arkadaşlar dualarınız için tşk ederim bugün doktora gittim bebeğim benimle ama doktorum değerimin düşük olduğunu söyledi pazartesi 145 salı 190 bugün 305 çıktı ama progesterenum 24.72 den 18.63 e düşmüş progestron iğnrsi olduğum halde doktorum fazla açıklama yapmadı pazartesi tekrar gel bakalım dedi sizce normalmi bilen varmı...
Merhaba arkadaşlar;
Bugün dr. gittim, 4 tane büyük 1 tane küçük olmak üzere 5 yumurtam oluşmuşadetimin 9. günü bugün 12mm normal dedi, salı tekrar çağırdı, sanki bu ay şansım daha yüksek gibi geliyor, hadi bakalım hayırlısı. Allah yardımcımız olsun.
Amin canım, hepimiz için hayırlısı olsun.İnsanlar ne ameliyatlar oluyor, ne acılar çekiyorlar, biz bir kaç dakikalık acıya mı dayanamayacağız tatlım.Hem de sonucu çok güzel birşeye vesile olacaksa değer.
Biliyorum canım insan yıpranıyor ama yıpranarak, stres yaparak da elimize bir şey geçmiyor.O yüzden hemen kendimizi toparlayıp, tedavi gerekiyorsa olup gerisini Allah'ın takdirine bırakmak gerekiyor.Ben sana böyle yazıyorum ama kendim çok uyabiliyor muyum?
dilerim bizim sınavımızda bu dünyada budur canım..sabır sabır sadece sabır..bu arada bnm kanamamda bi gariplik var.kistin olduğu ay gibi az ve koyu renk.yine kist mi oldu acaba??pazartesi gidicem bakalım ne olacak canım??
test yaptın mı canım, belki çok azsa üstüne görme dedikleri şeydir,
Bende bilmiyorum canım nasıl oldu serophene dışında bir şey kullanmadım, eşim için keçiboynuzu pekmezi almıştım aklıma geldikçe onda yedim sabah akşam ama bilmiyorum etkisi olmuşmudur o amaçla yamamiştim zaten, nasıl oldu bilmiyorum ama çok güzel olmuş, geçen ay 2 yumurtam vardı bunun dışına çıkamam herhalde diyordum, dr.5 yumurta şansın bu ay yüksek deyince çok sevindim, inşallah bu ay tuttururuz.cimcimecagla canım nasıl başardın bu kadar yumurta yapmayımaşallah.Bu işin sırrını bize de öğret.Valla senden bu ay ikiz bekliyoruz. 5 yumurtanın ikisini tutturursun herhalde.
hayırlısı olsun canım.
canım benim hakkında hayırlısı olsun.. ne yapalım adet olursan da üzülme.. şöyle düşün: demek ki doğru zaman bu değilmiş.. hem alışmadık mı zaten biz her ay aynı şeyleri yaşaya yaşaya..
aşılamayı erteledik canım.. bugün kontrole gittim.. yumurtaların biri 18 biri 19mm olmuş.. iğne yapıldı.. bu ay pregnyl yazdı doktor.. sadece bir eczanede varmış zor bulduk.. ama 20 tl. ovitrelle 80tl. bulabileceğimizi bilsek daha önce de alırdık.. bir iğne alacağım parayla 4 tane alırdım.. üzüldüm valla ama neyse.. zararın neresinden dönsek kardır..
kayınvalidemler geldi canım bu sabah.. eğer aşılama yaptırsaydık yarın il merkezine gitmemiz gerekecekti.. araya kaynatıp baştan savmayalım dedik.. vardır bunda da bi hayır.. bakalım artık bu ay da klomen denemiş olduk..
işte bende durumlar böyle canlar.. aklım sizde ama çok sık giremiyorum malum.. girsem de okuyup çıkıyorum..
izmirli canım beni yine unutmamışsın arkadaşım.. çok teşekkür ederim desteğin ve dostluğun için..inşallah hepimiz aynı zamanda hamile kalıveririz ve tabi en kısa zamanda..
