Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah değerin katlanır canım, sağ salim kucağına da alırsın.

cimcimecagla canım nasıl başardın bu kadar yumurta yapmayı maşallah.Bu işin sırrını bize de öğret.Valla senden bu ay ikiz bekliyoruz. 5 yumurtanın ikisini tutturursun herhalde.

hayırlısı olsun canım.

dilerim bizim sınavımızda bu dünyada budur canım..sabır sabır sadece sabır..bu arada bnm kanamamda bi gariplik var.kistin olduğu ay gibi az ve koyu renk.yine kist mi oldu acaba??pazartesi gidicem bakalım ne olacak canım??

test yaptın mı canım, belki çok azsa üstüne görme dedikleri şeydir,

test yaptın mı canım, belki çok azsa üstüne görme dedikleri şeydir,

canım yapmadım ama sanmıyorum üstüne görme olduunu ya kisttendir yada başka bir sebeptir ama artık hamile olduğumu kesinlikle düşünmüyorum..

Bende bilmiyorum canım nasıl oldu serophene dışında bir şey kullanmadım, eşim için keçiboynuzu pekmezi almıştım aklıma geldikçe onda yedim sabah akşam ama bilmiyorum etkisi olmuşmudur o amaçla yamamiştim zaten, nasıl oldu bilmiyorum ama çok güzel olmuş, geçen ay 2 yumurtam vardı bunun dışına çıkamam herhalde diyordum, dr.5 yumurta şansın bu ay yüksek deyince çok sevindim, inşallah bu ay tuttururuz.

niye kimse bana cevap yazmamış? kaale alınmayacaksam yazmamın da bi anlamı yok.. size iyi muhabbetler..

niye kimse bana cevap yazmamış? kaale alınmayacaksam yazmamın da bi anlamı yok.. size iyi muhabbetler..

aaa ne demek kaale alınmamak tatilya milletin pireleri uçuşuyor görünce herkes yazacaktır aşkolsun bunda da var canım bir hayır bir arkadaş gene buradan taşınırken klomen kullanmış ama 1 kere ilişki olmuş ve oğlu var şimdi inş. seninde kaynananlar işe yarar ve gelir bebişin şu sıra burayada çok takılma oluruna bırak bence ortamdan uzaklaşman işe yarayabilir inş. hepinizin bebişleri gelir bu ay

canım benim kaale almazmıyız hiç.Seni hep merak ediyorum valla.Kusura bakma atlamışım.
bak gelişmez diyordun ama ne güzel iki yumurtan gelişmiş.Her işte vardır bir hayır.Çalışmaları sıkı tut.:78:

Hürrem benim yine olmayacak galiba.Hiç bir belirti yok, off offf.

aşkolsun hürremcim.kız mesajlaştık ya canım benim cmtesi günü..haftasonu nedense topicte in cin top oynuyor.bende 50 kere girdim ama banada yazan olmamış tatlım.

herşeyin hayrlısı hayatım bu arada ben hastalandım bu arada yazmıştım okuduysan.pazarteside doktora gidicem bakalım ne diyecek haftayada filmi çeker heralde..korkuyorummmmm

Son düzenleme:

olur canım ya neden öyle düşünüyorsun..aldığımız ilaçlardan mıdır nedir duygularım karmaşık bnmde.bi olacak bi olmayacak gibi oluyor git geller çok oluyor..dualarım hepimiz için canım.olacak Rabbimin izniyle.

Günaydın arkadaşlar;
Lütfen bana yardım edin, kendimi tanıyamaz oldum, bu tedaviye başladığımdan itibaren çok agrasif, sinirli, kırıcı oldum, ilaçların etkisimi yoksa bu dönemin verdiği stresten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama aşırı derece çok sinirliyim, herşeyi gözümde büyütüyorum, her şey sinirlerimi bozuyor, insanların canını yakmak için kırıcı kelimeleri adeta özenle seçiyorum, oysa ben bir insanı kırmamak için söylenen herşeyi içime atar kendim üzülür ama karşımdakini üzmezdim, ne oldu bana??? Sizler böyle bir şey yaşadınızmı.Üstelik vücudumu sivilce sardı buda beni çok rahatsız ediyor, bunlar ilaçlardanmı oluyor.

