merhaba beni eskiler bilir 150 li sayfalarda sayfalarca paylaşımlar yaşadık bende klomen ovitrelle ile başlamıştım 3 yıl önce 2008 de uye oldum ve klomenle başlayan yolculuğum tüp bebekle sonuçlandı bır yıl önce tüp bebek yaptık ama sonucum negatifti o zamandan beri girmedim kk ya bile ara ara baktım hep cunku o dönemde yazıştıgım herkesin bebeği olmıuştu bı bende yoktu ve bende üzülüyordum bıraz uzaklaşmak ıyı gelıcek dıye düşündüm işe başladım farklı aktivitelerde bulundum hep kosturdum hep ve yaz sonunda bır kez daha tüp bebek yaparıız derken bu ay hamile oldugumu öğrendim doktora gıttıgımızde hamıle oldugumu anladıgımda 6 haftalık hamıleydım ummadıgım için anlamadım da zaten o kdr ölçüp biçmeler milim milim hesaplamalar oldu ama bebegım olmamıstı allah bana bu zamanda nasip etti hemde doğal yolla ....
ilk başlarda hepınızın gectiği yollardan geçtim rahim filmi adet düzenleyiciler iğneler gun gun kontroller histeroskopi genetik test bıle yaptık ama sorun yok yok yok ki gercekten de yokmus ki allah bana da nasip etti bu yüzden şunu anladım ki ben kafanızda bıtıyor olay eger gercekten sorun yoksa eşinizde ve sizde olmaması tek allahın elinde unutmayın alan da veren de allah allah nasip ettiği zaman o ay bı kez bıle ilişki olsa olur ben bunu anladım ve spor yapın emınım oda etkılı oldu benım için spora başlamıstım 3. ayda hamıle kaldım kılo cok vermedım ama hareket metabolizma da etkılıyormus dr da söyledi allah hepnizin yar ve yardımcısı olsun inşallah allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin her gün her gece hepiniz için dua ediyorum allah hepinizin yüzünü güldürsün ve inanın o kdr üzüntü stres belki de bunları yaşamam gerekıyordu dıye düşünüyorum suanda belkı o zamana olsaydı bu sekılde olmayacaktı isteyın allahtan ama hep hayırlısını isteyın ben hep hayırlısıyla en hayırlı zamanda nasip et demiştim öyle de oldu şükürler olsun ki 8 haftalık olduk allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle....
cnm zaten hamile kalabiliyormussun bu bı kez olmuş o yuzden rahım fılmıne hiç gerek yok kanallar acıktır cunku boşuna o agrıları çekmeni istemem cnm allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak cnm inan bana hepiniz için dua edıyorum allah herkese sağlıklı hayırlısını versın dıye ama bıraz daha kafandan at ara ver falan bence bı muddet sonra düzeliyor psikolojınde bedeninde belki o anda da gelir bebişin cnm cnm sadece çalışmak değil ne bılıyım bı kursa gıt bışey yap evde takı falan el işi yani düşünmemeye çalış cnm inanmazdım bende ama inan ki bununlada çok alakalymış hayırlısı olsun cnm bu ay belkide olur cnm tek yumurta yada çok değil önemli olan sağlıklı olması onemlı benım 18 yumurtan toplanmıstı tüp bebekte 2 de transver edildi ama ıkısı de olmamıstı cnm genetık test yapıldı yıne sorun cıkmadı benım için dogru zaman bugunmus inşallah senın içinde en doğru zaman en yakın zamandadır cnm allah sevindirsin hepimizi....cnm 2 yıldır uğraşıyoruz geçen sene bu zamanlar hamileydim ama 8. haftada düşük yaptım. o zamandan sonrada olmadı 3 aydır serophene kullanıyorum ilk ayımda bhcg yükselirken düştü sanırım kimyasal gebelikti doktor tutunamadı dedi yarın tekrar kontrolüm var bu ay tek yumurtam var dün 16mm di belki yarın ovitrelle verir bilmiyorum çekilmediğim bir rahim filmi kaldı onun dışında bende ve eşiimde bir problem yok doktor sebepsiz infertifilite diyor. çok daraldım meşguliyet farkettirmiyor benim için 7 ay önce çalışıyordum o zmanda aynıydı şimdi evdeyim şimdi de aynı...
