canım sağol cvp için.biraz araştırdım onu aşılamada yapıyorlarmş galiba.ben yinede bi doktoruma söyliycem.olur derse onuda denemek istiyorum.senin durumun ne canım??
Günaydın demek için biraz geç kaldım galiba öğlen olmuş,
Sabah sabah hastanelerde koşturmaktan zaman nasıl geçiyor anlamadım, kontrolüm vardı yine bugün yumurtalar büyümüş, çatlama kıvamına gelmiş, akşama iğneyi yaptıracam, ama ilişki günlerini çok dengesiz verdi, perşembe sabah ilişki dedi, ya bu nasıl olur şimdi, sabah sabah eşimimi kaldıracam, yaklaşık bir saat yatmam gerekiyor ilişkiden sonra, bunu yapabilmem için eşimi 5 te kaldırmam lazım, offf ya, benim için sorun değil ben alışığım erken kalkmaya zaten her sabah hemen hemen aynı saatte kalkıyorum, bir gün katlanacaz başka şansımız yok.
Sabah sabah çok gerildim yine, güya özel hastaneye gidiyoruz, para ödüyoruz, tam1 saat sıra bekledim, sinirlendim, gerildim, yaydan çıkmaya hazır ok gibi hissettim kendimi, bir yandan işten arıyorlar nerede kaldın diye, diğer taraftan eşim arıyor acele et diye, zaten iyi değilim bu günlerde, başladım dr. asistanı ile tartışmaya (haklı olarak tabi ), dr. yanına girdim ama çok sinirliyim o anlattı, hiç bir şey sormadım bu ay, oysa aşılamayı soracaktım, neyse başka zaman artık.
Nekadar çok yazmışım hiç farkında değilim, burasıda olmasa kime anlatırım ben derdimi, kusura bakmayın arkadaşlar sizinde başınızı ağırıttım, ama iyiki varsınız.
pcos hastasıyım.yumurtlama problemim var.adetlerim dolayısıyla çok düzensiz.ilaçla oluyorum neredeyse.2yıllk evliyim.bebeğim yok.klomen çok kullandım.ilk kz mart ayında çatlatma iğnesi vuruldum.ama tutmadı.yarın istanbula gidiyorum.anestezili rahim filmi çektircem.allahım hakkımızda hayrlısını versn ne diyim..kimsenn kucağını boş bırakmasın rabbim
cimcime çocuk için sabah 6 erkek içinde kadın içinde en uygun saatmiş :))) nette okumuştum.bir süre bu saate dikkat ettim tabi ama hepte öyle saati saatine olmuyo tabi:))
Bu arada benim kırmızılar geldi.Nasıl kafama taktıysam testi yaptım negatif çıktı hemende hastalandım işte...bu ayda olmadı maalesef.yine yeni bir ay gerginliği daha offf
pcos hastasıyım.yumurtlama problemim var.adetlerim dolayısıyla çok düzensiz.ilaçla oluyorum neredeyse.2yıllk evliyim.bebeğim yok.klomen çok kullandım.ilk kz mart ayında çatlatma iğnesi vuruldum.ama tutmadı.yarın istanbula gidiyorum.anestezili rahim filmi çektircem.allahım hakkımızda hayrlısını versn ne diyim..kimsenn kucağını boş bırakmasın rabbim
Günaydın demek için biraz geç kaldım galiba öğlen olmuş,
Sabah sabah hastanelerde koşturmaktan zaman nasıl geçiyor anlamadım, kontrolüm vardı yine bugün yumurtalar büyümüş, çatlama kıvamına gelmiş, akşama iğneyi yaptıracam, ama ilişki günlerini çok dengesiz verdi, perşembe sabah ilişki dedi, ya bu nasıl olur şimdi, sabah sabah eşimimi kaldıracam, yaklaşık bir saat yatmam gerekiyor ilişkiden sonra, bunu yapabilmem için eşimi 5 te kaldırmam lazım, offf ya, benim için sorun değil ben alışığım erken kalkmaya zaten her sabah hemen hemen aynı saatte kalkıyorum, bir gün katlanacaz başka şansımız yok.
Sabah sabah çok gerildim yine, güya özel hastaneye gidiyoruz, para ödüyoruz, tam1 saat sıra bekledim, sinirlendim, gerildim, yaydan çıkmaya hazır ok gibi hissettim kendimi, bir yandan işten arıyorlar nerede kaldın diye, diğer taraftan eşim arıyor acele et diye, zaten iyi değilim bu günlerde, başladım dr. asistanı ile tartışmaya (haklı olarak tabi ), dr. yanına girdim ama çok sinirliyim o anlattı, hiç bir şey sormadım bu ay, oysa aşılamayı soracaktım, neyse başka zaman artık.
