Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim bicim peki klomene başladıktan kaç gün sonra takibe ultrasona gidiyosun

tatlım klomen 5 günlük bir ilaç biliyorsun ilacı yazarken doktor sana gün veriyo zaten şu günlerde geleceksin diyor sende gidiyorsun paşa paşa
benim cuma bitmişti ilacım ptesi ve çarşamba gitmiştim yumurta takibine perşembede iğne olmuştumşimdi bekliyorum tuttumuuu tutmadımıı diye

sen klomenmi kullanıyorsun şimdi..

hemde nasıl durdu zaman benim içinn bir bilsen güzelim oy oyyy

normal adet tarihim 9ekim
bekliyorum şimdi gelmesin diye bakıyorum heppp..
kan testi yaptırmıcam canım hastalanırsam 3günü hastalanmazsam 10.gün gidicem doktoruma varsada orda öğrenirim daha heycanlı olur diye düşünüyorum

bu arada seninde tedavin olumlu sonuç verir umarımda bir an önce kavuşuruz bebeklerimize
hayırlısı bakalımmm
seninde yumurtalarınmı zayıftı klomen verdi doktorun..

canııımm benim
sende mi 9 ekmi bekliyorsun bende nasıl bir heycan içindeyim anlatamam bekliyorum bekliyorum...
iyi bari bu bekleyişimi paylaşabileceğim brini bulduğuma sevindim canım

bende bu ay ilk kez ovitrelle vuruldum 29eylülde önemli günleride değerlendirdik bakalım oyy oyyyhh..

ayyy canımm ewett yaaa bende 9 ekimi bekliom inşallah hiç birimizde kan gövdeyi götürmezde 9 ekimi bayram ilan edecem yaniii o derece bekliommm :))ama senın 29 eylülde vurulduysan 9 ekım erken değil mi..ben 22 eylülde vuruldum yarın 14 gun olacak ama adet tarıhımı bekleyecem...benım bır haftadır gögüslerım acıyor ve kasıklarım batıyor sanırım tutmadı bu ay ilk denemem zaten tutmazsa hayırlısı dıyıp tam gaz dewam inş...ama yeter kı su 9 ekım gelsınde belırsızlık gecsın..

ben pazar günü oldum ovitrelleyi.cumartesi kontrole gitmiştim.doktorum gün aşırı ilişki dedi.onun dışında ilişk saati günü vermedi.bir de progestan kullanıyorum günde 3 tane.sana ilişki sıklığıyla alakalı ne dedi doktorun?

bir de kapalı olan tüpün için doktor ne dedi.ameliyat mı?ben 3 ay daha olmazsa ameliyat olmayı düşünüyorum.doktorum birşey demedi böyle hamile kalabilirsin dedi ama ne bileyim açılsın o da diyorum

bir de kapalı olan tüpün için doktor ne dedi.ameliyat mı?ben 3 ay daha olmazsa ameliyat olmayı düşünüyorum.doktorum birşey demedi böyle hamile kalabilirsin dedi ama ne bileyim açılsın o da diyorum

progestan ne işe yarar?ben de klomenin 2.ayındayım ama bunu bana vermedi..

bu arada seninde tedavin olumlu sonuç verir umarımda bir an önce kavuşuruz bebeklerimize
hayırlısı bakalımmm
seninde yumurtalarınmı zayıftı klomen verdi doktorun..

benim Lh hormonum düzgün çalışmıyor yumurtlama olamıyor canım polikistik over var bende... yumurtlama tembelliği bozukluğu gibi düşün.... bu nedenle tedaviye başladım....
inşallah bebeklerimiz bir an önce gelir :))

bir hormonal bozukluk varsa ve hamilelikte salgılanması gereken progesteron hormonu eksik kalırsa bebek düşer bu nedenle doktorlar hormonal bozukluk görürlerse ilk 12 hafta progestan kullandırırlar canım....
yani hormonların düzgünse gerek yok içmene...

aynen aynennn canım..

benim 9 ekim normal adet tarihim 24günde bir adet oluyorum ben hiç şaşmaz tarihlerim diğer aylarda hep ne zamanı hesaplarsan o gün gelirdi işte bazen birgün önce veya sonra gelebiliyo ama hiç çok fazla gecikmedi
heee ama iğne olunca durum değişiyorsa bilemem ben kendi standart düzenime göre hesap yaptım dııı :S

tatlım ben 2. yumurta kontrolüne gittiğimde iğne verdi vurunduktan sonra 3 gün arka arkaya ilişki önerdi. sonrası için serbest dedi bize de saat vermedi sadece iğne saatini söyledi okadar =)

hayırlısı olur inşallah hepimiz hakkında da alırız bebelerimizi bir an önce kucaklarımıza canımyaa ..

