kızlar ıgneden sonrakı 14.gunum kasıklarım ınanılmaz agrıyor yarın normal doktorumda randavum var ama devlette cozum bulamayınca ozele gıtmıstım yumurta takıbı yaptırdım cok para ıstıolar yaaa bende dun ve ondan oncekı gun cok agrım olunca bu akşam ıcın devletten randevu aldımm bakalım ne dıcek hamıssın derse ozele devam ederım ama kalp atıslarını duymak ıcın gıderım bıraz daha beklerım yanı sımdı gıdersem keseye bakcak sonra kalp atısı ıcın gel dıcekkkk ay bılmıyorum ya ne yapsammm
canım bende devlete gittim bu ay adetim 5 gün gecikti 3. günü hormon testi yaptı bana klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün kullan 3 gün sonra gel dedi rahimden muayene yapılacağını öğrenince içime sinmedi şark için bir ilçediyim çok yoğun ve hijyenik de değil İle gittim özel hastaneye doktor ultrasanda çok fazla yumurtan olmuş çok iyi boyutta 6 dan fazla sağda soldada vardı vucüd aşırı tepki vermiş çoğul gebelik olur bu ay korunun dedi ayrıca kan değerlerime bakınca düşük diyemem yüksek de değil en düşük doza rağmen dedi adetimin 2. günü çağırdı testler için bir defa daha çağıracaklarmış eşimin sperminede bakacaklar sanırım geçen gittiğimiz de 30 muayene 10 ultrasona fark aldılar diğer testler çok tutarmı zaten 120 km uzak İle gidicez eşim çok kızar bana ya ne yapayım amahiç içime sinmiyor burdaki hastane
selam kızlar.adetime 10 gün var iğneyi olalı 5 gün oldu.2 gündür adet belirtilerim başladı yine(çılgınlar gibi yiyorum ve dpymuyorum.vücudumda tuhaf bir şişkinlik (hamile kaldığını öğrenmeden bu belirtileri yaşayan var mı?daha 10 gün var hayal kırıklığı başladı bile.ne bulantı ne göğüs ağrısı baya adet belirtileri yaşıyorum kasıklarımda falan d ağrı mağrı yok sanırım bu ay yine adet olucam sinir oldum
ben de bu ay haptı ıgneydı kontroldu derken dunya para harcadım canım ama allahtan esım gıkını cıkarmazzz devletede gondermek sıtemıo bekletıolar uzuluyorum dıe bence bırlıkte olsaydın belkı esının spermlerı kotu anca bırını dolleyebılecekkcanım bende devlete gittim bu ay adetim 5 gün gecikti 3. günü hormon testi yaptı bana klomen verdi adetimin 5. günü 5 gün kullan 3 gün sonra gel dedi rahimden muayene yapılacağını öğrenince içime sinmedi şark için bir ilçediyim çok yoğun ve hijyenik de değil İle gittim özel hastaneye doktor ultrasanda çok fazla yumurtan olmuş çok iyi boyutta 6 dan fazla sağda soldada vardı vucüd aşırı tepki vermiş çoğul gebelik olur bu ay korunun dedi ayrıca kan değerlerime bakınca düşük diyemem yüksek de değil en düşük doza rağmen dedi adetimin 2. günü çağırdı testler için bir defa daha çağıracaklarmış eşimin sperminede bakacaklar sanırım geçen gittiğimiz de 30 muayene 10 ultrasona fark aldılar diğer testler çok tutarmı zaten 120 km uzak İle gidicez eşim çok kızar bana ya ne yapayım amahiç içime sinmiyor burdaki hastane
inşallah hamilesindir canım benimde iğneden sonraki 11. günüm kasık ağrılarım var aynı regl olacakmışım gibi....
güzel haberlerini bekliyorum...doktoru beğenirsen bir süre devlete devam edebilirsin... zaten tarama testleri için başka yere yönlendirirler... inşallah hamilesindir...kandan baktıracaksın de mi? ben iğneden sonraki 16. günümde yani 31 inde kandan baktıracağım...
