Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
uff artık geçsin şu günler yaa iğneyi vurulalı 12. gün bugün hala silik çizgi.. göğüslermde fln ağrı yok sadece kasıklarmda hafif bi batma oluo.. varsa sevineyim yoksa yola dvm edeym bu ne yaa Allahım şu mübarek günde yüzlerimizi güldür. bebek isteyen bütün kulalrına nasip eyle.. ellerimizi boş çevirme Allahım.. 1 sene ne yaşayacağımız bu gece yazılıo inş. hepimiz için hayırlısı olsun.. arkadaşlar bu gece inş. herkes için dua edelim.. gözlerim doldu.. kendm için ne kdr istiosam aynı duygularla hepiniz için istiorum..

bi denim o zaman incir kürünü ahmet saraçoglunun tarıfındekı gıbı uygaladın dımı canımm.bende bırazdan gıdım aktara o zaman bugunden başlım ıçmeye..umarım sende guzel haberler alırsın..

inş.caanım bu mübarek günlerde allahım hepımızn dualarını kabul etsinnn ve sağlıklı sıhhatlı evlatlar vermeyı nasıp etsın...bişey daha sorucam gunde 3 sefer ıcıyosun oyle degılmı? fakat 1 su bardagımı cay bardagımı ne kadar içilcek?

aslında bndeki tarifte 3 e bölünüp öğünlerden önce içmek gerektiği yazıodu. bn sabah yapıodum saten 1 bardak çıkıodu kahvaltıdan önce yarısını bide öğlende yemekten önce dier yarısını içiodum. basen sabah yapamadıımda öğle ve akşam yapıodum..

faydasını görmene sevındım canım..benım salı kontrolum var agrılarımda var alıp almama arasında kaldım..olmassa dyrm salı gunu muayene sonucuna göre hareket edımmm ne bılım kafam karıstı:)

arkadaşlar cumartesi gene dayanamayıp test yaptırdım. 13. günde kan tahlili sonucum 2,07 yani hamile deilim.. inş. adet olduktan snra tedaviye dvm. Rabbim hayırlısını versin..

canımmmmmmmmmm
ya inanamıyorum çok çok sevındım allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın bız o kdr buyuk bı aileydık ki burda inan hepiniz hep aklımdaydınız ama bı turlu bılıosun kı buraya gırıp bakamıyordum cnm ya valla çok sevınndım benzer acıları yaşadık doğal yolla mı oldu senınde cnm aralık annesı ha aramızda 1 bucuk 2 ay falan olucak bana 8 subat dedı doktorum kısmet bakalım ama nasıl sevındnım anlatamam emınım kı sende benım yazımı okuyunca böyle oldun
burada yazışan herkese örnek olalım biz allahın dediği olur ol derse olur olma derse afedersınız kıçımızı yırtsak olmuyor allah herkese en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsın uzmeyın kendınız b en hep dedim allahım bebeğimi beklediğim her gün onun ömrüne ömür kat yeterk,i geleceğini bileyim ben beklemeye razıyım dedım hep hep sabır hep sabır kolay değil hiçte kolay olmuyor yaşamayan asla ve asla anlamıyor o yuzden tek yardımcınız tek dayanagınız allah allah hepinizin dualarını kabul etsın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kızlar ....
hazanyagmuru sen anlat bakalım senın nasıl oldu ne asamalardan gectin burdakı arkadaşlarada da ibret olalım cnm ama ınan cok sevındım allah korusun senı de meleğini de ....

yaa cnm ne çok oldu dimi görüşmeyeli 26eser26 ile görüşüyoruz ara ara ama onunda bebeiş olduktan sonra buaralara bakmaz oldu bı sen vefalı çıkmm ışşsın cnm bende sayfalarca bakındım ama tanıdık yok valla hiç beauty eser asyacan parıl zeyhat vardı falan kimse yok tamamen değişmiş kişiler ama duygular yazılar düşünceler hep aynı allah herkese nasıp etsın benım neler yasadıgımı sen cok ıyı bılıyorsun cnm benım ne gunlerdı dımı allah bugunde nasıp edicekmiş megerse zaten burda yazıstıklarımızdan bı tek ben hemile kalmamıstım bende bı yıl sonra kaldım çok şükür cnm sen neler yapıyorsun maşallah senin bebiş kocaman olmuş allah bağaşlasın cnm öpüyorum çokkk ikinizi de:))))[/QUOTE]
evet canım çok oldu görüşmeyeli ama hep kontrol ediyordum seni hazanyağmurunu parılı asutay ve diğrelerini..bencede kafamıza çok taktığımızdan olmuodu belki farketmişsindir ben 2.yede kaldım bu sefer kendiliğnden 2. kızımı eylül 15 gibi alıcam kucağıma kısmetse hiç beklemediğim ve doktorunda 2. içinde uğraşıcan dediği ayda yumurtan yok dediği ayda oldu bende rejim ve spora başladım 1 senede kilo kontrolumu yapıp uğraşmaya başlayacaktım yaşım 30 a geliodu çünnkü rabbime şükür atlayıp zıplarken hamile kalmışım..kızım çok yaramaz teyzesi vede yemek problemimiz var canı sağolsun boncuğumun ama ne yapalım dua derken yemek yiyen vede uslu bebişde deyin eemi bizde seni öptük vede miniğini

