canım ya çokçok sevindim :)
bu defa her şey yolunda gider inşallah sakın endişe etme tamam mı?
oh ya sonunda güzel bir haber geldi:)
tebrikler...
bende de polikistik over var aynen... ben de beklemedeyim yani çok istiyorum bebek ama...sağlıkla gelsin de zamanı önemli değil :))
Teşekkür ederim canım,Rabbim sana ve bekleyen herkese nasib etsin en kısa zamanda...
amin canım inşallah verecek bizlere de :) olacak elbet...
öpüyorum canım
bebeğinin gelişmelerinden haberdar et bizi de lütfen
Bu arada dayanamayıp sabah kan verdim ve sonucum pozitifTekrardan hamileyim,bu kez kucağıma almayı nasib etsin rabbim ve isteyen herkese versin..
Selam kızlarrr...
Bende bu ay klomen ve ovitrella tedavisi görüdmm...İğneyi p.tesi oldum Çarşamba çatlamış...Bugün 19.günüm..ve ilişkiye devam ediyoruz...
Kısaca kendimi anlatayım..PKO hastasıyım 29 yaşında ve 6 yıllık evliyim..Adetlerim Glukofen850 ile 40-45 günde bir oluyor..Biraz kiloluyum..7-8 kilo fazlam var...
İlk defa bu ay çatlatma tedavisi gördüm..Klomen 50 mg. Kullandım..P.tesi günü sabah gittiğimde 21.mm 25.mm olmak üzere iktane yum. gelişmiş..25.mm olan kaliteli değilmiş ama yinede denemekte yarar var deyip iğnemi p.tesi saat 18.00 de oldum..Çarşamba çok sancım oldu..Dün dr. gittim baktı ve çatlamış dedi..İlişkiye i ki kere daha gün aşrı devam sonra keyfinize bakın dedi..
Birde Progestan diye bir ilaç verdi 10 gün kullan bırak 5 gün içinde regl olmaz isen kan tahl. Yaptırabilirsin dedi..
Ayrıca tüyo verdi.; İlişkiden 15 dk. Önce kasıklarına sıcak su torbası koy ve ısınsınlar dedi..sonra ilişki ve ilişkiden sonrada belinin altına yastık koy dedi..Birebir yaptık...
Artık beklemedeyiz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
kızlar sabah kan verdim az önce sonucunu aldım hamileyimmmmmmmmbeta hcg 33.6 çıktı değer çok küçük gibi geldi ama doktor süper dedi 2 gün sonra testi tekrarla dedi?bir olumsuzluk yoktur değil mi?
merhaba
inşallah tedavinden sonuç alırsın....
ben de bahsettiğin tedaviyi 2 ay aynen anlattığın şekilde uyguladım ama olmadı tutmadı nasip dedim şimdi dinlenmedeyim...
30 yaşındayım 2 yıllık evliyim... 10 aydır istiyoruz :))
ama bu işlerin acelesi olmaz geleceği varsa gelecek zaten yani aklı rahat bırakmak gerekir :)
canım erken bakmışsındır kan değerin ondan böyle çıkmıştır endişe etme 2 gün sonra 66 olması gerekli hayırlısı canım çok çok sevindim çok tebrikler... ne güzel haber oldu bayram öncesikızlar sabah kan verdim az önce sonucunu aldım hamileyimmmmmmmmbeta hcg 33.6 çıktı değer çok küçük gibi geldi ama doktor süper dedi 2 gün sonra testi tekrarla dedi?bir olumsuzluk yoktur değil mi?
Sağol cnm inşallah bizi yormadan melekleriiz gelirr..Tabii ki biz sütümüze düşeni yapalımm Gerisi Rabbim OL derse olucakkk..Herşeyin hayırlısı...
kızlar sabah kan verdim az önce sonucunu aldım hamileyimmmmmmmmbeta hcg 33.6 çıktı değer çok küçük gibi geldi ama doktor süper dedi 2 gün sonra testi tekrarla dedi?bir olumsuzluk yoktur değil mi?
merhaba... inşallah sonuç alırsınMerhaba;
Reglimin 5. günü klomen kullanmaya başladı (günde 2 adet). Kullandığım ilk gün itibari ile sürekli sıcak bastı terledim ve uykusuzluk çektim. Çok problem değildi. 2 yumurta olgunlaştı. Ancak rahim kanalı beklenenden birazcık daha dar dedi bu büyük bir sıkıntı mı bilemedim? Neyse bu akşam üzeri Ovitrelli iğneyi kolumdan yaptılar. Orvitrelli aşılama ve tüp bebek tedavisi görenlere verilen bir rapor ile ssk tarafından karşılanıyormuş, ancak biz daha o aşamada değilim bu yüzden ücretli aldım fiyatı 74TL.( belki merak eden vardır yazayım dedim. ben öncesinde çok araştırmıştım.) Henüz bir yan etkisi olmadı. Dr. yarın akşam itibari ile hergün ilişkiye girin dedi. Bakalım neler olacak.
Umarım çekilen maddi ve manevi tüm sıkıntılarımıza değer ve emeklerimiz boşa gitmez.
Herkese iyi akşamlar dilerim...
slm kızlar bende bu ay adedimin 5.günü klomene başladım günde 2 kez ama aç karnına içtim iyiymi yaptım bilmem 11.günü dr. gitti. 12mm ve11mm. olmuştu 13. günü 17mm ve 14 mm olmuştu sizce ne günü çatlamıştır 5 gün sonra gittim dr yumurtan bazulmuş dedi ne demek anlamadım acaba çatladımı sizce gün asırı başladık bizde kısmet bakalımmm 18 kasım adet günüm inş olamam.
canım erken bakmışsındır kan değerin ondan böyle çıkmıştır endişe etme 2 gün sonra 66 olması gerekli hayırlısı canım çok çok sevindim çok tebrikler... ne güzel haber oldu bayram öncesi
hayırlısı tabi
öpüyorum
iyi bayramlar
canım iğneden 16 gün sonra kandan baktırabilirsin progestan bittikten sonra 4. gün adet gelir... inşallah hamilesindir.Selam bicimmm selam kızlarr....
Bicimm ben de ovitrellayı kolumdan oldumm...
Kızlar bugün iğne olalı 12.günüm progestanı bugün ve yarında içip bırakacağım dr. öyle söylemişti..
Sizce kanda ne zmn belli olurrr....
Birde benmi felaket göğüslerim şişti ve adet olacak gibi karnım çok ağırıyorr...
Sizde ilaçtan mı acaba..
Ben bu ay nedense pek umutlu değilimm..Sanki tutmadı gibi geliyor..İlacı yarın bırakınca 2 güne kadar hasta olurum gibi geliyor...
canım olur öyle akıntılar endişe etme değerine tekrar baktırdın mı yükseldi de mi?selam kızlar dertler bitmiyor( 3 gündür kahverengi akıntım var diken üstündeyim
canım iğneden 16 gün sonra kandan baktırabilirsin progestan bittikten sonra 4. gün adet gelir... inşallah hamilesindir.
canım olur öyle akıntılar endişe etme değerine tekrar baktırdın mı yükseldi de mi?
selam kızlar dertler bitmiyor( 3 gündür kahverengi akıntım var diken üstündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?