Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar bende ilk defa klomen ve ovitrell kullandım geçen ay ama olmadı malesef 1.5 senedir olmuyor hiçbirseyim yokken. doktor usg çektirmemi söyledi

merhaba canım.usg mi hsg mi?yani rahim filmi mi?kesinlikle çektir.tüplerde tıkanıklık olabilir.ben de bir yıldan sonra çekildim filmi.ve o zaman çıktı tüplerimin tıkanık oldığu.ama şükür biri açıldı.sen de çektir derim.adetin bittikten sonra ilk üç gün içerisinde çekiliyo.

aynen öyle bence de olmazsa ileriye bakmalıyız geriye dönüp üzülmenin hiç faydası yok... adet tarihin geçmeden test yapma bence de aynen bende tek çizgileri görmekten bunaldım... kan testi yaptırmak evde test yapmaktan bile mantıklı... en azından sonuca doktor bakıyor negatifi ilk sen görmemiş oluyorsun inşallah biz de artık 2. çizgiyi ya da pozitif değeri göreceğiz.......
inşallah tutmuştur canım inşallah...

rica ederim... inşallah sonuç alacaksın... aynen ben de evde yaptığım tüm testlere gıcık olmuştum ya dedim bir kerede silik de olsa ben de göreyim 2.yi ama yok olmadı o çizgi elle çizmek çok akıllıca olur zaten ne yapacağımızı şaşırdık artık de mi?
haberlerinizi bekliyorum...
benim bu aydan çok umudum yok klomenle de gelişmemişti yumurtam ama doktor yine de cumartesi iğneni ol dedi sonradan gelişip uygun ebata gelen yumurta olabilirmiş çünkü ondan öyle dedi bakalım tamamen sürpriz olacak benimki...

Son düzenleme:

pardon yanlış yazmışım hsg olacaktı.Ben de çektirmeyi düşünüyorum cnm radyomar varmış orayı öneriyorlar bilmiyorum nerde çektireceğimi araştırıyorum hayırlısı bakalım.insallah acımaz.

rahim filmini ben daha çektirmedim ağrılı olmaması için genelde anestezili tercih ediliyor bilginiz olsun... doktorum bana en iyisinin anestezili olduğunu söylemişti...

kızlar bu ay olmadıbirdahaki ay allah kerim...

çok üzüldüm canım keşke olsaydı ama herşeyde vardır bir hayır....
adetin geldi herhalde değil mi?
rahim filmi çektirecektin sen sanırım... adet bitiminde çekiliyordu yanlış hatırlamıyorsam....
inşallah sonrasında hemen gelsin bebeğin....

yok canım ben çekildim 3 ay önce film.tek tüpüm kapalı.iğnemi 2 ekimde olmuştum.dün adet oldum sandım ama kahverengi bir lekelenmem oldu.devamı gelmedi şu saate kadar.sancım falan da yok.bilemedim(hislerim devamı gelecek diyor(

kahverengi genelde yerleşme lekelenmesi oluyor canım inşallah öyle çıksın... adetin sökmezse mutlaka doktora görün kandan hcg baksın tamam mı?
2 ekime göre bu regl zamanın gibi görünse de bazen yumurta geç çatlayıp döllenme süreci uzayabiliyor bu da rahme geç yerleşmeye neden olabiliyor... inşallah böyle birşeydir... öptüm canım...

hayırlısı bakalım.birkaç gün daha bekleyip sonucu göeceğiz.olmazsa hcg ye baktırırım artık.ben de öpüyorum

klomenle 2.ayımdı catlatma iğnesi hiç olmadım şoktayım hamileyim ama inanamıyorum 2.çizgi cıktı devamı gelir :26:

hayırlısı bakalım.birkaç gün daha bekleyip sonucu göeceğiz.olmazsa hcg ye baktırırım artık.ben de öpüyorum
canım inşallah hamile haberini alalım :)
klomenle 2.ayımdı catlatma iğnesi hiç olmadım şoktayım hamileyim ama inanamıyorum 2.çizgi cıktı devamı gelir :26:

tebrik ederim hemen kandan baktır da değerini yaz bize canım....çok sevindim....
klomende 2. ayın umut vardı elbette....
iğne olmasanda ben sana demiştim hani hatırlarsan hormonlar çalışıyorsa iğne olmana gerek yok benim Lh çalışmadığından ben çatlatma iğnesi oluyorum diye....aayyy demek ki kendiliğinden çatladı ve doğru zamanda ilişki ile tuttu nasıl sevindim canım....değerini yaz bekliyorum...

canım inş. hakkında hayırlısı olur. benimde yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum allah kuvvet versin hepimize....

canım inş. hakkında hayırlısı olur. benimde yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum allah kuvvet versin hepimize....