aşk olsun canım ya ben gelmiom galibaaa aklına ( senin hamileliğni yazdığın andan beridir bakıyorum sana canım herşey yolundamı ama allahııma şükür bu sefer minişin ısracı olucak hayırlısıyla kucağına alıcan duam seninle öpüldüün

evet canım çok oldu görüşmeyeli ama hep kontrol ediyordum seni hazanyağmurunu parılı asutay ve diğrelerini..bencede kafamıza çok taktığımızdan olmuodu belki farketmişsindir ben 2.yede kaldım bu sefer kendiliğnden 2. kızımı eylül 15 gibi alıcam kucağıma kısmetse hiç beklemediğim ve doktorunda 2. içinde uğraşıcan dediği ayda yumurtan yok dediği ayda oldu bende rejim ve spora başladım 1 senede kilo kontrolumu yapıp uğraşmaya başlayacaktım yaşım 30 a geliodu çünnkü rabbime şükür atlayıp zıplarken hamile kalmışım..kızım çok yaramaz teyzesi vede yemek problemimiz var canı sağolsun boncuğumun ama ne yapalım dua derken yemek yiyen vede uslu bebişde deyin eemi bizde seni öptük vede miniğini

aşk olsun canım ya ben gelmiom galibaaa aklına ( senin hamileliğni yazdığın andan beridir bakıyorum sana canım herşey yolundamı ama allahııma şükür bu sefer minişin ısracı olucak hayırlısıyla kucağına alıcan duam seninle öpüldüün[/QUOTE]

canımmm ya valla bılmıodum maşallah allah ol dedıkten sonra olmayacak sey yok yeterkı ıstemesını bılelılm allah en umutsuz oldugumuz en olmayacak dedıgı anda gonderıyor meleklerımızı ve sukurler olsun kı cok ıyı gelıyor allah dagına gore kar verırı derler ya gercektende dogru cnm allah herkse bunu yaşatsın ıkıncı olmus hatta buyumus bıle cok az kalmıs doguma cnm allah hayırlısı ıle nasıp etsın saağlıkla kucagına almayı cnm aynen benımde öyle oldu spora gıdıodum delı gıbı kosuodum oysakı tedavı zamanında kımıldamadıgım gunler olmustu yataktan kalkmıodum olsun dıe ama onunka kalkmakla yurumekle hıc alakası yok allah onu nasıp ettıyse bu dunyada yıyecek lokması varsa zaten kalır ne yapsan düşmez allah sağlıklısını hayırlısını nasıp etsın hepimize bı ara bı foto falan koyda gorelım senı de bebişini de bunun cinsiyetıde kız dımı cnm hadı bakalım abla kardes ne guzel ya maşallah:)

canımmm ya valla bılmıodum maşallah allah ol dedıkten sonra olmayacak sey yok yeterkı ıstemesını bılelılm allah en umutsuz oldugumuz en olmayacak dedıgı anda gonderıyor meleklerımızı ve sukurler olsun kı cok ıyı gelıyor allah dagına gore kar verırı derler ya gercektende dogru cnm allah herkse bunu yaşatsın ıkıncı olmus hatta buyumus bıle cok az kalmıs doguma cnm allah hayırlısı ıle nasıp etsın saağlıkla kucagına almayı cnm aynen benımde öyle oldu spora gıdıodum delı gıbı kosuodum oysakı tedavı zamanında kımıldamadıgım gunler olmustu yataktan kalkmıodum olsun dıe ama onunka kalkmakla yurumekle hıc alakası yok allah onu nasıp ettıyse bu dunyada yıyecek lokması varsa zaten kalır ne yapsan düşmez allah sağlıklısını hayırlısını nasıp etsın hepimize bı ara bı foto falan koyda gorelım senı de bebişini de bunun cinsiyetıde kız dımı cnm hadı bakalım abla kardes ne guzel ya maşallah:)[/QUOTE]

