Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım pozitif düşüncelerin için teşekkür ederim, umarım en yakın zamanda bizlerde buradan güzel haberler veririz. Sakin olmak için elimden geleni yapıyorum, aile içinde tedavi gördüğümü kimse bilmiyor, doğal olarak anlatıp rahatlayamıyorum, iş yerinde arkadaşlarım bilse ne yazar beni anlamadıktan sonra, kimse beni anlamıyor, beklemek nasıl vir süreç bunu kimse bilmiyor, bizi bizden başka anlayan olmaz. Ayrıca bir kızının daha olması ne güzel ama babalar illaki erkek istiyorlar, herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları tabi, Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

arkadaşım inaşallah haklarımızda hayılısı ..... bence evlat ayrımı yapılmamalı biz bir taneyi arıyorken .... insanlar herşeyin kıymetini bilmeli die düşünüyorum canım sen ne aşamadasın ne yapılacak?...

Canımn ya ne güzel yazmışsın, hem güldüm hem ağladım;
Öncelikle çalışma meselesi haklısın bu ay çok çalışmam lazım bu 5 yumurtanın 1 tanesini bari yakalayalım, eşime pekmez yedire yedire bir hal oldum :),
son yazdıklarında aynen kendimi buldum, sakin olmam lazım biliyorum, kırıcı olmakla biryere varamam ama elde değil, dün bir akrabamızın doğum gününe gittim, 1. yaşını kutladılar, ne güzel :), oraya başka bir komşuları geldi, ben ikinci çocuk için 7 yıldır uğraşıyorum, bu kadın evlendi, ardı ardına bir sürü düşük yaptı, 3-4 yıl bebek özlemi çekti ve şu an biri 2,5 diğeri 1 yaşında 2 çocuğu var, benim durumumuda biliyor buna rağmen geçip karşıma, kızı büyüttün ikinciye geç bile kaldın demeleri beni iyice bozdu, sanırım gergin olmama birazda bu sebep oluyor.

İnşallah canım inşallah, en yakın zamanda heppimiz güzel haberler veririz. İnsanları kırdığım için sonradan çok üzülüyorum, ama hiç bir şeyi isteyerek yapmıyorum bir anlasalar beni.

Canım tedavimin 2.ayı, geçen ay serophane + ovitrelle oldu, 2 tane yumurtam oluşmuştu ama tutturamadık , bu ay yine aynı tedavi uygulanıyor, serophane kullandım, 9. gün kontrole gittim 5 tane yumurta oluşmuş , yarın yine kontrolüm var büyük ihtimalle yarın ovitrelle yi vurduracam ve bol bol çalışacam canım. Bu şansı yakalamak istiyorum . Diyelim ki bu ay da olmadı (düşünmesi bile insanı deli ediyor ), dr. seçimi bana bıraktı, ister aşılama yaparız, ister aynı yönteme devam ederiz dedi. Şimdilik negatif düşünmek istemiyorum, bakalım zaman ne gösterecek.

Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çook teşekkür ederim..iyi ki burası var iyi ki siz varsınız..birbirimizin yüzünü görmesekte birbirimize destek olmamız harika birşeyy.
şimdi gelelim fasülyenin faydalarına :))))) inşallah minik fasülyemiz olur diyerek başlayalım öncelikle....:))) bugün doktora gittim ve doktor bana bu ayda klomen tedavisi olacağımı söyledi.ben ona film çektirecektik dedim.o da ben daha senin 1 aydır yumurtlamanı görüyorum bunuda görim eger gebe kalmazsan filmi gelecek ay çekeriz dei.çok şükür kist falan yok.çarşamba günü klomene başlıyorum hayırlısıyla.

birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum.ovitrelle yerine prengly kullananlar var mı ben doktoruma onu önereceğim.yanlış hatırlamıyorsam lila sen kullanmış ve hamiş kalmıştın.bu ay hürrem de kullandı diye biliyorum ben.hem daha ucuz ovitrelleden.eşim bi eczacıyla konşmuş o da bize bulabileceğini söylemiş.tavsiyelerinizi bekliyorum..sizi kocaman öpüyoruuuuummmmm...

Son düzenleme:
Canım seni moralli görmeye çok sevindim....ben iğne ovitrelle kullandım...hiç prengly iğneyi kullanmadım...
Hadi bakalım hakkında hayırlısı...takma kafana rahat ol canım benim...

canım o iğnelerin hepsinin içeriği aynı.ben ovitrelle kullandım.çünkü burdaki eczanede ovitrelle var.yani üretim işi.dr.larda bu işin içinde oldukları için 2sinide verebiliyorlar.

Hadi canım inşallah...haber ver bize oldu mu.....
:)))))))yedir walla adamı sonrada çalıştırsende yemene,beslenmene dikkat et...
Bu arada dediğin gibi milletin asğzı boş durmuyor...evlenirsin 1 yıl sonra başlarlar hani bebek demeye,olur aradan 3 -4 yıl sonra tekrar başlarlar ikinci yokmu diye...aslında hiç birinin umurunda değil, laf olsun diye ama düşünmeden konuşuyorlar işte..içinde olduğun durumu bilmiyorlar acabamı demiyorlar lafını ediyorlar rahat rahat...özeliilke senin o arkadaşına sinir oldum bide aynı şeyleri yaşamış etmiş insan düşünerek konuşur...insanı daha çok üzüyor,geriyor haklısın....