ilaçlardan da olabilir tadvi sürecindende ikşiside etkili canım bu dönemde bende etrafımda kimseyi istemezdim ençok ta eşmle uğraşırdım boşuna adamı yıpratmışım adam artık ben çocuk istemiyorum bile dediydi düşün yani normal canım durumunu paylaş arkadaşlarınla bilmiyorlarsa ben gizlediğim zamanlarda daha kötü oluyordum ne düşündüklerini umursama birde sana zevk veren bir şeyle uğraş spor yapabilirsin uygunsan yürüyüşler falan çocuğun eşinle birlikte rahatlaman şart canım başka türlü başarı yokkkkk biliyorsun
kızzlar bu arada cuma günü doktora gittim tansiyon yüksek çıktı o korkuttu bizi ama yediğim tuzlu çekirdektendir diye sesim çıkmadı neyse doktor bebişin kıza benzediğini söyledi ama emin değilim dedi ama ben biliyorum bir cimcimem daha olacak babamız çok şaşırdı erkeğe adapta olmuş olmalı birde onla yapacağı şeyleri hayal edince şok oldu(maça namaza gitmek top oynamak gibi)bizde böyle canlarım dilerim bu ay hepinizden ii haberler gelir ama ben buna eminim güzel şeyler hissediyorum hakkınızda

Aşk olsun hürrem...bak ben okudum msjını ve hemen beğendim...Yani bu ayki yumurta gelişimlerin çok güzel umudunu kaybetme...sıkma kendini...sabrın sonu salemet derler...İnşallah herşey umduğundan güzel olur...
Canım hafta sonu telaşı kusura bakma...aslında merak edip girdim baktım baktım Birsum ne yaptı diye okudum sonucu...açıkçası bende üzüldüm senin adına..İnan cevap yazamadım seni o gün daha da üzmemek için...İnançlı bi kızsın Allah gönlüne göre doğru zamanda verecek inanıyorum sakın isyan etme hayırlısını iste...

bak bonbonşekerim 5 yumurtayla bu ay tututurdu...bencede sansın ço yüksek...Eeee artık İYİ ÇALIŞMALAR...kolay gele hakkını verin yani şu 5 yumurtanın:)))

Ooo benim hamilelikk hormonlarım beni bu kadar alıngan yapmadı:)))Kızlar moraller çok mzuk görüyorum sizleri yapmayın böyle...bakın bende ağlarım ama...((

Doktordan gelince haber ver oldu mu Birsum...bebeğin olunca bu acıları korkuları unutacakssın o anları düşün filme giderken...herşey geçecek ve bebiş kollarına gelecek...

bende ilaç kullanırken öyleydim kızlar...bence ilaçla alaksı yok daha çok içinde bulunduğumuz çaresizlik her umudun mutsuz sonla sona ermesi ister istemez yıpratıyor insanı...Eşimle bile tartışır olmuştuk bebeklerden soğunuduğunu bizi böyle mutsuz edecekse istemiyorum diyor beni anlamıyor ve her lafı canımı daha çok yakıyordu...Eşimden bile gizli gizli ağlıyordum kimseye yansıtmamaya çalışıyordum...İannın bazen evde tek kaldığımda hıçkıra hıçkıra ağladığımı negatif çıkan testleri fırlattığımı ve Allaha neden diye haykırdığımı dün gibi hatırlıyorum...Arkadaşlarımdan hamile olanlara gıcık oluyordum, yeni doğan bebek görmelerine bile bi bahnane uyduyor gitmiyordum...Bütün bunların içimde birikmesi aynen çevreme asabi herşeye bağıran suratsız biri olarak yansıyordum...Öğretmenim sınıfta öğrencilere bağırarak öfkemi bastırıyordum...zavallı çocuklar((En yakın arkadaşımla o dönemde küstüm ve hala konuşmuyoruz((çünkü kimse beni anlamıyor ve yaşadıklarımı bilmiyordu...Anlatmak istemiyordum çünkü arkamdan çocuğu olmuyor diye konuşulsun istemiyordum...Offf aslında böyle strese girmemk lazım ama elde değil biliyorum....stres zaten başlı başına bebek olmasına engel....Gerçi ağlamak istediğinizde ağlayın rahatlayın ama ağladıkatn sonra unutun....Şimdi binlerce şükürler olsun bebeğimi bekliyorum hala bi rüya bi yalan gibi geliyor ve Allah inşallah szilerede en kısa zamanda verir diyorum....gerçekten bunu tüm kalbimle diliyorum...

