ilaçlardan da olabilir tadvi sürecindende ikşiside etkili canım bu dönemde bende etrafımda kimseyi istemezdim ençok ta eşmle uğraşırdım boşuna adamı yıpratmışım adam artık ben çocuk istemiyorum bile dediydi düşün yani normal canım durumunu paylaş arkadaşlarınla bilmiyorlarsa ben gizlediğim zamanlarda daha kötü oluyordum ne düşündüklerini umursama birde sana zevk veren bir şeyle uğraş spor yapabilirsin uygunsan yürüyüşler falan çocuğun eşinle birlikte rahatlaman şart canım başka türlü başarı yokkkkk biliyorsun
kızzlar bu arada cuma günü doktora gittim tansiyon yüksek çıktı o korkuttu bizi ama yediğim tuzlu çekirdektendir diye sesim çıkmadı neyse doktor bebişin kıza benzediğini söyledi ama emin değilim dedi ama ben biliyorum bir cimcimem daha olacak babamız çok şaşırdı erkeğe adapta olmuş olmalı birde onla yapacağı şeyleri hayal edince şok oldu(maça namaza gitmek top oynamak gibi)bizde böyle canlarım dilerim bu ay hepinizden ii haberler gelir ama ben buna eminim güzel şeyler hissediyorum hakkınızda
Canım pozitif düşüncelerin için teşekkür ederim, umarım en yakın zamanda bizlerde buradan güzel haberler veririz. Sakin olmak için elimden geleni yapıyorum, aile içinde tedavi gördüğümü kimse bilmiyor, doğal olarak anlatıp rahatlayamıyorum, iş yerinde arkadaşlarım bilse ne yazar beni anlamadıktan sonra, kimse beni anlamıyor, beklemek nasıl vir süreç bunu kimse bilmiyor, bizi bizden başka anlayan olmaz. Ayrıca bir kızının daha olması ne güzel ama babalar illaki erkek istiyorlar, herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları tabi, Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Aşk olsun hürrem...bak ben okudum msjını ve hemen beğendim...Yani bu ayki yumurta gelişimlerin çok güzel umudunu kaybetme...sıkma kendini...sabrın sonu salemet derler...İnşallah herşey umduğundan güzel olur...
Canım hafta sonu telaşı kusura bakma...aslında merak edip girdim baktım baktım Birsum ne yaptı diye okudum sonucu...açıkçası bende üzüldüm senin adına..İnan cevap yazamadım seni o gün daha da üzmemek için...İnançlı bi kızsın Allah gönlüne göre doğru zamanda verecek inanıyorum sakın isyan etme hayırlısını iste...
bak bonbonşekerim 5 yumurtayla bu ay tututurdu...bencede sansın ço yüksek...Eeee artık İYİ ÇALIŞMALAR...kolay gele hakkını verin yani şu 5 yumurtanın:)))
Ooo benim hamilelikk hormonlarım beni bu kadar alıngan yapmadı:)))Kızlar moraller çok mzuk görüyorum sizleri yapmayın böyle...bakın bende ağlarım ama...((
Doktordan gelince haber ver oldu mu Birsum...bebeğin olunca bu acıları korkuları unutacakssın o anları düşün filme giderken...herşey geçecek ve bebiş kollarına gelecek...
bende ilaç kullanırken öyleydim kızlar...bence ilaçla alaksı yok daha çok içinde bulunduğumuz çaresizlik her umudun mutsuz sonla sona ermesi ister istemez yıpratıyor insanı...Eşimle bile tartışır olmuştuk bebeklerden soğunuduğunu bizi böyle mutsuz edecekse istemiyorum diyor beni anlamıyor ve her lafı canımı daha çok yakıyordu...Eşimden bile gizli gizli ağlıyordum kimseye yansıtmamaya çalışıyordum...İannın bazen evde tek kaldığımda hıçkıra hıçkıra ağladığımı negatif çıkan testleri fırlattığımı ve Allaha neden diye haykırdığımı dün gibi hatırlıyorum...Arkadaşlarımdan hamile olanlara gıcık oluyordum, yeni doğan bebek görmelerine bile bi bahnane uyduyor gitmiyordum...Bütün bunların içimde birikmesi aynen çevreme asabi herşeye bağıran suratsız biri olarak yansıyordum...Öğretmenim sınıfta öğrencilere bağırarak öfkemi bastırıyordum...zavallı çocuklar((En yakın arkadaşımla o dönemde küstüm ve hala konuşmuyoruz ((çünkü kimse beni anlamıyor ve yaşadıklarımı bilmiyordu...Anlatmak istemiyordum çünkü arkamdan çocuğu olmuyor diye konuşulsun istemiyordum...Offf aslında böyle strese girmemk lazım ama elde değil biliyorum....stres zaten başlı başına bebek olmasına engel....Gerçi ağlamak istediğinizde ağlayın rahatlayın ama ağladıkatn sonra unutun....Şimdi binlerce şükürler olsun bebeğimi bekliyorum hala bi rüya bi yalan gibi geliyor ve Allah inşallah szilerede en kısa zamanda verir diyorum....gerçekten bunu tüm kalbimle diliyorum...