Son düzenleme:
Canım seni moralli görmeye çok sevindim....ben iğne ovitrelle kullandım...hiç prengly iğneyi kullanmadım...
Hadi bakalım hakkında hayırlısı...takma kafana rahat ol canım benim...

canım adet olunca bütün sinirim üzüntüm gidiyor.kafamda netleşiyor ya heralde ondan.ben sen onu kullandın diye hatırlıyorum niyeyse...bakalım ben doktora bi önericem.ovitrellede çok zorluyor filmden sonrada eam edecekmiş.bakalım ne olacak..Yüce Rabim bizede bi miniş nasib eder inşallah.

canm ben ilk ay ovitrelleye 80 milyon verdim sonraki 3 ay istanbulda bi eczaneden getirttim istersen numarasını veririm pegnylde 2 dozuygulanıyo 20 milyona geliyo yani bide kargo ücreti

canım o iğnelerin hepsinin içeriği aynı.ben ovitrelle kullandım.çünkü burdaki eczanede ovitrelle var.yani üretim işi.dr.larda bu işin içinde oldukları için 2sinide verebiliyorlar.

canım sağol cvp için.biraz araştırdım onu aşılamada yapıyorlarmş galiba.ben yinede bi doktoruma söyliycem.olur derse onuda denemek istiyorum.senin durumun ne canım??

canm ben ilk ay ovitrelleye 80 milyon verdim sonraki 3 ay istanbulda bi eczaneden getirttim istersen numarasını veririm pegnylde 2 dozuygulanıyo 20 milyona geliyo yani bide kargo ücreti

sana doktor mu verdi canım yoksa sen mi söledin? bende istanbuldayım canım sen numarasını ver hayatım bana.birde toplam ne kadar oluyor herşey dahil..

sana doktor mu verdi canım yoksa sen mi söledin? bende istanbuldayım canım sen numarasını ver hayatım bana.birde toplam ne kadar oluyor herşey dahil..

doktor farketmez ikiside aynı diyo kadıköy tuba eczanesi 02163469053 başka bi yerde bulamadım ben ilacı en son 22 ye aldım 2 tanesini çünkü 2 toz 1 su vuruluyo

Amin canım inşallah....benimde öyle olurdu adetten sonra yeniden moralim düzelir keyfim yerine gelirdi...ovitrelle neden zor oluyor fiyat açısından mı???

doktor farketmez ikiside aynı diyo kadıköy tuba eczanesi 02163469053 başka bi yerde bulamadım ben ilacı en son 22 ye aldım 2 tanesini çünkü 2 toz 1 su vuruluyo

canım bana yakın kadıköy ben gider alırım..2 tanesi mi 22lira.çok uygunmuş.inşallah işe yarar çok sağol cnm.doktor al derse oraya giderim artık.

o aarkadaşınada yuhh diyorum yani başka biri olsa neyse yaşadıklarını unutup ders çıkarmayanlara sinir oluyorum yaaa bizim elimizde olan bişey sankii olsa olurdu değilmi niye geriyosunki haline bakmadan ama ben insanların arkandan dedikodu yapacağına ihtimal vermyorum sen ağızlarıı kapatırsan ben hatayda çalışırken kimseye söylememiştim soranlara yalan söylemek zorunda kalıyordum yalanda yalan doğuruyor tabi bazen kime ne söylediğinide unutuyosun sonra buyurun burdan yak oradan tayin diyarbakıra çıktı aynı okulda bu durumda olan 3 kişiydik o kadar rahatlamıştımki herkesle konuşuyordum insanlar anlayışlı ve sevecen davranıyordu en önemlisi dua ediyorlardı ilk kızımı orada aldım kucağıma ne söylerler anlamazlar deme çünki evladının olmamasını bunun için nasıl uğraşıldığını ve yıpranıldığını en aptalı bile anlayabilir bence içine atmakta seni geriyor canım sen bilirsin ama bazı şeyleri saklamak çok yersiz oluyor allahım iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi ayy ne kadar yazmışım böleee

Günaydın demek için biraz geç kaldım galiba öğlen olmuş,

Sabah sabah hastanelerde koşturmaktan zaman nasıl geçiyor anlamadım, kontrolüm vardı yine bugün yumurtalar büyümüş, çatlama kıvamına gelmiş, akşama iğneyi yaptıracam, ama ilişki günlerini çok dengesiz verdi, perşembe sabah ilişki dedi, ya bu nasıl olur şimdi, sabah sabah eşimimi kaldıracam, yaklaşık bir saat yatmam gerekiyor ilişkiden sonra, bunu yapabilmem için eşimi 5 te kaldırmam lazım, offf ya, benim için sorun değil ben alışığım erken kalkmaya zaten her sabah hemen hemen aynı saatte kalkıyorum, bir gün katlanacaz başka şansımız yok.
Sabah sabah çok gerildim yine, güya özel hastaneye gidiyoruz, para ödüyoruz, tam1 saat sıra bekledim, sinirlendim, gerildim, yaydan çıkmaya hazır ok gibi hissettim kendimi, bir yandan işten arıyorlar nerede kaldın diye, diğer taraftan eşim arıyor acele et diye, zaten iyi değilim bu günlerde, başladım dr. asistanı ile tartışmaya (haklı olarak tabi ), dr. yanına girdim ama çok sinirliyim o anlattı, hiç bir şey sormadım bu ay, oysa aşılamayı soracaktım, neyse başka zaman artık.
Nekadar çok yazmışım hiç farkında değilim, burasıda olmasa kime anlatırım ben derdimi, kusura bakmayın arkadaşlar sizinde başınızı ağırıttım, ama iyiki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…