Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım 1 gün geçti..ama ilaçları kullandığımdan beri hemen o gün olurdum bu ay şaştı nedense..

Canım bak genelde iğğneden14 gün sonra adet görürüsün düzenler adetini...bundan öncekiler şaşmamızsa bu neden şaşsın demi...bak benim aynen öyle sancılarım olmuştu..istersern eski yazılarımı oku...bak teste pozitif çıktığı ve benim 1hafta sürdü sancılarım...hemde nasıl kuvvetli sancılar...her defasında korkuyordum tuvalete gitmeye...

canım ya keşkeeee.inşallah senin gibi olmuşumdur bende..aşırı akıntım var.hep gidiyorum geldimi kırmızı diye..bu arada canım ben iğneyi ayın 18inde oldum

Son düzenleme:
evet canım klomen ve ovitrelle tedavisi görüyorum bu 3. deneme adetim 1 gün gecikti ama sancılar var olmadı bu ayda sanırım hayırlısı artık.senin durum ne??

bende dediğim gibi aşılama yaptırdım bu 5 günüm daha önce klomen kullandım ama iğnesiz işe yaramadı bakalım asılamayla sonuç ne olacak ben 1 yıl rahim filminden kaçtım zor deyip korkuttular hiç zor değilmiş korkma oyüzden

Ayrıca birsum..bende senin gibi adet olmadım ama sancılarım war..testi yapayımda kurtulayım biran önce beklemek işkence gibi geliyor dedim..neyse ney çünkü korkunun ecele faydası yok sonuçta dedim ve yaptım inan yaparkende kendi kendime yok bişy falan diyordum baktım ikinci çizgi çıkıyor:)))çok şükür...hadi canım korkma benim içimden nedense güzel şeyler geçiyor....

canımsın ..bakalım hayatım toplayabilrsem cesaretimi alır yarın yaparım belki..keşke kan verseydim diyorum ama tutuyordum kendimi kaç gündür.karnım şişti dün gezmeye gittik millet hamilemisin diye sordu..bende bebek diil göbek dedim :)))..

Canım bak 19unda iğne olmuşsun ve bence bu zamana olman gerekiyordu...kendini dinleyip başka bi belirti arama adet gecikmesi en büyük belirti hep söylemişimdir...yarında olmazsan bi idrar testi yap...çünkü kan testininin sonucunu beklmek idrar sonucunu beklemekten daha zor...İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH HAMİLESİNNNNNNNNNNDİRRRRRRR.......sancılar inşallah yerleşme sancısıdır benimkisi gibi...........

inşallah canım ne olur dua et bana..sende de akıntı olmuşmuydu?adet olmadan göğüs ağrılarım olurdu ama onlar yok.en az 10 gün önceden başlardı.

Son düzenleme:
inşallah canım ne olur dua et bana..sende de akıntı olmuşmuydu?adet olmadan göğüs ağrılarım olurdu ama olar yok.en az 10 gün önceden başlardı.

evet canım akıntım vardı halada devam ediyor:)))gögüs ağrım olmamıştı inan başka zamanlar ağrır sılzar hamilemiyim diye umutlanırdım...o ay normalde belki hafif şişti ama dikkatimi çekecek kadar kesinlikle değildiler...taaa adet gecikmesinde 5-6 gün sonra sızlanmaya şişmeye başladılar ama inan bir anda öyle balon gibi olmadılar yavaş yavaş....haaa bide akıntım öyle durduk yere gelmiyordu o sancılarım oluyor arkasından akıntım geliyordu senin gibi korkuyordum bakmaya ,tuvalete gidip akıntımı kanmı diye????

benim 1 haftadır var akıntım canım.ama sancılar bugün başladı.progestan içiyorum geceleri 1 tane..normalde bırakırdım ama hala devam ediyorum acaba o mu geciktirdi diyoum kndi kendime..gögüsler normal şimdilik.bel ağrısıda var hafiften bakalım ne olacak?

canım progestan sende baş dönmesi yapıyormu..

Hımmm tabi yaaa progestanı kullandığın sürece adet olmazsın....doktor sana ne zaman gel dedi kan tahlili için....ama genede ümidi kesme çünkü ben progestanı kullanırken adet olmuştum bir ay..doktor bana progestanı kullandıktan sonra 12.gün tahlile gel demiişti..sen bence genede idrar tahlili yap ve kurtul kafanı kurcalamsından..

hürrem nbr canım..erteledin mi aşılamayı canım?benim sancım başladı..bakalım sonu nereye varacak?

canım normalde 10 gün kullanıyordum.bırakıyrdum sonra..ama doktorumu değiştirdim bu da bana şu gün bırak demedi.bende hala içiyorum..demekki adet ondan olamamışım.bu akşamdan itibaren içmeyeyim o zaman..
demekki hamile değilim o zaman canım yaa..((((((((
canım çağırmadı beni doktorum eğer varsa gidecektim.yoksada adetimin 3.günü işte gitmem gerekiyor.

Son düzenleme:

Canım bak önce test yap ondan sonra bırakırsın progestanı...çünkü eğer bebek varsa o tutunmayı arttırıyor....o yüzden sabah test yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…