anladım benim de 50 mg klomenle gelişti günde 2 adet içtim ben... canım bahsettiğin operasyon tüplerde tıkanıklık yapar yapmaz bişey diyemem doktoruna sormalısın ve önerirse rahim filmi çektirirsin tıkanıklık varsa bile film esnasında açılır canım... bu kadar hormon yükleniyoruz inşallah sonucunu alacağız...
inşallah filme gerek kalmadan bu ay sonucunu alacaksın... ben de inşallah...
her doktor vermiyor demekki....
endişe etme.... gerekli görülürse sonradan verir... hormonların da bozukluk var mı?
inşallah hayırlısı olsun..sen 1 senedir ne tedavisi görüyorsun?kaç defa klomen kullandın?
hayır hiç bi sorun yok
teşekkür ederim cvpların için.. beklemekte çok zor günler geçmiyo inş. bu ay güzel sonuçlar alırızben bu zaman zarfında kilo verdim yumurtlamam 1 ay kendiliğinden oldu ama tutmadı... sonra klomen denemeye başladım... klomende 2. ayım...
polikistik over var bende bu sebeple yumurta gelişimi de çok zayıf olamıyor....
hormonlarında sorun yoksa zaten progestan içmene gerek yok.... iğneden sonra bekleyeceksin canım....
teşekkür ederim cvpların için.. beklemekte çok zor günler geçmiyo inş. bu ay güzel sonuçlar alırız
rica ederim öyle gerçekten de beklemek baya zor benim de iğneden sonraki 8. günüm bu gün bitiyor ayy hiç geçmiyor sanki zaman....
düşünmek de yoruyor aklımı dağıtmanın yollarını arıyorum....[/QUOT
ben daha dün oldum iğnemi daha çookkk var bakalım hayırlısı artık
rica ederim öyle gerçekten de beklemek baya zor benim de iğneden sonraki 8. günüm bu gün bitiyor ayy hiç geçmiyor sanki zaman....
düşünmek de yoruyor aklımı dağıtmanın yollarını arıyorum....
arkadaşlar merhaba ben 27 yaşındayım 10 aydır hamile kalamadım bu ay adetim 5 gün gecikmişti ve çok sancılı oldu (genel olarak adetlerim çok sancılıdır) doktor adetimin 3. günü hormon testi yaptı ve bana yumurtalık rezervin biraz düşük diyerek adetimin 5. günü 5 gün klomen iç 3 gün sonra kontrole gel dedi ben şark hizmetindeyim rahimden muayene olunacağını öğrenince İle özel hastaneye gittim kontrol için doktor kan değeri sonuçlarıma bakınca yumurtalık rezervin ne düşük ne de yüksek değil ortalama bir değer dedi muayenede doktor çok şaşırdı klomenin en düşük dozuna rağmen vucüdun aşırı tepki vermiş çok fazla yumurtam ve iyi boyutlarda oluşmuş özellikle sağ tarafımda 6 dan fazla soldada vardı bu durumda çatlama iğnesi veremem çoğul gebelik oluşabilir ikizden bahsetmiyorum üçüz dördüz dedi bu ay korunun adetinin 2. günü kontrole gelin dedi acaba benzer durum yaşayanlar varmıdır bire bu yumurtalar kist olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim..
Ben değil ama bir yakınım yaşadı bunu ve çoğul gebelik gerçekleşti. Fakat sonradan kanaması oldu. Ve 4 den 3,3 den 2 ye düştü bebek sayısı (Tabi bunlar hamileliğin başında oldu.) Son olarak 2 tanesi tutundu,zor bir hamilelik dönemi geçirdi ama ikizleri olduŞimdi 6 aylık bir kızı bir oğlu var. Eğer imkanın varsa bir başka doktora başvur. Kisti içinde, eğer çatlamazsa kist oluşabiliyor ben bir kez yaşadım. Ama zaten yapı olarak buna müsayit bir yapım var çünkü PKO luyum. Belki sen de durum böyle olmaz. Gebelik düşünmüyorsan bile de kist için başka bir doktora başvursan iyi olur sanırım...
