hadi hayırlısı canım.. iyi sonuçlanır inşallah.. bize de gelişmeleri yazmayı unutma..
evet canım benim de 3. deneme bu ay.. hayırlısı bakalım.. yarın haber ver test yaparsan..inşallah hamilesindir yaa..
bugün doktora gittim canım.. 16 mm olmuş..cuma yine gel, iğneyi o zaman yaparız dedi.aşılama için de cumartesi sabahı malatyaya gidersiniz dedi ama ben önümüzdeki aya ertelemeye karar verdim.. çünkü tam da misafir olduğu dönemde araya kaynasın istemedim.. şimdi onlarla da malatyada gezcez tozcaz aşılama falan hak getire.. gelecek ay rahat rahat yaptırırım diyorum bu ay da klomen denemiş oluruz.. cuma gidip iğne yaptırıcam sadece.. hayırlısı..
bu arada antep daha uzak canım.. malatya 1-1.5 saat.. fiyat için de 450 lira demişler.. klomen ve çatlatma iğnesiyle 500ü geçiyor.. ama hayırlısı ne yapalım.. kesin işe yarayacağını bilsem 5 katını da veririm de.. :26:
arkadaşlar cumartesi dünü öğrendim biliyosunuz pazartesi günü tolga beye gittim kan verdim progestreonun gayet iii dedi 24 çıktı hcg 145 çıktı tolga bey çok yoğundu beni tlf aradı ve 4 haftalık dedi kasıklarımda çok ağrı ve bel ağrım var dedim dinlen ayakta kalma dedi 4 haftalık bebk dedi ama benim hesabıma göre 2-3 haftalık çat iğnemi 15martta olmuştum sanırım bu sonuçlara göre ben çat iğnesi olduğumdada bebek vardı acaba nasıl etkiler bu bebeği neyse ve salıgecesi 5 gibi lavaboyakalkınca kanamam olduğunu farkettim ve ağlamaya başladım hemen eşim tolga beyi aradı hastaneye gelin sabah dedi kana bakalım tabi biz şaşırdık ve en yakın özel hastaneye gidip kan verdik tabi ben salya sümük ağlıyorum değer 1 günde 190 olmuş doktorunuzla görüşün dedi oradaki doktor dokror gebelik devam ediyor doktorunuzla görüşün dedi hemen tolga beye gittik muayene etti rahim içi kanama devam ediyor dedi progesteren iğnesi verdi cumartesi tekrar gidicem lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasın....ayrıca çat iğnemi oldum bu bebeğe zarar verirmi
evet canım benim de 3. deneme bu ay.. hayırlısı bakalım.. yarın haber ver test yaparsan..inşallah hamilesindir yaa..
canım inşallah ama hala o cesareti bulamadım kendimde canım biraz daha bekleyelim bakalım canım ya.sonrasında üzülmekte var.
arkadaşlar cumartesi dünü öğrendim biliyosunuz pazartesi günü tolga beye gittim kan verdim progestreonun gayet iii dedi 24 çıktı hcg 145 çıktı tolga bey çok yoğundu beni tlf aradı ve 4 haftalık dedi kasıklarımda çok ağrı ve bel ağrım var dedim dinlen ayakta kalma dedi 4 haftalık bebk dedi ama benim hesabıma göre 2-3 haftalık çat iğnemi 15martta olmuştum sanırım bu sonuçlara göre ben çat iğnesi olduğumdada bebek vardı acaba nasıl etkiler bu bebeği neyse ve salıgecesi 5 gibi lavaboyakalkınca kanamam olduğunu farkettim ve ağlamaya başladım hemen eşim tolga beyi aradı hastaneye gelin sabah dedi kana bakalım tabi biz şaşırdık ve en yakın özel hastaneye gidip kan verdik tabi ben salya sümük ağlıyorum değer 1 günde 190 olmuş doktorunuzla görüşün dedi oradaki doktor dokror gebelik devam ediyor doktorunuzla görüşün dedi hemen tolga beye gittik muayene etti rahim içi kanama devam ediyor dedi progesteren iğnesi verdi cumartesi tekrar gidicem lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasın....ayrıca çat iğnemi oldum bu bebeğe zarar verirmi
