Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamayı devlet ödüyomu canım seninde 2. çocukya bide klomenlemi gonal f ylemi yapacak aşılamayı

canım biliyor musun, hiç sormadım,bana şuan bile klomen vermedi.Rahim filmi stresinden sormak aklıma bile gelmedi.Ama devlet karşılamıyormuş.Bir arkadaşımla beraber gitmiştim, o da tüp bebek yaptıracak, onun da ikinci olmamış, doktorla beraber konuştuk, devlet karşılamıyor dedi.tüp bebek maliyeti 5000 tl imiş.İnsan aşılamayı sormaz mı yaa, kendime kızdım şimdi.Ama o gün çok stresliydim, yok tüp tıkalı yok açıldı derken sonraki aşamayı düşünemedim.İnşallah hiç birine gerek kalmaz canım.

İnşallah canım....hayırlısıyla inşallah..çok sağol hayatım acaip rahatladım.valla bencede klomen falan hikaye önce film şart..ama firmalar nasıl para kazanacak canım?döner sermaye işte hayatım.Rabbim hayırlısını nasib etsin canım hepimize..ben senin için acaip umutluyum canım..

hoş geldin canım, burdamıydın.Ben dün tamıtamına 35 oldum. Birkaç sene sonra bakarsın menopoza girerim belli mi olur.İş güç derken ben geç kaldım canım.

duymamış oliim..daha rahat 10 senen var canım benim...

ARKADAŞLAR KAN TESTİ YAPTIRDIM DEĞERİM BİRAZ DÜŞÜK AMA 125 PAZARTESİ KENDİ DOKTORUMA GİDİP YAPTIRICAM YENİDEN 125 düşük ama dedi muhtemelen 2 haftalık gebesiniz dedi adet tarihiniz geçmediğine göre bi kaç gün sonra tekrar yaptırın dedi TAHLİL VERDİĞİM MERKEZDEKİ DOKTOR duygularım karmakarışık allahım sen hakkımızda en hayırlısını ver.....dualarımızı kabul ettt

canım ben 90 kiloyken doktoum aşılama yaptıydı hiçte kilon fazla falan demedi ben inaanmıyorum ya 1.6. sene kaybettik bi gezizekalı yüzünden kadın doktor 70ledeyken kilom zayıfla olmaz obbez olmuşsun demişti bende tabi moal sıfır ve zaman kaybtmekten başka bi işe yaramadı..bence doktounu değiştir motivasyon çok önemli boşuna oyalamasınlar yahuuuu

canım değerin gayet ii akadaşım 11. gün 12 çıkmıştı değe yükseldi ve bebişi kollaında şimdi değere takılma hayırlı olsun allah tamamına edirsin

tebrik ederim canım, merak etme değerin yükselir.

Günaydın arkadaşlar;
Yeni bir ay, yeni bir hafta ve yeni umutlar, bu gün 4.gün ve serophene ye başladım bugün, geçen ayki o heyecan, heves neden yok acaba içimde, içiyorum ama çok rahatım aman olursa olur diyorum, hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar, sanırım ben geçen ayın hüsranını hala içimden atamadım.

selam ..
bugün hiç keyfim yok kızlar yaa.. keşke burda olsaydınız da dertleşseydik biraz.. doktora gittim yumurtaları kontrol etti. bugün 11. gün iki yumurta vardı biri 12 biri 9 mm. iki gün sonra yine gel dedi. gelişmemiş sanki yumurtalar. benim de çok canım sıkıldı.aşılama yapılacak bi de bu ay. onu da il merkezine yönlendirdi.1.5 saatlik yol.. neyse gideriz bişey olmaz da bir de kayınvalidem gil gelecek cumaya.. tam zamanıydı yani.. aslında üzülüp ağlayacak bişey yok ama nedense bugün gözyaşlarımı tutamıyorum..içimden bağıra bağıra ağlamak geliyo..
eşime gelecek ay yaptıralım dedim yok hemen yaptıralım diyo.. sanki sonuç kesin de.. ben şimdiden umudumu kaybettim.. bu sefer de olmayacak.. boşuna çabalayıp duruyoruz gibime geliyor.. kendimi çok yalnız,çok çaresiz hissediyorum..