esfacım çok öpüyorum seni.. allah gönlüne göre versin arkadaşım.. bebeğini sana bağışlasın..
niye kimse bana cevap yazmamış? kaale alınmayacaksam yazmamın da bi anlamı yok.. size iyi muhabbetler..
niye kimse bana cevap yazmamış? kaale alınmayacaksam yazmamın da bi anlamı yok.. size iyi muhabbetler..
canım benim kaale almazmıyız hiç.Seni hep merak ediyorum valla.Kusura bakma atlamışım.
bak gelişmez diyordun ama ne güzel iki yumurtan gelişmiş.Her işte vardır bir hayır.Çalışmaları sıkı tut.:78:
Hürrem benim yine olmayacak galiba.Hiç bir belirti yok, off offf.
Günaydın arkadaşlar;
Lütfen bana yardım edin, kendimi tanıyamaz oldum, bu tedaviye başladığımdan itibaren çok agrasif, sinirli, kırıcı oldum, ilaçların etkisimi yoksa bu dönemin verdiği stresten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama aşırı derece çok sinirliyim, herşeyi gözümde büyütüyorum, her şey sinirlerimi bozuyor, insanların canını yakmak için kırıcı kelimeleri adeta özenle seçiyorum, oysa ben bir insanı kırmamak için söylenen herşeyi içime atar kendim üzülür ama karşımdakini üzmezdim, ne oldu bana??? Sizler böyle bir şey yaşadınızmı.Üstelik vücudumu sivilce sardı buda beni çok rahatsız ediyor, bunlar ilaçlardanmı oluyor.
Aşk olsun hürrem...bak ben okudum msjını ve hemen beğendim...Yani bu ayki yumurta gelişimlerin çok güzel umudunu kaybetme...sıkma kendini...sabrın sonu salemet derler...İnşallah herşey umduğundan güzel olur...canım benim hakkında hayırlısı olsun.. ne yapalım adet olursan da üzülme.. şöyle düşün: demek ki doğru zaman bu değilmiş.. hem alışmadık mı zaten biz her ay aynı şeyleri yaşaya yaşaya..
aşılamayı erteledik canım.. bugün kontrole gittim.. yumurtaların biri 18 biri 19mm olmuş.. iğne yapıldı.. bu ay pregnyl yazdı doktor.. sadece bir eczanede varmış zor bulduk.. ama 20 tl. ovitrelle 80tl. bulabileceğimizi bilsek daha önce de alırdık.. bir iğne alacağım parayla 4 tane alırdım.. üzüldüm valla ama neyse.. zararın neresinden dönsek kardır..
kayınvalidemler geldi canım bu sabah.. eğer aşılama yaptırsaydık yarın il merkezine gitmemiz gerekecekti.. araya kaynatıp baştan savmayalım dedik.. vardır bunda da bi hayır.. bakalım artık bu ay da klomen denemiş olduk..
işte bende durumlar böyle canlar.. aklım sizde ama çok sık giremiyorum malum.. girsem de okuyup çıkıyorum..
izmirli canım beni yine unutmamışsın arkadaşım.. çok teşekkür ederim desteğin ve dostluğun için..inşallah hepimiz aynı zamanda hamile kalıveririz ve tabi en kısa zamanda..
esfacım çok öpüyorum seni.. allah gönlüne göre versin arkadaşım.. bebeğini sana bağışlasın..
Canım hafta sonu telaşı kusura bakma...aslında merak edip girdim baktım baktım Birsum ne yaptı diye okudum sonucu...açıkçası bende üzüldüm senin adına..İnan cevap yazamadım seni o gün daha da üzmemek için...İnançlı bi kızsın Allah gönlüne göre doğru zamanda verecek inanıyorum sakın isyan etme hayırlısını iste...kızlarrrrr.....kırmızılarrr geldiiiiiiiiiiiiiiiiii(((( ama çok garip oldu ya.balkona çıktım çamaşır asmaya astıktan sonra sepeti kucağıma aldım tam içeri girerken sepeti duvara çarptım ve karnıma acaip bir baskı oldu çarpmanın etkisiyle.gelip içeride oturdum.birşeyler geldi ben akıntıdır diye ciddiye almadım.eşim aradı test alıyım mı diye.bende dur lavoboya bi gideyim dedim.bir gittim ki kırmızı ama çok gelmiş normalde olduğumda 1 yada 2 damla gelirdi.ama bu epey fazla gelmiş.acaba çarpmanın etkisiylemi yoksa birşeyler vardı da gitt mi?
