Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım valla ben bu ay olmayacağına inanıyorum..Tabi hayırlısı Rabbimden..kendimi filme iyiden iyiye hazırladım ben.çok hafif kasık ağrısı oldu bugün..aşırı derecede akıntım var hiç böyle olmamıştım.kendimide umutlandırmaktan korkuyorum açıkçası.Artık bende bebeğim olsun istiyorum sabırsızlanıyorum..ne bilim karmakarışık duygularm.Allahım sonumuzu hayırlı eylesin.

canım neden öyle söylüyosun? neden olmasın ki? bak belirtiler de var.. hadi hayırlısı bakalım.. inşallah güzel haber verirsin canım bizim de yüzümüzü güldürürsün..

hurrem klomenin fazla kullanımı rahim duvarını inceltebiliyormuş bazı kadınlarda o yüzden olmuş olabilir ,herkes aynı şeyi düşünüyo bence hasta olmamayı bekleyipde olunca bende yaşıyorum bu durumu yaklaşık 2 yıldır.geçen ay yumurta takibim vardı bu ayda aşılama yaptıracağım inşallah perşembe sabah saat 8 gibi akşam iğnemi oldum çok rahatım ama bu aybakalım ne olacak

canım neden öyle söylüyosun? neden olmasın ki? bak belirtiler de var.. hadi hayırlısı bakalım.. inşallah güzel haber verirsin canım bizim de yüzümüzü güldürürsün..

ne biliyim bitanem ya...3.deneme olması tek umudum.yinede kendimi herşeye hazırlamak en doğrusu canım..beklemek çok zor keşke tahlil yaptırsaydım..

ne biliyim bitanem ya...3.deneme olması tek umudum.yinede kendimi herşeye hazırlamak en doğrusu canım..beklemek çok zor keşke tahlil yaptırsaydım..

Bu topicte 3.deneme genelde hep ugurlu geldi canım hadi innnnşşşşaallaaahhhhhh..:)))

Bu topicte 3.deneme genelde hep ugurlu geldi canım hadi innnnşşşşaallaaahhhhhh..:)))

canımsın ya...inşallah canım..dua et sen bize..malum hamilelerin duası kabul olurmuş..sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik?

canımsın ya...inşallah canım..dua et sen bize..malum hamilelerin duası kabul olurmuş..sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik?

canım inan bana da hala rüya gibi geliyor herşey...ultrasonda görmesem inanamıycamevet hamileyim diyorum binlerce kez şükür ediyorum allahıma ve arkasından inan her seferinde sizleride dua ediyorum...allahım kızlarında yüzünü güldür onlarada bu mucizeci ver sen yardımcıları ol diyorum...unuturmuyum sizleri hiç...bu arada eylül anneleri forumunu takip ediyorum orda bazı arkadaşlar yok kız bebek erkek bebek diye tututuruyorlar günlerce derdine düşüyorlar...kızıyorum onlara içten içe...inan benim öyle cinsiyet isteme gibi bi lüksüm bile olmadı...Allah bizlere bu yokluğu yaşattığı için bizim bebeklerimiz çok kıymetli oluyor...tamamen bi mucize olarak görüyorum...1,5 yıl nerdeyse her adetten sonra hep ağladım çoğuda gizli gizli...kız erkek diye bi seçim aklımdan bile geçmemliydi...ne bileyim öyle konuşulunca zoruma gidiyor işte...bzileri ancak bizler anlarız...
Bu arada oğlum olacak inşallah...sağlıkla gelir kollarıma Allahın izniyle...şimdilik çok şükür yolunda herşey darısı szilerin başına....

canım ya çook sevindim.ne güzel yazmışsın.bir minik can olsunda kız erkek ne fark eder.bir dünyaya gelsin asıl sen o zaman gör evin bile farklı olacak.hep görüyorum çünkü çocuklu arkadaşlarımda..Rabbim bizimde yüzümüze güler birgün inşallah canım.çok sevindim senin adına..

Aaaa birsum yarın test yapsana...benim 1 gün kala belli olmuştu....

kan tahlilimi yoksa gebelik testimi canım benim..geçen ay tam gününde yapmıştım negatif çıktı zaten 2 saat sonrada hastalanmıştım.yine negatifi görücem diye cesaret edemiyorum.kırmızıları görünce o kadar kötü olmuyorum.o yüzden bekliyorum canımmm

Hımmm anladım canım...idrar testi yap demiştim ama sen bilirsin ozaman adet olmazsan 1 gün sonra hemen yap sonrada doktora gidersin inşallah koşa koşa...

Hımmm anladım canım...idrar testi yap demiştim ama sen bilirsin ozaman adet olmazsan 1 gün sonra hemen yap sonrada doktora gidersin inşallah koşa koşa...

inşallah canım...Rabbim bizede hayırlısıyla bir evlat bağışlar..o mucize bizide bulur en hayırlı zamanda..

Her işte hayır vardır canım, belki bu ay gelişmedi diye önümüzdeki ay hapın dozajını artırır,bakarsın iki sağlıklı yumurtan olur hatta belkide ikisi de tutar, daha iyi olmaz mı?
antep daha yakın değil mi? canım size.Hürrem, ücret olarak ne konuştunuz? Ben de yaptıracağım ya, bilgim olsun.

Ya kızlar benim pazartesi regl olmam gerekiyodu. Olmadım. Bugün 3. gün. Ama sabah test yaptım negatif çıktı. Genelde pek gecikmez ama sadece bir kere 5. gün olmuştum. Beklemeye dayanamıyorum. Ama hiç bir adet belirtisi de yok. Çok şaşkınım. Ne yapsam bilemiyorum. Kan testi yaptırayım diyorum ama yine negatif görmek istemiyorum. Çok heyecanlanıyorum çünkü test yaptırmaya gittiğim zaman. Off. Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ne zor şeymiş bu bekleyiş

kızlar ben bugün adet gördüm tedaviyede bir kaç ay ara verecem psikolojim çok bozuldu kocayla her gün birbirimizi yiyoruz neyse birsum nerelerdesin inşallah hamilesindir

hadi hayırlısı canım.. iyi sonuçlanır inşallah.. bize de gelişmeleri yazmayı unutma..

evet canım benim de 3. deneme bu ay.. hayırlısı bakalım.. yarın haber ver test yaparsan..inşallah hamilesindir yaa..

bugün doktora gittim canım.. 16 mm olmuş..cuma yine gel, iğneyi o zaman yaparız dedi.aşılama için de cumartesi sabahı malatyaya gidersiniz dedi ama ben önümüzdeki aya ertelemeye karar verdim.. çünkü tam da misafir olduğu dönemde araya kaynasın istemedim.. şimdi onlarla da malatyada gezcez tozcaz aşılama falan hak getire.. gelecek ay rahat rahat yaptırırım diyorum bu ay da klomen denemiş oluruz.. cuma gidip iğne yaptırıcam sadece.. hayırlısı..
bu arada antep daha uzak canım.. malatya 1-1.5 saat.. fiyat için de 450 lira demişler.. klomen ve çatlatma iğnesiyle 500ü geçiyor.. ama hayırlısı ne yapalım.. kesin işe yarayacağını bilsem 5 katını da veririm de.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…