Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah olur canım, bu ay ve bize güzel haberler verirsin.Gelişmelerden haberdar et yine.

Hayırlısı olsun canım, inşallah bu ay hamile kalırsın.
Canım sen daha yeni evlisin anladığım kadarıyla, yaşında küçüktür muhtemelen aşılama için erken değil mi? doktor mu istedi?

Birsummmmm ne yaptın???hadi beee gel güzel haberlerle....

canımmmm...keşke güzel haberle gelebilsem inan çok istiyorum bende..ama sancılarım bugün iyiden iyiye geldi..belimde çok ağrıyo.büyük ihtimalle 2 güne regl olurum diyorum ama yinede kısmet..zaten umutsuzum demiştim bu ayda..oofff offf bugün çok kötü bir gün geçirdim..kendi kendimi doldurdum yine ağladım üzüldüm.hiç olmayacakmış gibi geliyor artık bana..duygular gidip gidip geliyor..Allahım sonumuzu hayretsin..

Son düzenleme:
birsum nerdesin ses vser

canımsın buradayım canım ya ağrılarım başladı canım benim.ben umudumu kaybettim..bu ayda olmadı sanırım..çok sıkıldım çook..içimden hiçbirşey gelmiyor..eşime sarıyorum habire..yıpratıyorum kendimi.sabırsızlık hat safhada..beklemek çok zor..

canım sağol iyi dileklerin için.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın..ama artık bnm dayanacak gücüm kalmadı..daha tedavim 4 aydır var düşün.her ay aynı hüsran.millet için 1 saniyede olan bu mucize maalesef bizi aylarca hatta yıllarca bekletiyor.isyan etmiyorum.Rabbimden elbette herşey bizim için.ama insanı çok yıpratıyor beeee...inşallah bu bekleyişimiz çabamız boşa çıkmaz ve inşallah umut vardır..inşallah senin aşılamanda hayırlı ve pozitif bir şekilde sonuçlanır.

birsum, inşallah güzel haberlerle dönersin.

ahhh canım nerdeeeee??? inşallah ama ben umudumu tamamen yitirdin sancım var karnım şiş.birtek gögüs ağrım yok regl için.yine geldi gelecek bu krmızılar..yoruldum izmrli ya bu ay tamamen sinir sistemim çoktü ağlayıp duruyorum...canım çok sıkkın..bu ay olmazsa rahim filmi var biliyorsun.onun streside var ne yapacağım bilmiyorum..sanırım yıpratıyorum kendimi..

canım lütfen canını sıkma tedavimi görüyordun bende aşılama yaptırdım...

heyyyy dur bakalım test yaptın mı????

Son düzenleme:

Canım benim de çooook ama çooook sancım olmuştu regli günüm ve sonrasında hemde nasıl uykudan uyandırıyordu....bende senin gibiydimmmmmmm çok umutsuzdum....sanki içimdeki his hamilesin diyor......

Canım benim de çooook ama çooook sancım olmuştu regli günüm ve sonrasında hemde nasıl uykudan uyandırıyordu....bende senin gibiydimmmmmmm çok umutsuzdum....sanki içimdeki his hamilesin diyor......

arkadaşlar tedavi süreciniz hakkında bligi verirmisinizzzz......

yaaa..deme öyle değilimdir ben eminim...ufak ufak başladı bu sancılar bugün hatta devam ediyor canım..ama Rabbimden umut kesilmez.eşim alalım diye tutturdu ben istemiyorum yapmak.çünkü biliyorum yine tek çizgi çıkacak.çok karışıım çook canımmm

canım klomenmi kullandın rahim filmindende korkma ayrıca çok basit bir işlemmm

Canım kaç gün geçti adetinnnnnnnnnn?????

canım lütfen canını sıkma tedavimi görüyordun bende aşılama yaptırdım...

evet canım klomen ve ovitrelle tedavisi görüyorum bu 3. deneme adetim 1 gün gecikti ama sancılar var olmadı bu ayda sanırım hayırlısı artık.senin durum ne??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…