canım bugün inan kaç kere aklıma geldin.yolda görsem tanımam seni ama garip bir bağ oluştu.Senin adına heyecanlandım bugün.Yarın sonucunu alınca hemen yaz.Ama senin olumlu bir sonuç alacağını düşünüyorum.umarım yanılmam.şimdiden darısı başımaben cumartesi veya pazar idrardan bakarım heralde.benim daha epey var:18:senin hayırlı haberlerini yarına bekliyorum
CAnım bizi de haberdar et,son gelişmelerden. Merakla bekliyoruz,inş güzel haberlerle gelirsin...
arkadaslar bende yeni katildim araniza burdaki yorumlari okudukca bende heyecanlaniyorum bende klomen kullandim adetime 3 gun var RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI BEBISLER NASIP ETSIN INSS
filizcime de yazdım canım olmadı ne yazıkki bu ay ama iyiyim yola aynen devam.... yılmak yok....
Hayırlısı olsun canım,önümüzde ki ay alırız inş bebek haberini..
sağol canım
inşallah aslında kısmet nasip birazda bizler elimizden geleni yapıyoruz ama zamanını Allah bilir :)
sen ne durumdasın?
Ben beklemedeyim normalde 1 kasım gibi olmam gerekti bugün 2 kasım henüz kırmızılar gelmedi. Cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Eğer Rabbim izin verirse cuma kandan baktırıcam ve inş güzel haberler alırım.
canım neyazık ki olmadı bu ay düşündüğün için çok teşekkürler...olacağına ben de çok inanmıştım ama kısmet değilmiş olacağı zamanı Allah biliyor ve zamanı geldiğinde gelecek bebeğim bu sebeple endişe etmiyorum ama elimden geleni de yapmaya devam edeceğim....
inşallah sen bizleri sevindir ve hafta sonu güzel haberle gel canım....
filizcime de yazdım canım olmadı ne yazıkki bu ay ama iyiyim yola aynen devam.... yılmak yok....
amin... zor süreçler bunlar ama bebeklerimiz geldiğinde değecek :) inşallah iyi sonuç alırsın...
Ben beklemedeyim normalde 1 kasım gibi olmam gerekti bugün 2 kasım henüz kırmızılar gelmedi. Cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Eğer Rabbim izin verirse cuma kandan baktırıcam ve inş güzel haberler alırım.
bir gün geçmiş nasıl daynıyorsunben adete 3 gün kala yani bugün yaptım fiyasko tabi adet belirtilerim de var sanırım 2-3 güne benim kırmızılar gelir offff allahım ne kadar bekleyeceğiz acaba çok merak ediyorum stres yaptım:18:
2 ay önce adetim 3 gün gecikmeli olmuştu, ve ben çok heveslenmiştim. Bu kez sabretmeye çalışıyorum,yapacak bir şey yok. Sen kaç yıllık evlisin?
2 ay önce adetim 3 gün gecikmeli olmuştu, ve ben çok heveslenmiştim. Bu kez sabretmeye çalışıyorum,yapacak bir şey yok. Sen kaç yıllık evlisin?
herkese merhaba aranıza yenı katıldım.. bende yaklaşık 6 aydır cocuk sahıbı olmayı ıstıyorum..klomen tedavısıne başlıcam adet gunumu beklemekteyim.. klomen kullanıp cocuk sahıbı olanlar varmı ? yarında eşimin sperm tahlılı yapılcak bı sorun cııkmasından cok korkuyorum.. bu ay hamıle kalma konusunda cok umıtlıydım ama dun test yptım ve negatıf.. bu konuda yardımlarınızı beklıyorum klomen gercekten işe yarıyormu =(
aramıza hoşgeldin canım.klomen tabiki işe yarıyor. ama senin sorununa göre değişir bu klomen yumurtaların çatlayacak büyüklüğe gelmesini sağlayan bir ilaç.mesela benim 3 ay yumurta takibim oldu yumurtalarım belli büyüklüğe ulaşmadığı için ilk defa bu ay kullanmaya başladım.bununla ilk ay da hamile kalan var 4. ay da .ama 4ten fazla denenmiyo sonraki aşamalara geçiliyor diye biliyorum.hayırlısı olsun.