bir kaç aydır giremiyordum foruma.Hem sürekli burdan takip ederken bebek olayını aklımdan çıkaramıyordum.doktorsa unutman gerekiyor diyordu.Zaten şimdi doktor dediki altı ay kadar gelme ilaçta kullanma kendiliğinden olacak dedi.ama unutmam gerekiyormuş.Ne kötü şu psikolojik kısırlık olması.İnsan beynine hükmedemiyor işte.Yumurta var çatlıyorda spermdede bişey yok ama 5 yıldır olmuyor.Neymiş psikolojikmiş.Off ya yoruldum walla.Biraz dertleşeyim istedim sizlerle.gerçekten çok zor bir süreç...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
öncelikle şunu söyleyim iğnenin bi zararı olmaz çünkü ult.girdin 5 yumurtayı gördün ve ona göre iğneni oldun.yani iğne olduğunda BEBEK YOKTU...haaa şu olmuş olablir iğneden 2 gün sonra değilde bekilde 5 - 6 gün sonra döllenme olmuştur o yüzden 4 haftalık gözüküyordur bebeğin...kanaman şundan da olabilir..benim eylül anneleri forumundada olmuştu.kızın birinin 3 kesesi oluşmuştu..2 kese kanamayla düştü şimdi bitanesi bizim bebeciklerle büyüyor tek o kaldı yani...belki senin de 5 yumurtadan 3 -4 tanesi tuttu..uygun olmayanları vücut atıyor haliyle...bol bol sırt üstü yat progeatanı iç sakın iş falan yapıp kendini yorma tek tuvalete kalk...Ayrıca değerin yükseliyor bebeğin seninle sakın üzülme...Bi bebek olsun sağlıklı olsun seninle olsun yeter zaten...Allahtan hayırlısını iste...
Canım senin adına çok sevindim, kendine çok dikkat et, bunlar önemli dönemler, Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak bunA inan, 4 haftalık görünmesi normal bebeğin, çünkü bebeğin döllendiği güne bakılmıyor, son adet tarihinin ilk günü itibari ile hesaplanıyor, 4 haftalık olması çok çok normal, sakın bunu kafana takma.
canım ya... çok sevendim neden bilmiyorum ama bu ay olcakmış gibi geliyo... inşallah rabbim ya...
Bende bu psikolojik olaylara bir anlam veremedim, canım olur olurda bir insanın psikoojisi 7 yıl hamile kalmayı etkilermi, etkiliyormuş işte benimde dr. öyle diyordu. Demekki vakti gelmemiş canım,sabırla beklemekten başka çaremiz yok.
bugün 12 sularında aşılamam yapıldı,yazılanları okuyunca korkmuştum ama çok basit bi yöntemmiş hiç ağrı sızı olmadı çok şükür doktorum normal şartlar altında şansımızın çok yüksek olduğunu söyledi ama bakalım hayırlısıyla inşallah..
birsum nerdesin ses vser
selam ..
bugün hiç keyfim yok kızlar yaa..keşke burda olsaydınız da dertleşseydik biraz.. doktora gittim yumurtaları kontrol etti. bugün 11. gün iki yumurta vardı biri 12 biri 9 mm. iki gün sonra yine gel dedi. gelişmemiş sanki yumurtalar. benim de çok canım sıkıldı.aşılama yapılacak bi de bu ay. onu da il merkezine yönlendirdi.1.5 saatlik yol.. neyse gideriz bişey olmaz da bir de kayınvalidem gil gelecek cumaya.. tam zamanıydı yani.. aslında üzülüp ağlayacak bişey yok ama nedense bugün gözyaşlarımı tutamıyorum..içimden bağıra bağıra ağlamak geliyo..
eşime gelecek ay yaptıralım dedim yok hemen yaptıralım diyo.. sanki sonuç kesin de.. ben şimdiden umudumu kaybettim.. bu sefer de olmayacak.. boşuna çabalayıp duruyoruz gibime geliyor.. kendimi çok yalnız,çok çaresiz hissediyorum..
Hadi canım inşallah...
canım hayırlısı olsun çok sevindim.Rabim gönlüne göre versin.gerçektende maliyeti ne kadar acaba?bende merak ettim şimdi.belki bizde yaptırırız değil mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?