sağolun kızlar.ama artık gerçekten yorulduğumu hissediyorum.sanki benim inadıma herkesin doğurganlığı tuttu.Son bir kaç ayda bir sürü hamile haberi aldım.Hatta geçen ay yakın bir arkadaşım kaldı ve kürtaj oldu.Tabiki en yakını olarak ben yanındaydım.ve benim için çok zordu.Bizler bu kadar isterken rabbim istemeyenlere veriyor.İsyan etmiyorum allah'a inancım sonsuz ama artık gerçekten yorgun düştüm.1 ay değil 1 yıl değil 5 yıldır artık sabır taşım çatladı...Ne yapmalıyım bilmiyorum...
Günaydın canım;
Benim dr. iğneden 36 saat ilişki, ve bir 36 saat sonra yine ilişki önerdi. Toplam 2 ilişki, benimde kafam karıştı.
Dr. vardır bir bildiği canım en iyisi onları dinlemek, aslında son gittiğimde soracaktım neden 36 saat daha öncesi yanlışmı olur diye ama çok sinirli bir günümdeydim, hiç konuşmamak daha doğru olur diye sustum, dediklerini uygulamaktan başka şansımız yok, dr. bu civarın en iyi doktorlarından zaten, bilgisine güveniyorum, gidipte memnun olmayan çok azdır.
belki daha öncede yazmıştım bende 2 ay menogon ve çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum, 2 ay tutmamıştı hatta bi sürü kist oluşmuştu doktor 2 ayda kendi halimize bırakmıştı hatta çok üzülmüştüm,buarada 1. ay tedavide 18 mm di yumurtam 2.ay 21 mm olmuştu,aşılama demişti kabul etmedi eşim .kabul etmediğimiz ay kimyasal gebelik geçirdim.sat 13 marttı en son ve ben bu ay çok umutsuzdum hatta düzenli beraberlikte olmadı,hatta şu 30 liralık testlerden aldım reglime 3 gün kala yaptım çıkmadı...5 liralık test yaptım akşamına silik çıktı..kan verdim ve hamileyim :) 5 haftalık cuma günü doktora gitcem ve buarada benim 8 ay önce dış gebelik hikayem var.. umarım benimde gebeliğim devam eder bhcg biraz düşük çıktı ve allah isteyen herkese verir..
belki daha öncede yazmıştım bende 2 ay menogon ve çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum, 2 ay tutmamıştı hatta bi sürü kist oluşmuştu doktor 2 ayda kendi halimize bırakmıştı hatta çok üzülmüştüm,buarada 1. ay tedavide 18 mm di yumurtam 2.ay 21 mm olmuştu,aşılama demişti kabul etmedi eşim .kabul etmediğimiz ay kimyasal gebelik geçirdim.sat 13 marttı en son ve ben bu ay çok umutsuzdum hatta düzenli beraberlikte olmadı,hatta şu 30 liralık testlerden aldım reglime 3 gün kala yaptım çıkmadı...5 liralık test yaptım akşamına silik çıktı..kan verdim ve hamileyim :) 5 haftalık cuma günü doktora gitcem ve buarada benim 8 ay önce dış gebelik hikayem var.. umarım benimde gebeliğim devam eder bhcg biraz düşük çıktı ve allah isteyen herkese verir..
Ercii canım bu ne güzel bir haber, senin adına çok ama çok sevindim canım umarım sağlıkla kucağına alırsın. Sabah sabah umut oldun biz bekleyenlere, böyle haberler duyunca insan daha bir umutlanıyor, tekrar tebrik ederim canım, darısı bizlerin başına.
sevinç yok çünkü daha rahimdemi tüptemi bebiş neremde bilmiyorum.inanın dış gebelik çok zor hergün bi umut bekle değer arttımı azalcakmı derken 2 ayın ardından ultrasondada görünmeyen cenin sağ tüpümde ağrısı acısı cabası derken herşey tamizlendi derken cenin düşmedi 25 gün kanamam oldu 3 tane kanser iğnesi oldum,saçım azda olsa birden döküldü..şükür allaha ameliyatsız atlattım ama evde doğum yapmak gibi o parçaları düşürmek(bilenlerin dediği)..rahim filmimde temiz çıktı 3 ay aradan sonra başladık çalışmalara omadı 2 ay tedavi ardından bekleme derken bu ay hamile olduğumu öğrendim ama yine korku var içimde değerimde düşük..ama yinede umutluyum
buarada şunları öğrendim rahat olmak rahat olmak başka bişey değil ve erkenden test yapmayın çok merak ediyorsanız ilişkiden sonra 6.gün kanda çıkıyor ama kimsayal olursa değer düşüp regli olunuyor,ve pahalı test almayın ben bu ayda yaşadım ucuzlar daha iyi :)
ve şuna inanıyorum bu işler kısmet işi benim abimin ve eşi 3 tüp bebek tedavisinin ardından bebişleri oldu ve abim hep şunu dedi 10nuncuda da olsa deniycem.. yine halimize şükür olsun umarım allah isteyen herkeze sağlıklı bi şekilde evlat verir
teşekkür ederim güzel dileklerin için ALLAH herkese nasip etsin, bide keseyi görsem mutlu olucamda :)Çok tebrik ediyorum işallah bizler de görürüz ikinci çizgiyi. İnşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....Mutlu ol bebeğin de mutlu olsun, hep böyle devam etsin işalla
bugün doktora gittim ve keseyi gördük a0 gün sonra kalp atışı için gel dedi..ve buarada kimse umutsuzluğa kapılmasın,geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamile kalmama doktorum bile çok şaşırdııı:)
erciitebrik ederim canım, senin adına çok sevindim, darısı başıma inşallah.
bugün doktora gittim ve keseyi gördük a0 gün sonra kalp atışı için gel dedi..ve buarada kimse umutsuzluğa kapılmasın,geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamile kalmama doktorum bile çok şaşırdııı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?