Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selam canım hoşgeldin aramıza..
ben de bu ay aşılama yaptırıcam.. hayırlısı bakalım.. belli mi olur ikimizinki de tutar..

merhaba anne adayı bütün bayanlar,
bende 1.5 yıldır bebiş peşindeym filmler testler güya herşey normal herşey mükemmel nedense tık yok,bu sebepsız infertlite falan yalan bence bulamıyolar sorunu:)
nerdeyse 1 yıl araştrdılar artık dedım sonuca odaklı bişeyler deneyelım, doktorda klomen deneyelim dedı yarın başlıyorum gunde 1 er tane 5 tane,haydı hayırlısı bakalım..
bekleyen bütün arkadaşlar hepımıze allah sabır versın...

Günaydın;
Canım çok zor bir hamilelik geçirdim, daha adet olmama 10 gün vardı birsürü belirti belirdi, bunlar adet belirtileri ile aynı belirtilerdi, göğüslerin şişmesi gibi farklı tek bir şey vardı aşırı derece yorgunluk, halsizlik ve iştah... İşten eve zor geliyordum, adetim geçince istifralar başladı bu böyle 6 ay sürdü, 7.ayda ayda herşey düzene girdi, çektiğim herşeye değer dünyalar tatlısı bir kızım oldu, kızım şu an 8 yaşında, o daha 1 yaşındayken 2.çocuğu düşünmeye başladık, aralarında çok yaş olmasın dedik ama bizim istememizle olmuyormuş, Yüce Rabbim nezaman nasip ederse, ben hala umutluyum ve bir gün olacağına inanıyorum, bu ay için umudum yok, adet olmama 3 gün kaldı hiç bir belirti yok, sadece goğüslerimin uçları acıyor okadar, bunlarda her zaman olan şeyler, morelimi bozmuyorum, umutlarım hiç tükenmedi ve denemeye devam diyorum....

Evet eğer varsa zaten çıkar, o yüzden bende yapayımda rahatkıyayım artık, test almam lazım ama ben işten çıkana kadar eczaneler kapanıyor, eşime ısmarlasam almaz daha erken der, bakalım bir ara izin alıp dışarı çıkarsam alırım, hangi test daha iyi bana fikir verirmisin, ben daha önce hiç test yapmadım, hiç gecikip umutlandırmadı beni bu adetler.

banada söyleyin lütfen nasıl oluyor?sabahtan beri uğraşıyorum..
takip çizelgesi yapmak isteyenler
yaş takiplerini buradan yapabilirsiniz..

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

canım yukarıdaki linke gir adım adım takip et mutlaka oluyor kolay gelsin

herhangibirini al canm farketmez ben pakete bakıyoodum kimisi kaliteli duruyor kimisi çok ucuz ii olan paketten alırsın ayyy ne kadar aydınlatıcı oldum demiinş. sonuç pozitiftir ii şeyler hissediyorum umarım yanılmam

Umarım hisler bizi yanıltmaz canım, zaman şimdi hiç geçmiyor benim için.

ben olsam çoktan yapmıştım testi bekleyememki

Canım ya şimdi ovitrelle nin gebelik olmadığı halde pozitif sonuç gösterdiğini okudum bir yerde, olmadığı halde pozitif çıkarsa işte ozaman çok üzülürüm, garanti olsun diye yarın sabah kan vereceğim,kanda bakmak daha garanti, ayyy çok heyecanlıyım...

daha ii olur öyle kesin öğrenirsin hadi bakalım inş. hemen haber ver olurmu merak ederim beennnnn

hürrem canım çok sevindim yaaaa..... hadi geçmiş olsun. rabbim bi daha göstermesin inşallahhh... vee en kısa zamanda bebeğine kavuştursun inşallah .amin.

canım bu arada sen kaç kere denedin ki klomeni... ben 2 kez diye hatırlıyorum yanlış mı... yani hani hep diolar ya 3. de şans çok fazla die (lilanın da öyle oldu benimde )... bende en son gittiğimde 2. denemeden sonra doktor rahim filmi istedi... 380 tl dedi . eşime sordum bu ay da deneyelim dedi içine doğmuştu herhalde oluverdi gitti...

bu arada kendimden de haber veriim: hamileliği öğrendiğim testten sonra 2 kere gittim doktora 2 tane foto var elimde yani ama daha bişi belli değil... ayrıntılı bi foto değil... ve en son gittiğimde 1 ay sonra gel dedi. martın 8 ine denk geliyor... 8-9 gün var daha... 1 ay çok uzun bi süre ya... bende korkuyorum acaba duruyomudur yerinde diye bu arada progestan vitamin ve bebe aspirinine devam ediyorum.. ama berbat kilo aldım... en son ramazanda 57 kiloydum... işin kötüsü kaç kiloyla hamile kaldığımı bilmiyorum ama şu an 67 kiloyum milleti duyuyorum 3 aylıklar 2 3 kilo alıyomuş... ben kahrımdan ölecem ya...

