merhaba canım benim durumum da seninle aynı.benim yumurta sayım sağda 2 solda 2.iğnemi yarın sabah olacağım.doktoruma özellikle sordum sol tüp kapalı ise soldaki yumurtalarım işe yaramaz mı diye.o da hayı öyle birşey söz konusu değil.soldaki yumurtan da döllenebilir dedi.gün aşırı ilişki önerdi.bir de pazartesiden itibaren adet olana kadar progestan kullanacağım.bebeğin tutunmasını kolaylaştırıp rahim duvarını kalınlaştırıyor dedi...bekleyeceğiz
inşallah canım hayırlısı artık hepimizin olacak sıkılma..... umarım güzel haberini alalım....
ben adet oldum yeniden klomenle devam edeceğim....
tühh ya ..
neyse canım sıkma canını vardır bundada bi hayır de birdahaki sefere kalırsın insallah
bende bekliyorum işte 9 ekim adet tarihim bekle bekle beklee...
çatlatma iğnesinden sonra çatlayana kadar yumurta büyümeye devam eder mi ki...
iğnemi vuruldum 2 yumoş var biri 19mm o iyide diğeri 16 inş. biraz daha büyürde şansım artar :)) yarın aşılamam var bana da dua edin :))
uzun süredir girememiştim nete nasılsınız kızlar bende klomen tedavisi görüyodum 2 kez kullandım ara vermiştim şimdi 3.kez tekrar başlıcam doktor adetin 3. günü başla 5 gün günde 2kez iç dedi ama daha önce adetin 5.günü içiyodum doktor değiştirdim acaba hangisini uygulamalıyım kafam karıştı sizler hangi gün başlıyosunuz
sağol canım sıkıldım başta ama şimdi iyiyim... yarından sonra 2. klomen ayıma başlıyorum.... hayırlısı bakalım...
inşallah senin güzel haberini paylaşalım buradabeklemek zor bunu düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul et kafanı tamam mı?
zor ama bunu yapmak zorundayız çünkü sürekli hamile kalamamaya takılırsak olmayınca çok üzülüyoruz.... aklını dağıt hiç düşünme bırak akışına ve bebeğinin gelişi sürpriz olsun canım
slm tatlım
ben adetimin 5.günü klomen içmeye başladım hapbittikten sonra yumurta kontrolüne gittik ilk gidişimizde 14 ikinci gidişimizde 18mm di yumurtalarım ertesi günü de ovitrelle vurundum sonrasında doktorumun söylediği özel günleride değerlendirdik şimdi de bekleme modundayız şekerim bu ayın 9unda adet tarihim bakalım neler olacak
aminnnn vücudunu dinleme rahat ol daha önce 2 defa yaptım yumurta takibi sonra perde olduğu anlaşıldı ameliyat oldum şimdi tekrar başa döndüm geriye dönüp baktığımda keşke diyorum bu kadar sıkıntı yapmasaydım rahat olmak çok önemli çünkü...
uzun süredir girememiştim nete nasılsınız kızlar bende klomen tedavisi görüyodum 2 kez kullandım ara vermiştim şimdi 3.kez tekrar başlıcam doktor adetin 3. günü başla 5 gün günde 2kez iç dedi ama daha önce adetin 5.günü içiyodum doktor değiştirdim acaba hangisini uygulamalıyım kafam karıştı sizler hangi gün başlıyosunuz
canımhayırlısı olsun insallah bu ay olumlu sonuclar alırsın =)
kafamı takmamaya calışıyorum elbet pek basarılı olduğum söylenemez tabi de =)
neyseki calışıyorum o yüzden gün içinde pekdüşünme vaktim olmuyor aksam eve gidincede yemekti bulaşıktı derken zaman geçiyo işte bi eşimi ise gönderince biraz takıyorum kafaya ( gececi olduğu zamanlarda ) zaten bi süre sonra sızıyorum ...
günler geçmiyo yahuu =(
yumurtalıklarda kist yoksa eğer yani başlamaya engel durum yoksa klomene adet döngüsünün herhangi bir günü başlanabilir... hafta sonuna gelmeseydi ultrasona girebilseydim ben de adetin 3. günü başlayacaktım klomene....yani ister 5. günü başla ister 16. günü başla yumurta gelişmiyorsa ve kist yoksa her gününde başlanabilir dedi doktorum...
pazar sabahı ovitrelleyi vuruldum.okuduğum kadarıyla çoğu arkadaşın sancısı olmuş.bende öyle bir problem yok.karnımda şişlik var sadece.sol tüpüm kapalı olduğu için tedirginim.kendimi olmayacak diye alıştırıyou şimdiden.ama ümidim de var.allaım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?