hoşbulduk. benım sorunumunda ne oldugu bellı değil bundan 5 ay önce folikul kistim vardı söktürücü kullanarak ve devamında 2 ay dogum kontrol hapı kullanarak hem yok olmasını hemde tekrardan olusmasını engelledık 3 aydır dogum kontrol hapını kullanmıyorum dogum kontrol hapını kullanırken vajınal ultrasonda sol overde 6 adet yumurtam sagda 4 adet vardı ama haptan dolayı ufaktı.. doktorum ınatla o dönem daha erken oldugunu söledı bırazcık daha sabır dedı.. ama ben bugun farklı bı doktora gıderek sorunumu söledım ve klomenı verdı.. ve eşiminde mutlaka tahlıl yapmasını söledı.. bugunde adet olmam gerekıyor ama stresten olamıyorum tekrar kıst olusmasındand korkuyorum dunde dayanmayıp erken oldugunu bıle bıle test yptım ama negatıf.. yanı psıkolojık olarak çökmüs durumdayım.. umarım bu durumda olan herkesın en kısa zamnda bır bebegı olur
canım herkes farklı farklı yaşıyor bu durumları.ama hepsinin zor olduğundan eminim.kisti kafana çok takma derim.sonuçta tedavisi var.basit bir ilaçla halledilebiliyor.şimdi eşinin sonuçları önemli bir de 3-4 denemeden sonra gebelik elde edilemezse doktorlar rahim filmi istiyorlar tüpler tıkalı mı diye.işte tüpler tıkalıysa kullandığımız klomen de boşuna kullanılmış oluyor.aşılama da direk pas geçiliyor.spermle yumurta birleşemediğinden direk tüp bebeğe geçiliyor.tabi biz şu an en başındayız ne sıkıntılar yaşayan arkadaşlar var.iğneler iğneler...falan filan.bklmeke gerçekten zor iş ve her seferinde hayal kırıklığı..yapacak bişi yok bekliycez.psikolojimizi de bozmamaya çalışmalıyız çünkü hamileliği engelleyen en büyük sebeplerde biri de bu stres..ama kelin merhemi olsa kendi başına sürer
bende bu ara her gördugum kadın dogumcuya gidesim var cunku hıcbır kan testı yapılmadan dırek klomen verılmesıde korkutuyor benı.. en korktugum şeyde tuplerın tıkalı olması onuda artık en son aşamada gıdıp fılmı cektırırim.. ya bide gebelık testı kac gun gecıktıkten sonra kesın sonuc verırkı ben 1 gun erken yaptım.. bıde adet olmazsam 3 gun sonra flan bır daha yapsam mı. o tek cızgıyı görmekten de bıktım artık.. allahım ne zormus ya bebek sahıbı olmak bır arkadasımda evlendıkten sonrakı ay hamıle kaldı ınsan böyle örneklerıde yakınında gorunce daha bır moralı bozuluyor =(
he ya bak heyecanlandım şimdifilizcim sende sanırım testı erken yapanlardansın nolurki şimdi ikimizde hamile olsak .. bende hıc ılaç kullanmadan hamıle kalmıs olsam =)
he ya bak heyecanlandım şimdiistanbuldaysan buluşur kutlardık kız valla inşallah burdan da olsa iyi haberler veririz birbirimize..heyecanla bekliyorum vallagünler geçmiyor yahu
ınsan bı umutlanıyor bı umutsuzluga kapılıyor.. 25 yasındayım ben.. istanbuldan aydına gelin gittim =( burda yaad ellerde cocugum olsun dıye bır o doktora koşuyorum bir başka doktora.. bende dun senın gıbı testi yaklasık 1 saat ıcınde evın ıcınde dolastırdm bı gun ısıgında baktım bır ıcerde baktım goremedım 2.ci cizgiyi silikde olsa.. cuma gunune kadar beklıcem sonra yıne yapıcam test ama belım flan agrıyor elı kulagındada olabılır.. adetle hamılelık belırtılerıde cok benzıyormusss cıldırcammm vallaa =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?