Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canim benim zaman öyle cabuk geciyor ki geri kalan 5 ayinda nasil gececegini hic anlamayacaksin..kasik agrisi mide bulantisi bunlarin hepsinin tadini cikar desem az demis olurum zira kizin dogunca hamis oldugun günleri özleyebilirsin cok uzun cok zorlu bir sürecti seninkisi normal yolla mi hamile kaldin??gerci nasil oldugununda bir önemi yok saglikla gelsin kücük hanim gerisi bos.allah saglikla kucaklamayi nasip etsin ücünüzede

zeynepcigim benim icinde bi tahminde bulunsana ikinciye hamile kalirsam ne olucak

hayatım hımmmm tahminde bulunayım ay tahmin edemiyorum hamiş olduğunu görmem lazım şimdi sana bir oğluş gerek onunda sevgisini tatmak gerek tabi hayırlısı şaka maka acele etme canım cemroşun en keyifli zamanlarını kaçırıyorum allahıma şükürler olsun bin kere ama aratmadan vercek inş.(oğluş gelcek gibi hissediyom bu arada senin)allah bilir:26::26:

elifcim güzel dileklerin için sağol. ikinciyi mümkünse oğlan doğur bacım. bu kadar kıza nerden bulcaz kocayı.

Kizlar selam,
Ilk kez klomen kullaniyorum 4.gunum. Yumurtaliklarim arada ince ince agriyo, size de olmusmuydu?
Neler oluyo bilen var mi?
Optum cok,
Morena

iste tamda bu sebepten dolayi kardes icin yogun bir kararsizlik yasiyorum, nisa nin en keyifli zamanlarini kacirma fikri beni üzüyo ama bunun yaninda da 3 yastan fazla fark olursa arkadas olamazlar iyi anlasamazlar diye düsünüyorum:44::44: yani düsünüyorumda düsünüyorum Allah hayirlisini versin aratmadan versin baska bisey dileyemiyorum

elifcim güzel dileklerin için sağol. ikinciyi mümkünse oğlan doğur bacım. bu kadar kıza nerden bulcaz kocayı.

oyyy canim sen kizini bi dogur bak oglan anneleri hemen kendini belli ediyo kismetler kapiya dizliyo hic merak etme
nasil gidiyo hamislik aralikta dogacakmis kizin hazirliklar ne alemde?? isim arastirmasi yapiyormusun??

Kizlar selam,
Ilk kez klomen kullaniyorum 4.gunum. Yumurtaliklarim arada ince ince agriyo, size de olmusmuydu?
Optum cok,
Morena

merhaba, klomen hafif agri yapan bir ilac bende olmustu ama herkeste olacak diye bisey yok
Agrilara cok takilma, hatta kendini dinlemeyi birak pek mümkün degil biliyorum ama en dogrusu bu..
allah hayirlisini versin

oyyy canim sen kizini bi dogur bak oglan anneleri hemen kendini belli ediyo kismetler kapiya dizliyo hic merak etme
nasil gidiyo hamislik aralikta dogacakmis kizin hazirliklar ne alemde?? isim arastirmasi yapiyormusun??
[/B]

bakalım hayırlısı doğsunda miniğim kimse almasada dizimde uyuturum onu. valla hiç bi hazırlık yapmadım buna isimde dahil. babamız doğsun bi kahramanlık yapıp ismini kendisi hak etsin diyo :) işin espirisi tabi bu. çok sıkıntı çektim biliyorsun ondan hiç bi hazırlık yapmadım yapmayıda düşünmüyorum şimdilik. hamilelikte çok şükür iyi gidiyo bulantılarım kesildi hamdolsun ama miydemde yanma oluyo bazen oda normaldir herhalde. görüşmek üzre..

okadar degerli ki bizim bu kizlar tursularini kurabiliriz ne zoluklarla sahip olduk öyle tutup ellere verilmez demi ama
biliyorum canim cok zor seyler yasadin sen ama yinede hazirlik isini cok erteleme araliga surda ne kaldi ki?? eger yardim edecek kimsen olmazsa son zamanlarda daha cok zorlanirsin..mide yanmalari cok normal millet hep saclaniyo ondan falan der alakasi olmasada, nisa rapunzel gibi sacli dogmustu benim hic mide yanmam olmamisti, bebek midene fazla baski yapiyodur son zamanlara dogru dahada siddetlenebilir mide yanmalari mümükün oldugunca yüksek yatman gerek oda tabii uyuyabilirsen

haklısın biz bu kızların turşularını kurarız valla hazırlık konusunda oldukça ciddiyim. boş ver bişeyi olmasın bebeğimin. Allah korusun ellerim boş kalırsa heleki hazırlıkta yapmışsam ben dayanamam. düşüncesi bile beni kahretmeye yetiyo. Rabbim herşeyin en iyisini bilir tabi. bizler bişey isterken hayırlısı diye dua ediyoruz. inşallah bebeğimde benim için hayırlıdır.
bu aralar tek şikayetim bebişin fazla hareket etmeyişi. dr.a da söyledim detaylı ultrason baktı bi sorun yok dedi.

