Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşkolsun cnm ya..seni ancak buradakiler anlar hayatım.çekinme sakın o konuda..sen ne kadrlık eviydin cnm ve ne zamandır tedavi görüyorsun..ben aralık ayından beri görüyorum..geçen ay filmi çekildim.ama kistm olduğu için gebelik beklemiyırdum bu ay.yarında kontrolüm var doktora gidicem kistim erimişmi diye :)))) inşallah erimiştir..bu ay çalışmalara devam doktor 2 ay kendi haline bırakalım dedi..inşallah olur artık ya..bebek gördüm mü çıldırıyorum yaaa..Rabbim bizlerede nasib etsin hayırlısıylaaaaa

Çok sağol bitanem valla sizde olmasanız bu yük nasıl taşınırdı bilmiyorum insan burda hem bilgi sahibi oluyo hem de rahatlıyor çok güzel bişey yanii...Benim ağustosta 2 senem doluyo cnm. tedavi anlamında 2 hafta önce klomenle başladım takiple beraber ve sonrada iğnesini oldum.Ama doktorla ilişkimiz 5-6 aydır var kontrollerimi tahminlerimi yapmıştı sadece ama tedavim yeni..Demek ikimizinde aynı gün kontrolü var. Ben de bgn gidicem bakalım ikimizde güzel haberler alırız inş yaa..

Naptın cnm bgn doktora gidicektin haberler nasıl inş iyi haberlerin vardır..Ben de bu akşam gittim doktora o büyük yumurtam çatlamış bir de ilaç verdi progestan 15 gün içicem sabah akşam..Sanırım bu ilaç hamilelere düşük tehlikesi için veriliyomuş ama bizim gibiler için de rahmi hamileliğe hazırlıyomuş adetime kdr içicem ilacı yani inş adet olmammmmm

canımcım çook sevindim..inşallah döllenmiştir yumurtan ve inşallah hamişsindirrr..bende gittim tatlım bugün.şükür kistim ermiş gitmiş. 2 ay kendi haline bırakalım dedi doktorum.bakalım ne olacak.ilacı kesti ama olmazsa eğer gebelik ilaca devam dedi.progestanı bende kullanmıştım biraz uyutur progestan seni haberin olsun cnm hatta karın bandı bile vermişti bana.ama gebelik olmadığı için bir işe yaramadı.inşallah hayırlısıyla bizimde göbüşlerimiz dolar..ben artık çok sabırsızlanmaya başladım.kendimi rahim filmine çok inandırmıştım onu çekildim bir sorun yok şuan.bundan sonrada olmazsa umutsuzluğa düşmekten korkuyorum..:18:Rabbim hkkımızda hayırlısını nasib etsin cnm..inşallah senin ilk aydan tutar....

Son düzenleme:

Canım çok sevindim valla kurtuldun kistinden çok şükür..Ben de rahim filmine çok inanıyorum cnm benim içime doğuyor kız valla sen bu ara hamiş kalıcan gibi geliyor bana hislerimde de kolay kolay yanılmam hee Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın O ol derse olucak ztn..Şu progestan hapına dün başladım.. ya ne fena bişeymiş öyle ilacı içtikten 1 saat sonra feci başım döndü 15 gün böylemi olcak acaba yoksa bünyem henüz ilaca alışamadığı içinmi böyle anlamadım..İlaç biranönce bitsin istiyorum sonuca gelelim meraktan çatlıycam artık :95:

ağzından bal damlıyor valla inşallah hepimiz kalırız..Allahım gönülden isteyen herkese nasib etsin inşallah...evet progestan ilk aylarda yapar cnm sonra alışıyrsun yapmıyor bişi ben 4 ay kullandım..çok istiyorum bazen varya tahammülüm kalmıyor ama Rabbimden gelecek gelirse...

hepimiz yeri geliyor tahamülsüz oluyoruz belki ama bi sınavdr geçiyoruz ben böyle düşünüyorum en azından hayırlısı hepmiz için moralini bozma kendimizi bırakmayalım herşey RAbbimden...

kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız.5 gün klomen kullandım 3 tane yumurtam oldu ayın 18 de cumartesi günü ovitrella iğne vuruldu göbeğimde karnım çok şiş çokta ağrım var beklemek okadar zorki allah hepimizin yardımcısı olsun dualartınıza ihtiyacım varr.ilk seferde tutan varmı acaba?

hanimlar sizlere bi sorum olacak.

