Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bak önce test yap ondan sonra bırakırsın progestanı...çünkü eğer bebek varsa o tutunmayı arttırıyor....o yüzden sabah test yap...

offf ya bak moralim bozuldu yine yaaa (((((((((((((( kanamayı önlüyor tabiki adet olmam..ama bu doktorda bana bişi demediki yaaaaa

Canım bak önce test yap ondan sonra bırakırsın progestanı...çünkü eğer bebek varsa o tutunmayı arttırıyor....o yüzden sabah test yap...

yapıcam canım.hatta bu yaknlarda nöb. eczane varsa hemen alalım ya...

hürrem nbr canım..erteledin mi aşılamayı canım?benim sancım başladı..bakalım sonu nereye varacak?

canım benim hakkında hayırlısı olsun.. ne yapalım adet olursan da üzülme.. şöyle düşün: demek ki doğru zaman bu değilmiş.. hem alışmadık mı zaten biz her ay aynı şeyleri yaşaya yaşaya..
aşılamayı erteledik canım.. bugün kontrole gittim.. yumurtaların biri 18 biri 19mm olmuş.. iğne yapıldı.. bu ay pregnyl yazdı doktor.. sadece bir eczanede varmış zor bulduk.. ama 20 tl. ovitrelle 80tl. bulabileceğimizi bilsek daha önce de alırdık.. bir iğne alacağım parayla 4 tane alırdım.. üzüldüm valla ama neyse.. zararın neresinden dönsek kardır..
kayınvalidemler geldi canım bu sabah.. eğer aşılama yaptırsaydık yarın il merkezine gitmemiz gerekecekti.. araya kaynatıp baştan savmayalım dedik.. vardır bunda da bi hayır.. bakalım artık bu ay da klomen denemiş olduk..

işte bende durumlar böyle canlar.. aklım sizde ama çok sık giremiyorum malum.. girsem de okuyup çıkıyorum..

izmirli canım beni yine unutmamışsın arkadaşım.. çok teşekkür ederim desteğin ve dostluğun için.. inşallah hepimiz aynı zamanda hamile kalıveririz ve tabi en kısa zamanda..

esfacım çok öpüyorum seni.. allah gönlüne göre versin arkadaşım.. bebeğini sana bağışlasın..

Son düzenleme:
izmirli sen izmirdemisin bende izmirdeyim ne tedavisi görüyorsun doktorun kimmm

canım ben izmirde değilim.ben kasım-aralık-ocak ayında klomen kullandım ve iki ayında da çatlatma iğnesi oldum.1 yıldır hamile kalamadım, 1 yıl önce kimyasal gebelik yaşamıştım.sonra bir daha olmadı, bu ay rahim filmi çektirdim, sağ tüpün tıkalıymış film esnasında açıldı.Doktorum 2 ay kendi haline bırakalım dedi, kendiliğinden olabilir dedi ama benim hiç umudum yok yine.Neyse 2 ay sonra olmazsa aşılama deneriz dedi.sen ne tedavisi görüyosun canım.

canım hemen bozma moralini, kırmızları görmedin henüz.Gebelikte de böyle ağrılar oluyormuş, adet ağrısı gibi.Eğer adet olursan da hemen pes etmek yok öyle.Bu kadar üzme tatlım kendini, eşini de üzme.Bir kaç ay sonra hamile kalacaksın(inşallah hemen olur tabii)Sonra bu hallerine oturup güleceksin.
Rahim filmini de stres yapma canım, 3-5 dk'lık işlem.İstersen anestezili ol hiçbir şey anlamazsın, Tedavide ilk yapılacaklardan biri, ihmal etme tatlım.bak benim tüpüm tıkalıymış.İnşallah senin çok güzel geçer, inşalllllllaaaaaaaaahhhhhhhhh gerek kalmaz.

kızlarrrrr.....kırmızılarrr geldiiiiiiiiiiiiiiiiii (((( ama çok garip oldu ya.balkona çıktım çamaşır asmaya astıktan sonra sepeti kucağıma aldım tam içeri girerken sepeti duvara çarptım ve karnıma acaip bir baskı oldu çarpmanın etkisiyle.gelip içeride oturdum.birşeyler geldi ben akıntıdır diye ciddiye almadım.eşim aradı test alıyım mı diye.bende dur lavoboya bi gideyim dedim.bir gittim ki kırmızı ama çok gelmiş normalde olduğumda 1 yada 2 damla gelirdi.ama bu epey fazla gelmiş.acaba çarpmanın etkisiylemi yoksa birşeyler vardı da gitt mi?
şimdi rahim filmi zamanı off offf bakalım bu ay beni neler bekliyor..öpüyorum hepinizi canlarım.Rabbim hayırlısıyla bizlerede bebişler nasib etsin...

canım benim senin için çok iyi dileklerim ve hissettiklerim var.sen muhakkak kalacaksın yaradanımın izniyle.fime gelince ürkütmüyor değil hayatım ama çektirmem gerek bunu farkındayım.o lmadan olmayacak belli..yılmak yok canım bende farkındayım..ama insan ister istemez yıpranıyor kendinde bir eksiklik arıyor her adet oluşunda..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin.

arkadaşlar dualarınız için tşk ederim bugün doktora gittim bebeğim benimle ama doktorum değerimin düşük olduğunu söyledi pazartesi 145 salı 190 bugün 305 çıktı ama progesterenum 24.72 den 18.63 e düşmüş progestron iğnrsi olduğum halde doktorum fazla açıklama yapmadı pazartesi tekrar gel bakalım dedi sizce normalmi bilen varmı...

hayırlısı olun canım..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin..

Merhaba arkadaşlar;
Bugün dr. gittim, 4 tane büyük 1 tane küçük olmak üzere 5 yumurtam oluşmuş adetimin 9. günü bugün 12mm normal dedi, salı tekrar çağırdı, sanki bu ay şansım daha yüksek gibi geliyor, hadi bakalım hayırlısı. Allah yardımcımız olsun.

Amin canım, hepimiz için hayırlısı olsun.İnsanlar ne ameliyatlar oluyor, ne acılar çekiyorlar, biz bir kaç dakikalık acıya mı dayanamayacağız tatlım.Hem de sonucu çok güzel birşeye vesile olacaksa değer.
Biliyorum canım insan yıpranıyor ama yıpranarak, stres yaparak da elimize bir şey geçmiyor.O yüzden hemen kendimizi toparlayıp, tedavi gerekiyorsa olup gerisini Allah'ın takdirine bırakmak gerekiyor.Ben sana böyle yazıyorum ama kendim çok uyabiliyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…