Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah hamilesindir canım benimde iğneden sonraki 11. günüm kasık ağrılarım var aynı regl olacakmışım gibi....
güzel haberlerini bekliyorum...doktoru beğenirsen bir süre devlete devam edebilirsin... zaten tarama testleri için başka yere yönlendirirler... inşallah hamilesindir...kandan baktıracaksın de mi? ben iğneden sonraki 16. günümde yani 31 inde kandan baktıracağım...

Son düzenleme:

Canım ara verdiğimiz ay içinde ilaçların etkileri evam ediyormuş.kullandığımız ilaçlar o kadar etkili yani dikkat et.

Aynı şelilde ben öyleyim canm yiyiorum ve doymuyorum herkezde farkında bende farkıdayım ama ( 2. aşılamaya ara verdim o yüzden bu ayda ilaçlar etkileri olurmuş işallah etksisi olur canım hepimiz için işallah.

selam kızlar.ben geçen ay klomen+ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım.doktoruma tekrar gittim.geçen ay 4 yumurtam vardı.3 tane yumurtan var dedi geçen aydan.östrojenim yüksek çıktı ordan tahmin etti yumurtam olduğunu.ultrasonda da gördü sonra.klomen vermedi bu ay.sadece duphaston verdi.bu aydan ümidim yok.bu ay ve önümüzdeki ay olmazsa kapalı olan sol tüpümü laparoskopiyle açılacakbi de ameliyat olacağım yani(

ben de bu ay haptı ıgneydı kontroldu derken dunya para harcadım canım ama allahtan esım gıkını cıkarmazzz devletede gondermek sıtemıo bekletıolar uzuluyorum dıe bence bırlıkte olsaydın belkı esının spermlerı kotu anca bırını dolleyebılecekk

gıdemedım esım gec geldı oda yanımda olsun ıstıyorum oda devletı ıstemıo cumartesı kendı doktoruma beraber gıdecegız ınssss test yap sende cıkar ıdrar yap canım

gıdemedım esım gec geldı oda yanımda olsun ıstıyorum oda devletı ıstemıo cumartesı kendı doktoruma beraber gıdecegız ınssss test yap sende cıkar ıdrar yap canım

benim idrar için erken 31 inde kandan baktıracağım canım .... olsun vardır her şeyde bir hayır cumartesi gitmen belki daha iyi olacaktır...
güzel sonuçlarını bekliyorum....

Canım ara verdiğimiz ay içinde ilaçların etkileri evam ediyormuş.kullandığımız ilaçlar o kadar etkili yani dikkat et.

canım ya ben ilaçı kullanırken birlikte oldum canım çok sıkılıyor ya devlet hastanesindeki doktora çok kızıyorum neden verdi ki bu ilacı keşke içmeseydim güvendim ya 8 den daha fazla yumurtam vardı sağ tarafımda çoktu ya hamile kaldıysam sabahları bir kaç gündür mide bulantısı bide ara ara gün içinde yanaklarım kızarıyo sanki ateş basıyo gibi kasıklarımda sancı da var psikolojik de olabilir tabi özel hastanedeki doktor bu zamana kadar hamile kalmışsam dedim çatlayan varsa olmuş olabilirsin dedi moralim bozuldu ya kaç ay sürer ki bu ilacın tesiri

Nasılsınız arkadaşlar? Benim iğneden sonra ki 11.günüm,korkuyorum,inş korktuğum başıma gelmezde bayrama sizler de ben de bebişli gireriz :) Son 4 gündür sabahları çok sıcak kalkıyorum avuçlarım yanıyor bunalıyorum:S Bu da iğnenin etkisinden midir acaba?

iğnenin prospektüsünde hcg hormonu etkisi 10 gün sürer diyor... sen 10 günü geçmişsin...
benim 13. günüm bu gün iğneden sonraki... bende de belirtiler var herşeyi kan sonucum belirleyecek inşallah hamileyizdir...

Son düzenleme:

İnş canım ya,inş hamileyizdir,her ay aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum

selam canım naber?nasıl geçiyor günlerin?nasıl belirtiler var sende?iki gün vardı galiba aramızda seninle değilmi? ben 21inde olmuştum.şu an adet belirtilerim tavan yapmış durumda yani çok sık acıkmam,şişkinlik ve göğüslerde ağrı var.her adet öncesi olur.bir de internetten okudum.yumurta döllenemeyince östrojen seviyesi düştüğü için kan şekeri de düşer bu yüzden sık yemek yeme ihtiyacı doğar diyor.bir de bugün arkadaşlarımla alkol almak istiyorum umarım zararı olmaz

canım sen de bi öneride bulun lütfen moralim bozuk ve arkadaşlarımla buluşacağım iğnemi 21inde oldum sence alkol zarar verir mi?hamileysem tabi

Valla bilemedim canım ya, ben alkol almam, hani almış olsam da etkisini falan bilsem yazardım. Ama tedbiri elden bırakmasan, alkol almasan daha iyi olur gibi...

İnş canım ya,inş hamileyizdir,her ay aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum
aynen aynı şeyleri yaşamak çok zor bir de ben kilo aldım bu süreçte tedavilerden...tedavide 2. ayım bitmek üzere 3 kilo aldım zor yani...

iyi geçiyorda canım göğüslerim acıyor çok ve bulantılar var sonuçlansın artık 31.inde kandan baktıracağım ben.... iğnemi 15 inde olmuştum....
canım bence alkol çok almak istiyorsan eğer az iç madem... çünkü gebelik oluşumunda zararı olabilir 21 inde iğne olduysan daha tuttuysa bile rahme yerleşme olmamıştır bölünme aşamasındadır daha yani tehlikeli olabilir... abartmazsan içkiyi sorun olmaz herhalde.... zaten hamile olduğunu öğrenene kadar yiyip içilenler sayılmaz derler...ama yine de bizlerin ihtimali yüksek.... ben sigara içiyordum bıraktım...

Kızlar durumunuz nedir? Nasılsınız?
Ben yarın sabah kandan baktıracağım
heyecanım çok....

heyecanım çok....

canım bugün inan kaç kere aklıma geldin.yolda görsem tanımam seni ama garip bir bağ oluştu.Senin adına heyecanlandım bugün.Yarın sonucunu alınca hemen yaz.Ama senin olumlu bir sonuç alacağını düşünüyorum.umarım yanılmam.şimdiden darısı başımaben cumartesi veya pazar idrardan bakarım heralde.benim daha epey var:18:senin hayırlı haberlerini yarına bekliyorum

heyecanım çok....

canım bugün inan kaç kere aklıma geldin.yolda görsem tanımam seni ama garip bir bağ oluştu.Senin adına heyecanlandım bugün.Yarın sonucunu alınca hemen yaz.Ama senin olumlu bir sonuç alacağını düşünüyorum.umarım yanılmam.şimdiden darısı başımaben cumartesi veya pazar idrardan bakarım heralde.benim daha epey var:18:senin hayırlı haberlerini yarına bekliyorum

arkadaslar bende yeni katildim araniza burdaki yorumlari okudukca bende heyecanlaniyorum bende klomen kullandim adetime 3 gun var RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI BEBISLER NASIP ETSIN INSS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…