hala tık yok.... Çok sıkılıyorum bıktım artık :84::84:

Vardır her işte bir hayır canım sıkma canını, sen doğurdular diyorsun, ben aynı dönemde hamile kalmaya çalıştığım arkadaşlarımı görüyorum, çocukları 4-5 yaşlarına gelmiş ben hala yerimde sayıyorum, ama biliyorum güzel olan herşey geç gelir, ben 7 yıl olmasına rağmen hala umutluyum, tabi ki beklemek, uğraşmak insanı sıkıyor ama elden ne gelir Allah'ın takdiri, belki de Yüce Rabbim sabrımızı deniyordur kim bilir. Sakın sitem etme canım ve sabırlı ol teknoloji bu kadar ilerlemişken kimsenin bebeksiz kalacağını zannetmiyorum, dediğim gibi sadece sabır ve bol bol dua.

Canım benim pozitif olman çok iyi.hatta harika.ne yapalım yüce Rabbim böyle istemiş kimilerinin kolayca sahip olduğu minicik bir bebeğe bizler yıllarca çabalayarak erişebiliyoruz..olsun vardır bundada bir hayır diyelim..sen ilk hamileliğim demişsin.hamileliğin nasıl sonuçlandı peki?

canım üzülme bak senin gibiyiz bizde sabırla beklemeli tevekkül etmeliyiz.peki tıkalı tüp için birşey yapılamaz mı?

merhabalar ben ahesme aranıza yeni katıldım.
yaklaşık 2 yıldır eşimle çocuk istiyoruz ama henüz birşey yok.geçen ay yumurta takibi yaptırmıştım 4 yumurta oluştu 2si çatladı ama malesef bu ay aşılama yapılacak bakalım hem çok heyecanlıım hemde içimde tuhaf bir his var açıklayamadığım..
ne olacak bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…