Nekadar çok yazmışım hiç farkında değilim, burasıda olmasa kime anlatırım ben derdimi, kusura bakmayın arkadaşlar sizinde başınızı ağırıttım, ama iyiki varsınız.
cimcime çocuk için sabah 6 erkek içinde kadın içinde en uygun saatmiş :))) nette okumuştum.bir süre bu saate dikkat ettim tabi ama hepte öyle saati saatine olmuyo tabi:))
Bu arada benim kırmızılar geldi.Nasıl kafama taktıysam testi yaptım negatif çıktı hemende hastalandım işte...bu ayda olmadı maalesef.yine yeni bir ay gerginliği daha offf
canım sabahları spermler çok kaliteli olduğu için sabah girmenizi istemiştir o sebepten dolayıda iğneyi akşam vurdurtmuştur.özel hastane konusuna katılıyorum.dün bende tam 1 saat bekledim..bol şanslar canım)
Canım ya iğneden 36 saat sonra ilişki şartmı, bence daha erken olmalı, neden derseniz, kadın yumurtlama olduktan tam 14 gün sonra adet oluyor, bu her kadın için değişmez bir kuraldır diye söylemişti daha önceki dr.bu durumda benim son adet tarihimden 14 gün öncesi yani yumurtlama günü, iğne yapıldıktan 1 gün sonraya denk geliyor.Ama dr. bana bir gün sonrası ilişki vermiyor daha sonra ki gün veriyor. Bende yumurtlama gününü kaçırdığımı düşünüyorum. Bu ay dr. dinlemeyip iğneden 24 saat sonra ( yani bu akşam) ilişkiye girsem yanlışmı yapmış olurum, yoksa dr. dinlemelimiyim.
Lütfen fikir verin arkadaşlar herkese önerilen süre 36 saat mi daha erken ilişkide bulunan varmı.
bence doktorun takibinden vazgeçilmemeli eğğer iyi ir doktorsa tabi... ama onuda nerden bilicez demi.... hayırlısı inşallah arkadaşım ....
canım günaydın bence doktorunu dinle herkesin yumurtlama günü nasıl aynı olsun ben adete yakın yumurtluyordum mesela o yumurtalarına bakıp iğneyi verdi ve 36 saat içinde çatlayacağı için o saati önerdi hem 5 yumrutan var aynı anda çatlamazlar büyüklükleri farklı çünkü spermin kalitesinide düşürebilir sık ilişki örnek alırken bile 3 gün perhiz diyolarya eşlerimize onun gibi düşün o yüzdende saat koyuyolar ama sen bilirsin genede
Canım ya iğneden 36 saat sonra ilişki şartmı, bence daha erken olmalı, neden derseniz, kadın yumurtlama olduktan tam 14 gün sonra adet oluyor, bu her kadın için değişmez bir kuraldır diye söylemişti daha önceki dr.bu durumda benim son adet tarihimden 14 gün öncesi yani yumurtlama günü, iğne yapıldıktan 1 gün sonraya denk geliyor.Ama dr. bana bir gün sonrası ilişki vermiyor daha sonra ki gün veriyor. Bende yumurtlama gününü kaçırdığımı düşünüyorum. Bu ay dr. dinlemeyip iğneden 24 saat sonra ( yani bu akşam) ilişkiye girsem yanlışmı yapmış olurum, yoksa dr. dinlemelimiyim.
Lütfen fikir verin arkadaşlar herkese önerilen süre 36 saat mi daha erken ilişkide bulunan varmı.
arkadaşlar ben aranızda yeniyim,topiği arasıra takip ediyorum..ben de 3 aydır tedavi görüyorum.benim dr.um adetin 2.yada 3.günü karından usg bakıyor sonra 10.gün vajinal usg bakıp aynı gün çatlatma iğnesi veriyor.sonra 3 gün üstüste ilişki öneriyor..benim durumumda olan arkadaşlar varmı?burada okuduklarım genelde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki yazmışlar ama kafam karıştı..
arkadaşlar cumartesi kontrole gidicem yumurtalara bakacak ne durumda inşallah herşey yolunda olurda ilk aşılamamızda tutar elbertte hayırlısını diliyorum ama bakalım neler bekliyor beni.... arkadaşlar sizlerden dua bekliyorum Allah tüm isteeyene versin....
Dr. vardır bir bildiği canım en iyisi onları dinlemek, aslında son gittiğimde soracaktım neden 36 saat daha öncesi yanlışmı olur diye ama çok sinirli bir günümdeydim, hiç konuşmamak daha doğru olur diye sustum, dediklerini uygulamaktan başka şansımız yok, dr. bu civarın en iyi doktorlarından zaten, bilgisine güveniyorum, gidipte memnun olmayan çok azdır.
Günaydın canım;senin dr.un da mı aynı şekilde yani 3 gün üstüste beraber olun dedi?ben de yarın gideceğim ve burda okuduklarımı soracağım açıkçası kafam karışmış durumda..
üzülme hayatım..inan yalnız değilsin..bizimde yüzümüz gülecek muhakkak birgün...önemli olan sabretmek...
Üzüldüm senin adına, vardır her işte bir hayır diyelim kendimizi teselli edelim. Sabah saatleri kalma ihtimali yüksek diye bende duymuştum, spermler daha canlı oluyormuş. Deneyelim bakalım canım, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?