Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bn pazartesi günü bu iğneyi yaptırdım.. 36 saat sonra ilişki dedi dr um. bu konuyla ilgili çok yazı okudum çatlatma süresince kasıkta ağrı olması gerektiği yazıo ama bnm 2 gündür hiç ağrım olmadı bu çatlamadığınımı gösterir?

canım ya çok sevindim Allah hayırlısını nasip etsin cümlemize illaki herlşeyin bir vakti zamanı vardır .. ben inanıyorum RAbbim brgün bu güzel duyguyu ben ve benim gibi isteyen tüm kullarına nasip edecektir.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kardeşimm...

cnm zaten hamile kalabiliyormussun bu bı kez olmuş o yuzden rahım fılmıne hiç gerek yok kanallar acıktır cunku boşuna o agrıları çekmeni istemem cnm allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak cnm inan bana hepiniz için dua edıyorum allah herkese sağlıklı hayırlısını versın dıye ama bıraz daha kafandan at ara ver falan bence bı muddet sonra düzeliyor psikolojınde bedeninde belki o anda da gelir bebişin cnm cnm sadece çalışmak değil ne bılıyım bı kursa gıt bışey yap evde takı falan el işi yani düşünmemeye çalış cnm inanmazdım bende ama inan ki bununlada çok alakalymış hayırlısı olsun cnm bu ay belkide olur cnm tek yumurta yada çok değil önemli olan sağlıklı olması onemlı benım 18 yumurtan toplanmıstı tüp bebekte 2 de transver edildi ama ıkısı de olmamıstı cnm genetık test yapıldı yıne sorun cıkmadı benım için dogru zaman bugunmus inşallah senın içinde en doğru zaman en yakın zamandadır cnm allah sevindirsin hepimizi....

bence telaş yapma bazen ağrı olmaz ama çatlama olur bazense ağrı olur ama çatlama olmaz dinleme kendini insan ne kdr çok didiklerse o kdr stres altında oluyor dıkkat et kendıne allah hayırlısını nasip etsın sana da cnm

cnm allah razı olsun dileklerin için inanın ben isterkende dua ederkende hep herkes için hepımız için dedım allah diğer kullar için de yapılan duların hürmetine senın duanıda kabul edermiş o yuzden sadece kendınız için değil hepimiz için herkes için hayırlısıyla nasip etsın allahım inşallah en kısa zamanda sizlere de
inancını da asla kaybetme cnm benim bende hiç kaybetmedim tüp bebek yapmamama ve olmamasına ragmen yıne de umidimi kaybetnedım çok yorucu ve zor yollardan gectım am apes etmedım allah guldurdu yuzumuzu allah hepimizin yuzunu guldursun inşallah cnm

saol arkadaşım evet çatlamış ve bugün 5. günüm dr. 15 gün beklicez dedi hayırlısı bakalım inş. herşey gönlümüzce olur.

kizlar bana fikir verin yaa..daha once yazilarimi gorenleriniz oldumu bilemiyorum. uc ay klomen kullandim ve adetim 32 gunde bir oluyordu. bu ay 3 gun gecti. gectigimiz sali olmam gerekiyordu. test yapmayada cesaretim yok yaaa, jinekologumda tatile cikmis bugun. ohfff yaaa biliyorum test yapmadan bilemem ama negatif cikmasindan cok korkuyorum. acaba bugun gidip test alip yapsammi yoksa 1 hafta daha beklesemmi?

inşallah kardeşim Allah ben ve benim gibi isteyen tüm kullarına nasip etsin salı günü filme gidicem çok korkuyorum... ama şunu kendime söylüyorum eğer bu acıların sonunda kucağımıza almak varsa razı oluyoruz.... herşeyin hayırlısı...

ben de seni hatırladım arkadaşım klomen-gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar topiğinde yazıyorum ben orda daha çok paylaşım oluyor beklerim seni de belki de adet olmazsın hamilesindir:) bak ben yarım rahimle hamile kalmıştım ki 8. haftada gitti bebişim.hsg çektirmek çok mantıklı tedavin ona göre şekillenir umarım açıktır tüplerin.

Allah sizi nazarlardan saklasın böyle o kadar çok hikaye okudum ki tüp bebek yaptıracağım ay hamile kaldım diyen çok insan var herşey kafada bitiyor arkadaşım sende bunun bir örneğisin.spor önemli tabiki metabolizmanın çalışması yumurtlama için önemli bende tiroid de varmış 8 haftalık kısa gebeliğimde öğrendim ilaç kullanıyorum normale girince umarım daha kolay hamile kalırım...

ben de 8 haftalık düşük yaptım seni bir yerden hatırlıyorum yine burdan mı yoksa başka bir topicten mi bilemedim.canım herşey kafada bitiyor.umarım hepimiz muradımıza ereriz.şuan nasıl bir tedavi uyguluyorsun?

hemen bir gebelik testi al ve sabah idrarında yap hamile olabilirsin:) hadi bir cesaret:)

canım klomen-gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar topiğinden hatırlıyorsundur orayada yazıyorum arada bir de senin hamile kaldığın ay bende kimyasal geçirmiştim şimdi serophene ile son ayım ve çatlatma iğnesinin vurulmasına gerek olmadığını söyledi doktor ama yine umutlu deyilim doktora sordum bundan sonra ne olacak diye rahim filmi dedi ama pek çektirmek istemiyor gibi konuştu bu ayın sonucu görelim dedi. bilmiyorum bugün çok moralim bozuk belki olmamasında bir hayır vardır.

hemen bir gebelik testi al ve sabah idrarında yap hamile olabilirsin:) hadi bir cesaret:)

yaptim ama negatif cikti. hala adet olmadi asiri bir agri var belimde. olsamda kurtulsam artik diyorum ama gelecegi yok maaleseff. doktorada gidemiyorum dedigim gibi tatilde. ilk baslarda cok heves etmistim ama negatif cikinca hevesim gitti.

arkadaşlar iğneden snra 9. günüm bugün. dr um 12 gün fln beklicez demişti. bn sabredemedim dün akşam test yaptım.. ikinci çizgi baya bi belliydi. acaba hala iğnenin etkisimidir.?

rahim filmini neden çektirmek istemiyorki bence herşeyin başı o.hakkımızda hayırlısı olsun canım çatlatma iğnesine bile gerek görmediğine göre yumoşun oldukça gelişmiştir umarım hamile kalırsın..

