canım yaşım 29 sen kaç yaşındasın
aşılamayı devlet ödüyomu canım seninde 2. çocukya bide klomenlemi gonal f ylemi yapacak aşılamayı
Sağol bi tanem, bizim de bugün nette problem vardı yeni düzeldi hemen kk girdim tabii,sizleri merak ettim bende.Tıkalıymış baksana canım, ben de şaşırdım.İdrar yollarında enfeksiyon olanlarda, kürtaj, ve o bölgeden ameliyat olanlarda yapışıklık, tıkanıklık olurmuş ama benim hiç biri olmamıştı.Sezeryan dışında.Doktor da sordu herhangi bir ameliyat geçirdin mi diye?Belki de yaş ilerleyince zamanla oluyordur.Neyse Allah'a şükür temizlendi, açıldı.Keşke daha önce çektirseymişim.Sen de ihmal etme canım. Belkide boşu boşuna bu kadar bekledim.Düşünsene tüpüm tıkalıyken ben boşu boşuna klomen falan kullandım,bence ilk yapılması gereken işlemlerden biri olmalıymış.Daha sonra klomen...vs.
Canım biraz ağrıdı tabii,ama ben zaten bu tür şeylerden çok korkan biriyim.Doktor muayene ederken bile hiç rahat olamam.Tabii film esnasında da rahat olmak lazım, ben biraz kastım kendimi o yüzden biraz acıdı.sonra ilacı verince adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor, tıkalı olunca da tekrar ilaç verdiler tabii o zaman biraz daha ağrı oldu.Ama uzun süren bir işlem değil.Ben anestezi istedim ama doktorum hiç gerek yok dedi o yüzden almadım.Bir saat kadar öncesinde ağrı kesici iğne yaptırdım canım, sonra da bütün gün gece yarısına kadar gezdik arkadaşlarla.Haa giderken ped götür mutlaka bir kaç tane, biraz kanaman olabilir benim oldu.
Sen de biran önce çektir canım, inşallah senin de güzel geçer.İnşallah faydası olurda artık hamile kalabilirim.Artık şu sıpalar gelsin
hoş geldin canım, burdamıydın.Ben dün tamıtamına 35 oldum. Birkaç sene sonra bakarsın menopoza girerim belli mi olur.İş güç derken ben geç kaldım canım.
canım ben 90 kiloyken doktoum aşılama yaptıydı hiçte kilon fazla falan demedi ben inaanmıyorum ya 1.6. sene kaybettik bi gezizekalı yüzünden kadın doktor 70ledeyken kilom zayıfla olmaz obbez olmuşsun demişti bende tabi moal sıfır ve zaman kaybtmekten başka bi işe yaramadı..bence doktounu değiştir motivasyon çok önemli boşuna oyalamasınlar yahuuuuArkadaşlar bende adet oldum bu ay aşılama düşünüyordum doktorumuzda olmaz dememişti. Dün bi hevesle doktora gittim adet olduğumu bu ay konuştuğumuz gibi aşilama düşündüğümüzü söyledim. Kadın beni tartıya cıkardı ve kg vermen lazım dedi bence bu aşılama işini boşuna yapmayalım sen önce zayıfla dedi o kadarda aşiri kg da yok ama... ver bi 10 15kg kadar dedi. Ağlayarak eve geldim sinir etti beni madem öyleydi gecen aydan söyleseydi ya bi hevesle bu ay yapacaz diye gidiyorum, kursağımda kaldı. Bide biz normalde bu kgda ki hastaları kabul etmiyoruz falan diyo oldu kgdan dolayı beni bi kısırlaştirmadığı kalmıştı....Yine ilaç falan verdi. bunlarlada hamile kalabilirsin ama kg ver aşilamayı öyle yapalım bebek kararlılığınıda ve böylelikle görelim azmini diyo. Kullanmıycam ilaçları inatlaştım 10kg verecem bu ay sinir doktor
