Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cNIMM İĞNE OLALI 16.GÜNÜM ve sabah regl oldummm...Hakkımızda hayırlısı olsunn...Durmak yok yolA DEVAMM....

canım yeni farkettim artık tükendim yazıyor nicinin yanında deme öyle tamam mı asla tükenmek yok...
sakın umutsuzluk da yok... gelecek bebeklerimiz... aynı zamanlarda hamile kalalım inşallah

filizcim inşallah endişe edilecek bir durum yoktur sağlığın nasıl bebek nasıl? merak ettim cevap yazmayınca..

slm canım teşekkür ederim.lekelenmem bitti.şimdi de şu estrofem die bi ilaç var prospektüsünde x kategorisindedir hamilelerde yazıyor. doktor da kullan diyor.ama bebekte anomaliye sebep olabilirmiş diye duydum ve okudum.onunla uğraşıyorum.kalp atışını duyana kadar kullanacağız dedi.ne yapacağımı bilemedim.bilginiz varsa yazı.çok merak ediyorum.
uzun zamandır sizlerle de konuşamadık.işte bi yandan lekelenme bi yandan bu ilaç kafamı allak bullak etti.ama sizi unuttum sanmayın lütfen sık sık dua ediyorum.sevinçli haberlerinizi bekliyorum.sevinçlerimiz ortak olur inşallah.

sağol canım teşekkür ederim.haberler sizde naptınız bu ay?başladınız mı ilaca?

doktoruna guvenıyosan ve gereklıyse ıcmelısın ama bır kaç doktora daha sor ıcın rahatlar en azından.. içini ferah tut. ben basladım ılaca bıttı bıle sımdı ovulasyon testlerıyle yumurtlama gunumu yakalamaya calısıyorum.. hayırlısı artık. olmuyorsada bır hayır vardır dıyorum napım elden bişi gelmez

canım ilaçla ilgili hiç bilgim yok yanıltmayım seni başladın mı sen ilaca?
inşallah en kısa zaman da kalp atışları gelir bekle sabırla doktor dediyse ilacı da iç...
6+4 ken falan duyulur kalp atışı sen kaçıncı haftadasın?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, ara ara yazıyorum buraya bu ay yine saraphone ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. bugün iğnenin 10.günü test negatif beta hcg 2.48 neyse sağlık olsun dedim, dişlerim fena ağrıyordu diş polikliniğine randevu aldım ama kırmızı kartın 3.günü aynen devam. bu ay hiç problem yapmadım çok rahattım çok umutluydum ama olmadı demek nasip değilmiş... umarım güzel haberler alırım da burdaki arkadaşlardan en azndan sevinçlere ortak olurum...

iğneden sonraki 14. gün en erken kandan bakılması gereken zamandır canım erken yapmışsın testini hem de çok erken.... doktorum bana öyle demişti...
6 gün sonra adet görmezsen testi yinelemen gerekli... sakın hemen ilaca başlama yani...
iğneden sonra zaten hemen çatlamaz 2 gün öyle geçer sonra döllenme 1 hafta zaten rahme ilk düştüğü gün kandan baktırmışsınki o da hcg vermez çünkü hcg bebek rahme ulaştığında salgılanmaya başlar ki o da siklusun son haftasına denk gelir canım... anlatabildim inşallah yani hamileysen 10. gün testiyle bunu bilemezsin... şimdi sen 6 gün sonra adet görmezsen erken gebelik testlerinden evde de yapabilirsin...

Son düzenleme:

çatlatma iğnesinden sonra 7.günde yapanların bile çıkmış buradan okuduklarımdan öğrendğim kadarıyla, bir de değer 2.48 o da iğnenin etkini hadi 7-8 olsa yine bi umut derdim bu ay bekleyişim bitti; ama önümüzdeki ay bomba gibi geliyorum haberleşiriz burdan...

iğneden sonraki 7. gün hiç çıkmaz tesadüf o ay hamile kalmışlardır canım... kesinlikle aldatıcı sonuç olur inşallah adet görmezsin ve bebeğin seninledir...
değilse de evet elbette yola aynen devam...

Hayırlısı olsun bakalım, her şeyin bir vakti zamanı var, ben sahip olduğum her şey için çok bekledim ama hiçbir bekleyişim beni pişman etmedi, o yüzden çok kafaya takmıyorum...

ben de 2 aydır klomenle yumurta büyütüp ovitrelle ile çatlatıyorum.geçen ay 1. aşılamam negatifti.bu ay da 2 gün önce oldu aşılamamam.15 gün sonra gelmezse kan testi yaptır dedi dr.um.10 aralıkta yani belli olcak herşey.işallah tutar yoksa tüp bebeğe geçicez.ooff o süreç de gözümde büyüyo.hayırlısıyla olur işallah..

inşallah sonuç alırsın 12 günün kalmış öğrenmeye...aşılamayla şans çok yüksek ben aşılamasız 2 ay gördüm bu tedaviyi olmadı bebeğim şimdi kendi haline bıraktım ...

