Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar günaydın;
Ben adet oldum (((( Nayse dünkü kadar kötü değilim alıştırmıştım kendimi, erken geldide fazla heveslendirmedi beni, yarın yine dr.a, offfffff sıkıldım artık.

aaaaaa sıkılmak demek ne demek yaaakızdım valla hayırlısı ne zamansa asi olmak yok
hakkında hayırlı olsun canım benim üzülme bundada vardır bihayır inş.en kısa zamanda gelir meleğin umutlar bidahaki aya inş.

canım üzülme yaa...olacak muhakkak ama biraz sabır..iğne dediğin ne canım?çatlatma iğnesi mi ne o?

sabır umut diyorum ama gelin birde bana anlatın...banada 5 gün kaldı tek belirtim yüzümdeki 1 tane sivilce..göğüslerim ağrımaya başlamadı bile..kasık ağrılarıda yok..ne bilim belkide bu sefer gecikecek kırmızılar...bendede umut sıfır hatta eksi değerlerdeyim.Rabbim yüzümüze gülsün canlarım...

Sağol canım benim,ya tam açılmadıysa diye biraz dlla.ert ettim.Ama açılmıştır herhalde.yoksa raporda yazardı ve doktor da söylerdi herhalde.Bu iki ay hiç düşünmeyeyim diyorum ama pek mümkün değil galiba.Sırf oyalanmak için, fazla kafayı takmamak için şu, 1000 parçalı yap-bozlardan aldım.Bir süre beni oyalar herhalde.
İnşallah canım, tez zamanda karşılığını alacağız hepimiz, ben ümitliyim.Yaza kadar bak göreceksin.

Sağol bi tanem, bizim de bugün nette problem vardı yeni düzeldi hemen kk girdim tabii,sizleri merak ettim bende.Tıkalıymış baksana canım, ben de şaşırdım.İdrar yollarında enfeksiyon olanlarda, kürtaj, ve o bölgeden ameliyat olanlarda yapışıklık, tıkanıklık olurmuş ama benim hiç biri olmamıştı.Sezeryan dışında.Doktor da sordu herhangi bir ameliyat geçirdin mi diye?Belki de yaş ilerleyince zamanla oluyordur.Neyse Allah'a şükür temizlendi, açıldı.Keşke daha önce çektirseymişim.Sen de ihmal etme canım. Belkide boşu boşuna bu kadar bekledim.Düşünsene tüpüm tıkalıyken ben boşu boşuna klomen falan kullandım,bence ilk yapılması gereken işlemlerden biri olmalıymış.Daha sonra klomen...vs.
Canım biraz ağrıdı tabii,ama ben zaten bu tür şeylerden çok korkan biriyim.Doktor muayene ederken bile hiç rahat olamam.Tabii film esnasında da rahat olmak lazım, ben biraz kastım kendimi o yüzden biraz acıdı.sonra ilacı verince adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor, tıkalı olunca da tekrar ilaç verdiler tabii o zaman biraz daha ağrı oldu.Ama uzun süren bir işlem değil.Ben anestezi istedim ama doktorum hiç gerek yok dedi o yüzden almadım.Bir saat kadar öncesinde ağrı kesici iğne yaptırdım canım, sonra da bütün gün gece yarısına kadar gezdik arkadaşlarla.Haa giderken ped götür mutlaka bir kaç tane, biraz kanaman olabilir benim oldu.
Sen de biran önce çektir canım, inşallah senin de güzel geçer.İnşallah faydası olurda artık hamile kalabilirim.Artık şu sıpalar gelsin

Arkadaşlar günaydın;
Ben adet oldum (((( Nayse dünkü kadar kötü değilim alıştırmıştım kendimi, erken geldide fazla heveslendirmedi beni, yarın yine dr.a, offfffff sıkıldım artık.

Üzme canım kendini, desem de biliyorum üzüleceksin.Her ay, her ay insan yıpranıyor biliyorum ama
eninde sonunda olacak, bak kızın nasıl olmuş, ikincisi de olacak.Ne yapmayı düşünüyorsun, klomene devam edecek misin?

pes etmek yok canım ya, eninde sonunda olacak, sonra bugünleri unutacağız bile.
Doktorun ne diyor canım?Klomenle yumurta gelişmiyorsa o iğneleri vermiyorlar mı?

arkadaşlar hepimiz bebek için uğraşıyoruz ve herşeyin hayırlısı mevladan.ben bi şey öğrendim ve sizinlede paylaşmak istiyorum.nisan ayında yağan yağmur bi kaba alınacak ve üzerine 70 şer defa fatiha, ayetelkürsi,ihlas,felak ve nas okunacak sonra yedi gün 21 defa ya musavvir okunacak ve bu su niyet edilip içilecek.ben bu gün su koymuştum balkonuma az öncede yağmur yağdı.ben yarın başlıyacağım inşaallah.denemekte fayda var.

