Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sol kasıgımda batan bi şey var kloemnle 2.ayım bu ay acaba kist mi oluştu anlamıyorum canım yanıyor bi de geceleri cok sıkıştıgımda 2gündür idararımı ıkınarak yapıyorum cok zorlanıyorum patlayacaktım korktum..netten baktım idrar torbasına dayanan bi şey varsa olur yazıyor acababüyük bi kist mi va?sizde oldu mu hiç idrar yapamama:26:

cnm sakın dert etme genelde pko hastaları baska sorunları olanlara gore daha cok yanıt verırler tedavıye banda bırı pko dedı bırı degıl dedi çok yumurta uretımı oluyordu bende de dolayısı ıle tedavı zamanında biri çok buyuyordu catlıyordu kalan yumurtalarda boşa gıdıodu tüp bebekte dondurma ımkanımız bıle olabılecekken 18 yumurtadan 2 transver yapılabılmişti ama yıne de olmadı ( o yuzden madem esınde bı sorun yok yada sende baska bı sorun yok olmayacak dıye bı seyde yok sadece daha zamanı var demekki böyle düşün tatlım tedavıler zaten ınanılmaz gerıyor ınsanı ve aslında en stressız olmamız gereken zamanda aslında en cok fırtınaları içimizde yaşıyoruz belkide bu yuzden uzuyor kavuşmalarımız ..... allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla size haykırın dualarımdasınız...

slm cnm kist olmadı bende tedavı surecınde ama olanlarını da cokkk gördum normal yanı ama bence belirtisi idrarda yanma değildir cok buyuk olması lazım ki senı rahatsız etsın hamılelıkte bıle 3-4 ay sonra hatta daha da sonra o kdr su falan oluyor ıdrar kesesıne anca o zamandan sonra baskı oluyor bence senınkı oyle bişey değildir idrar iltihabı yada sistit olabilir yada bu döenmde kendımızı çok dinliyoruz ona bağlı bı agrı da olabilir bende de olurdu cunku hep aklımız oda oldugu için aman bişey oldu aman buyudu yumurtalar aman catladı ıe hep dınlerdım kendımı klomen agrı yapar hızlı buyuttugu için stres yapma bence vıtamın alır gıbı iç ilaçını düşünme bol bol dua et allahım yardımcın olsun san da nasıp etsın inşallah cnm ....

YAPMA BEE..
üzüldüm tatlım olsun vardır bundada bi hayır iğneden sonra 11.günüm bugün normal adet tarihim geçti ama belağrım ve akıntım var beklemedeyim şuan ama alıştırdım kendimi hastalanırsam üzülmücem yaniii en azından az üzülcem :L

dediğin gibi tatlım vücüdun dinlenmiş olur bakarsın olmaz diye düşündüğün tarihlerde olur kısmet güzelim hiç ummadıüın bir anda geliverir şaşırıp kalırsın ..

inşallah hamilesindir ben de yakın zamanda çatlatma iğnemi olacağım ve yine 16 gün bekleme süreci en zoru yani :))

geçen ay aynı şeyi yaşadım sakın üzülme, vardır bir hayır diye düşün bu ay olur yeni adet dönemin hayırlı olsun ve bu ay tutsun canım...

inşallah hamilesindir ben de yakın zamanda çatlatma iğnemi olacağım ve yine 16 gün bekleme süreci en zoru yani :))

ağzın bal yesin tatlım
inşallah ama bu ay pek umutlu değildim ben baslarkende aslında hani diyoalrya ilk ayda tutmaz zor diye bende o yüzden ilk denemeden bişi beklemiyorum kendimi buna göre hazırladım ama olursa çoksevinirim tabi
bugün iğnemin 12.günü hastalanmadım hala normal adet günüm2 gün geçti bakalım bekliyorumeğer hala gelmemiş olursa cuma günü test yapmayı düşünüyorum =)

seninde insallah bu kez tutar canım sende haykırırsın burdan hamileyim kızlar diye
bunu birgün hepimiz sölücez Allahın izniyle tatlım...

ayyy inşallah seninki tutmuştur canım,,tabi herseyde vardır bı hayır şimdi eşim askerde belki hamile olsam çok zorluk çekerdim,,,hem ben daha üç kilo werecem hamile kalmadan önce ,,,işte böle teselli ediom bende kendimi:)) ama inş senin tutar canım allah kısmet ederde olursa buraya yaz mutlaka bakk,,aslında 14.günü bekle ve test yapabilirsin bence,,,y

amin canım teşekkür ederim...
hiç belli olmaz ilk aydan da tutabilir olgun yumurta olur ve çatlarsa her ay aynı şans söz konusu canım... iğneden 16 gün sonra adet görülüyor iğne adet tarihini değiştiriyor bilgin olsun.... yani canım 4 gün daha beklemelisin....
:) güzel haberini bekliyorum...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben ayın 20sini bekliyorum.beklemek bir yandan stresli bir yandan ya olursa diye heyecanlı.ayın 3ünde oluştum çatlatma iğnesini.pek yan etkisini görmedim.hiçbirşey de hissetmiyorum farklı olarak.hayırlısı artık.allahım nasip ederse olur inşallah.hepimizin kucakları tez zamanda dolsun tek arzum bu...

canım ayın 19 unda da belli olur kandan hcg baktırırsan :) inşallah şu anda hamilesindir....
ben de eğer büyümüşse yumurta bu gün olacağım çatlatma iğnemi :))
zaman geçmiyor durdu sanki de mi çok heyecanlı bekleyişler...
çatlatma iğneni olmadan önce kaç adet folükül vardı ve kaç mm idi hatırlıyor musun canım?

