Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün doktora g ittim bugün için yumurtaların 23. mm olmuş ovitrelle vurul dedi.dün akşam bütün eczanelere baktım yok ne yapmalıyım kendiliğinden çatlar mı.lütfen desteğinize ihtiyacım var.

benim 23mm lik yumurtam kendiliğinden çatlamıştı seninki de çatlamıştır çoktan korkma....
çatlamasa bile adetle atılıyor zaten.... ama çatlar o ebata gelen yumurta kesin çatlar...
bu arada bundan sonra yumurtan 17mm civarındayken çatlatma iğnesi vurulursan daha doğruymuş bilgin olsun... o kadar büyümesini beklememek gerekirmiş...
pregnly vurul ovitrelle bulamazsan pregnly 5000+5000 10.000 lik vurul yani 2 adet 5000 lik ben öyle yapmıştım...

teşekkür ederinm bilgilerin için..yalnız bizde bir talihsizlik sürüp gidiyor...iğneyi zorlada olsa bulup yaptırdım ama iğne günü gıda zehirlenmesi oldum ilişki olamadı....bugüne kaldı umarım geç kalmadım...bu akşam yaklaşık 36 saat olacak çünkü((((((((çok üzgünüm

anladım hayırlısı artık... zateniğneden sonraki 36. saatte ilişki veriyor doktorlar sonrasında da gün aşırı...yani güzel denk getirmişsin :)) bence tutacağı varsa tutmuştur için rahat olsun...
bu arada geçmiş olsun....
bundan sonra yumurta o kadar büyümeden iğne olmalısın tutma ihtimali yüksek olur... en fazla 20mm iken...

Son düzenleme:
Günaydın bicimm günaydın kızlar....

Benimde son 2 günüm...C.tesi günü regl günüm..Buügn iğne yaptıralı 14.günüm..

Çok fena sadece sol kasığım ağrıyor ve belim ağrıyor göğüslerim de acıyor...
Bu ay böyle bakalım regl mi gelecek melek mi var?

aksidir ki geçen ayki belirtilerimi hatırlamıyorum...

Bicim ya sen hep bahsediyorsun yum. en fazla 20mm iken iğne olmalı diye...Ama benim dr. hep 22mm üstünü görünce iğne veriyor..geçen ay 25mm iken bu ayda 24mm iken iğneyi verdi..Acaba neden?:26:

umarım bebek gelir....birşey merak ettim ilişki sırasında kasıklarımda çok sızı oluyor,sizde de var mı...ben salı günü iğne oldum 23mm iken kaç gün şansım var bebek için.yumurtalar 48 saat yaşıyor filan diyorlar.kafam çok karıştı...hepinizi allh bebeklerinize kavuştursun,desteklerinizden dolyı özellikle (bicim) teşekkür ederim

benim sitede yazıştığım arkadaşlarım 17-ile 20mm arasındayken iğneyi oluyorlar bana doktor 26 mmken iğne verdi tutmadı ve diğeri de çok küçükken verdi yine tutmadı deneyimden yola çıkarak öyle diyorum sizlerde aynı duruma düşmeyin diye...
çoğu doktor 24mm ve üzerini kist kabul edip iğne vermiyor bile...
inşallah seninki tutmuştur ama en sağlıklısı en geç 22 mm de çatlaması ve tutması canım....araştırma yaptım bununla ilgili doktor yazılarından
şimdiki aklım olsa tedaviye devam etsem 17mm yi gördüm mü iğneyi olurum zaten çatlayana kadar geçen sürede 3mm daha büyüyor...tam 20 de çatlamış olur... en sağlıklısı buymuş zaten kendi kendine çatlaması yani iğnesiz çatlaması da 20-23 mm arasında gerçekleşirmiş...

Son düzenleme:

Anladım canımmm...Çok heveslenmim ozaman ben...(( Eğer olursada çok şans işi desene...Ya dr. benimkini okadar beklemesinin sebebi sanırım kendinin çatlamasnı beklemem...Ama şuda var ben dr.uma çok güveniyorummm...O yüzden bu konuyu bende bir araştırayımmm...Merak ettim bak şimdi...
Sağol cnmmm cevabın içinnn...İnşallah Rabbim sanada tez zamanda bebeğini yollar...Bu arada sen kaç yaşındaydınn...Merak ettim...Ben bu aralar yaşla ilgilide çok sorun yaşıyorum depresyondayımm..

