canım ben de aydından istanbula gelin geldim desemyani eşim de aydınlı ama burda çalıştığı için benim de eş durumundan istanbula çıktı tesadüfe bak cuma geliyoeuz aydına bizbayramda olursak patlatalım bi kutlama senle nasıl gaza geldim bak.benim de adet beirtilerim başladı göğüslerim bomba oldu çılgınlar gibi yiyorum doymuyorum falan:)aydının neresi merkez mi?
inanmıyorumm tesadüfe bakaydın merkezde degılız didimdeyız yazlık bır yer yanı.. ama bu doktor olaylarından dolayı aydında yakın oldugundan merkezde gecıyor ömrümüz.. sen istanbulun neresındesın.. ıkımızde hamıle olalımdaa kutlarız valla.. bakarsın şans getırırz bırbırımıze hemen hemen aynı surecteyız sen kac yasındasın bu arada ?
sen ne kadar zamandır istiyorsun?
kız aydınlıyım diyom didimi bilmezmiyimben beşiktaştayım tayinim buraya çıktı biz de buraya yerleştik.didim güzel yerdir.altınkumun denizine bayılırım.bizim de kuşadasında yazlığımız var son 20 senenin yazları orada geçti:)ben 29 yaşındayım bu arada.ikimizin de fiyaskoyla sonlanacak gibi gelio ama hadi hayırlısı olsun be muhabbeet sarıyo hiç değilse hamiş kalana kadar teselli ederiz birbirimizi işte ne var:)sonra da aydında görüşürüz senle olurmu?
Ben 1 yıllık evliyim. Ve 1 yıldır istiyorum :) PKO lu olduğum için hiç korunmadım 4 ay sonra hamile kaldım tabi yine klomenle. Fakat bebeği 2 aylıkken düştü6 ay geçti ve ben yine istiyorum. Bakalım bu ay ne olur... Hayırlısıyla Rabbim her isteyene versin bekletmesin...
didim guzelde kışın boş işte şu andada çalışmıyorum bebekle bozdum işte kafayı bıde cevreden sureklı eee bebekk ne zaman gelıyor dıye sorulunca.. :) ıyı oldu ya üye olur olmaz senınle karsılaşmak destek oluruz bırbırımıze .. aydındada mutlaka görusuruz yazlarıda zaten yakın yere gelıyosunuz.. inşallah aynı zamanlarda guzel haberleri alırız.. sende başlıcakmısın adet olunca klomene[/QUOT
valla bu ay doktor adetinin 3. günü gel dedi burda olursam giderim ama cuma aydına geliyoruz.muhtemelen gidemicem.klomeni kullanıp kullanamayacağına karar vermek için 3. gün çağırıp ultrasonla bakıp yumurtaları ölçüyor.10mm in altında ise ancak klomeni kullanabiliyorsun.büyük umurtan varsa kullandırmıyor.ona dikkat et sağlam bi doktora git.babam aydın devlet hastanesi müdür yardımcılığından emekli doktoruna güvenmiyorsan bi ara sorarım ona önereceği doktor vardır mutlaka çoğunu tanır.işte ben de aydında olacağımdan doktorumu arayıp sordum.o da paniğe gerek yok zaten ilaçların etkisiyle ilaç kullanmadan bu ay kendiliinden yumurtlayabilirsin bile sadece takip ederiz dedi.herhangi bir şekilde olmazsa öteki ay kullanacağım klomeni tabi inşallah gerek kalmayacakbu arada profiline baktım da benim de eşim bankacı
didim guzelde kışın boş işte şu andada çalışmıyorum bebekle bozdum işte kafayı bıde cevreden sureklı eee bebekk ne zaman gelıyor dıye sorulunca.. :) ıyı oldu ya üye olur olmaz senınle karsılaşmak destek oluruz bırbırımıze .. aydındada mutlaka görusuruz yazlarıda zaten yakın yere gelıyosunuz.. inşallah aynı zamanlarda guzel haberleri alırız.. sende başlıcakmısın adet olunca klomene
kafam çok karıştı şimdi ben aydındaki doktorumdan memnundum aslında ali rıza odabaşı ismi.. ama son gıttıgımde keyfım kaçtı bıraz bugun dıdımdekı hastanede doktora gıttım o hıc ultrasonla bakmadan klomenı verdı içimdende dedım ınsan bır bakar flan diye ama bır bıldıgı var dıye düşündüm.. olmadı yarın mecbur aydına gıdıcez gıdebılırım doktora yıne.. hepimiz için hayırlısı.. ben aslında radyo tv mezunuyum istanbulda o sektörde çalılştım ama didime gelınce televızyon gıbı bır sektör olmadıgından dolayı acıkögretımden 2 senelıkte bankacılık bölumune girdim daha bı tecrubem yok yanı ocakta inşallah olucak banka işide.. herşeyim beklemede =)
bence bir doktora daha gitmelisin.yani bir de kiste meyilli bir bünyen var benimki gibi.benim de üniversitedeyken bu folikül kistim patlamıştı.iç kanamadan dolayı acil ameliyat edildim kist laporoskopi ile alındı.çok şükür kurtuldum.buradaki doktoruma çok güveniyorum.hayırlısı olsun ama riske atma kist olayı çok kısa sürede çözüme ulaşmayabiliyor.zaman harcamaya gerek yok.gerçi 25 yaş erken bi yaş benimki de erken sayılır ama neden bekleyelim ki?