Son düzenleme:

canım sağda 2 solda 2 olmak üzere 4 tane yumurtam vardı.17-18 mm olduklarını söyledi.büyüklüğün ideal olduğunu söyledi.Lh da çok iyi dedi.benim kafama takılan şey sol tüpümün kapalı olması.(

canım gerçekten olması gereken herşey en iyi şekilde gerçekleşmiş Lh çok önemli çatlaması için yumurta ebatları mükemmel.... tek tüp kapalı dahi olsa diğerinde 2 adet şansın var bence harika umudun çok bence... sakın panik yapmadan sakince bekle zaten ne kaldı 20 sine de mi?
tutmaması için hiç bir sebep yok... açık olan tüp tarafından yumurtlama olacak zaten onlar da çatlayacak çatlayan yumurtanın yaydığı sıvı spermleri kendine çeker o günlerde ilişki olursa şansın çok artar... doğru zamanda ilişki olursa rahimde hazır durumda bekliyor olacak spermler... en elverişli zamanı da akıntı ile anlayabilirsin... ama senin o günlerin geçmiş zaten de mi? sen bu yazdıklarıma dikkat etmişsindir.... doktorunun dediği ilişki günlerine uyduysan sorun yok için rahat bekle...

ben de bu ay daha bir dikkat edeceğim benim doktorum iğneden sonraki gün çok önemli dedi bir de önceki geceyi de veriyor olur da daha önce çatlarsa diye....
senin Lh hormonu iyiyse sen çatlatma iğnesi neden oldun?
benim Lh çalışmadığından ben oluyorum iğneyi?...

Son düzenleme:

canım durumlarımızbirbirine çok benziyor cevap yazmadan gecemedim
benimdesol tubam tıkalı ve benimde sağda 2 adet yumurtam vardı 18mm lik
iğne vurundum ve bekliyorum bugün iğnemin 14.günü hala sonucu almayı bekliyorum buyuk bir heycanla..

canımkorkuyorum sol tubam tıkalı diye demişsin ama her iki taraftanda yumurtaldığınna göre sağ tarafta yani tıkalıolmayan taraftan hamile kalabilirsin herkes kadar bizimde şansımız var açık olan taraflardan yumurtladığımız sürece tatlım.. üzme kendini ...
Allah yazmıştır inşallah enkısa zamanda seviniriz hepimiz..
Hayırlı haberlerini bkliyorum canım.. hadi bakalım=)

inşallah maths in de senin de hamile haberinizi alırım buradan :)
bence de herkes kadar şansınız var aynen senin gibi düşünüyorum... hatta çift yumurta olduğunda tek yumurtalı kişiye göre daha bile çok şansınız var...

saol canım iaincımı kaybetmeyenlerdenim henüz ben =)
olucak biliyorum allah izin verdiğinden olucak sadece zamanımız var biraz daha beklices belki belkide hamileyizdir =))
kendimi umutlandırmadan beklemeyi öğrendim aslında
hala gebelik testi yapmadığıma şaşırıyorum ama artık tek çizgi göreceğime böle beklemeyi tercih ediyorum
hepimzizin hakkında hayırlısı
tek tubam tıkalı belki ama dieri sağlıklı hem iki tane yumoşum vardı onlarda sağlıklıydı hap içtim iğne oldum tuttuysa tutmuştur olamdıysada önümüzdeki maçlara bakıciiiz şekerim
[sıze=1][/sıze]

saol canım iaincımı kaybetmeyenlerdenim henüz ben =)
olucak biliyorum allah izin verdiğinden olucak sadece zamanımız var biraz daha beklices belki belkide hamileyizdir =))
kendimi umutlandırmadan beklemeyi öğrendim aslında
hala gebelik testi yapmadığıma şaşırıyorum ama artık tek çizgi göreceğime böle beklemeyi tercih ediyorum
hepimzizin hakkında hayırlısı
tek tubam tıkalı belki ama dieri sağlıklı hem iki tane yumoşum vardı onlarda sağlıklıydı hap içtim iğne oldum tuttuysa tutmuştur olamdıysada önümüzdeki maçlara bakıciiiz şekerim
[sıze=1][/sıze]

tatlım tüm söylediklerini dikkate aldım.doktorum söylemedi ama ben çatlatma iğnesinden bir gün önce de çalıştım:))çatlatma iğnesini garanti olsun diye vermiştir belki.ben de kendimi umutlandırmıyorum ama istiyorum diğer taraftan.ben de test yapmayacağım.sıkıldım tek çizgiden.en son elimle çizecem kırmızı çizgiyi o olacak:)) çok mutlu etti beni yorumun.çok sağolasın.içimi rahatlattın.inşallah hepimizin olur tez zamanda...

inşallah canım.allahım yazmıştır inşallah.durumlarımız aynı gerçekten.inşallah hamilesindir.seninki benden bir hafta kadar önce belli olacak.hayırlı haberlerini bekliyorum.klomenle ilk ay hamile kalan çok.biz de onlardan biri oluruz inşallah.

mrb kızlar bende ilk defa klomen ve ovitrell kullandım geçen ay ama olmadı malesef 1.5 senedir olmuyor hiçbirseyim yokken. doktor usg çektirmemi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…