canım normalde 10 gün kullanıyordum.bırakıyrdum sonra..ama doktorumu değiştirdim bu da bana şu gün bırak demedi.bende hala içiyorum..demekki adet ondan olamamışım.bu akşamdan itibaren içmeyeyim o zaman..
demekki hamile değilim o zaman canım yaa..((((((((
canım çağırmadı beni doktorum eğer varsa gidecektim.yoksada adetimin 3.günü işte gitmem gerekiyor.
Canım bak önce test yap ondan sonra bırakırsın progestanı...çünkü eğer bebek varsa o tutunmayı arttırıyor....o yüzden sabah test yap...
offf ya bak moralim bozuldu yine yaaa(((((((((((((( kanamayı önlüyor tabiki adet olmam..ama bu doktorda bana bişi demediki yaaaaa[/
Canım bence takma kafana sen en yarın test yap ve kurtul bu sıkıntıdan...ayrıca doktorun sana progestanı kullandıktan sonra bi süre sonra gel demeliydi anlamadım....
yapıcam canım.hatta bu yaknlarda nöb. eczane varsa hemen alalım ya...
offf ya bak moralim bozuldu yine yaaa(((((((((((((( kanamayı önlüyor tabiki adet olmam..ama bu doktorda bana bişi demediki yaaaaa[/
Canım bence takma kafana sen en yarın test yap ve kurtul bu sıkıntıdan...ayrıca doktorun sana progestanı kullandıktan sonra bi süre sonra gel demeliydi anlamadım....
canım valla bu 2.doktorum.ikiside sağolsunlar o konuda bişi demiyorlar.adet olunca ben 3.günü kendiliğinden gidiyorum.ama gebe olursam zaten gelirim diye düşünüyorlar heralde.
canım progestan sende baş dönmesi yapıyormu..
canım valla bu 2.doktorum.ikiside sağolsunlar o konuda bişi demiyorlar.adet olunca ben 3.günü kendiliğinden gidiyorum.ama gebe olursam zaten gelirim diye düşünüyorlar heralde.
Hımm anladım...hadi bakalım sabaha bekliyorum haberlerini Allahtan umut kesilmez...Olumsuz olursa lütfen üzme kendini bak ben 1,5 yıl bekledim...gelecek bi gün bebeğin hemde en güzel en doğru zamanda Allah biliyor vereceği zamanı....
Hımm anladım...hadi bakalım sabaha bekliyorum haberlerini Allahtan umut kesilmez...Olumsuz olursa lütfen üzme kendini bak ben 1,5 yıl bekledim...gelecek bi gün bebeğin hemde en güzel en doğru zamanda Allah biliyor vereceği zamanı....
öyle hayatım.yarın akşama yazarım..bende 1,5 yıllık evliyim canım 1,5 yıldır istiyoruz ama olmuyor
öyle hayatım.yarın akşama yazarım..bende 1,5 yıllık evliyim canım 1,5 yıldır istiyoruz ama olmuyor
Tamam canım bekliyorum...hadi iyi geceler....
hürrem nbr canım..erteledin mi aşılamayı canım?benim sancım başladı..bakalım sonu nereye varacak?
izmirli sen izmirdemisin bende izmirdeyim ne tedavisi görüyorsun doktorun kimmm
canım hemen bozma moralini, kırmızları görmedin henüz.Gebelikte de böyle ağrılar oluyormuş, adet ağrısı gibi.Eğer adet olursan da hemen pes etmek yok öyle.Bu kadar üzme tatlım kendini, eşini de üzme.Bir kaç ay sonra hamile kalacaksın(inşallah hemen olur tabii)Sonra bu hallerine oturup güleceksin.ahhh canım nerdeeeee??? inşallah ama ben umudumu tamamen yitirdin sancım var karnım şiş.birtek gögüs ağrım yok regl için.yine geldi gelecek bu krmızılar..yoruldum izmrli ya bu ay tamamen sinir sistemim çoktü ağlayıp duruyorum...canım çok sıkkın..bu ay olmazsa rahim filmi var biliyorsun.onun streside var ne yapacağım bilmiyorum..sanırım yıpratıyorum kendimi..
birsum meraba canım hamilelikte adet sancısı gibi sancı oluyo bu hamile olmadığıyın bir göstergesi değil tabi ama progestanda geciktirir bilemedim şimdi şimdiye kadar ben elli kere yapmıştım o testi hem hamile değilsen bile adet olna kadar kendini hazırlıyorsun bende aynı senin gibiydim durup durup kocaya çatıyodum beni anlamıyon diye ben biraz ara verecem bu ilaçlarda beni böyle yapıyo haber bekliyorum canım
canım hemen bozma moralini, kırmızları görmedin henüz.Gebelikte de böyle ağrılar oluyormuş, adet ağrısı gibi.Eğer adet olursan da hemen pes etmek yok öyle.Bu kadar üzme tatlım kendini, eşini de üzme.Bir kaç ay sonra hamile kalacaksın(inşallah hemen olur tabii)Sonra bu hallerine oturup güleceksin.
Rahim filmini de stres yapma canım, 3-5 dk'lık işlem.İstersen anestezili ol hiçbir şey anlamazsın, Tedavide ilk yapılacaklardan biri, ihmal etme tatlım.bak benim tüpüm tıkalıymış.İnşallah senin çok güzel geçer, inşalllllllaaaaaaaaahhhhhhhhh gerek kalmaz.
arkadaşlar dualarınız için tşk ederim bugün doktora gittim bebeğim benimle ama doktorum değerimin düşük olduğunu söyledi pazartesi 145 salı 190 bugün 305 çıktı ama progesterenum 24.72 den 18.63 e düşmüş progestron iğnrsi olduğum halde doktorum fazla açıklama yapmadı pazartesi tekrar gel bakalım dedi sizce normalmi bilen varmı...
canım benim senin için çok iyi dileklerim ve hissettiklerim var.sen muhakkak kalacaksın yaradanımın izniyle.fime gelince ürkütmüyor değil hayatım ama çektirmem gerek bunu farkındayım.o lmadan olmayacak belli..yılmak yok canım bende farkındayım..ama insan ister istemez yıpranıyor kendinde bir eksiklik arıyor her adet oluşunda..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?