ARKADAŞLAR KAN TESTİ YAPTIRDIM DEĞERİM BİRAZ DÜŞÜK AMA 125 PAZARTESİ KENDİ DOKTORUMA GİDİP YAPTIRICAM YENİDEN 125 düşük ama dedi muhtemelen 2 haftalık gebesiniz dedi adet tarihiniz geçmediğine göre bi kaç gün sonra tekrar yaptırın dedi TAHLİL VERDİĞİM MERKEZDEKİ DOKTOR duygularım karmakarışık allahım sen hakkımızda en hayırlısını ver.....dualarımızı kabul ettt
ARKADAŞLAR KAN TESTİ YAPTIRDIM DEĞERİM BİRAZ DÜŞÜK AMA 125 PAZARTESİ KENDİ DOKTORUMA GİDİP YAPTIRICAM YENİDEN 125 düşük ama dedi muhtemelen 2 haftalık gebesiniz dedi adet tarihiniz geçmediğine göre bi kaç gün sonra tekrar yaptırın dedi TAHLİL VERDİĞİM MERKEZDEKİ DOKTOR duygularım karmakarışık allahım sen hakkımızda en hayırlısını ver.....dualarımızı kabul ettt
selam ..
bugün hiç keyfim yok kızlar yaa..keşke burda olsaydınız da dertleşseydik biraz.. doktora gittim yumurtaları kontrol etti. bugün 11. gün iki yumurta vardı biri 12 biri 9 mm. iki gün sonra yine gel dedi. gelişmemiş sanki yumurtalar. benim de çok canım sıkıldı.aşılama yapılacak bi de bu ay. onu da il merkezine yönlendirdi.1.5 saatlik yol.. neyse gideriz bişey olmaz da bir de kayınvalidem gil gelecek cumaya.. tam zamanıydı yani.. aslında üzülüp ağlayacak bişey yok ama nedense bugün gözyaşlarımı tutamıyorum..içimden bağıra bağıra ağlamak geliyo..
eşime gelecek ay yaptıralım dedim yok hemen yaptıralım diyo.. sanki sonuç kesin de.. ben şimdiden umudumu kaybettim.. bu sefer de olmayacak.. boşuna çabalayıp duruyoruz gibime geliyor.. kendimi çok yalnız,çok çaresiz hissediyorum..
Hürrem canım yıpratma kendini, 16.güne kadar müddet var yumurtalar geç gelişir bazen, hem 12 hiç fena değil 12.güne göre, içini ferah tut, daha ne aşılama oldu ne ilişki oldu hemen olumsuz düşünme ve sakın birdaha ki aya erteleme bu ay gerçekleştir, kayınvalideni falan takma onlar var diye es geçme, hem biliyormusun böyle durumlarda daha etkili oluyor, kayınvalide gelecek, kafan dağlacak biraz, sürekli aynı konuyu düşünmeyince daha çabuk olur.
haklısın galiba canım.. ben birden üst üste gelince gözümde çok büyüttüm her şeyi.. okulda da canımı sıkan bişey olmuştu..bu da tuz biber oldu..
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. bu ay inşallah yumurtalar gelişir de yaptırırız.. ben de şansımı denemek istiyorum..
saol tesellin için.. iyi geldi.. dışardan bakıldığında daha basit görünüyormuş
Ben geçen ay çok umutluydum, ilk denemem di, hüsranla bitti, bu ay hiç içimden gelmiyor uğraşmak biliyormusun, hesap yapmıyorum, oluruna bıraktım, zeten ilişki günleri gelince bir isteksizlik başlıyor, sanki yerine getirilmesi gereken bir görev gibi griyoruz yatağa, bu ayda iğne ile deniyeceğiz yumurtalar gelişirse, omazsa önümüzdeki ay aşılama, bakalım artık herşeyin hayırlısı canım, inşallah bu ay hamile kalırızda bizime yüzümüz güler.
