Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
birsum meraba varmı bi gelişme benim karnım ağrıyo adet olacak gibi gene olmadı heralde

canım benim bende yok bişi şimdilik ama daha ayın 7sinede var..ama bende umut yok bu ay sıfırr..hayırlısı olsun hakkımızda canım

canım benim üzülme sakın.bak sen ne güzel o duyguyu tatmışsın.Allahım evladını sana ve eşine bağışlasın.tabi kızına kardeş istemen en doğal hakkın.hayırlısıylada olur sen yeterki sabırlı ol.hamile kalmışsın ve bir evladın var senin şansın bendende yüksek.sakın umutsuzluğa kapılma.

kızlar merhaba,
beni hiç merak etmemişsiniz, kırıldım valla.
siz sormadınız ama ben yine de anlatayım, dün rahim filmimi çekildim.Sağ tüpüm tıkalı çıktı tekrar ilaç verdiler ve ilacın geçtiğini yani açıldığını söylediler, raporda da öyle yazıyor, doktor da öyle dedi ama benim yine de moralim bozuldu.İçime kurt düştü.Doktorum 2 ay kendi haline bırakalım dedi, hiç hesap falan yapma, kendini rahat bırak dedi eğer olmazsa 2 ay sonra aşılama yapacağız. 2 ayda hamile kalma şansın yüksek dedi, inşallah hamile kalırım artık kızlar ya, insan çok yıpranıyor.
İnşallah hepimiz kalırız. En kısa zamanda

çok haklısın bende çektirmiştim herşey muntazam yazıyodu ama 4 ay oldu hala tık yok haftaya aşılamam var dua edinn banada

ayy canım aklımdaydın ama sen yazarsın diye bekledim bu çok ii haber filmden sonra 3 ay şansın yüksek zaten doktor riske atmamış 2 ay demiş belkide sorun buydu ve çözüldü inş.bende 3. ay aşılama ile kalmıştım sol tıkalıydı hadi bakalımm..filmi kolaymı çekildi nasıldı ağrın çok oldumu benim tıkalı olduğundan maffolmuştum ama arkadaşım güle oynaya çıkmıştı neyse sen yazarsın gelişmeleri sana ii gecelerrrr

Biliyorum canım, bizi düşündüğünü.Hamile kalayım da çok istiyorum valla.2 ay içinde olmazsa aşılama yapılacak olmazsa da tüp bebek, ne yapalım hayırlısı.İnşallah biran önce olurda tüp bebeğe falan gerek kalmaz.Tüpümün biri kapalıymış baksana, belkide oyüzden olmuyordu, açıldığına sevindim, belki olur artık.
Filmime gelince;ne desem acaba,
çekilmeyen arkadaşları da korkutmak istemiyorum ama biraz zor.Ben zaten doktor muayenesinden bile rahatsız olan bir insanım, canım da çok kıymetlidir yani biraz tırsağım :18::18::18:
ilk başta bi zaten rahatsız oldum, o yüzden kendimi çok sıktım bana habire rahat ol, kendini kasma deyip durdular, sonra ilacı verince karnın çatlayacakmış gibi, kuvvetli bir adet ağrısı gibi bir ağrı oldu
oldu.Tüpüm tıkalı olduğu için ve kendimi çok kastığım için belki de o kadar ağrı oldu.tıkalı çıkınca bir daha ilaç verdiler tabi yine ağrı...Ama kısa sürüyor, dayanılmayacak bir işlem değil.Ben korkak olduğum için bunları yaşadım.ama sonrasında gece 12'ye kadar gezdim(işlem öğlen oldu).Öncesinde ağrı kesici iğne vurulmuştum faydası olmuştur herhalde.sonrasında da biraz kanamam oldu.Öyle böyle atlattım,inan çok rahatladım.Yapılacak bir tetkik kalmadı artık, valla şu sıpa bir gelsin, elimden çekeceği var, ne uğraştırdı beni.

Günaydın arkadaşlar;
Akşam kesin kararlıydım, kan verecektim, işten geç çıktım akşam gidemedim, eve gelirken yolumun üzerinde ki eczane nöbetçiymiş, hemen gidip 2 tane gebelik testi aldım (nolur nolmaz işim garanti olsun dedim), sabahı zor bekledi, tabi akşamdan daha göğuslerinde ki acılar geçmişti benimde umudum bitmişti tabi hiç bir belirti kalmamıştı, zaten sabah çokta umutsuz yaptım testi ve sonuç negatif tabi kiiii. Alıştırmıştım kendimi ama üzüldüm yinede sonucu görünce, çabuk toparladım kendimi, nerzamanki neşemle çıktım evden ve her zaman ki gibi pozitif başladım yine işime (içimdeki fırtınayı kimse bilemez ), vardır her işte bir hayır.Cumartesi günü adet olmam gerekiyor normal şartlarda, göğüslerdeki acı geçince bugün gelir herhalde diye düşündüm, ped'lerimi bile aldım yanıma, ben hazırım kırmızıları karşılamaya, umutlar bir daha ki aya kısmetse, şimdi karar veremiyorum ne olur bana bir fikir verin, bu ayda aynı tedaviye devam edeyimmi (seraphone+ovitrelle), yoksa direk aşılamayamı geçeyim, bu ay ilk denemem di, kendime bir şans daha versem diyorum ama beklemek çok yıpratıyor, kusura bakmayın arkadaşlar uzun uzun yazıyorum ama duygularımı biriyle paylaşmam gerekiyor, çevremde benimde aynı derdi paylaşan yok, kime anlatabilirim içimdekileri.