şimdi rahim filmi zamanı off offf bakalım bu ay beni neler bekliyor..öpüyorum hepinizi canlarım.Rabbim hayırlısıyla bizlerede bebişler nasib etsin...
Bende bilmiyorum canım nasıl oldu serophene dışında bir şey kullanmadım, eşim için keçiboynuzu pekmezi almıştım aklıma geldikçe onda yedim sabah akşam ama bilmiyorum etkisi olmuşmudur o amaçla yamamiştim zaten, nasıl oldu bilmiyorum ama çok güzel olmuş, geçen ay 2 yumurtam vardı bunun dışına çıkamam herhalde diyordum, dr.5 yumurta şansın bu ay yüksek deyince çok sevindim, inşallah bu ay tuttururuz.
aşkolsun hürremcim.kız mesajlaştık ya canım benim cmtesi günü..haftasonu nedense topicte in cin top oynuyor.bende 50 kere girdim ama banada yazan olmamış tatlım.
herşeyin hayrlısı hayatım bu arada ben hastalandım bu arada yazmıştım okuduysan.pazarteside doktora gidicem bakalım ne diyecek haftayada filmi çeker heralde..korkuyorummmmm
olur canım ya neden öyle düşünüyorsun..aldığımız ilaçlardan mıdır nedir duygularım karmaşık bnmde.bi olacak bi olmayacak gibi oluyor git geller çok oluyor..dualarım hepimiz için canım.olacak Rabbimin izniyle.
Günaydın arkadaşlar;
Lütfen bana yardım edin, kendimi tanıyamaz oldum, bu tedaviye başladığımdan itibaren çok agrasif, sinirli, kırıcı oldum, ilaçların etkisimi yoksa bu dönemin verdiği stresten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama aşırı derece çok sinirliyim, herşeyi gözümde büyütüyorum, her şey sinirlerimi bozuyor, insanların canını yakmak için kırıcı kelimeleri adeta özenle seçiyorum, oysa ben bir insanı kırmamak için söylenen herşeyi içime atar kendim üzülür ama karşımdakini üzmezdim, ne oldu bana??? Sizler böyle bir şey yaşadınızmı.Üstelik vücudumu sivilce sardı buda beni çok rahatsız ediyor, bunlar ilaçlardanmı oluyor.
cnm 4 ay ne ki bence moralini bozma bu kadar çabuk pes etme benim 5 yıl oldu her ay doktor ve her ay geldimi gelecek mi oldumu olacakmı diye beklemek...hatta bazı kendini bilmezler bunlar beceremiyo çocuk yapmayı bile dediler.Evet çok zor geçen bir süreç ama bence sen çok erken gücünü yitirmişsin.bence silkelen ve kendine gel.Daha yolun başındasın.Yaşın kaç bilmiyorum ama bence bu kadar çabuk pes etme...canım sağol iyi dileklerin için.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın..ama artık bnm dayanacak gücüm kalmadı..daha tedavim 4 aydır var düşün.her ay aynı hüsran.millet için 1 saniyede olan bu mucize maalesef bizi aylarca hatta yıllarca bekletiyor.isyan etmiyorum.Rabbimden elbette herşey bizim için.ama insanı çok yıpratıyor beeee...inşallah bu bekleyişimiz çabamız boşa çıkmaz ve inşallah umut vardır..inşallah senin aşılamanda hayırlı ve pozitif bir şekilde sonuçlanır.