haklısın hayatım allah isterse herşey olur şükür rabbime ve duam isteyen herkesle ..sende inş. sorunsuz alırsın bebişini kucağına nacizane tavsiyem bol hareket et doğumdan sonra çabuk toparlanmanı sağlar..kilolu hamile kaldımya canım bu sefer karnım 3 aylıktan itibaren belli şimdi akşam sabah sanıyolar kslarım toparlanmadan olduğu için oldu böle galiba evet canım buda kız çok seviniyorum esasen öncelikle hayırlısı tabi ama erkek olsaydı fikrine alışmak zormuş gibi gelio bilmem neden sen ne hissediyosun cinsiyet konusunda bana kız gibi gelio hayırlısı bakalım allah bir avazda kurtarsın inş. foto vakit bulursam koyarım canım koca göbbüşümü

arkadaşlar cumartesi gene dayanamayıp test yaptırdım. 13. günde kan tahlili sonucum 2,07 yani hamile deilim.. inş. adet olduktan snra tedaviye dvm. Rabbim hayırlısını versin..

hayırlısı arkadaşım vardır vakti zamanı herşeyin....oluvcaktır inşallah ...gönlünü ferah tut sen...

valla aslında tedavi felan görmedim. komik bi durum benimki adet görmem gereken tarihte hamile kalmışım. ve doğum günümde hamile olduğumu öğrendim rabbim bana güzel bi doğum günü hediyesi yolladı. inşallah sonu gelirde bu defa çektiğim bütün acıları unuturum. burdakilere tavsiye edilecek o kadar çok şey var ki. gerçekten yaşadıklarımız bizi olduğundan fazla olgunlaştırdı. bazı şeyler psikolojik. yani kafaya çok takmasınlar. eğer dr.a felan gitmiyorlarsa illede şugün yumurtlama günüm felan diyip gün hesabı yapmasınlar.

aşk olsun canım ya ben gelmiom galibaaa aklına ( senin hamileliğni yazdığın andan beridir bakıyorum sana canım herşey yolundamı ama allahııma şükür bu sefer minişin ısracı olucak hayırlısıyla kucağına alıcan duam seninle öpüldüün[/QUOTE]

bi aşkolsun da benden :) valla hiç birinizi unutmadım. siteye fazla girmiyordum çünki hep yaşadıklarım aklıma geliyordu. malesef hepiniz biliyorsunuz 5 tane bebek kaybettim. benim için çok acı günlerdi. ama bu defa Rabbim meleğimi yollayacak inşallah. şuan 21 haftalık olduk. benimde bi kızım olcak teyzesi. sabırsızlıkla bekliyoruz. inşallah bu defa kucağım boş kalmaz. bu kutsal duyguyu ben ve benim gibi evlat hasreti çeken herkes yaşar.
Rabbim ikinci meleğinide sana bağışlasın. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

bi aşkolsun da benden :) valla hiç birinizi unutmadım. siteye fazla girmiyordum çünki hep yaşadıklarım aklıma geliyordu. malesef hepiniz biliyorsunuz 5 tane bebek kaybettim. benim için çok acı günlerdi. ama bu defa Rabbim meleğimi yollayacak inşallah. şuan 21 haftalık olduk. benimde bi kızım olcak teyzesi. sabırsızlıkla bekliyoruz. inşallah bu defa kucağım boş kalmaz. bu kutsal duyguyu ben ve benim gibi evlat hasreti çeken herkes yaşar.
Rabbim ikinci meleğinide sana bağışlasın. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.[/QUOTE]

ayyy canım hayırlı olsun kızın inş. rabbim kucağına almayı nasip etsin cümlemizinkini korusun olmayanlara en yakın sürede versin şu kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine inş.bende 15 eylül e sezeryan günü aldım çok heyecanlıyım 10 kerde olsa bitmez bu heyecan galiba başıma gelecekleri bildiğimden olsa gerek:26:

Allah'im girmem girmem bi girdim cok sevindigim gözlerimi dolduran güzel haberler aldim tramissu ,hazanyagmuru hami$
zeynep in hamile oldugunu zaten biliyodum görüsmeye devam ediyoruz...canlarim inanin okadar cok sevindim ki ne yazsam bilmiyorum.. okadar cok istediniz okadar cok beklediniz ki bu günleri Rabbim sonunda sizede en güzel duygulari yasatacak hayirlisiyla alicaksiniz bebi$lerinizi kucaginiza..cok duygulandim cok sevindim sizin adiniza Allah'im sen isteyen bekleyen herkesede nasip et amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…