haklısın biz bu kızların turşularını kurarız valla hazırlık konusunda oldukça ciddiyim. boş ver bişeyi olmasın bebeğimin. Allah korusun ellerim boş kalırsa heleki hazırlıkta yapmışsam ben dayanamam. düşüncesi bile beni kahretmeye yetiyo. Rabbim herşeyin en iyisini bilir tabi. bizler bişey isterken hayırlısı diye dua ediyoruz. inşallah bebeğimde benim için hayırlıdır.
bu aralar tek şikayetim bebişin fazla hareket etmeyişi. dr.a da söyledim detaylı ultrason baktı bi sorun yok dedi.

merhaba ben de bu ay klomen ve ovitrelle iğne tedavisi oldum...iğneyi 14 ünde vuruldum....
tedavide ilk ayım...umarım sonuç alacağım :)
inşallah meleklerimiz hemen gelsin

Son düzenleme:
Selam benimde ilk klomen denenmem ve 13. de oldum ovitrelleyi:) ayni seyleri yasiyoruz

hayırlısı olsun inşallah sonuç alacağız
sancılar oldu bende baya iğneden sonra sende de oldu mu özellikle de bu gün halbuki baya zaman da geçti üstünden....

ben aklımı dağıtmak için 1 hafta tatile gidiyorum yoksa hep kafam takılacak yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye...
döndüğümde güzel haberilerimizi paylaşıyor oluruz inşallah.... gerçi ay sonundan önce gebelik bakamayız belli olmaz....

iyi geceler...

slm arkadaşlar ben pkoluyum .1 yıllık evliyim ve sadece 2 ay korunduk ama bebişimiz olmadı .2 aydır serephone+ ovitrelle tedavisi görüyorum ilkinde iğneden sonra 3 gün aşırı ağrım olmuştu ikincisinde olmadı .İğneyi bu ayın 3 ünde vurundum. Bu ay göğüslerim çok acıyor ve damarları aşırı belli ilkinde böyle değildi. Acaba hamile olabilir miyim ama adet belirtileri de var?

Selam canim, ben dayanamadim dun test yaptim 7. gunde Tabiiki sonuc negatif ne olabilirdi ki zaten daha 7 gun gecmis.
Neyse, agrilarim var halen daha yumurtalarim agriyo bazen sag bazen sol ama az bir agri var galiba ilac bana yan etki yapti. Belimde de agri var ama sadece sol tarafta. Gerci ters yatmis veya acik kalmista olabilirim ama yoookkk illaki hamilelik alameti diye yorumlayacagim ya..

Dunden beri yine hayata kustum, cok ama cok kotuyum. Neyse, zaten hep kotuyum bu cocuk mevzusundan beri.. Ne olacak bilmiyorum, meryem suresi okuyayim bugun diyorum. Insallah Allah hepimizin dualarini kabul eder..

canım çok erken test yapmışsın ben çarşamba günü kandan baktıracağım hadi sen de benim gibi yap sonuçlarımızı da korkmadan paylaşalım birbirimizle :)
ağrıları yorma sakın bişeylere çünkü hiç belli olmuyor...
dua et bekle tamam mı?
olmadı bir daha deneyeceğiz yılmak yok...

Kizlar selam,
Optum cok,
Morena

canım ben de bu ay 2.kez klomen içiyorum bende yumurtalık iltihabı da var o yüzden antibiyotiklerle birlikte klomen içiyorum günde 2kez beş gün toplamda içicem...ama catlatma iğnesi ve yumurta takibi yapmıyor doktorum sana yapıyor mu?yani ben içiyorum klomeni ilişkiye dikkat ediyoruz o kadar baska yumurtam hakkında bilgi vermiyor...sen catlatma iğnesi de mi olacaksın?

morena bence testi cok erken yapmışsın bu kadar da takma..adetin bir gün falan geçsin öyle yap hamile olabilirsin üzülme..eninde sonunda bizlerin de olacak inş...inan ki ben de cok bıktım her ay hüsran soranlardan kaçıyorum sormasalar keşke kimse bir şey..bebegi olanlara hayırlı olsuna gitmekten da yoruldum etrafımda o kadar cok hamile var ki şu an..apartmanda 5bayan hamile öyle bakıyorlar bana işten gelirken kabus gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…