teşekkür ederim bicim peki klomene başladıktan kaç gün sonra takibe ultrasona gidiyosun
tabi ya zaman son 5 günde özellikle yavaş geçer gibi olur ama öyle ya da böyle geçiyor ya canım....sabretmeye çalış inşallah tutmuştur...kaç günün kaldı kan testi Bhcg yaptırmana?...
ben de bu sabah klomene başladım bakalım bu ay ne olacak bende merak ediyorum kendi durumumu :))
tabi ya zaman son 5 günde özellikle yavaş geçer gibi olur ama öyle ya da böyle geçiyor ya canım....sabretmeye çalış inşallah tutmuştur...kaç günün kaldı kan testi Bhcg yaptırmana?...
ben de bu sabah klomene başladım bakalım bu ay ne olacak bende merak ediyorum kendi durumumu :))
9 ekimi bekleyen biir ben değilim anlaşılan,,allahım günler geçmez oldu artık,,,bu ay ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum sıra beklemek de ama bekleyebilene aşk olsun...iki gündür gögüslerim şişti kasıklarım ağrıyor,,vucudum yıne oyun oynuyor sankı bana.. umarım rabbım hepimize hayırlı bebişler nasip etsin...
ayyy canımm ewett yaaa bende 9 ekimi bekliom inşallah hiç birimizde kan gövdeyi götürmezde 9 ekimi bayram ilan edecem yaniii o derece bekliommm :))ama senın 29 eylülde vurulduysan 9 ekım erken değil mi..ben 22 eylülde vuruldum yarın 14 gun olacak ama adet tarıhımı bekleyecem...benım bır haftadır gögüslerım acıyor ve kasıklarım batıyor sanırım tutmadı bu ay ilk denemem zaten tutmazsa hayırlısı dıyıp tam gaz dewam inş...ama yeter kı su 9 ekım gelsınde belırsızlık gecsın..canııımm benim
sende mi 9 ekmi bekliyorsun bende nasıl bir heycan içindeyim anlatamam bekliyorum bekliyorum...
iyi bari bu bekleyişimi paylaşabileceğim brini bulduğuma sevindim canım
bende bu ay ilk kez ovitrelle vuruldum 29eylülde önemli günleride değerlendirdik bakalım oyy oyyyhh..
ben pazar günü oldum ovitrelleyi.cumartesi kontrole gitmiştim.doktorum gün aşırı ilişki dedi.onun dışında ilişk saati günü vermedi.bir de progestan kullanıyorum günde 3 tane.sana ilişki sıklığıyla alakalı ne dedi doktorun?canımmm hayırlı olsun inşallah haberlerinde hayırlı olur
benimde sol tüpüm tıkalı sağ tüple yakalamaya çalışıyoruz bebeğimizi 5 günlük klomen kullanımdan sonra ovitrelle vuruldum şimdi bekleme modundayız
Allahım bizimde yüzüne gülecektir eminim bugün olmazsa yarın oda olmazsa daha sonraaki gün
umudumu yitirmedim henüz =)
bir de kapalı olan tüpün için doktor ne dedi.ameliyat mı?ben 3 ay daha olmazsa ameliyat olmayı düşünüyorum.doktorum birşey demedi böyle hamile kalabilirsin dedi ama ne bileyim açılsın o da diyorum
bu arada seninde tedavin olumlu sonuç verir umarımda bir an önce kavuşuruz bebeklerimize
hayırlısı bakalımmm
seninde yumurtalarınmı zayıftı klomen verdi doktorun..
progestan ne işe yarar?ben de klomenin 2.ayındayım ama bunu bana vermedi..
ayyy canımm ewett yaaa bende 9 ekimi bekliom inşallah hiç birimizde kan gövdeyi götürmezde 9 ekimi bayram ilan edecem yaniii o derece bekliommm :))ama senın 29 eylülde vurulduysan 9 ekım erken değil mi..ben 22 eylülde vuruldum yarın 14 gun olacak ama adet tarıhımı bekleyecem...benım bır haftadır gögüslerım acıyor ve kasıklarım batıyor sanırım tutmadı bu ay ilk denemem zaten tutmazsa hayırlısı dıyıp tam gaz dewam inş...ama yeter kı su 9 ekım gelsınde belırsızlık gecsın..
ben pazar günü oldum ovitrelleyi.cumartesi kontrole gitmiştim.doktorum gün aşırı ilişki dedi.onun dışında ilişk saati günü vermedi.bir de progestan kullanıyorum günde 3 tane.sana ilişki sıklığıyla alakalı ne dedi doktorun?
bir de kapalı olan tüpün için doktor ne dedi.ameliyat mı?ben 3 ay daha olmazsa ameliyat olmayı düşünüyorum.doktorum birşey demedi böyle hamile kalabilirsin dedi ama ne bileyim açılsın o da diyorum
klomen bittikten kaç gün sonra yumurta takibine gidiyosunuz. bide kaçıncı güne geliyo
progestan ne işe yarar?ben de klomenin 2.ayındayım ama bunu bana vermedi..
yoo kapalı olan tüp ile ilgili yapıcı bir konuşmamız olmadı. açılabilirliğinden haberim yoktu açıkçası. ama açılma ihtimalinin olmadıüınısöylemişti doktorum ilk hsgden sonra gititğimde. bende birdahakurcalamadım canımı yakmak istemediğm daha fazla benim için yeterince acı bi sonuctu zaten. doktorun sana ameliyatmı dedi tıkalı tüpün için yada senmi araştrdın bu konuyu onun da açılma şansı varmıymış kesin olarak ... neyseki bir tüppümüz açık Allah ol dedikten sonra oda yeter bir tanecik yumurta bile yeter..
herşeyin hayırlısı olsun hakkımıda güzelim
Kızlarrr birşey sormak istiyorum...Ben eylül sonu 5 gün süreyle klomen kullanmıştım fakat yumurtam çok gelişip büyüdüğü için doktorum aşılamayı bu aylık iptal etmişti.Bugün adetimin 13.günü ama özellikle sağ kasığımdaki ağrıdan duramıyorum.Oturup kalkmak tam bir eziyet oldu çok ağrım var...Klomen kullananlar böyle bir ağrıyla karşılaştınız mı hiç??? Doktorumu arasam mı yoksa klomenin etkisindenmidir karar veremedim.Acaba yumurtanın büyük olması da aşırı ağrı yapar mı???
klomen kullandığım geçen ay ben 13. günümün sonunda çatlatma iğnesi olmuştum canım yumurtan yeterince büyümüştür bence...yumurta gelişirken sızlar çatlarken sancı yapabilir..Kızlarrr birşey sormak istiyorum...Ben eylül sonu 5 gün süreyle klomen kullanmıştım fakat yumurtam çok gelişip büyüdüğü için doktorum aşılamayı bu aylık iptal etmişti.Bugün adetimin 13.günü ama özellikle sağ kasığımdaki ağrıdan duramıyorum.Oturup kalkmak tam bir eziyet oldu çok ağrım var...Klomen kullananlar böyle bir ağrıyla karşılaştınız mı hiç??? Doktorumu arasam mı yoksa klomenin etkisindenmidir karar veremedim.Acaba yumurtanın büyük olması da aşırı ağrı yapar mı???
canım bence yumurtan catlıyor 13.günmüş de ilişkiye gir eşinle catlama ağrısı klomenden dolayı fark ettin sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?