inş. bizimkide seninki gibi ummadığımız anda gelir...
bence telaş yapma bazen ağrı olmaz ama çatlama olur bazense ağrı olur ama çatlama olmaz dinleme kendini insan ne kdr çok didiklerse o kdr stres altında oluyor dıkkat et kendıne allah hayırlısını nasip etsın sana da cnmarkadaşlar bn pazartesi günü bu iğneyi yaptırdım.. 36 saat sonra ilişki dedi dr um. bu konuyla ilgili çok yazı okudum çatlatma süresince kasıkta ağrı olması gerektiği yazıo ama bnm 2 gündür hiç ağrım olmadı bu çatlamadığınımı gösterir?
cnm allah razı olsun dileklerin için inanın ben isterkende dua ederkende hep herkes için hepımız için dedım allah diğer kullar için de yapılan duların hürmetine senın duanıda kabul edermiş o yuzden sadece kendınız için değil hepimiz için herkes için hayırlısıyla nasip etsın allahım inşallah en kısa zamanda sizlere decanım ya çok sevindim Allah hayırlısını nasip etsin cümlemize illaki herlşeyin bir vakti zamanı vardır .. ben inanıyorum RAbbim brgün bu güzel duyguyu ben ve benim gibi isteyen tüm kullarına nasip edecektir.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kardeşimm...
bence telaş yapma bazen ağrı olmaz ama çatlama olur bazense ağrı olur ama çatlama olmaz dinleme kendini insan ne kdr çok didiklerse o kdr stres altında oluyor dıkkat et kendıne allah hayırlısını nasip etsın sana da cnm
cnm zaten hamile kalabiliyormussun bu bı kez olmuş o yuzden rahım fılmıne hiç gerek yok kanallar acıktır cunku boşuna o agrıları çekmeni istemem cnm allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak cnm inan bana hepiniz için dua edıyorum allah herkese sağlıklı hayırlısını versın dıye ama bıraz daha kafandan at ara ver falan bence bı muddet sonra düzeliyor psikolojınde bedeninde belki o anda da gelir bebişin cnm cnm sadece çalışmak değil ne bılıyım bı kursa gıt bışey yap evde takı falan el işi yani düşünmemeye çalış cnm inanmazdım bende ama inan ki bununlada çok alakalymış hayırlısı olsun cnm bu ay belkide olur cnm tek yumurta yada çok değil önemli olan sağlıklı olması onemlı benım 18 yumurtan toplanmıstı tüp bebekte 2 de transver edildi ama ıkısı de olmamıstı cnm genetık test yapıldı yıne sorun cıkmadı benım için dogru zaman bugunmus inşallah senın içinde en doğru zaman en yakın zamandadır cnm allah sevindirsin hepimizi....
bence telaş yapma bazen ağrı olmaz ama çatlama olur bazense ağrı olur ama çatlama olmaz dinleme kendini insan ne kdr çok didiklerse o kdr stres altında oluyor dıkkat et kendıne allah hayırlısını nasip etsın sana da cnm
cnm allah razı olsun dileklerin için inanın ben isterkende dua ederkende hep herkes için hepımız için dedım allah diğer kullar için de yapılan duların hürmetine senın duanıda kabul edermiş o yuzden sadece kendınız için değil hepimiz için herkes için hayırlısıyla nasip etsın allahım inşallah en kısa zamanda sizlere de
inancını da asla kaybetme cnm benim bende hiç kaybetmedim tüp bebek yapmamama ve olmamasına ragmen yıne de umidimi kaybetnedım çok yorucu ve zor yollardan gectım am apes etmedım allah guldurdu yuzumuzu allah hepimizin yuzunu guldursun inşallah cnm
ben hatırlıyorum arkadaşım herşey bizler için sınav diye düşünüyorum ..... hayırlısı bunlarda bizlerin geçiçeği bir sınav inşallah Allahın yardımı ve izniyle bizde geçiçez sınavlarımızdan ... eşimde bende deli gibi istiyoruz ama sabrımızıda yitirmedik .. bazen çok bunalıyorum eşime belli etmesemde dolu dolu oluyor gözlerim jkadar yüreğimde ... ama ama diyorum kısmet vaktimiz var daha inşallah bizde alıcaz kucağımıza inşallah sen çok daha sağlıklı güzel bebeişler alıcan kucağına ... çok şişrdim kafanı arkadaşım hakkını helal et ... biz yaklaşık 1,5 senedir evlyiz ve hiç korunmadık çoçuk istiyoruk ama 10. ayımızdan sonra tam anlamıyla başladık doktor ilaç tedavi falan 1 aşılama geçirdik tutmadı ... doktorumu değiştim çünkü filim bile çekilmeden aşılamaya geçtik şimdiki doktor doğru olmadığını söyledi önce filim sonra geeken tedavi yöntemi dedi banada mantıklı geldi. bakalım bu ay adetimi bekliyoruzki inşallah olmam eğerki olursam filim çekilcek.... benim hikayemde böyle kardeşim annem babam amcalarım görümcelerim bizden çok istiyorlar ama işte sınav diyorum ya... hayırlısı herşeyin Allah hepimizin gönlüne göre versin....