cnm 4 ay ne ki bence moralini bozma bu kadar çabuk pes etme benim 5 yıl oldu her ay doktor ve her ay geldimi gelecek mi oldumu olacakmı diye beklemek...hatta bazı kendini bilmezler bunlar beceremiyo çocuk yapmayı bile dediler.Evet çok zor geçen bir süreç ama bence sen çok erken gücünü yitirmişsin.bence silkelen ve kendine gel.Daha yolun başındasın.Yaşın kaç bilmiyorum ama bence bu kadar çabuk pes etme...
Bende şu anda inanılmaz bir iştah artışı ve kilo artışı var.Hiçbir kıyafetim olmaz oldu.Midemle ilgili hiçbir sıkıntım yoktu ama 4-5 gündür sürekli ayıptır söylemesi geyiriyorum.Kasıklarımda arar ara sancılar oluyor.Akıntım var ama su gibi kıvamlı ve renkli değil.ilaç kullanıyordum.bir hafta önce bitti normalde 4 gün sonra falan hastalanmam gerekiyordu.ama hala hastalanmadım.Sence bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi????
Kesinlikle ilaçlardan ben sabır abidesi gibiydim fakat artık sabrın s si kalmadı.Eşimle hergün kavga ediyorum.Üstelik saçma sapan sebeplerden.Sanki kafamda bir tel var ve bir anda kopuveriyor.Sivilcelere gelince ben ergenlik dönemimde bile bu kadar sivilce görmedim.Şimdi özellikle hastalanmama yakın sivilce basıyor.Stres gebeliğin en büyük düşmanı ama insan tedavi süresince ister istemez gergin oluyor.İnşallah hepimiz bu kadar emeğimizin karşılığını tez zamanda alırız.
arkadaşım inaşallah haklarımızda hayılısı ..... bence evlat ayrımı yapılmamalı biz bir taneyi arıyorken .... insanlar herşeyin kıymetini bilmeli die düşünüyorum canım sen ne aşamadasın ne yapılacak?...
Canım seni moralli görmeye çok sevindim....Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çook teşekkür ederim..iyi ki burası var iyi ki siz varsınız..birbirimizin yüzünü görmesekte birbirimize destek olmamız harika birşeyy.
şimdi gelelim fasülyenin faydalarına :))))) inşallah minik fasülyemiz olur diyerek başlayalım öncelikle....:))) bugün doktora gittim ve doktor bana bu ayda klomen tedavisi olacağımı söyledi.ben ona film çektirecektik dedim.o da ben daha senin 1 aydır yumurtlamanı görüyorum bunuda görim eger gebe kalmazsan filmi gelecek ay çekeriz dei.çok şükür kist falan yok.çarşamba günü klomene başlıyorum hayırlısıyla.
birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum.ovitrelle yerine prengly kullananlar var mı ben doktoruma onu önereceğim.yanlış hatırlamıyorsam lila sen kullanmış ve hamiş kalmıştın.bu ay hürrem de kullandı diye biliyorum ben.hem daha ucuz ovitrelleden.eşim bi eczacıyla konşmuş o da bize bulabileceğini söylemiş.tavsiyelerinizi bekliyorum..sizi kocaman öpüyoruuuuummmmm...
Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çook teşekkür ederim..iyi ki burası var iyi ki siz varsınız..birbirimizin yüzünü görmesekte birbirimize destek olmamız harika birşeyy.