Evet canım çok şükür Allahıma ben o duyguyu yaşıyorum, ama olmayınca insan ister istemez üzülüyor, sabah test yaptım sonuç negatif, toparladım kendimi biraz şimdi daha iyiyim ama elde değil işte üzülüyoruz, umutsuz değilim yinede biliyormusun bir gün olacağına inanıyorum Allahın izniyle ama bu bekleme süreci insanı çok yıptratıyor.

Canım çok geçmiş olsun, atlattın, sakın morelini bozma, emin ol açılmıştır, rahim filminden sonra hamile kalanlar oluyor tabi o yüzden çalışmaları aksatma, bizlere iyi haberler verirsin inşallah.

gfr canım mesajını okudum, henüz mesaj gönderme hakkım yokmuş canım o yüzden özelden yazamadım, durumu okumuşsundur, sonuç negatif, henüz 26. günüm belki çıkmamıştır bile demiyorum hiç ama hiç umudum yok. Çok üzgünüm, pozitif olucam, üzülmicem diyorum ama neye yarar kendimi kandırıyorum, bu gün benim için çok kötü bir gün olacak, çok gerginim farkında olmadan insanları kırmaya başladım, sesimi yükseltiyorum ve kaba oluyorum, üztelik bu gün çok yoğun bir gün, Allahtan tek dileğim bugün çabuk bitsin, kimseyle tartışmadan, kimseyi kırmadan, bugün nasıl geçer bilmiyorum.

olsun canım tabiki uzun yazıcan derdini anlatmak için kendini toparlamışsın ama genede adeti bekle ne olur ne olmaz tamamen umutsuzluğa sürme kendini yoksada bence 1 kere daha dene derim fikrimce olmassa aşılama öyle olur tabii sen bilirsin herşeyin hayırlısı yeterki böyle kal

sorma annesi o sana soracak çünkü benim kızdan biliom çok nazlı canımıza okuyor gelmesi uğraştırdı hala uğraştırıyor canı sağolsun da uğraşalaım değilmi???tıkalı olduğu içindi o ağrılar zaten canım ağrı kesici ile de ii yapmışsın ben hap almıştım sonrasın da faydası oldu tabi çekilecekler korkmasın doğum var nasıl olsa onu yaptırmakla pratik yapmış olurlar ..hadi bakalım atlattınya gerisi gelsin inş.

hakkında hayırlısı olsun canım ama kırmızılar gelmeden umut kaybetmek yok bekleyeceğiz gelselerde aylar bitmediya bidahaki aya inş.

canım neden üzülüyosun bak tüplerin açılmış ne güzel bisorun yok bende çekindim film sol tüp kapalı dediler ama tekrar ilaç felan vermediler sağ tüple deneriz dedi doktor biraz zor olur ama olur dedi ve ertesi ay hamile kaldım filmden üzülme tatlım gelecek meleğin

Daha adet olmamışsın, belkide olmazsın canım, testte çıkmamış olabilir.
Canım doktorun ne diyor, eğer doktoruna güveniyorsan kararı ona bırak bence.Ne kadar süredir olmadığı, yaşın, eşinde veya sende etkileyen birşey olup olmadığı önemli biliyorsun.Sadece bir kere denemişsin normalde erken gözüküyor ama işte şartlara bağlı,

Canım çok geçmiş olsun, atlattın, sakın morelini bozma, emin ol açılmıştır, rahim filminden sonra hamile kalanlar oluyor tabi o yüzden çalışmaları aksatma, bizlere iyi haberler verirsin inşallah.

Sağol canım, inan üzerimden büyük bir yük kalktı, şuan çok rahatım.Dün de internetten araştırdım, raporda yazılanlara baktım, açılmış gözüküyor.İnşallah güzel haberler veririm sizlere, tabii inşallah sizlerde.Çalışmalara da başladım canım:78::78::78:

Canım 7 yıldır olmuyor ama bu 7 yıl içinde sürekli aynı dr. gittim, dr.um bir tane var nasıl olsa diye hiç ilgilenmedi 7 yıl oyaladı beni problem yok herşey normal zamanı gelmemiş dedi, klomen verip gönderiyordu, rahim filmini bile benim ısrarımla çekti, sıkıldım artık dr. değiştirdim, 2 aydır başka dr. gidiyorum bu çok güzel ilgileniyor, aşama aşama neler yapmamız gerektiğini anlattı, 7 yıl olduğu için ve yaşımda 30 olduğu için çok oyalamak istemediğini söyledi, ilk 2 ay seraphone+ovitrelle iğne ile deneriz dedi, olmazsa 2 ay aşılama deneriz dedi, eğer buda olmazsa daha etkili iğneler varmış 1 aylık tedavi maliyeti 800-900tl. civarı kabul edersen buna geçeriz dedi. 1 çocuk olduğu için raporda çıkaramazsın dedi o yüzden direk en pahalıdan başlamaktansa kademe kademe gidelim dedi, yani dr. 1 ay daha deneme taraftarı ama adetimin 2.günü gidince karar verecek duruma göre, bakalım ne derse, oda bana öneri sunuyor, açıklama yapıyor ama tercihi bana bırakıyor. Bu arada karın ağrılarımda başladı yavaştan yavaştan, gelicek herhalde benim kırmızılar, 2.ay hazırlıyayım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…