merhaba beni eskiler bilir 150 li sayfalarda sayfalarca paylaşımlar yaşadık bende klomen ovitrelle ile başlamıştım 3 yıl önce 2008 de uye oldum ve klomenle başlayan yolculuğum tüp bebekle sonuçlandı bır yıl önce tüp bebek yaptık ama sonucum negatifti o zamandan beri girmedim kk ya bile ara ara baktım hep cunku o dönemde yazıştıgım herkesin bebeği olmıuştu bı bende yoktu ve bende üzülüyordum bıraz uzaklaşmak ıyı gelıcek dıye düşündüm işe başladım farklı aktivitelerde bulundum hep kosturdum hep ve yaz sonunda bır kez daha tüp bebek yaparıız derken bu ay hamile oldugumu öğrendim doktora gıttıgımızde hamıle oldugumu anladıgımda 6 haftalık hamıleydım ummadıgım için anlamadım da zaten o kdr ölçüp biçmeler milim milim hesaplamalar oldu ama bebegım olmamıstı allah bana bu zamanda nasip etti hemde doğal yolla ....
ilk başlarda hepınızın gectiği yollardan geçtim rahim filmi adet düzenleyiciler iğneler gun gun kontroller histeroskopi genetik test bıle yaptık ama sorun yok yok yok ki gercekten de yokmus ki allah bana da nasip etti bu yüzden şunu anladım ki ben kafanızda bıtıyor olay eger gercekten sorun yoksa eşinizde ve sizde olmaması tek allahın elinde unutmayın alan da veren de allah allah nasip ettiği zaman o ay bı kez bıle ilişki olsa olur ben bunu anladım ve spor yapın emınım oda etkılı oldu benım için spora başlamıstım 3. ayda hamıle kaldım kılo cok vermedım ama hareket metabolizma da etkılıyormus dr da söyledi allah hepnizin yar ve yardımcısı olsun inşallah allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin her gün her gece hepiniz için dua ediyorum allah hepinizin yüzünü güldürsün ve inanın o kdr üzüntü stres belki de bunları yaşamam gerekıyordu dıye düşünüyorum suanda belkı o zamana olsaydı bu sekılde olmayacaktı isteyın allahtan ama hep hayırlısını isteyın ben hep hayırlısıyla en hayırlı zamanda nasip et demiştim öyle de oldu şükürler olsun ki 8 haftalık olduk allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle....
cnm 2 yıldır uğraşıyoruz geçen sene bu zamanlar hamileydim ama 8. haftada düşük yaptım. o zamandan sonrada olmadı 3 aydır serophene kullanıyorum ilk ayımda bhcg yükselirken düştü sanırım kimyasal gebelikti doktor tutunamadı dedi yarın tekrar kontrolüm var bu ay tek yumurtam var dün 16mm di belki yarın ovitrelle verir bilmiyorum çekilmediğim bir rahim filmi kaldı onun dışında bende ve eşiimde bir problem yok doktor sebepsiz infertifilite diyor. çok daraldım meşguliyet farkettirmiyor benim için 7 ay önce çalışıyordum o zmanda aynıydı şimdi evdeyim şimdi de aynı...