Bende şu anda inanılmaz bir iştah artışı ve kilo artışı var.Hiçbir kıyafetim olmaz oldu.Midemle ilgili hiçbir sıkıntım yoktu ama 4-5 gündür sürekli ayıptır söylemesi geyiriyorum.Kasıklarımda arar ara sancılar oluyor.Akıntım var ama su gibi kıvamlı ve renkli değil.ilaç kullanıyordum.bir hafta önce bitti normalde 4 gün sonra falan hastalanmam gerekiyordu.ama hala hastalanmadım.Sence bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi????evet canım akıntım vardı halada devam ediyor:)))gögüs ağrım olmamıştı inan başka zamanlar ağrır sılzar hamilemiyim diye umutlanırdım...o ay normalde belki hafif şişti ama dikkatimi çekecek kadar kesinlikle değildiler...taaa adet gecikmesinde 5-6 gün sonra sızlanmaya şişmeye başladılar ama inan bir anda öyle balon gibi olmadılar yavaş yavaş....haaa bide akıntım öyle durduk yere gelmiyordu o sancılarım oluyor arkasından akıntım geliyordu senin gibi korkuyordum bakmaya ,tuvalete gidip akıntımı kanmı diye????
Kesinlikle ilaçlardan ben sabır abidesi gibiydim fakat artık sabrın s si kalmadı.Eşimle hergün kavga ediyorum.Üstelik saçma sapan sebeplerden.Sanki kafamda bir tel var ve bir anda kopuveriyor.Sivilcelere gelince ben ergenlik dönemimde bile bu kadar sivilce görmedim.Şimdi özellikle hastalanmama yakın sivilce basıyor.Stres gebeliğin en büyük düşmanı ama insan tedavi süresince ister istemez gergin oluyor.İnşallah hepimiz bu kadar emeğimizin karşılığını tez zamanda alırız.Günaydın arkadaşlar;
Bende şu anda inanılmaz bir iştah artışı ve kilo artışı var.Hiçbir kıyafetim olmaz oldu.Midemle ilgili hiçbir sıkıntım yoktu ama 4-5 gündür sürekli ayıptır söylemesi geyiriyorum.Kasıklarımda arar ara sancılar oluyor.Akıntım var ama su gibi kıvamlı ve renkli değil.ilaç kullanıyordum.bir hafta önce bitti normalde 4 gün sonra falan hastalanmam gerekiyordu.ama hala hastalanmadım.Sence bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi????
doktorumu aradım,bir hafta önce ilacımın bittiğini ve hastalanmadığımı söyledim.Bugüne kadar hastalanman gerekirdi dedi.bende hemen test aldım ama maalesef negatif çıktı.Tabi bütün hayallerim suya düştü.ama hala umutluyum adet belirtim yok.bir kaç gün daha bekleyeceğim.İnşallah bu sefer olacak.Walla canım benim midemde hamileliğin başından beri iyi değil..tiksinme oldu,,bulantı oldu kusma falan olmadı ama sürekli yanma hazımsızlık,aynen geğirme yanma çok oldu halada devam ediyor...hormonlardan herhelde...eğer günün geçtiyse bi test yap çünkü hep diyorum en bariz belirti adet gecikmesi diğerleri sonradan başlıyor..inşallah hamilesindir...
Hayırlısı olsun canım, inşallah bu ay hamile kalırsın.
Canım sen daha yeni evlisin anladığım kadarıyla, yaşında küçüktür muhtemelen aşılama için erken değil mi? doktor mu istedi?
canım sağol iyi dileklerin için.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın..ama artık bnm dayanacak gücüm kalmadı..daha tedavim 4 aydır var düşün.her ay aynı hüsran.millet için 1 saniyede olan bu mucize maalesef bizi aylarca hatta yıllarca bekletiyor.isyan etmiyorum.Rabbimden elbette herşey bizim için.ama insanı çok yıpratıyor beeee...inşallah bu bekleyişimiz çabamız boşa çıkmaz ve inşallah umut vardır..inşallah senin aşılamanda hayırlı ve pozitif bir şekilde sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?