mrb kızlar bende ilk defa klomen ve ovitrell kullandım geçen ay ama olmadı malesef 1.5 senedir olmuyor hiçbirseyim yokken. doktor usg çektirmemi söyledi
aynen öyle bence de olmazsa ileriye bakmalıyız geriye dönüp üzülmenin hiç faydası yok... adet tarihin geçmeden test yapma bence de aynen bende tek çizgileri görmekten bunaldım... kan testi yaptırmak evde test yapmaktan bile mantıklı... en azından sonuca doktor bakıyor negatifi ilk sen görmemiş oluyorsun inşallah biz de artık 2. çizgiyi ya da pozitif değeri göreceğiz.......saol canım iaincımı kaybetmeyenlerdenim henüz ben =)
olucak biliyorum allah izin verdiğinden olucak sadece zamanımız var biraz daha beklices belki belkide hamileyizdir =))
kendimi umutlandırmadan beklemeyi öğrendim aslında
hala gebelik testi yapmadığıma şaşırıyorum ama artık tek çizgi göreceğime böle beklemeyi tercih ediyorum
hepimzizin hakkında hayırlısı
tek tubam tıkalı belki ama dieri sağlıklı hem iki tane yumoşum vardı onlarda sağlıklıydı hap içtim iğne oldum tuttuysa tutmuştur olamdıysada önümüzdeki maçlara bakıciiiz şekerim[sıze=1][/sıze]
tatlım tüm söylediklerini dikkate aldım.doktorum söylemedi ama ben çatlatma iğnesinden bir gün önce de çalıştım:))çatlatma iğnesini garanti olsun diye vermiştir belki.ben de kendimi umutlandırmıyorum ama istiyorum diğer taraftan.ben de test yapmayacağım.sıkıldım tek çizgiden.en son elimle çizecem kırmızı çizgiyi o olacak:)) çok mutlu etti beni yorumun.çok sağolasın.içimi rahatlattın.inşallah hepimizin olur tez zamanda...
merhaba canım.usg mi hsg mi?yani rahim filmi mi?kesinlikle çektir.tüplerde tıkanıklık olabilir.ben de bir yıldan sonra çekildim filmi.ve o zaman çıktı tüplerimin tıkanık oldığu.ama şükür biri açıldı.sen de çektir derim.adetin bittikten sonra ilk üç gün içerisinde çekiliyo.
pardon yanlış yazmışım hsg olacaktı.Ben de çektirmeyi düşünüyorum cnm radyomar varmış orayı öneriyorlar bilmiyorum nerde çektireceğimi araştırıyorum hayırlısı bakalım.insallah acımaz.
kızlar bu ay olmadıbirdahaki ay allah kerim...
çok üzüldüm canım keşke olsaydı ama herşeyde vardır bir hayır....
adetin geldi herhalde değil mi?
rahim filmi çektirecektin sen sanırım... adet bitiminde çekiliyordu yanlış hatırlamıyorsam....
inşallah sonrasında hemen gelsin bebeğin....
maths eğer devamı gelmezse bence ihmal etme belki yerleşme kanaması olabilir,,,
yok canım ben çekildim 3 ay önce film.tek tüpüm kapalı.iğnemi 2 ekimde olmuştum.dün adet oldum sandım ama kahverengi bir lekelenmem oldu.devamı gelmedi şu saate kadar.sancım falan da yok.bilemedim(hislerim devamı gelecek diyor (
hayırlısı bakalım.birkaç gün daha bekleyip sonucu göeceğiz.olmazsa hcg ye baktırırım artık.ben de öpüyorumkahverengi genelde yerleşme lekelenmesi oluyor canım inşallah öyle çıksın... adetin sökmezse mutlaka doktora görün kandan hcg baksın tamam mı?
2 ekime göre bu regl zamanın gibi görünse de bazen yumurta geç çatlayıp döllenme süreci uzayabiliyor bu da rahme geç yerleşmeye neden olabiliyor... inşallah böyle birşeydir...öptüm canım...
klomenle 2.ayımdı catlatma iğnesi hiç olmadım şoktayım hamileyim ama inanamıyorum 2.çizgi cıktı devamı gelir :26:
canım inşallah hamile haberini alalım :)hayırlısı bakalım.birkaç gün daha bekleyip sonucu göeceğiz.olmazsa hcg ye baktırırım artık.ben de öpüyorum
klomenle 2.ayımdı catlatma iğnesi hiç olmadım şoktayım hamileyim ama inanamıyorum 2.çizgi cıktı devamı gelir :26:
canım inş. hakkında hayırlısı olur. benimde yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum allah kuvvet versin hepimize....
Ben aranıza yeni katıldım. Benzer sorunlarla savaşıyorum. PKO luyum ve 1 yıllık evliyim. Evliliğimin 4.ayında ilk klomen tedavisine başladım ve hamile kaldım. Fakat 2 aylıkken bebeğim düştü. Düşük yapalı 6 ay oldu ve ben yine hamile kalmak istiyorum. Ayın 17 sinde ovitrelli iğnemi oldum. Ve artık bekliyorum. Bana da dualarınız da yer verirsenin çok sevinirim. Rabbim bağışlanmışından sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun...
Bu ay 5 gün klomen kullandım fakat yumurtam aşırı büyüdüğü için aşılamam kasım ayına kaldı.Doktorum yumurtan büyük çatlayamazsa kiste dönüşebilir demişti.Adetimin üzerinden 4 gün geçti ve bugün sağ kasığımdaki ağrıdan ve miğde bulantısından ayağa kalkamıyorum.Sanırım doktorun dediği gibi nur topu gibi bir kistim oldu:) Geçmiş dönemde kist yüzünden laparoskopi olmuş biri olarak yine aynı süreci yaşamaktan çok korkuyorum.Ekim ayında hamile kalma hayalleri kurarken biraz doktorumun ihmali ile (takip konusunda gerekli özeni göstermedi sanırım) ağrıdan kıvranıyorum.Arkadaşlar klomen kullanıp adeti geciken şiddetli ağrı ve bulantı yaşayan varmı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?