olsun canım tabiki uzun yazıcan derdini anlatmak için kendini toparlamışsın ama genede adeti bekle ne olur ne olmaz tamamen umutsuzluğa sürme kendini yoksada bence 1 kere daha dene derim fikrimce olmassa aşılama öyle olur tabii sen bilirsin herşeyin hayırlısı yeterki böyle kal
sorma annesi o sana soracak çünkü benim kızdan biliom çok nazlı canımıza okuyor gelmesi uğraştırdı hala uğraştırıyor canı sağolsun da uğraşalaım değilmi???tıkalı olduğu içindi o ağrılar zaten canım ağrı kesici ile de ii yapmışsın ben hap almıştım sonrasın da faydası oldu tabi çekilecekler korkmasın doğum var nasıl olsa onu yaptırmakla pratik yapmış olurlar ..hadi bakalım atlattınya gerisi gelsin inş.
canım neden üzülüyosun bak tüplerin açılmış ne güzel bisorun yok bende çekindim film sol tüp kapalı dediler ama tekrar ilaç felan vermediler sağ tüple deneriz dedi doktor biraz zor olur ama olur dedi ve ertesi ay hamile kaldım filmden üzülme tatlım gelecek meleğin
Canım 7 yıldır olmuyor ama bu 7 yıl içinde sürekli aynı dr. gittim, dr.um bir tane var nasıl olsa diye hiç ilgilenmedi 7 yıl oyaladı beni problem yok herşey normal zamanı gelmemiş dedi, klomen verip gönderiyordu, rahim filmini bile benim ısrarımla çekti, sıkıldım artık dr. değiştirdim, 2 aydır başka dr. gidiyorum bu çok güzel ilgileniyor, aşama aşama neler yapmamız gerektiğini anlattı, 7 yıl olduğu için ve yaşımda 30 olduğu için çok oyalamak istemediğini söyledi, ilk 2 ay seraphone+ovitrelle iğne ile deneriz dedi, olmazsa 2 ay aşılama deneriz dedi, eğer buda olmazsa daha etkili iğneler varmış 1 aylık tedavi maliyeti 800-900tl. civarı kabul edersen buna geçeriz dedi. 1 çocuk olduğu için raporda çıkaramazsın dedi o yüzden direk en pahalıdan başlamaktansa kademe kademe gidelim dedi, yani dr. 1 ay daha deneme taraftarı ama adetimin 2.günü gidince karar verecek duruma göre, bakalım ne derse, oda bana öneri sunuyor, açıklama yapıyor ama tercihi bana bırakıyor. Bu arada karın ağrılarımda başladı yavaştan yavaştan, gelicek herhalde benim kırmızılar, 2.ay hazırlıyayım kendimi.
çok uzun süre olmuş canım yaa, klomen de çok kullanmışsın anladığım kadarıyla.Yumurtaların gelişiyordur demi klomenle, o iğnelere gerek var mı ki?Yumurta gelişimnde ve sayısında daha etkiliymiş.Aşılama olacağın zaman o iğneleri kulansa daha mantıklı demi.en azından şansın daha çok olur.
peki doktor ne diyor, bu süre boyunca gebelik oluşmayışına.
7 yıl boyunca yumurta takibi hiç yapılmadığı için, klomen kullanıyordun ama sonuç nasıl oluyordu onu bilmediğim için yorum yapamam diyor, şimdi takipediliyor, 11.gün 18-20 mm di yumurtalar 2 adet, gelişimi iyi dedi, oyüzden çatlatma iğnesini erken verdi 12. gün, 2 ay böyle deneyeceğiz, olmaması için hiç bir neden göremedi, benim tahliller normal, eşimin ki normal, yalnız 2 şey kafama takıldı, dr. problem olmaz dedi ama sizlerinde fikirlerini alayım, benim için rahim ters dedi, eşim için de sperm sayısı fazla ama hareket az dedi, ama totalde fazla olması önemli dedi. Acaba bunlarda hamile kalamama konusunda etkili olurmu.
ekteki ninnileri dinler misiniz? çok güzeller.Bebişlerimize söyleriz ilerde.
son günlerde en çok dinlediğim müzikli ninni, kızımın 23 nisan gösteri müziği, atem tutem men seni...
ekteki ninnileri dinler misiniz? çok güzeller.Bebişlerimize söyleriz ilerde.
hadi ya , bizde ilk trt çocukta dinlemiştik, benim oğlumda habire bunu söylüyor, çok güzel, kadının sesi süper.
bu ay kullandım işe yararmı arkadaşlar.ikinci bebek içindi.canım sıkkın 7 ay oldu
kızlar merhaba,
beni hiç merak etmemişsiniz, kırıldım valla.
siz sormadınız ama ben yine de anlatayım, dün rahim filmimi çekildim.Sağ tüpüm tıkalı çıktı tekrar ilaç verdiler ve ilacın geçtiğini yani açıldığını söylediler, raporda da öyle yazıyor, doktor da öyle dedi ama benim yine de moralim bozuldu.İçime kurt düştü.Doktorum 2 ay kendi haline bırakalım dedi, hiç hesap falan yapma, kendini rahat bırak dedi eğer olmazsa 2 ay sonra aşılama yapacağız. 2 ayda hamile kalma şansın yüksek dedi, inşallah hamile kalırım artık kızlar ya, insan çok yıpranıyor.
İnşallah hepimiz kalırız. En kısa zamanda
kızlar merhaba,
beni hiç merak etmemişsiniz, kırıldım valla.
siz sormadınız ama ben yine de anlatayım, dün rahim filmimi çekildim.Sağ tüpüm tıkalı çıktı tekrar ilaç verdiler ve ilacın geçtiğini yani açıldığını söylediler, raporda da öyle yazıyor, doktor da öyle dedi ama benim yine de moralim bozuldu.İçime kurt düştü.Doktorum 2 ay kendi haline bırakalım dedi, hiç hesap falan yapma, kendini rahat bırak dedi eğer olmazsa 2 ay sonra aşılama yapacağız. 2 ayda hamile kalma şansın yüksek dedi, inşallah hamile kalırım artık kızlar ya, insan çok yıpranıyor.
İnşallah hepimiz kalırız. En kısa zamanda
Aynı hüsranı bende yaşadım bu sabah, olmuyor olmuyor olmuyor, ne yapsam olmuyor, bir ay daha iğneyle deniyeyim, olmazsa aşılamaya geçicem.hayırlı sabahlar kızlar ben dün idrar testi yaptım önce tek çizgi çıktı sonra 1 saat filan sonra belli belirsiz bir çizgi olmuştu bir umut gittim kan verdim sonuç yine hüsran inanın yoruldum arkadaşlar ha bugün ha yarın pes etmek üzereyim bilmiyorum klomenlemi olmuyo iğneye geçsek olacakmı iğneye geçipte olmazsa her ay alamamda 600 700 ü buluyomuş allah hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaşlar günaydın;
Ben adet oldum(((( Nayse dünkü kadar kötü değilim alıştırmıştım kendimi, erken geldide fazla heveslendirmedi beni, yarın yine dr.a, offfffff sıkıldım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?