Arkadaşlar günaydın;
Ben adet oldum(((( Nayse dünkü kadar kötü değilim alıştırmıştım kendimi, erken geldide fazla heveslendirmedi beni, yarın yine dr.a, offfffff sıkıldım artık.
hayırlı sabahlar kızlar ben dün idrar testi yaptım önce tek çizgi çıktı sonra 1 saat filan sonra belli belirsiz bir çizgi olmuştu bir umut gittim kan verdim sonuç yine hüsran inanın yoruldum arkadaşlar ha bugün ha yarın pes etmek üzereyim bilmiyorum klomenlemi olmuyo iğneye geçsek olacakmı iğneye geçipte olmazsa her ay alamamda 600 700 ü buluyomuş allah hepimizin yardımcısı olsun
canımsın dün akşam giremedim unuttuk sanma aklımızdasın.. çok sevindim bi problem olmadığınabak belki de bu yüzden hamile kalamıyordun şimdi tüp açıldı ve hamile kalacaksın allahın izniyle.. neden üzülüyorsun ki? hakkında hayırlısı olsun.. sen bu iki ay doktorunun da dediği gibi hiç hesap kitap yapma.. yok yumurtlama günü yok ağrı yok belirti deme.. at kafandan tamamen.. inşallah olacak..
rahat ol canım.. bak rahim filmi deyip duruyordun onu da atlattın.. allah bu emeklerinin karşılığını tez zamanda versin amiiinnnn
canım benim unuturmuyuz aşkolsun ya..çok merak ettim hatta ama ancak girebildim nete..bak maşallah en azından açılacak durumdaymış ve açılmış çoook sevindim.hayırlısıyla hamile kalacaksın ben inanıyorum......nasıl geçti ağrılımıydı canım ya ben çok merak ediyorum...malum bende çekilicem ya..bana tecrübelerini anlat.öpüyorum canım seni hayırlısı olsun hakkımızda....
Arkadaşlar günaydın;
Ben adet oldum(((( Nayse dünkü kadar kötü değilim alıştırmıştım kendimi, erken geldide fazla heveslendirmedi beni, yarın yine dr.a, offfffff sıkıldım artık.
hayırlı sabahlar kızlar ben dün idrar testi yaptım önce tek çizgi çıktı sonra 1 saat filan sonra belli belirsiz bir çizgi olmuştu bir umut gittim kan verdim sonuç yine hüsran inanın yoruldum arkadaşlar ha bugün ha yarın pes etmek üzereyim bilmiyorum klomenlemi olmuyo iğneye geçsek olacakmı iğneye geçipte olmazsa her ay alamamda 600 700 ü buluyomuş allah hepimizin yardımcısı olsun
canım üzülme yaa...olacak muhakkak ama biraz sabır..iğne dediğin ne canım?çatlatma iğnesi mi ne o?
pes etmek yok canım ya, eninde sonunda olacak, sonra bugünleri unutacağız bile.
Doktorun ne diyor canım?Klomenle yumurta gelişmiyorsa o iğneleri vermiyorlar mı?
aaaaaa sıkılmak demek ne demek yaaakızdım valla hayırlısı ne zamansa asi olmak yok
hakkında hayırlı olsun canım benim üzülme bundada vardır bihayır inş.en kısa zamanda gelir meleğin umutlar bidahaki aya inş.
Üzme canım kendini, desem de biliyorum üzüleceksin.Her ay, her ay insan yıpranıyor biliyorum ama
eninde sonunda olacak, bak kızın nasıl olmuş, ikincisi de olacak.Ne yapmayı düşünüyorsun, klomene devam edecek misin?
kızlar ben klomen i 3 ay kullanacaktım 2. ayında hamıle kaldım ama doktor eşimede kullandırdı
günde 1 tane 1 ay kadar.
Allah isteyen herkese versın ve kucaklarımızda da göstersin inşşaallah
arkadaşlar hepimiz bebek için uğraşıyoruz ve herşeyin hayırlısı mevladan.ben bi şey öğrendim ve sizinlede paylaşmak istiyorum.nisan ayında yağan yağmur bi kaba alınacak ve üzerine 70 şer defa fatiha, ayetelkürsi,ihlas,felak ve nas okunacak sonra yedi gün 21 defa ya musavvir okunacak ve bu su niyet edilip içilecek.ben bu gün su koymuştum balkonuma az öncede yağmur yağdı.ben yarın başlıyacağım inşaallah.denemekte fayda var.
Yumurta gelişiyormuş canım o zaman iğnelere gerek var mı? Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer yaşın büyükse ve uzun zamandır olmuyorsa aşılama yaptırsan iyi olmaz mı? Tabii yaşın küçükse acele etme canım.Hiçbir şey yok zamanla olur, benim yaşım büyük olduğu için ben pek zamana bırakamıyorum.canm öncelikle sanada geçmiş olsun rahim filmini atlatmışın benimde bir tüpüm tıkalıydı 2 . filmde açıldı kürtajlardan olabileceğini söyledi doktor o yüzden çok ağrılı oldu
klomenle yumurta gelişiyo ama 14 15 .gün bilmiyorum geçmi oluyo sperm normal yumurta oluşuyo kanallar açık sizinki sebepsiz infertivite diyor doktor herşey normalse niye olmuyor o zaman kafayı yiyecem iğneyide 2. çocukta devlet ödemiyo 600 700 ü bulur diyor doktor
kızlar ben klomen i 3 ay kullanacaktım 2. ayında hamıle kaldım ama doktor eşimede kullandırdı
günde 1 tane 1 ay kadar.
Allah isteyen herkese versın ve kucaklarımızda da göstersin inşşaallah
Yumurta gelişiyormuş canım o zaman iğnelere gerek var mı? Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer yaşın büyükse ve uzun zamandır olmuyorsa aşılama yaptırsan iyi olmaz mı? Tabii yaşın küçükse acele etme canım.Hiçbir şey yok zamanla olur, benim yaşım büyük olduğu için ben pek zamana bırakamıyorum.
Her geçen gün benim için dezavantaj.Doktorun ne diyor bu konuda, benim doktorum yaşıma da baktı, 2 ay kendi haline bırakalım sonra aşılama yapalım dedi.
Yumurta gelişiyormuş canım o zaman iğnelere gerek var mı? Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer yaşın büyükse ve uzun zamandır olmuyorsa aşılama yaptırsan iyi olmaz mı? Tabii yaşın küçükse acele etme canım.Hiçbir şey yok zamanla olur, benim yaşım büyük olduğu için ben pek zamana bırakamıyorum.
Her geçen gün benim için dezavantaj.Doktorun ne diyor bu konuda, benim doktorum yaşıma da baktı, 2 ay kendi haline bırakalım sonra aşılama yapalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?