ben klomen kullaniyorum bir kac aydir. bu ay birde clearblue gulucuk cikaran ovulasyonlardan kullandim. ama 16. gunden beri test etmeme ragmen pozitif cikmadi. acaba diyorum: LH olayi gozukmeyebilir mi? dogal yollardan catlama olmadigi icin? lutfen biri bana cevap versin.

canım tak emin değilim ama kist yapmış olabilir belki..hastalannca anlarsn ancak..belkide testte bir problem vardır..sen ilişki günlerini aksatma ne olur ne olmaz devam et..

hepimiz yeri geliyor tahamülsüz oluyoruz belki ama bi sınavdr geçiyoruz ben böyle düşünüyorum en azından hayırlısı hepmiz için moralini bozma kendimizi bırakmayalım herşey RAbbimden...

sağol hayatım.elbette bende sınavdır diyorum ama bazen insanın dengesi bozulabiliyor.Allahım hepimizin yardımcısı olsun cnmmm

canm hiç belli olmaz valla.burada ilk seferde tutanı hatırlamıyorum ama klomenle birçok arkadaşımz hamiş kaldı.inşallah sende kalrsın..

çok teşekkür ederim birsum.klomeni 2. kez kullanışım ilkinde günde 1 tane kulandım aralık ayındaydı nurtopu gibi bisürü kistim oldu 25cm kadar :) hastanede yatıım çok kötü şeyler yaşadım. bu ay tekrar klomen denedi drum günde yarım olarak lullandım yanında dostinex folbol aspirin kullandım 3 tane ii boyutlarda yumurtam oldu.ovitrella iğne vurdu 12. günümde iğne vuralılı bugün 4 gün oldu %90 üçüz dedi.ist anadolu yakasında bülent kars gidiyorum benim gibi olan varmı? sonuc ne zaman belli olur

Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Beni hatırlayanınız var mı ? Bi aralar yazıyordum bu topiğe ama sonra fazla hareket göremeyince Klomen_Gonaphene topiğine transfer oldum orda daha çok paylaşım var:)
Aslında ben de tam olarak klomen+ovitrelle tedavisi ile hamile kaldım.ilk ayımda hemde.hemde sadece 1 yumurta ile.mayısın ilk haftası belli oldu hamileliğim değerimde çok güzeldi 2281.adetimi 3 gün geçmişti. 4. gün doktora gittik keseyi gördük.1 hafta sonra tekrar gel dedi gittik kalp atışlarını duyduk.10 gün sonra tekrar çağırdı tam 8 haftalık olmuştu artık.ama malesef bebeğimin kalp atışlarını duyamadı doktorum defalarca baktı.ve acı son.kürtaj.7 haftalıkken kalbi durmuş.yıkıldım çok üzüldüm 1,5 sene bekledikten sonra gelen bu mutlu haberin düşükle sonuçlanacağı hiççç akılımın ucundan bile geçmezdi.31 mayıs da kürtaj oldum.bugün üzerinden tam 27 gün geçti toparlanmaya çalışıyorum.yine başa döndüm.doktorum 1 ay normal adet gördükten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi.Temmuz da doğal denicez.Ağustosta da klomen e başlicakmışız yine.Bu arada bende tiroid çıktı belki de zor hamile kalmamın sebebi buydu az çalışıyormuş doğal olarak tembellik vardı yani yumurta gelişimi bu yüzden olmuyordu bence şimdi normale giriyor yavaş yavaş ilaç kullanıyorum.Belki bu sefer ilaçsız kendiliğinden olur.Klomen kullanmak zorunda kalmam.Herşeyin hayırlısı.

arkadaşlar elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var ihtiyacı olan özelden msj ata bilir ben kullanamadan kendiliğimden hamile kaldım darısı tüm isteyenlerin başına

ben hatırlıyorum arkadaşım herşey bizler için sınav diye düşünüyorum ..... hayırlısı bunlarda bizlerin geçiçeği bir sınav inşallah Allahın yardımı ve izniyle bizde geçiçez sınavlarımızdan ... eşimde bende deli gibi istiyoruz ama sabrımızıda yitirmedik .. bazen çok bunalıyorum eşime belli etmesemde dolu dolu oluyor gözlerim jkadar yüreğimde ... ama ama diyorum kısmet vaktimiz var daha inşallah bizde alıcaz kucağımıza inşallah sen çok daha sağlıklı güzel bebeişler alıcan kucağına ... çok şişrdim kafanı arkadaşım hakkını helal et ... biz yaklaşık 1,5 senedir evlyiz ve hiç korunmadık çoçuk istiyoruk ama 10. ayımızdan sonra tam anlamıyla başladık doktor ilaç tedavi falan 1 aşılama geçirdik tutmadı ... doktorumu değiştim çünkü filim bile çekilmeden aşılamaya geçtik şimdiki doktor doğru olmadığını söyledi önce filim sonra geeken tedavi yöntemi dedi banada mantıklı geldi. bakalım bu ay adetimi bekliyoruzki inşallah olmam eğerki olursam filim çekilcek.... benim hikayemde böyle kardeşim annem babam amcalarım görümcelerim bizden çok istiyorlar ama işte sınav diyorum ya... hayırlısı herşeyin Allah hepimizin gönlüne göre versin....