Arkadaşlar bende adet oldum bu ay aşılama düşünüyordum doktorumuzda olmaz dememişti. Dün bi hevesle doktora gittim adet olduğumu bu ay konuştuğumuz gibi aşilama düşündüğümüzü söyledim. Kadın beni tartıya cıkardı ve kg vermen lazım dedi bence bu aşılama işini boşuna yapmayalım sen önce zayıfla dedi o kadarda aşiri kg da yok ama... ver bi 10 15kg kadar dedi. Ağlayarak eve geldim sinir etti beni madem öyleydi gecen aydan söyleseydi ya bi hevesle bu ay yapacaz diye gidiyorum, kursağımda kaldı. Bide biz normalde bu kgda ki hastaları kabul etmiyoruz falan diyo oldu kgdan dolayı beni bi kısırlaştirmadığı kalmıştı....Yine ilaç falan verdi. bunlarlada hamile kalabilirsin ama kg ver aşilamayı öyle yapalım bebek kararlılığınıda ve böylelikle görelim azmini diyo. Kullanmıycam ilaçları inatlaştım 10kg verecem bu ay sinir doktor

kızlar ben klomen i 3 ay kullanacaktım 2. ayında hamıle kaldım ama doktor eşimede kullandırdı
günde 1 tane 1 ay kadar.
Allah isteyen herkese versın ve kucaklarımızda da göstersin inşşaallah

canım üzülme yaa...olacak muhakkak ama biraz sabır..iğne dediğin ne canım?çatlatma iğnesi mi ne o?

selam canım iğne dediğim gonal f onun kutusu 250 milyondan başlıyomuş en düşüğü kaç kutu gideceğide belli değil 2. çocuk olduğu içinde devlet ödemiyormuş bilemiyorum klomenle içeriği farklımı ama klomenle hamilelik olmazsa gonal f tarzı ilaçlara geçiliyo göbekten günlük iğne oluyosun

pes etmek yok canım ya, eninde sonunda olacak, sonra bugünleri unutacağız bile.
Doktorun ne diyor canım?Klomenle yumurta gelişmiyorsa o iğneleri vermiyorlar mı?

canm öncelikle sanada geçmiş olsun rahim filmini atlatmışın benimde bir tüpüm tıkalıydı 2 . filmde açıldı kürtajlardan olabileceğini söyledi doktor o yüzden çok ağrılı oldu
klomenle yumurta gelişiyo ama 14 15 .gün bilmiyorum geçmi oluyo sperm normal yumurta oluşuyo kanallar açık sizinki sebepsiz infertivite diyor doktor herşey normalse niye olmuyor o zaman kafayı yiyecem iğneyide 2. çocukta devlet ödemiyo 600 700 ü bulur diyor doktor

Haklısın canıom umut hep var olmasa bukadar uğraşır, yıpratırmıyız kendimizi, inannıyorum bir gün olacağına, sadece sabır. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Canım adet olmadan bir gün önce test yapmıştım, inan o gün çok üzüldüm, toparladım tabi kendimi, kırmızıları beklemeye hazırdım, neyse ki çok bekletmedi ben, dün geldi. Bu sabah yine dr.daydım. yumurta takibi başladı, seraphone verdi bu kez 4.gün başlıyacağım sabah akşam bir tane, haftaya bugün yine kontrol, geçen ay ki gibi heyecanlı değilim, geçen ilk ayımdı müthiş bir heyecan ve inanç vardı, bu ay daha rahatım. dr. çok güzel morel verdi, uzun uzun konuştu, olmaması için hiç bir neden yok, sadece stres yapma dedi, stres olmaması için en büyük etken dedi, nasıl olsa bir tane var diyerek kafanı başka şeylere yönlerdir, hesap yapma, hamilelikle ilgili çok fazla konular araştırma, nekadar çok bilirsen okadar işin zorlaşır, o mucizenin imkansız olduğunu düşünürsün zamanla gibi ve buna benzer bir sürü şey söyledi bana, biliyorum stres çok önemli, biz sürekli kendimizi dinliyoruz, aman kasıklarım ağrdı, sancı girdi, o oldu bu olduuuuuu, tamam dr. haklı bunlar zaten olmaması için etki ama beynimizi nasıl başka şeylere yönlendireceğiz onu bilmiyorum ki, şimdi gidip keçi boynuzu pekmezi alıcam kocama iyi bakmam lazım o bana bu ay çok lazım kendime de incir alayım bari.

kızlar ben klomen i 3 ay kullanacaktım 2. ayında hamıle kaldım ama doktor eşimede kullandırdı
günde 1 tane 1 ay kadar.
Allah isteyen herkese versın ve kucaklarımızda da göstersin inşşaallah

işte güzel bir haber, senin adına çok sevindim canım, hayırlısı ile kucapına almak nasip olur inşallah.

Canım ya herşeyi denemekte fayda var tabii de, Japonya da ki radyasyon Türkiyeye geldi biliyorsun, her nekadar zararsız deselerde, ben yağmurda ıslanmaya bi korkuyorum, şifa bulalım derken, sağlıktan olmayalım.

Yumurta gelişiyormuş canım o zaman iğnelere gerek var mı? Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer yaşın büyükse ve uzun zamandır olmuyorsa aşılama yaptırsan iyi olmaz mı? Tabii yaşın küçükse acele etme canım.Hiçbir şey yok zamanla olur, benim yaşım büyük olduğu için ben pek zamana bırakamıyorum.
Her geçen gün benim için dezavantaj.Doktorun ne diyor bu konuda, benim doktorum yaşıma da baktı, 2 ay kendi haline bırakalım sonra aşılama yapalım dedi.

canım yaşım 29 sen kaç yaşındasın

aşılamayı devlet ödüyomu canım seninde 2. çocukya bide klomenlemi gonal f ylemi yapacak aşılamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…