bi denim o zaman incir kürünü ahmet saraçoglunun tarıfındekı gıbı uygaladın dımı canımm.bende bırazdan gıdım aktara o zaman bugunden başlım ıçmeye..umarım sende guzel haberler alırsın..
inş.caanım bu mübarek günlerde allahım hepımızn dualarını kabul etsinnn ve sağlıklı sıhhatlı evlatlar vermeyı nasıp etsın...bişey daha sorucam gunde 3 sefer ıcıyosun oyle degılmı? fakat 1 su bardagımı cay bardagımı ne kadar içilcek?
güzel arkadaşım seni unutmak mümkün mü, inan kadınlar kulübü diyince aklıma ilk sen geliyorsun. bende senin gibi uzun süre açamadım siteyi. ama ben de senin gibi beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim. kısmetse bende aralık annesi olcam. rabbim herkesi sağlıklı bi şekilde bebişine kavuştursun. inş. bende bu defa bebeğimi kucağıma alırım.
yaa cnm ne çok oldu dimi görüşmeyeli 26eser26 ile görüşüyoruz ara ara ama onunda bebeiş olduktan sonra buaralara bakmaz oldu bı sen vefalı çıkmm ışşsın cnm bende sayfalarca bakındım ama tanıdık yok valla hiç beauty eser asyacan parıl zeyhat vardı falan kimse yok tamamen değişmiş kişiler ama duygular yazılar düşünceler hep aynı allah herkese nasıp etsın benım neler yasadıgımı sen cok ıyı bılıyorsun cnm benım ne gunlerdı dımı allah bugunde nasıp edicekmiş megerse zaten burda yazıstıklarımızdan bı tek ben hemile kalmamıstım bende bı yıl sonra kaldım çok şükür cnm sen neler yapıyorsun maşallah senin bebiş kocaman olmuş allah bağaşlasın cnm öpüyorum çokkk ikinizi de:))))[/QUOTE][[/QUOT Allahım kimleri görüyorum böyleeee ne güzel bir haberle gelmişsinhoşgelmişsin canım senin nazlı bebişin konmuş göbücüğüne ne ii yapmış bak boşuna üzmüşsün kendini küçücüksün daha olucak diyor ve inanıyordum rabbim duydu sesimizi neyse döndünya buralara bende bakıyom sürekli sana beauty ye falan ama kimse gelmio keşke onlarda gelseler :2:çok özlemişim iyi haberlerini bekliyorum..demek şubat annesi olucaksın ben kovaların çok özel insanlar olduklarını düşünüyorum ne güzel yaaa tatlı anne kendine dikkat et çok öpüyorum
güzel arkadaşım seni unutmak mümkün mü, inan kadınlar kulübü diyince aklıma ilk sen geliyorsun. bende senin gibi uzun süre açamadım siteyi. ama ben de senin gibi beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim. kısmetse bende aralık annesi olcam. rabbim herkesi sağlıklı bi şekilde bebişine kavuştursun. inş. bende bu defa bebeğimi kucağıma alırım.