yoo kapalı olan tüp ile ilgili yapıcı bir konuşmamız olmadı. açılabilirliğinden haberim yoktu açıkçası. ama açılma ihtimalinin olmadıüınısöylemişti doktorum ilk hsgden sonra gititğimde. bende birdahakurcalamadım canımı yakmak istemediğm daha fazla benim için yeterince acı bi sonuctu zaten. doktorun sana ameliyatmı dedi tıkalı tüpün için yada senmi araştrdın bu konuyu onun da açılma şansı varmıymış kesin olarak ... neyseki bir tüppümüz açık Allah ol dedikten sonra oda yeter bir tanecik yumurta bile yeter..

herşeyin hayırlısı olsun hakkımıda güzelim

klomen bittikten kaç gün sonra yumurta takibine gidiyosunuz. bide kaçıncı güne geliyo

selam canım

klomen yazarken doktor söylüyo zaten sana demedimi bişi .. ah şu doktorlar .. =)

ilacın bittikten iki gün sonra gidiyorsun ilk sonra bir gün ara verip ertesi gün tekrar gidiyorsun canımyani en azından beni bu şeklide çağırmıştı kontrol için

canım ben klomen tedavisine başlamadan önce de doktorum bana adetimin 15-25. günleri arasında kullanmam için progestan veriyordu.bebeğin tutunmasını kolaylaştırır olursa da düşmesini engeller demişti.hormon testlerimin hepsine bakıldı hepsi normal.bozuklukla alakalı değil yani benim kullanma sebebim.doktoruna bir sor istersen.

ben hsg yi 2 temmuzda çektirdim.o zaman öğrendim sol tüpün kapalı olduğunu.doktorum 3 ay klomen deneyelim sonra istersen laporoskopi ile yani kapalı ameliyatla açalım dedi.ama yaz döneminde memlekete gittik.eşimle bi süre ayrı kaldık.ben de klomeni bu ay kullandım.açıkçası hamilelik olmazsa ameliyat düşünüyorum.doktorum ameliyatın basit olduğunu 3 noktadan girilerek tüpün açılabildiğini söyledi.kapal yani ameliyat.inşallah bu ayki yumurtalar işe yarar da ameliyat falan uğraşmayız.bu stresten de kurtuluruz.iyi düşünelim iyi olsun.hepimiz hamiş kalırız bu ay inşallah...

Kızlarrr birşey sormak istiyorum...Ben eylül sonu 5 gün süreyle klomen kullanmıştım fakat yumurtam çok gelişip büyüdüğü için doktorum aşılamayı bu aylık iptal etmişti.Bugün adetimin 13.günü ama özellikle sağ kasığımdaki ağrıdan duramıyorum.Oturup kalkmak tam bir eziyet oldu çok ağrım var...Klomen kullananlar böyle bir ağrıyla karşılaştınız mı hiç??? Doktorumu arasam mı yoksa klomenin etkisindenmidir karar veremedim.Acaba yumurtanın büyük olması da aşırı ağrı yapar mı???

Son düzenleme:

canım bence yumurtan catlıyor 13.günmüş de ilişkiye gir eşinle catlama ağrısı klomenden dolayı fark ettin sanırım..

klomen kullandığım geçen ay ben 13. günümün sonunda çatlatma iğnesi olmuştum canım yumurtan yeterince büyümüştür bence...yumurta gelişirken sızlar çatlarken sancı yapabilir..
canım bence yumurtan catlıyor 13.günmüş de ilişkiye gir eşinle catlama ağrısı klomenden dolayı fark ettin sanırım..

se_da, bence de dobrakedi ye katılıyorum aynen bu aralar ilişki olsun canım 2 gün içinde de doktora gidip ultrasondan çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirebilirsin...

papatyaprenses86......ben sanki adet olacak gibiyimm sende durumlar nasıl,,bir haftadır gögsüm şişmişti,kasıklarım falanda iyice arttı bugun iğnenınde 14.günü sanırım benımkıler gelıyor yolda ( umarım sende bişe olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…