merhaba beni eskiler bilir 150 li sayfalarda sayfalarca paylaşımlar yaşadık bende klomen ovitrelle ile başlamıştım 3 yıl önce 2008 de uye oldum ve klomenle başlayan yolculuğum tüp bebekle sonuçlandı bır yıl önce tüp bebek yaptık ama sonucum negatifti o zamandan beri girmedim kk ya bile ara ara baktım hep cunku o dönemde yazıştıgım herkesin bebeği olmıuştu bı bende yoktu ve bende üzülüyordum bıraz uzaklaşmak ıyı gelıcek dıye düşündüm işe başladım farklı aktivitelerde bulundum hep kosturdum hep ve yaz sonunda bır kez daha tüp bebek yaparıız derken bu ay hamile oldugumu öğrendim doktora gıttıgımızde hamıle oldugumu anladıgımda 6 haftalık hamıleydım ummadıgım için anlamadım da zaten o kdr ölçüp biçmeler milim milim hesaplamalar oldu ama bebegım olmamıstı allah bana bu zamanda nasip etti hemde doğal yolla ....
ilk başlarda hepınızın gectiği yollardan geçtim rahim filmi adet düzenleyiciler iğneler gun gun kontroller histeroskopi genetik test bıle yaptık ama sorun yok yok yok ki gercekten de yokmus ki allah bana da nasip etti bu yüzden şunu anladım ki ben kafanızda bıtıyor olay eger gercekten sorun yoksa eşinizde ve sizde olmaması tek allahın elinde unutmayın alan da veren de allah allah nasip ettiği zaman o ay bı kez bıle ilişki olsa olur ben bunu anladım ve spor yapın emınım oda etkılı oldu benım için spora başlamıstım 3. ayda hamıle kaldım kılo cok vermedım ama hareket metabolizma da etkılıyormus dr da söyledi allah hepnizin yar ve yardımcısı olsun inşallah allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin her gün her gece hepiniz için dua ediyorum allah hepinizin yüzünü güldürsün ve inanın o kdr üzüntü stres belki de bunları yaşamam gerekıyordu dıye düşünüyorum suanda belkı o zamana olsaydı bu sekılde olmayacaktı isteyın allahtan ama hep hayırlısını isteyın ben hep hayırlısıyla en hayırlı zamanda nasip et demiştim öyle de oldu şükürler olsun ki 8 haftalık olduk allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle....

Son düzenleme:

rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm gerçekten zamanı gelmedikçe olmuyor herşeyin bir zamanı var ama beklemek sabretmek çok zor...

rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm gerçekten zamanı gelmedikçe olmuyor herşeyin bir zamanı var ama beklemek sabretmek çok zor...
amin cnm inşallah ....
şuan sen ne durumdasın nasıl bı tedavı aşamasındasın bilmiyorum ama inan bana da derlerdi de inanmazdım hiç stres yapma kiloymuş sigaraymış düzensiz adetmiş allah izin verdiği takdirde oluyor düşünme kafanı yorma başka uğraşlar bul ne biliyim kurslara falan git gerçekten çok iyi geliyor cnm allah en kısa zamanda en hayırlı zamanda nasip etsin sana da cnm ...

Son düzenleme:

cnm 2 yıldır uğraşıyoruz geçen sene bu zamanlar hamileydim ama 8. haftada düşük yaptım. o zamandan sonrada olmadı 3 aydır serophene kullanıyorum ilk ayımda bhcg yükselirken düştü sanırım kimyasal gebelikti doktor tutunamadı dedi yarın tekrar kontrolüm var bu ay tek yumurtam var dün 16mm di belki yarın ovitrelle verir bilmiyorum çekilmediğim bir rahim filmi kaldı onun dışında bende ve eşiimde bir problem yok doktor sebepsiz infertifilite diyor. çok daraldım meşguliyet farkettirmiyor benim için 7 ay önce çalışıyordum o zmanda aynıydı şimdi evdeyim şimdi de aynı...
inş. bizimkide seninki gibi ummadığımız anda gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…