- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
klomenle 2.ayımdı catlatma iğnesi hiç olmadım şoktayım hamileyim ama inanamıyorum 2.çizgi cıktı devamı gelir :26:
herkese merhaba bende geçen ay ilkdefa bu tedaviyi uyguladım, ama sonuç alamadım.aslında herşey çok iyiydi fakat iğne olduğum gün ilişki saatini eşimin işi sebebiyle kaçırdım...acaba ondan mı olmadı
slm;
Klomen ve Ovitrelleyi kullandım sonuç alamadım geçen ay, zaten kanal dar demişti ama şansımızı denemek istedik olmadı. Bu ay yine klomen kullandım yine yumurta büyüdü ama yine rahim kanalının genişlemediğini söyledi doktor. ilacın amacı yumurta büyütmek ve rahim kanalını genişletmek dedi. Ovitrelle iğne vermedi. Gelecek ay iğne ile deneyeceğimizi söyledi. Şimdi önceki yazıma arkadaş sormuş rahim kanalı darlığı nedir diye. Bende doktora sordum dar olursa ne olur dedim, bebek tutunamaz, yapışamaz dedi. Ben yine de bir şey anlamadım netten araştırdım ama hiç bir bilgi bulamadım. bebeğin doğum zamanı kanala girdiği ile ilgili bilgiler var ama o farklı bişey herhalde. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Saygılar.
klomenle ılk ayda hamıle kalanlardanım daha yenı ögrendım ve cok mutluyummdarısı ısteyen herkesın basına kımse umudunu kaybetmesın lutfen
Selam bicimmm....
Selam kızlar....
Bende geçen hafta perşembe günü (klomenden sonra) Ovitrellayı oldum... Bu ay 2. denememm geçen ay olmamış regl olmuştumm...
Kı<met dedik yola devam ediyoruzz...Çok sıkıntılı ve yorucu bir süreç...Rabbim aratmadan göndersin inşallaah...
Bende progestan vermişti onu içiyorum o bitince 7 gün bekle regl olmazsan ertesi gün kan testi yaptır dedi..Bu tarihte 19 aralıka denk geliyor....
Bakalım hakkımda hakkımızda hayırlısı olsun...
yumurta bezen iğneden 36 saat sonra bazen de daha geç çatlar ama her durumda başka bir engel yoksa tutar diye düşünüyorum hayırlısı olsun...slm kızlar bende 3aralıkta ovitrelle vuruldum ogün ve ertesi gün ilişki oldu dahada olmadı olamadı bugün 6.günüm kafamdaki sorular ve merak gitmek bilmiyo inşallah bu ay meleğime kavuşurum Allah yardımcımız olsun.bu arada kasiklarima ara ara iğne batması gibi ağrı oluyo hemen geçiyo tabi bu neden olur bilen varmi
Benim doktorum iğneden sonra ağrı olabilir meraklanma demişti.benim yumurtalar çatladı fakat tutmadı bu ay yine deniyoruz.iğneden kaç saatsonra ilişki önerildi biz galiba saati kaçırdık.doktor da herşey çok iyiydi nasıl olmadı dedi çünkü.allah herkese anne olma hissini tattırsın...
cevaplarınız için sağolun kızlar bugün tam bir hafta oldu ara ara batmalar hala devam ediyo....zaman geçmek bilmiyo çok heyecanli üzgün umutsuzum canım çok sıkılıyo ağlamak istiyorum sürekli bu süreç beni zaman geçtikce yaşlandıriyo sanki hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...
Dün doktora g ittim bugün için yumurtaların 23. mm olmuş ovitrelle vurul dedi.dün akşam bütün eczanelere baktım yok ne yapmalıyım kendiliğinden çatlar mı.lütfen desteğinize ihtiyacım var.
benımde doktorum çatlatma ıgnesı önermedı.. benımde yumurtam bı o kadar olmuştu ve kendılıgınden çatladı.. ama yumurtaların kolay catlaması ıcın kuru ıncır suyunu kaynatıp havuc dogradım ıcıne ve duzenlı ıctım o şekilde hamıle kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?