hayırlısı bakalım canım ben bana klomen veren doktora kızıyorum bu doktor ben olsam sana vermezdim dedi çünkü yumurtalar hem sayıca
çok hem boyutları çok iyi dedi en düşük doza rağmen vucüdun aşırı tepki vermiş, tüp bebek hastalarında iğnelerle bile bu şekilde yumurta elde edemiyoruz dedi çoğul gebelik riskli diye önermedi bence bu ay geçsinde adetimin 2. günü çağırdı inşallah Allah bana da nasip etsin diğer
testlerde de bir sıkıntı çıkmaz Canım anne olmayı çok istiyorum dualarınızı da bekliyorumm
kızlar ıgneden sonra 12.gun ve korkuyorum zaman gecmıyor off
canım hayırlısı olsun...ben daha dün oldum iğnemi daha çookkk var bakalım hayırlısı artık
canım benim 11 gün bu gün iğneden sonra ama benim yumurtam geç çatladı 18. günümde gece çatladı...ertesi günü ateş belirgin şekilde yükseldi ve yüksek seyretti hep oradan anladım yani çatlayalı bu gün daha 8. güne yeni girdim... benim kan testini ayın 31 inde idrarı da 1 inde baktırmam gerekli sonuç alabilmem için sizler de acele etmeyin bakmayın erkenden bekleyin diye yazdım bunu...Evet ya zaman geçmiyorAramızda senin de dediğin gibi 2 gün var canım. Düşünmemek için çabalıyorum ama,çok başarılı değilim. Sürekli vücudumu dinliyorum :S hoş hiç bir belirti yok henüz. İlk hamileliğim de göğüslerim acımıştı,ve hep uyumuştum. Henüz erken biliyorum ama yine kendim de hamilelik belirtileri arıyorum . Bayrama inş güzel haberler alırız hep beraber...
kızlar ıgneden sonra 12.gun ve korkuyorum zaman gecmıyor off
kızlar ıgneden sonrakı 14.gunum kasıklarım ınanılmaz agrıyor yarın normal doktorumda randavum var ama devlette cozum bulamayınca ozele gıtmıstım yumurta takıbı yaptırdım cok para ıstıolar yaaa bende dun ve ondan oncekı gun cok agrım olunca bu akşam ıcın devletten randevu aldımm bakalım ne dıcek hamıssın derse ozele devam ederım ama kalp atıslarını duymak ıcın gıderım bıraz daha beklerım yanı sımdı gıdersem keseye bakcak sonra kalp atısı ıcın gel dıcekkkk ay bılmıyorum ya ne yapsammm
selam kızlar.adetime 10 gün var iğneyi olalı 5 gün oldu.2 gündür adet belirtilerim başladı yine(çılgınlar gibi yiyorum ve dpymuyorum.vücudumda tuhaf bir şişkinlik (hamile kaldığını öğrenmeden bu belirtileri yaşayan var mı?daha 10 gün var hayal kırıklığı başladı bile.ne bulantı ne göğüs ağrısı baya adet belirtileri yaşıyorum kasıklarımda falan d ağrı mağrı yok sanırım bu ay yine adet olucam sinir oldum
selam kızlar.adetime 10 gün var iğneyi olalı 5 gün oldu.2 gündür adet belirtilerim başladı yine(çılgınlar gibi yiyorum ve dpymuyorum.vücudumda tuhaf bir şişkinlik (hamile kaldığını öğrenmeden bu belirtileri yaşayan var mı?daha 10 gün var hayal kırıklığı başladı bile.ne bulantı ne göğüs ağrısı baya adet belirtileri yaşıyorum kasıklarımda falan d ağrı mağrı yok sanırım bu ay yine adet olucam sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?