gıdemedım esım gec geldı oda yanımda olsun ıstıyorum oda devletı ıstemıo cumartesı kendı doktoruma beraber gıdecegız ınssss test yap sende cıkar ıdrar yap canım
Canım ara verdiğimiz ay içinde ilaçların etkileri evam ediyormuş.kullandığımız ilaçlar o kadar etkili yani dikkat et.
ben de bu ay haptı ıgneydı kontroldu derken dunya para harcadım canım ama allahtan esım gıkını cıkarmazzz devletede gondermek sıtemıo bekletıolar uzuluyorum dıe bence bırlıkte olsaydın belkı esının spermlerı kotu anca bırını dolleyebılecekk
günaydın canım sence korunmasak mı ben çok endişeleniyorum çünkü ilacı kullanırken yani kontrole gidene kadar korunmadık hamile kaldıysam çok korkuyorum çünkü doktor bana çoğul gebelik derken ikizden bahsetmiyorum üçüz dördüz olma olasılığı yüksek dedi sana çatlama iğnesi vermem de yönetmeliğe aykırı da dedi neden bu ilacı verdi devlet hastanesindeki doktor anlamış değilim anne olmayı hatta ikizim olsun da çok isterim ama çoğul gebelik de bebekler kaybedilebiliyor aslında ben çalıştığım yer itibarıyla izin almam güç birde eşim öğretmen olunca birde özel hastane 120 km den daha uzak olunca eşim de nasıl gidicez diye bana biraz sitem etti ama rahatladığımı ve burda düzgün tedavi olamayacağımı da görünce bişey demiyo artık o hep acele etme daha erken diyor içime kurt düştü ya hamile kaldıysam o kadar çok istiyodum şimdi endişeleniyorum İnşallah hamileysemde ikizden fazla olmaz Allah hayırlısını versin İnşallah
Nasılsınız arkadaşlar? Benim iğneden sonra ki 11.günüm,korkuyorum,inş korktuğum başıma gelmezde bayrama sizler de ben de bebişli gireriz :) Son 4 gündür sabahları çok sıcak kalkıyorum avuçlarım yanıyor bunalıyorum:S Bu da iğnenin etkisinden midir acaba?
iğnenin prospektüsünde hcg hormonu etkisi 10 gün sürer diyor... sen 10 günü geçmişsin...
benim 13. günüm bu gün iğneden sonraki... bende de belirtiler var herşeyi kan sonucum belirleyecek inşallah hamileyizdir...
iğnenin prospektüsünde hcg hormonu etkisi 10 gün sürer diyor... sen 10 günü geçmişsin...
benim 13. günüm bu gün iğneden sonraki... bende de belirtiler var herşeyi kan sonucum belirleyecek inşallah hamileyizdir...
İnş canım ya,inş hamileyizdir,her ay aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum
canım sen de bi öneride bulun lütfen moralim bozuk ve arkadaşlarımla buluşacağım iğnemi 21inde oldum sence alkol zarar verir mi?hamileysem tabi
aynen aynı şeyleri yaşamak çok zor bir de ben kilo aldım bu süreçte tedavilerden...tedavide 2. ayım bitmek üzere 3 kilo aldımİnş canım ya,inş hamileyizdir,her ay aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum
selam canım naber?nasıl geçiyor günlerin?nasıl belirtiler var sende?iki gün vardı galiba aramızda seninle değilmi? ben 21inde olmuştum.şu an adet belirtilerim tavan yapmış durumda yani çok sık acıkmam,şişkinlik ve göğüslerde ağrı var.her adet öncesi olur.bir de internetten okudum.yumurta döllenemeyince östrojen seviyesi düştüğü için kan şekeri de düşer bu yüzden sık yemek yeme ihtiyacı doğar diyor.bir de bugün arkadaşlarımla alkol almak istiyorum umarım zararı olmaz
Kızlar durumunuz nedir? Nasılsınız?
Ben yarın sabah kandan baktıracağım
heyecanım çok....
heyecanım çok....
heyecanım çok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?