şimdi gelelim fasülyenin faydalarına :))))) inşallah minik fasülyemiz olur diyerek başlayalım öncelikle....:))) bugün doktora gittim ve doktor bana bu ayda klomen tedavisi olacağımı söyledi.ben ona film çektirecektik dedim.o da ben daha senin 1 aydır yumurtlamanı görüyorum bunuda görim eger gebe kalmazsan filmi gelecek ay çekeriz dei.çok şükür kist falan yok.çarşamba günü klomene başlıyorum hayırlısıyla.
birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum.ovitrelle yerine prengly kullananlar var mı ben doktoruma onu önereceğim.yanlış hatırlamıyorsam lila sen kullanmış ve hamiş kalmıştın.bu ay hürrem de kullandı diye biliyorum ben.hem daha ucuz ovitrelleden.eşim bi eczacıyla konşmuş o da bize bulabileceğini söylemiş.tavsiyelerinizi bekliyorum..sizi kocaman öpüyoruuuuummmmm...
doktorumu aradım,bir hafta önce ilacımın bittiğini ve hastalanmadığımı söyledim.Bugüne kadar hastalanman gerekirdi dedi.bende hemen test aldım ama maalesef negatif çıktı.Tabi bütün hayallerim suya düştü.ama hala umutluyum adet belirtim yok.bir kaç gün daha bekleyeceğim.İnşallah bu sefer olacak.
:)))))))yedir walla adamı sonrada çalıştırCanımn ya ne güzel yazmışsın, hem güldüm hem ağladım;
Öncelikle çalışma meselesi haklısın bu ay çok çalışmam lazım bu 5 yumurtanın 1 tanesini bari yakalayalım, eşime pekmez yedire yedire bir hal oldum :),
son yazdıklarında aynen kendimi buldum, sakin olmam lazım biliyorum, kırıcı olmakla biryere varamam ama elde değil, dün bir akrabamızın doğum gününe gittim, 1. yaşını kutladılar, ne güzel :), oraya başka bir komşuları geldi, ben ikinci çocuk için 7 yıldır uğraşıyorum, bu kadın evlendi, ardı ardına bir sürü düşük yaptı, 3-4 yıl bebek özlemi çekti ve şu an biri 2,5 diğeri 1 yaşında 2 çocuğu var, benim durumumuda biliyor buna rağmen geçip karşıma, kızı büyüttün ikinciye geç bile kaldın demeleri beni iyice bozdu, sanırım gergin olmama birazda bu sebep oluyor.
Canım seni moralli görmeye çok sevindim....ben iğne ovitrelle kullandım...hiç prengly iğneyi kullanmadım...
Hadi bakalım hakkında hayırlısı...takma kafana rahat ol canım benim...
Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çook teşekkür ederim..iyi ki burası var iyi ki siz varsınız..birbirimizin yüzünü görmesekte birbirimize destek olmamız harika birşeyy.
canım o iğnelerin hepsinin içeriği aynı.ben ovitrelle kullandım.çünkü burdaki eczanede ovitrelle var.yani üretim işi.dr.larda bu işin içinde oldukları için 2sinide verebiliyorlar.
canm ben ilk ay ovitrelleye 80 milyon verdim sonraki 3 ay istanbulda bi eczaneden getirttim istersen numarasını veririm pegnylde 2 dozuygulanıyo 20 milyona geliyo yani bide kargo ücreti
sana doktor mu verdi canım yoksa sen mi söledin? bende istanbuldayım canım sen numarasını ver hayatım bana.birde toplam ne kadar oluyor herşey dahil..
canım adet olunca bütün sinirim üzüntüm gidiyor.kafamda netleşiyor ya heralde ondan.ben sen onu kullandın diye hatırlıyorum niyeyse...bakalım ben doktora bi önericem.ovitrellede çok zorluyor filmden sonrada eam edecekmiş.bakalım ne olacak..Yüce Rabim bizede bi miniş nasib eder inşallah.
doktor farketmez ikiside aynı diyo kadıköy tuba eczanesi 02163469053 başka bi yerde bulamadım ben ilacı en son 22 ye aldım 2 tanesini çünkü 2 toz 1 su vuruluyo
canım bana yakın kadıköy ben gider alırım..2 tanesi mi 22lira.çok uygunmuş.inşallah işe yarar çok sağol cnm.doktor al derse oraya giderim artık.
Canım pozitif düşüncelerin için teşekkür ederim, umarım en yakın zamanda bizlerde buradan güzel haberler veririz. Sakin olmak için elimden geleni yapıyorum, aile içinde tedavi gördüğümü kimse bilmiyor, doğal olarak anlatıp rahatlayamıyorum, iş yerinde arkadaşlarım bilse ne yazar beni anlamadıktan sonra, kimse beni anlamıyor, beklemek nasıl vir süreç bunu kimse bilmiyor, bizi bizden başka anlayan olmaz. Ayrıca bir kızının daha olması ne güzel ama babalar illaki erkek istiyorlar, herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları tabi, Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?