inş. bizimkide seninki gibi ummadığımız anda gelir...
kizlar bana fikir verin yaa..daha once yazilarimi gorenleriniz oldumu bilemiyorum. uc ay klomen kullandim ve adetim 32 gunde bir oluyordu. bu ay 3 gun gecti. gectigimiz sali olmam gerekiyordu. test yapmayada cesaretim yok yaaa, jinekologumda tatile cikmis bugun. ohfff yaaa biliyorum test yapmadan bilemem ama negatif cikmasindan cok korkuyorum. acaba bugun gidip test alip yapsammi yoksa 1 hafta daha beklesemmi?
ben de 8 haftalık düşük yaptımseni bir yerden hatırlıyorum yine burdan mı yoksa başka bir topicten mi bilemedim.canım herşey kafada bitiyor.umarım hepimiz muradımıza ereriz.şuan nasıl bir tedavi uyguluyorsun?
ilk başlarda hepınızın gectiği yollardan geçtim rahim filmi adet düzenleyiciler iğneler gun gun kontroller histeroskopi genetik test bıle yaptık ama sorun yok yok yok ki gercekten de yokmus ki allah bana da nasip etti bu yüzden şunu anladım ki ben kafanızda bıtıyor olay eger gercekten sorun yoksa eşinizde ve sizde olmaması tek allahın elinde unutmayın alan da veren de allah allah nasip ettiği zaman o ay bı kez bıle ilişki olsa olur ben bunu anladım ve spor yapın emınım oda etkılı oldu benım için spora başlamıstım 3. ayda hamıle kaldım kılo cok vermedım ama hareket metabolizma da etkılıyormus dr da söyledi allah hepnizin yar ve yardımcısı olsun inşallah allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin her gün her gece hepiniz için dua ediyorum allah hepinizin yüzünü güldürsün ve inanın o kdr üzüntü stres belki de bunları yaşamam gerekıyordu dıye düşünüyorum suanda belkı o zamana olsaydı bu sekılde olmayacaktı isteyın allahtan ama hep hayırlısını isteyın ben hep hayırlısıyla en hayırlı zamanda nasip et demiştim öyle de oldu şükürler olsun ki 8 haftalık olduk allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle....[/QUOT Allahım kimleri görüyorum böyleeee ne güzel bir haberle gelmişsin hoşgelmişsin canım senin nazlı bebişin konmuş göbücüğüne ne ii yapmış bak boşuna üzmüşsün kendini küçücüksün daha olucak diyor ve inanıyordum rabbim duydu sesimizi neyse döndünya buralara bende bakıyom sürekli sana beauty ye falan ama kimse gelmio keşke onlarda gelseler :2:çok özlemişim iyi haberlerini bekliyorum..demek şubat annesi olucaksın ben kovaların çok özel insanlar olduklarını düşünüyorum ne güzel yaaa tatlı anne kendine dikkat et çok öpüyorum
hemen bir gebelik testi al ve sabah idrarında yap hamile olabilirsin:) hadi bir cesaret:)
canım klomen-gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar topiğinden hatırlıyorsundur orayada yazıyorum arada bir de senin hamile kaldığın ay bende kimyasal geçirmiştim şimdi serophene ile son ayım ve çatlatma iğnesinin vurulmasına gerek olmadığını söyledi doktor ama yine umutlu deyilim doktora sordum bundan sonra ne olacak diye rahim filmi dedi ama pek çektirmek istemiyor gibi konuştu bu ayın sonucu görelim dedi. bilmiyorum bugün çok moralim bozuk belki olmamasında bir hayır vardır.
merha ben bısey sorucam bu ay asılamam yapılcak doktorum bana klomen verdı 3.gunum ılacı kullanlı fakat ilk 2 gn agrım vardı bugun o kdar yok bu normalmı..yoksa yumurtalıklarmı gelısmıyor fıkrı olan varmı
teşekkurler cevabın ıçin.benim agrım oluyor ama o kadarçok degıl ara ara kasıklarıma vuruyor o kadar..salı kontrolum var ben yarından ıtıbaren ıcmeye baslasam o kadar kısa surede etkısını gösterırmıkı?yan etkı falan yapmasın sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?