evet canım çok oldu görüşmeyeli ama hep kontrol ediyordum seni hazanyağmurunu parılı asutay ve diğrelerini..bencede kafamıza çok taktığımızdan olmuodu belki farketmişsindir ben 2.yede kaldım bu sefer kendiliğnden 2. kızımı eylül 15 gibi alıcam kucağıma kısmetse hiç beklemediğim ve doktorunda 2. içinde uğraşıcan dediği ayda yumurtan yok dediği ayda oldu bende rejim ve spora başladım 1 senede kilo kontrolumu yapıp uğraşmaya başlayacaktım yaşım 30 a geliodu çünnkü rabbime şükür atlayıp zıplarken hamile kalmışım..kızım çok yaramaz teyzesi vede yemek problemimiz var canı sağolsun boncuğumun ama ne yapalım dua derken yemek yiyen vede uslu bebişde deyin eemi bizde seni öptük vede miniğiniyaa cnm ne çok oldu dimi görüşmeyeli 26eser26 ile görüşüyoruz ara ara ama onunda bebeiş olduktan sonra buaralara bakmaz oldu bı sen vefalı çıkmm ışşsın cnm bende sayfalarca bakındım ama tanıdık yok valla hiç beauty eser asyacan parıl zeyhat vardı falan kimse yok tamamen değişmiş kişiler ama duygular yazılar düşünceler hep aynı allah herkese nasıp etsın benım neler yasadıgımı sen cok ıyı bılıyorsun cnm benım ne gunlerdı dımı allah bugunde nasıp edicekmiş megerse zaten burda yazıstıklarımızdan bı tek ben hemile kalmamıstım bende bı yıl sonra kaldım çok şükür cnm sen neler yapıyorsun maşallah senin bebiş kocaman olmuş allah bağaşlasın cnm öpüyorum çokkk ikinizi de:))))
evet canım çok oldu görüşmeyeli ama hep kontrol ediyordum seni hazanyağmurunu parılı asutay ve diğrelerini..bencede kafamıza çok taktığımızdan olmuodu belki farketmişsindir ben 2.yede kaldım bu sefer kendiliğnden 2. kızımı eylül 15 gibi alıcam kucağıma kısmetse hiç beklemediğim ve doktorunda 2. içinde uğraşıcan dediği ayda yumurtan yok dediği ayda oldu bende rejim ve spora başladım 1 senede kilo kontrolumu yapıp uğraşmaya başlayacaktım yaşım 30 a geliodu çünnkü rabbime şükür atlayıp zıplarken hamile kalmışım..kızım çok yaramaz teyzesi vede yemek problemimiz var canı sağolsun boncuğumun ama ne yapalım dua derken yemek yiyen vede uslu bebişde deyin eemi bizde seni öptük vede miniğini
aşk olsun canım ya ben gelmiom galibaaa aklına( senin hamileliğni yazdığın andan beridir bakıyorum sana canım herşey yolundamı ama allahııma şükür bu sefer minişin ısracı olucak hayırlısıyla kucağına alıcan duam seninle öpüldüün
arkadaşlar cumartesi gene dayanamayıp test yaptırdım. 13. günde kan tahlili sonucum 2,07 yani hamile deilim.. inş. adet olduktan snra tedaviye dvm. Rabbim hayırlısını versin..
hayırlısı arkadaşım vardır vakti zamanı herşeyin....oluvcaktır inşallah ...gönlünü ferah tut sen...
canımmmmmmmmmm
ya inanamıyorum çok çok sevındım allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın bız o kdr buyuk bı aileydık ki burda inan hepiniz hep aklımdaydınız ama bı turlu bılıosun kı buraya gırıp bakamıyordum cnm ya valla çok sevınndım benzer acıları yaşadık doğal yolla mı oldu senınde cnm aralık annesı ha aramızda 1 bucuk 2 ay falan olucak bana 8 subat dedı doktorum kısmet bakalım ama nasıl sevındnım anlatamam emınım kı sende benım yazımı okuyunca böyle oldun
burada yazışan herkese örnek olalım biz allahın dediği olur ol derse olur olma derse afedersınız kıçımızı yırtsak olmuyor allah herkese en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsın uzmeyın kendınız b en hep dedim allahım bebeğimi beklediğim her gün onun ömrüne ömür kat yeterk,i geleceğini bileyim ben beklemeye razıyım dedım hep hep sabır hep sabır kolay değil hiçte kolay olmuyor yaşamayan asla ve asla anlamıyor o yuzden tek yardımcınız tek dayanagınız allah allah hepinizin dualarını kabul etsın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kızlar ....
hazanyagmuru sen anlat bakalım senın nasıl oldu ne asamalardan gectin burdakı arkadaşlarada da ibret olalım cnm ama ınan cok sevındım allah korusun senı de meleğini de ....
aşk olsun canım ya ben gelmiom galibaaa aklına( senin hamileliğni yazdığın andan beridir bakıyorum sana canım herşey yolundamı ama allahııma şükür bu sefer minişin ısracı olucak hayırlısıyla kucağına alıcan duam seninle öpüldüün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?