Hürrem üzme canım kendini, yumurtalar bu dönemde 1.5-2 mm büyüyor.1.5 mm bile büyüse, bu günü de say, gerekli büyüklüğe gelecek sonuçta 14-15.güne kadar.Sıkma kendini.selam ..
bugün hiç keyfim yok kızlar yaa..keşke burda olsaydınız da dertleşseydik biraz.. doktora gittim yumurtaları kontrol etti. bugün 11. gün iki yumurta vardı biri 12 biri 9 mm. iki gün sonra yine gel dedi. gelişmemiş sanki yumurtalar. benim de çok canım sıkıldı.aşılama yapılacak bi de bu ay. onu da il merkezine yönlendirdi.1.5 saatlik yol.. neyse gideriz bişey olmaz da bir de kayınvalidem gil gelecek cumaya.. tam zamanıydı yani.. aslında üzülüp ağlayacak bişey yok ama nedense bugün gözyaşlarımı tutamıyorum..içimden bağıra bağıra ağlamak geliyo..
eşime gelecek ay yaptıralım dedim yok hemen yaptıralım diyo.. sanki sonuç kesin de.. ben şimdiden umudumu kaybettim.. bu sefer de olmayacak.. boşuna çabalayıp duruyoruz gibime geliyor.. kendimi çok yalnız,çok çaresiz hissediyorum..
canım ben 90 kiloyken doktoum aşılama yaptıydı hiçte kilon fazla falan demedi ben inaanmıyorum ya 1.6. sene kaybettik bi gezizekalı yüzünden kadın doktor 70ledeyken kilom zayıfla olmaz obbez olmuşsun demişti bende tabi moal sıfır ve zaman kaybtmekten başka bi işe yaramadı..bence doktounu değiştir motivasyon çok önemli boşuna oyalamasınlar yahuuuu
Arkadaşım ne yapacam bende bilmiyorum bu üçünçü doktor değistirişim ne yapacam bilmiyorum bıktım artık dediğin gibi zaman kaybından başka bişey değil ben zaten 3 seneyi doktor değiştire değiştire cok zaman kayıp ettim üfff allhım kimseyi düşürmede aratmadan bi an önce ver bu doktor işleri hiç kolay değil ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Hürrem üzme canım kendini, yumurtalar bu dönemde 1.5-2 mm büyüyor.1.5 mm bile büyüse, bu günü de say, gerekli büyüklüğe gelecek sonuçta 14-15.güne kadar.Sıkma kendini.
Kayınvalidenin gelmesi iyi olur, dinlenirsin, cimcimecagla'nın da dediği gibi kafayı dağıtırsın.Günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın.forumlarda okuduğum kadarıyla, uzun süreli misafir geldiğinde yada gezmeye gidildiğinde hamile kalma şansın artıyor. Fazla düşünülmediğinden, biliyorsun psikoloji çok etkiliyormuş. her işte bir hayır vardır canım.Bu arada sen nerde yaşıyorsun?
selam ..
Bravo hürremcim kendini nasıl o hale getirdin bilmiyorum ama hemen silkele kendini..bak hayatım ben o kist yüzünden 1 kutu yasmin içmiştim ya..klomenden sonra yine gittim doktora ve doktor dediği yumurtalar daha gelişmemiş 2 tane var solda 2side 12mm dedi.2 gün sonra tekrar gel dedi.gittim bende soldakilerden 1i 18mm sağdada aniden beliren yumurtamda 18 mm olmuştu..doktor hap kullandığımız için bunların olabileceğini söyledi bana.bak 2 gün sonra git daha farklı olacak herşey.tut ki olmadı ne yapalım yani hayatım.sabır sabır bitanem..bnmde perşembe hastalanmam lazım bakalım hiçbir belirti yok regl adına..dilerim gelmezler.sakın üzülme canım sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?