Son düzenleme:
inşallah sonuç alırsın 12 günün kalmış öğrenmeye...aşılamayla şans çok yüksek ben aşılamasız 2 ay gördüm bu tedaviyi olmadı bebeğim şimdi kendi haline bıraktım ...

aşılamadan önce de 1 yılda 6 kere bu tedaviyi uyguladık ama tutmadı işte hiçbişey kısmetten öteye gitmiyo.sabırla bekliyorum.işallah sana da nasip olsun bebişler.

aşılamadan önce de 1 yılda 6 kere bu tedaviyi uyguladık ama tutmadı işte hiçbişey kısmetten öteye gitmiyo.sabırla bekliyorum.işallah sana da nasip olsun bebişler.

anladım peki hiç tedaviye ara vermedin mi büyük başarı gerçkten ben 2 ay tedaviden sonra ara verdim çünkü stres oldum yok doktorun dediği zamanda ilişki yok şu günler önemli yok belinin altına yastık koy ayaklarını havaya dik falan bunlar gerdi beni... olacağı varsa her türlü gelir dedim ve şimdi tedavisiz devam etmeye karar verdim... inşallah Allah hepimize nasip etsin...

Son düzenleme:

canım eylül 2010 da ikizlerimi kaybettikten sonra kasım 2010 da tekrar başladık yumurta takibine.kimi ay yumurta kendiliğinden oluştu ve çatladı.kimi ay klomenle oluştu kendi çatladı.kimi ay da klomenle büyüyüp ovitrelle ile çatladı.ama kısmet değilmiş.olmayınca bi de bu arada rahim filmi çektirdim.temiz çıktı ve son 2 aydır da klomen + ovitrelle ile tek yumurta oluştu ama aşılamayla da olmadı işte.ara vermemek lazım diyolar ama bu ikinci aşılamamdan sonra yoruldum artık.olmazsa bu ay da (9 gün sonra belli olcak :) biraz ara verelim dicem doktora.çünkü artık tüp bebek yapıcaz dedi.belki kendiliğinden olur.hepimize bebişler nasip olsun

aynen canım bence de biraz bekle hemen tüp bebek düşünme sonuçta daha önce hamile kalabilmişsin... çok üzüldüm ikizlerine tek yumurta ikizi miydi ondan mı kaybettin?
rahim filmi çektirmen çok iyi olmuş.. kafan rahattır şimdi inşallah 9 gün sonra güzel haberini alırım burdan... ben de 4-5 güne test yapacağım... pozitif olursa yazarım umutlu değilim pek polikistik over olduğumdan ama bakalım nasip belli de olmaz....

çift yumurta ikiziydi hem de doğal yolla.daha önceki aylarda içtiğim ilacın güzel bi yan etkisi demişti doktor.ama biri gelişmedi .öbürünün de 10 haftalık kalbi durdu.kısmet değilmiş.ben de polikistik overim ama umutsuz değilim.zamanını bekliyorum.işallah ikimiz de güzel haberleri paylaşırız buradan..

anladım canım inşallah sonuç alacağız sen metformin içiyor muydun? ... ben içiyorum kaliteli yumurta sağlıyormuş... insülin direncini de kırar diye içiyorum...3-4 kilo da verebilirsem çok iyi olacak...
inşallah dediğin gibi iyi haberlerimizi paylaşacağız...

Son düzenleme:

Yok içmedim canım.dokturum gerekli görmedi heralde.ama kilonun yumurta üstünde olumsuz etkisi varmış evet ben de biraz kilo verebilsem çok iyi olacak.sabırla bekliyoruz canım..

Yok içmedim canım.dokturum gerekli görmedi heralde.ama kilonun yumurta üstünde olumsuz etkisi varmış evet ben de biraz kilo verebilsem çok iyi olacak.sabırla bekliyoruz canım..

dediğin gibi canım hep sabır....bana da doktorum gerekli görmemişti ama ben hızla kilo almaya başlayınca içmeye başladım zaten kan şekerini değiştirmiyor sadece insülinin dağılımını düzenliyor bu sayede hemen acıkmıyorsun çabuk doyuyorsun tatlı isteğin azalıyor falan filan....
23 gündür içiyorum ve canım yumurtlamam oldu adet belirtileri oldu yani mucize bir ilaçmış biliyorsun bu ay tedavi görmemiştim tedavisiz oldu bunlar bunu da metformine bağlıyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…