Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
klomenle 2.ayımdı catlatma iğnesi hiç olmadım şoktayım hamileyim ama inanamıyorum 2.çizgi cıktı devamı gelir :26:

selam kedicik annecik
Demek hamilesin
arkadaş listeme baktım seni de gördüm bakiyim dedim napıyor bu hatun
hamile oldugunu gördüm çooookk sevindimmm
Allah Daim etsin canım bebişin yanında kalsın heppp
:13:

herkese merhaba bende geçen ay ilkdefa bu tedaviyi uyguladım, ama sonuç alamadım.aslında herşey çok iyiydi fakat iğne olduğum gün ilişki saatini eşimin işi sebebiyle kaçırdım...acaba ondan mı olmadı

merhaba
iğneden sonra hemen çatlamaz ki bir sonraki gün aynı saatte ve sonra gün aşırı ilişki verir doktorlar... yani ondan tutmamış olamaz... belki daha bile geç çatlamıştır belli olmuyor yumurtanın gelişimine bağlı çatlaması ben 2 ay gördüm tedaviyi ama benim de olmadı nasip şimdi ara verdim üst üste olmasın diye...

slm;
Klomen ve Ovitrelleyi kullandım sonuç alamadım geçen ay, zaten kanal dar demişti ama şansımızı denemek istedik olmadı. Bu ay yine klomen kullandım yine yumurta büyüdü ama yine rahim kanalının genişlemediğini söyledi doktor. ilacın amacı yumurta büyütmek ve rahim kanalını genişletmek dedi. Ovitrelle iğne vermedi. Gelecek ay iğne ile deneyeceğimizi söyledi. Şimdi önceki yazıma arkadaş sormuş rahim kanalı darlığı nedir diye. Bende doktora sordum dar olursa ne olur dedim, bebek tutunamaz, yapışamaz dedi. Ben yine de bir şey anlamadım netten araştırdım ama hiç bir bilgi bulamadım. bebeğin doğum zamanı kanala girdiği ile ilgili bilgiler var ama o farklı bişey herhalde. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Saygılar.

rahim içinden bahsetmiyor, rahim ağzı da değil rahim duvarı mı acaba? sen rahim filmi çektirmiş miydin?
acaba tüplerden mi bahsediyor rahim kanalı derken? benim de bir bilgim yok en iyisi tekrar gittiğinde doktora sorman bence... hatta resimde göstersin benim doktorum öyle yapıyor anlamam için... ama rahim kanalı olsa olsa tüplerdir... başka fikri olan arkadaş varsa yazsın lütfen...tüpleri de sadece rahim filminden tespit edebilir usg den göremez...

Son düzenleme:
klomenle ılk ayda hamıle kalanlardanım daha yenı ögrendım ve cok mutluyumm darısı ısteyen herkesın basına kımse umudunu kaybetmesın lutfen

Tebrik ederim çok güzel bir duygu olmalı. Bende yarı yumurta takibin gidiyorum.birşey aklıma takıldı ovitrelle iğneden sonra ne zaman ilişki önerilir. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Selam bicimmm....

Selam kızlar....

Bende geçen hafta perşembe günü (klomenden sonra) Ovitrellayı oldum... Bu ay 2. denememm geçen ay olmamış regl olmuştumm...
Kı<met dedik yola devam ediyoruzz...Çok sıkıntılı ve yorucu bir süreç...Rabbim aratmadan göndersin inşallaah...

Bende progestan vermişti onu içiyorum o bitince 7 gün bekle regl olmazsan ertesi gün kan testi yaptır dedi..Bu tarihte 19 aralıka denk geliyor....

Bakalım hakkımda hakkımızda hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun canım
bu ayki tedavinin sonucu gelsin... inşallah tutmuştur.... bu arada 9 gün sonra kandan belli olur sonuç canım... progestan içsen de belli olur yani... progestan bittikten sonraki 5. gün de adet gelir bebek yoksa... inşallah bebeğin seninledir... 4-5 gün önce çatlamış olmalı yumurtan...öpüyorum...

slm kızlar bende 3aralıkta ovitrelle vuruldum ogün ve ertesi gün ilişki oldu dahada olmadı olamadı bugün 6.günüm kafamdaki sorular ve merak gitmek bilmiyo inşallah bu ay meleğime kavuşurum Allah yardımcımız olsun.bu arada kasiklarima ara ara iğne batması gibi ağrı oluyo hemen geçiyo tabi bu neden olur bilen varmi