Hürrem canım yıpratma kendini, 16.güne kadar müddet var yumurtalar geç gelişir bazen, hem 12 hiç fena değil 12.güne göre, içini ferah tut, daha ne aşılama oldu ne ilişki oldu hemen olumsuz düşünme ve sakın birdaha ki aya erteleme bu ay gerçekleştir, kayınvalideni falan takma onlar var diye es geçme, hem biliyormusun böyle durumlarda daha etkili oluyor, kayınvalide gelecek, kafan dağlacak biraz, sürekli aynı konuyu düşünmeyince daha çabuk olur.

haklısın galiba canım.. ben birden üst üste gelince gözümde çok büyüttüm her şeyi.. okulda da canımı sıkan bişey olmuştu..bu da tuz biber oldu..
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. bu ay inşallah yumurtalar gelişir de yaptırırız.. ben de şansımı denemek istiyorum..
saol tesellin için.. iyi geldi.. dışardan bakıldığında daha basit görünüyormuş

Ben geçen ay çok umutluydum, ilk denemem di, hüsranla bitti, bu ay hiç içimden gelmiyor uğraşmak biliyormusun, hesap yapmıyorum, oluruna bıraktım, zeten ilişki günleri gelince bir isteksizlik başlıyor, sanki yerine getirilmesi gereken bir görev gibi griyoruz yatağa, bu ayda iğne ile deniyeceğiz yumurtalar gelişirse, omazsa önümüzdeki ay aşılama, bakalım artık herşeyin hayırlısı canım, inşallah bu ay hamile kalırızda bizime yüzümüz güler.

amin inşallah canım.. haklısın insan bıkıyo bi süre sonra.. ama ne yapalım bu da bizim sınavımızmış.. isyan etmiycez, şükredicez.. Allah fazla bekletmesin, yüzümüzü güldürsün.. amin..

Hürrem üzme canım kendini, yumurtalar bu dönemde 1.5-2 mm büyüyor.1.5 mm bile büyüse, bu günü de say, gerekli büyüklüğe gelecek sonuçta 14-15.güne kadar.Sıkma kendini.
Kayınvalidenin gelmesi iyi olur, dinlenirsin, cimcimecagla'nın da dediği gibi kafayı dağıtırsın.Günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın.forumlarda okuduğum kadarıyla, uzun süreli misafir geldiğinde yada gezmeye gidildiğinde hamile kalma şansın artıyor. Fazla düşünülmediğinden, biliyorsun psikoloji çok etkiliyormuş. her işte bir hayır vardır canım.Bu arada sen nerde yaşıyorsun?

ne biliim canım yaaa.. aşılama yapılacak klomeni günde bir defa kullandım.. en azından onu günde iki yapsaydı doktor diyorum.. iki gün sonra yine gitcem büyümemişse aşılamayı erteleriz zaten.. kayınvalidem gil de 4 senedir evliyiz evimize ilk defa geliyolar.. o da sadece haftasonu durup gideceklermiş.. şansıma bakar mısınız neyse bunda da vardır bi hayır..
ben kahramanmaraş elbistanda yaşıyorum canım..doktor malatyadaki bi tüp bebek merkezine yönlendirecekmiş.. benim eşim asker.. iki üç senede bir ordan oraya tayin.. ne yerim belli ne yurdum.. ooff of bugün hayat bana neden bu kadar zor geliyor..

Bravo hürremcim kendini nasıl o hale getirdin bilmiyorum ama hemen silkele kendini..bak hayatım ben o kist yüzünden 1 kutu yasmin içmiştim ya..klomenden sonra yine gittim doktora ve doktor dediği yumurtalar daha gelişmemiş 2 tane var solda 2side 12mm dedi.2 gün sonra tekrar gel dedi.gittim bende soldakilerden 1i 18mm sağdada aniden beliren yumurtamda 18 mm olmuştu..doktor hap kullandığımız için bunların olabileceğini söyledi bana.bak 2 gün sonra git daha farklı olacak herşey.tut ki olmadı ne yapalım yani hayatım.sabır sabır bitanem..bnmde perşembe hastalanmam lazım bakalım hiçbir belirti yok regl adına..dilerim gelmezler.sakın üzülme canım sakın...

Arkadaşlar selam;
Dünden beri birşey takıldı kafama, lütfen bu konuda beni aydınlatırmısınız, ben normalde 5 gün adet görüyorum, bu hiç değişmez . Fakat bu ay ne oldu bilmiyorum 3 gün geldi, 4.gün çok az geldi belli belirsiz, klomen kullanırken böyle bir şey yaşamadım ama serophene ve ovitrelle den kaynaklanan bir durum olabilirmi. (ayrıca dün yani 4.günü serophene ye başladım tekrar, sabah içitikten sonra bir daha hiç gelmedi) sizce normal bir durum mu???????????

canım benim yaa.. ne güzel şeyler söylemişsin keyfim yerine geldi.. bakalım inşallah bende de öyle olur..
sen de inşallah adet olmazsın.. inşallah hamilesindir.. rabbim hayırlısıyla bize de o günleri gösterseydi.. kendimi toparlamam lazım haklısın.. iyi ki siz varsınız yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…