ay özlemişim canım topikimi yaaa... ne konuştum ama...

birde benim satım 4 ocaktı. ilk kontrolde 1 gün geriden geliyodu. 2. kontrolde de 1 hafta geriden gelio dedi. etti 8 gün. sata göre 8 gün geride şuan... hala öylemidir acaba bilmiyorum... önde olması iyi bişey ama geride olamsı kötü sanırım

her cümlenin sonuna bi ağlayan yüz koydum ya... sevincek hiçbişeyim yok sanırım benim.... depresyondayım sanırım :2::2::2:

biz sedece eşimin ailesi ve benim anneme söyledik bebeği. daha babam bile bilmiyo. ve eşimin akrabalarından bizden kims ebilmiyo... bende takıntı oldu sanırım... 4. ayı beklemek istiyorum. kaynanam sa çatlıcak zor tutuyo kendini... ya diolar bebeğin gelişimi 4. ayı atlatırsa işte risk azalıyo falan die... duydum öyle o yüzden saklıyorum şimdilik... paylaşamıyorum korkudan...

başka ne vardı... ıııııı :44::44::44:

şimdilik bu kadar. işteyim. uyumak istiyorum.midemde berbat bi duygu var...kötüyüm yani :84:

rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah kaderdaşlarım.......................

seni gören cenntlik ti canım arada uğrada nasıl olduğunu bilelim 12 haftadan sonra korkma derim canım o zamanlar tehlikeli kalmış 1 hftan dikkat et yorma kendini bişeycik olmaz allahın izniyle söylemektende korkma yazık kaynanan ne heveslidir.. geriden gelmesi ya ölçüm yanlış olabilir çünkü birebir çocuğun ölçümünü yapamıyolar yanılma payı yüksek ileri veya geri çıkabilio normal değerlerden yada geç döllenmiş olduğunuda gösterebilir onun içinde korkma bebeğe yararlı şeyler tüket süt özellikle hurmada ii bak nasıl öne çıkıo annesi

canım üzülme bak senin gibiyiz bizde sabırla beklemeli tevekkül etmeliyiz.peki tıkalı tüp için birşey yapılamaz mı?

Sagolun arkadaşlar dedidiğiniz gibi dua etmek ve sabretmekten başka yapacak bişeyimiz yok zaten.
Kapalı olan tüpü acabiliyorlar ama aynı işlevi görmüyormuş zaten o yüzden tüpbebek çikmiş... Ben öyle biliyorum .

Ay bende de bi heycan var inş. hamilesindir merak ettim sonucu hemen buraya yaz olur mu.
Ben iğnenin etkisi olsada bu iki çizgiyi görebilsem, bi hamile kalayım bu seylerden bir sürü yapacam inatlaştım testlerle....
İyi haberler ver bize

Canım ben kesin kararımı verdim test yaptıracağım, müdürüm bir toplantıya gitti dönüp dönmiyeceği belli değil eğer 5'e kadar gelmesse 5 te çıkınca yaptıracam, eğer gelirse yarın sabah yaptıracam, dua edin iyi haberlerle geleyim..

canım benim özlettin kendini.. iyi olmanıza sevindim arkadaşım sen hiç aklına kötü şeyler getirme.. allahın izniyle kucağına sağ salim alacaksın bebeğini..
ben kistten kurtuldum da artık beklemeye dayanamıyorum canım yaa.. doktor da olur deyince hemen yapalım vakit kaybetmeyelim dedik.. hayırlısı olsun.. tutmazsa klomene devam ederim..
sen bolbol dinlen kendine de bebişine de iyi bak.. bizi de habersiz bırakma..

Arkadaşlar adetime daha 5-6 gün var ama dayanamadım sabah test yaptım oda ışığında belli olmuyor ama gün ışığında belli oluyor çoook silik acaba diyorum acaba ....1 aya yakındır göğüs ağrısı sadece bir iki gündür yok denecek akadar AĞRIaz ,akıntı ve 2 gündür mide yanması sanki kasıklarımdan göbeğime doğru ince ince acı ...sancı...lütfen olsun gelsin artık bebeğim(

inş.vardır canım hayırlısı olsun hakkında

anam senindemi 2. ben de aynı yazayı yazmayı düşünüyordum neyse bşrşey olmaz yaratıcılığımı kullanayım

evet canım ikinci değiştir dedin değiştirdim sende yaz ne farkeder aynı olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…