cnm 4 ay ne ki bence moralini bozma bu kadar çabuk pes etme benim 5 yıl oldu her ay doktor ve her ay geldimi gelecek mi oldumu olacakmı diye beklemek...hatta bazı kendini bilmezler bunlar beceremiyo çocuk yapmayı bile dediler.Evet çok zor geçen bir süreç ama bence sen çok erken gücünü yitirmişsin.bence silkelen ve kendine gel.Daha yolun başındasın.Yaşın kaç bilmiyorum ama bence bu kadar çabuk pes etme...

Bende şu anda inanılmaz bir iştah artışı ve kilo artışı var.Hiçbir kıyafetim olmaz oldu.Midemle ilgili hiçbir sıkıntım yoktu ama 4-5 gündür sürekli ayıptır söylemesi geyiriyorum.Kasıklarımda arar ara sancılar oluyor.Akıntım var ama su gibi kıvamlı ve renkli değil.ilaç kullanıyordum.bir hafta önce bitti normalde 4 gün sonra falan hastalanmam gerekiyordu.ama hala hastalanmadım.Sence bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi????

Kesinlikle ilaçlardan ben sabır abidesi gibiydim fakat artık sabrın s si kalmadı.Eşimle hergün kavga ediyorum.Üstelik saçma sapan sebeplerden.Sanki kafamda bir tel var ve bir anda kopuveriyor.Sivilcelere gelince ben ergenlik dönemimde bile bu kadar sivilce görmedim.Şimdi özellikle hastalanmama yakın sivilce basıyor.Stres gebeliğin en büyük düşmanı ama insan tedavi süresince ister istemez gergin oluyor.İnşallah hepimiz bu kadar emeğimizin karşılığını tez zamanda alırız.

Walla canım benim midemde hamileliğin başından beri iyi değil..tiksinme oldu,,bulantı oldu kusma falan olmadı ama sürekli yanma hazımsızlık,aynen geğirme yanma çok oldu halada devam ediyor...hormonlardan herhelde...eğer günün geçtiyse bi test yap çünkü hep diyorum en bariz belirti adet gecikmesi diğerleri sonradan başlıyor..inşallah hamilesindir...

doktorumu aradım,bir hafta önce ilacımın bittiğini ve hastalanmadığımı söyledim.Bugüne kadar hastalanman gerekirdi dedi.bende hemen test aldım ama maalesef negatif çıktı.Tabi bütün hayallerim suya düştü.ama hala umutluyum adet belirtim yok.bir kaç gün daha bekleyeceğim.İnşallah bu sefer olacak.

Hayırlısı olsun canım, inşallah bu ay hamile kalırsın.
Canım sen daha yeni evlisin anladığım kadarıyla, yaşında küçüktür muhtemelen aşılama için erken değil mi? doktor mu istedi?

yok canım ben 30 yaşındayım geç evlendim ben doktorum eşime yapılan sperm testine göre yönlendirdi sınırlardayız yani.... inşallah hayırlısı bakalım.... dualarınızda benide eksik etmeyin .. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşım vardır herşeyde bi hayır ben buna inananlardanım... inşallah bu ay olmadı diğer ay olmadı başka aylar elbette beklemes zordur bende ne amandır bekliyorum ama kısmet elbet herşeyin bir vakti var diyorum YAradan bilir işini.... lütfen moralini yüksek tut başka şeylere odaklan bbence ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…