[[/QUOT Allahım kimleri görüyorum böyleeee ne güzel bir haberle gelmişsin hoşgelmişsin canım senin nazlı bebişin konmuş göbücüğüne ne ii yapmış bak boşuna üzmüşsün kendini küçücüksün daha olucak diyor ve inanıyordum rabbim duydu sesimizi neyse döndünya buralara bende bakıyom sürekli sana beauty ye falan ama kimse gelmio keşke onlarda gelseler :2:çok özlemişim iyi haberlerini bekliyorum..demek şubat annesi olucaksın ben kovaların çok özel insanlar olduklarını düşünüyorum ne güzel yaaa tatlı anne kendine dikkat et çok öpüyorum[/QUOTE]
yaa cnm ne çok oldu dimi görüşmeyeli 26eser26 ile görüşüyoruz ara ara ama onunda bebeiş olduktan sonra buaralara bakmaz oldu bı sen vefalı çıkmm ışşsın cnm bende sayfalarca bakındım ama tanıdık yok valla hiç beauty eser asyacan parıl zeyhat vardı falan kimse yok tamamen değişmiş kişiler ama duygular yazılar düşünceler hep aynı allah herkese nasıp etsın benım neler yasadıgımı sen cok ıyı bılıyorsun cnm benım ne gunlerdı dımı allah bugunde nasıp edicekmiş megerse zaten burda yazıstıklarımızdan bı tek ben hemile kalmamıstım bende bı yıl sonra kaldım çok şükür cnm sen neler yapıyorsun maşallah senin bebiş kocaman olmuş allah bağaşlasın cnm öpüyorum çokkk ikinizi de:))))

güzel arkadaşım seni unutmak mümkün mü, inan kadınlar kulübü diyince aklıma ilk sen geliyorsun. bende senin gibi uzun süre açamadım siteyi. ama ben de senin gibi beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim. kısmetse bende aralık annesi olcam. rabbim herkesi sağlıklı bi şekilde bebişine kavuştursun. inş. bende bu defa bebeğimi kucağıma alırım.

selam kardeşlerim ben rahim filmi çektirdim aman ne korktum ne korktum giderken ölücem sandım filim bitti benim hala ayaklarm titriyordu ... inanın bana hiçte korkulacak bişey yoktu canım acımadı benki canım çok kıymetli biri olarak diyorum sadece adet olursunuzda hafif huzursuz eden bir bal karın ağrısı olur ya öyle bişey varsa çektirecekler korkmayın ... ve devlette hiç beklemeden beş kuruş parada vermeden çektirdim... şükürler olsun tüplerim açıkmış .. çektirenler varmı bişey sorucam sizede 20 gün ilişki yasakladılarmı acaba ?? doktora gösterdim hemen sonuçları bana tüplerim dahada rahatlamıştır eşininde fena değil dedi sonuçları bize klomen verdi ve birde düşük engelleyici sanırım verdi 2 - 3 ay deneyelim bakalım dedi beklicez yani bakalım artık hayırlısı inşallah bu arada keçiboynuzu eşime banada incir sularını hazırlayıp içiçez bakalım artık Allaha kaldı işimiz hayırlıyla nasip olur tez zamanda inşallah ben bu sefer çok umutluyum RAbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....

merha ben bısey sorucam bu ay asılamam yapılcak doktorum bana klomen verdı 3.gunum ılacı kullanlı fakat ilk 2 gn agrım vardı bugun o kdar yok bu normalmı..yoksa yumurtalıklarmı gelısmıyor fıkrı olan varmı

bnde klomen tedavisindeyim arkadaşım ilacı kullanırken ağrım olmadı ilaç bittikten snra kontroller balşadı. ve bnm hiç gelişmemişti 15 gün boyunca bekledik ve gün aşırı dr. daydım. en sonunda dr um bi kez daa bakalım bazılarının geç gelişio dedi ve gerçektende 1 hafta içinde 2 tane oluştu. bide bn gelişmediğini söleynce dr um incir kürüne başladım. belki ondan belkide dr.un dediği gb geç büyüdü. sende aynı zmnda o kürü uygulayabilirsin..

teşekkurler cevabın ıçin.benim agrım oluyor ama o kadarçok degıl ara ara kasıklarıma vuruyor o kadar..salı kontrolum var ben yarından ıtıbaren ıcmeye baslasam o kadar kısa surede etkısını gösterırmıkı?yan etkı falan yapmasın sonra...

yan etkisi yok cnm.. ve ben kesinlikle incirin bi mucize olduğunu düşünüorum. aslında bu kür 21 gün sürüo ama bnde geç başladım ve toplam 1 hafta fln yaptım. şuan bn bekleme aşamasındayım yumurtalıklarım iğneyle çatlatıldı gebelik olcakmı die bekliorus.. Rabbimdem hayırlısı ama tutmazsa bu sefer yine incire dvm edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…