Amin...Allah yardımcınız olsun... tüp bebek tedavisi görüyorsunuz anladığım kadarıyla....
şans tüp bebekte çok daha yüksek bu nedenle sakin olun sakın stres yapmayın...olacak diye pozitif bakın.... güzel haberinizle biz de sevinelim....
çünkü şu düşünceler "yine olmayacak ya tutmazsa" gibi düşünceler beyne yerleşirse beyin biliyorsunuz tüm bedeni yöneten organ olduğundan engel oluyor birçok şeye....
"olacak, embriyo rahimle uyum gösterecek ve bu defa her şey yolunda gidecek" diye düşünün her zaman tamam mı?
güzel haberlerinizi bekliyorum....

Ben aranıza yeni katıldım. Benzer sorunlarla savaşıyorum. PKO luyum ve 1 yıllık evliyim. Evliliğimin 4.ayında ilk klomen tedavisine başladım ve hamile kaldım. Fakat 2 aylıkken bebeğim düştü. Düşük yapalı 6 ay oldu ve ben yine hamile kalmak istiyorum. Ayın 17 sinde ovitrelli iğnemi oldum. Ve artık bekliyorum. Bana da dualarınız da yer verirsenin çok sevinirim. Rabbim bağışlanmışından sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun...

Bu ay 5 gün klomen kullandım fakat yumurtam aşırı büyüdüğü için aşılamam kasım ayına kaldı.Doktorum yumurtan büyük çatlayamazsa kiste dönüşebilir demişti.Adetimin üzerinden 4 gün geçti ve bugün sağ kasığımdaki ağrıdan ve miğde bulantısından ayağa kalkamıyorum.Sanırım doktorun dediği gibi nur topu gibi bir kistim oldu:) Geçmiş dönemde kist yüzünden laparoskopi olmuş biri olarak yine aynı süreci yaşamaktan çok korkuyorum.Ekim ayında hamile kalma hayalleri kurarken biraz doktorumun ihmali ile (takip konusunda gerekli özeni göstermedi sanırım) ağrıdan kıvranıyorum.Arkadaşlar klomen kullanıp adeti geciken şiddetli ağrı ve bulantı yaşayan varmı aramızda?

merhaba ben 2 yıllık evliyim 10 aydır korunmuyoruz olmuyor klomende 2. ayım çatlatma iğnemi 15 ekimde oldum aramızda 2 gün var yumurtam 18 inde gece çatladı senin de bu günlerde çatlar diye düşünüyorum....ben de pko luyum 14 yaşımdan beri şu anda 30 yaşındayım...dualarım hepimiz için.... inşallah sonuç alacağız... ben bebek oluşursa tutunsun diye çatladıktan sonra progestan içiyorum...20. haftaya kadar progestan içilirse düşük engelleniyormuş canım pko da tabi bir de yediklerine dikkat edeceksin karbonhidrattan ve tatlıdan uzak duracaksın...düşükte esas neden pko da insülin direncinin ayarlanamaması canım.... bu nedenle biz hep dikkat etmek durumundayız.... ben bu ay olmazsa metformine başlayacağım...

klomende ilk ayımda benim de yumurtam çok büyümüştü 26mm doktorum çatlatma iğnesi yaptı çatlasın da kiste dönüşmesin diye çatladı gebelik ihtimali de var demişti doktorum ama tutmadı bu ay yine deniyorum klomenle....klomen arkasından çatlatma iğnesi oluyorum çatladıktan sonra da hemen bebek varsa tutunsun diye progestana başlıyorum... eğerki regl olmazsan progestan iç bence bebek varsa tutunur bebek yoksa da bitiminde adetin gelir benim kistlerimi de temizliyor progestan, belki seninkileri de temizler......

Son düzenleme:
bicim ben de progestan kullanıyorum. Senin gibi 14 yaşından beri PKO luyum,şu anda 26 yaşındayım. Aynı zamanda metformin içeren glucophage da kullanıyorum. Bakalım merak ediyorum bu ay ne olcak. Rabbim inş tez zamanda hayırlısıyla bebek sahibi yapar bizleri de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…