evet burdan vermeyelim.hemen hemen her gün giriyorum zaten gördükçe mesjları cevaplarız şimdilik.şimdi çıkmam gerekiyoru.arkadaşımla bana bayramlık bakmaya gidicezen ıyısı ben yarın aydında hastaneye gıdıyım zaten gıdıcez gitmişken benım ıcımde rahat etsin.. bu arada sana özelden mesaj atmaya calıstımda 100 u gecmeyınce mesaj sayım ulaşmadı.. facebook ıstıcektım her daim kontakta olmak ıcın ama sımdı burdanda verılmezki
evet burdan vermeyelim.hemen hemen her gün giriyorum zaten gördükçe mesjları cevaplarız şimdilik.şimdi çıkmam gerekiyoru.arkadaşımla bana bayramlık bakmaya gidicezgörüşürz.en ufak gelişmede birbirimizi haberdar edelim
canım en azından hamile kalabildiğini biliyorsun.bu güzel bişey bence..yani tüpler falan tıkalı değil eşinde sorun yok ne biliim..bu ay olmazsa öbür ay olur.biz onu da bilmiyozaman koyuverdim bugün bakalım hayırlısı bence senin güzel haberlerini yakında alırız biz
hımmm çok erken bakmışsın adetine 3 gün varsa eğer idrardan 4 -5 gün sonra bakman gerekli canım....en garantisi kandan baktırmak bence...canım ben de senin için kendimden daha çok ümitliydim nedense.neyse hayırlısı olsun bana da doktor cumartesi veya pazar bak dedi ben maşallah bugün baktımnapiim çok sabırsızlanıyorum.tek çizgi çıktı. bugün pozitif çıkma olad
sılığı varmıydı sizce?çok heycanlıyım kendime engel olamıyorum:18:
olumsuz bakma stres iyi gelmez bırak akışına belki de bebeğin seninledir....bir gün geçmiş nasıl daynıyorsunben adete 3 gün kala yani bugün yaptım fiyasko tabi adet belirtilerim de var sanırım 2-3 güne benim kırmızılar gelir offff allahım ne kadar bekleyeceğiz acaba çok merak ediyorum stres yaptım:18:
Ben 1 yıllık evliyim. Ve 1 yıldır istiyorum :) PKO lu olduğum için hiç korunmadım 4 ay sonra hamile kaldım tabi yine klomenle. Fakat bebeği 2 aylıkken düştü6 ay geçti ve ben yine istiyorum. Bakalım bu ay ne olur... Hayırlısıyla Rabbim her isteyene versin bekletmesin...
canım inşallah bu ay tutturursun.... düşük neden sebep oldu dedi mi doktor bişey?
Bu arada dayanamayıp sabah kan verdim ve sonucum pozitifTekrardan hamileyim,bu kez kucağıma almayı nasib etsin rabbim ve isteyen herkese versin..
Bu arada dayanamayıp sabah kan verdim ve sonucum pozitifTekrardan hamileyim,bu kez kucağıma almayı nasib etsin rabbim ve isteyen herkese versin..
senın adına cok sevındım.. allah kucagına almayı nasıp etsın .. darıısı basımıza artık =) ne tedavisi görmustun ?
Herhangi bir sebep bulunamadı, araştırıldı,böyleymiş kısmet dedim. Sadece doktorum anamolili bebekler yani yani anormal olanlar tutunmaz erken dönemde düşer dedi. İnsan çok üzülüyor,tekrar aynı duyguyu istiyor,bir taraftan da korkuyor ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye. Rabbim kimsenin mutluluğunu yarım bırakmasın,tez zamanda isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?