ızlar bende 3aralıkta ovitrelle vuruldum ogün ve ertesi gün ilişki oldu dahada olmadı olamadı bugün 6.günüm kafamdaki sorular ve merak gitmek bilmiyo inşallah bu ay meleğime kavuşurum Allah yardımcımız olsun.bu arada kasiklarima ara ara iğne batması gibi ağrı oluyo hemen geçiyo tabi bu neden olur bilen varmi[/QUOTE]

Benim doktorum iğneden sonra ağrı olabilir meraklanma demişti.benim yumurtalar çatladı fakat tutmadı bu ay yine deniyoruz.iğneden kaç saatsonra ilişki önerildi biz galiba saati kaçırdık.doktor da herşey çok iyiydi nasıl olmadı dedi çünkü.allah herkese anne olma hissini tattırsın...

yumurta bezen iğneden 36 saat sonra bazen de daha geç çatlar ama her durumda başka bir engel yoksa tutar diye düşünüyorum hayırlısı olsun...

merhaba ben 2 ay klomen çatl.iğnesi oldum tutmaadı iğneden 72 saat sonra çatlıyordu benim yumurtalar...herkeste değişebilir bu bazen önce bazen geç olabilir yani... gün aşırı ilişki ile tutturulur... benim olmadı tutmadı bir yerde nasip kısmet

Son düzenleme:
cevaplarınız için sağolun kızlar bugün tam bir hafta oldu ara ara batmalar hala devam ediyo....zaman geçmek bilmiyo çok heyecanli üzgün umutsuzum canım çok sıkılıyo ağlamak istiyorum sürekli bu süreç beni zaman geçtikce yaşlandıriyo sanki hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...

sen bir de bana sor canım negatifi göre göre istek de kalmadı artık Allahıma havale ettim ne zaman verirse kabulüm diyorum :))
insanın elinden gelenler bi yere kadar....
inşallah şu anda hamilelik yolunda hücreler gelişiyordur içinde ve 4. haftan bittiğinde 5. haftaya girerken test yapabilirsin...

slm arkadaşlar
siteye yeni üye oldum.bende derdimi kısaca anlatayım dedim.3 yıllık evliyim bekarlıktan beridir adet düzensizliğim vardı 2-3 ayda bir oluyordum.hem düzensizlik hemde çocuk için doktora gittim polikistik over dedi.klomene başladık yumurtalıklar cvp vermedi bu sefer menogon iğneye başladık sol yumurtalarım çalıştı sağda tık yok bir tane büyük 4 taner irili ufaklı yumurtam var çarşamba günü tekrar(14.güne denk gelecek) gidicem belirtilen büyüklüğe ulaşmış mı diye sonra ovitrelle yapılacakmış göbekten.bu şekilde hamile kalan var mı ayrıca yumurtalık için hayıt otlu pekmez kullandım belki umuttur diye ama sanırım pek bi faydası yok bilmiyorum ama hem hamilelikten korkuyorum hem çok istiyorum inşallah fazla uğraşmayız iğnelerden hoşlanmıyorum pek :)

Dün doktora g ittim bugün için yumurtaların 23. mm olmuş ovitrelle vurul dedi.dün akşam bütün eczanelere baktım yok ne yapmalıyım kendiliğinden çatlar mı.lütfen desteğinize ihtiyacım var.

Dün doktora g ittim bugün için yumurtaların 23. mm olmuş ovitrelle vurul dedi.dün akşam bütün eczanelere baktım yok ne yapmalıyım kendiliğinden çatlar mı.lütfen desteğinize ihtiyacım var.

benımde doktorum çatlatma ıgnesı önermedı.. benımde yumurtam bı o kadar olmuştu ve kendılıgınden çatladı.. ama yumurtaların kolay catlaması ıcın kuru ıncır suyunu kaynatıp havuc dogradım ıcıne ve duzenlı ıctım o şekilde hamıle kaldım

Teşekkür ederim cevap için bebek beklediğinize çok sevindim.darısı bizim başımıza inşallah.bu ay kendiliğine bırakmayı planlıyorum bende inciri deneyeyim.zaten iğneyi bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…