Benimde bugün progestanı bırakalı 4. günüm ve iğne olalı 15. günüm. Bugün test yapmadım 1-2 gün daha bekleyeceğim…Dr. 19 aralık a kadar regl olman gerekiyor en geç dedi..Eğer olmazsan p.tesi gelirsin kan testi yaparız demişti…3 gün daha bekleyebilirim…En kötüsü yarın sabah belki idrar testi yaparım bakalımmmm…Sanki bu sefer de olmadı Eğer olmadı ise zaten ben ne olurum umutlarım biter gibiyimmm…

slm ben buraya yeni üye oldum ovitrelle klomen sadece bi aymı yapılıyor etkisi ikinci ay sürüyomu

Son düzenleme:

kIZLAR HASTALANDIM MAALESEF...Bu ayda olmadı...
canım sakın üzülme sıkılma herşeyde hayır vardır belki tutsa sağlıklı olmayacaktı böyle düşün
ben 30 yaşındayım ve bebek gelsin diye çok acele ediyordum bir aralar sonradan düşündüm de bunun acelesi olmaz Allah ım ne zaman verecek o zaman doğum, dünyaya geliş bence kaderle ilgili yani biz istedik diye hemen olmaz ki canım elbet zamnı var belli ki bekletecek bizim miniklerimiz....
canım yumurtan belli ki kendiliğinden çatlamıyor sen bir dahaki sefere en geç 19mmken vurul iğneni...

slm ben buraya yeni üye oldum ovitrelle klomen sadece bi aymı yapılıyor etkisi ikinci ay sürüyomu
klomen 4 ay kullanılabilir çatlatma iğnesi de öyle... ancak 2 ay kullan 1 ay dinlen sonra 2 ay kullan öyle daha sağlıklı....etkisi de diğer aylara yansır çünkü hormonları disipline ediyor,düzene sokmaya başlıyor. ama önce 2 ay üst üste kullanmalısın ilaçları umarım bekletmez ilk ayda gelir meleğin...

Son düzenleme:

Sağol canımm..Dediğin gibi kader kısmet...Rabbim ol derse elbet olacak...Benimde sabır sınavım buradan demekki..

AA bilmiyordum ben şimdi 1 ay ara mı vermeliyim...Yoksa önce dr. ile konuşmalımıyım...Hayırlısı ya bakalım...Eşimde çok büyük destekçim sağolsunn...Oda artık çok istiyor ve ben ona dahada çok üzülüyorum...Eşimde 31 yaşımda..Ya evet herşeyin hayırlısı..HerşeyinnSağlık olsun diyoruz zaten vardır bir hikmeyti diyoruz..:26:

Bakalım bu ay dr. gittiğimdi gonal-f iğnelerden isteyeceğim ne diyecek bakalım..Biraz bilmiş bir dr. ben ne istersem onu yapacaz diyor..Seviyorumda dr.umu ne diyim..Ne derse onu yapıyoruz..

soruma cevap verdigniz için tşkler bayanlar benim dr bana 2 ay sonra rahim fllmi istedi zor oluyomu?
Ben iki sene önce çektirdim canım...
Çok kısa sürüyor dr.un çekmesi toplasan 3 dk. falan..Ama hazırlanması vs. toplam 15 dk. sürüyor..O 3 dk. üsren işlem sırasında da evet biraz acı hissediyorsun..
Hiç adet sancısı çektin mi..İşte onun gibi bir sancı..Hatta bazılşarı hiç hissetmezmiş..Benim acı noktam çok düşük çok canım acır belkide ondan ben hissetmiştim ..Adetlerim bile çok acılı oluyor...Çok sancılı oluyor...

canım doktorun kist görmezse ve ara vermeyelim derse devam edelim derse doktorunu dinle elbette....
bebeğin er ya da geç gelecek sakın sıkılma çok takılıp düşündüğümüzden olmuyor inan ki Allah başka dert vermesi tek derdimiz bu olsun inşallah....sabırla bekleyeceğiz canım....

soruma cevap verdigniz için tşkler bayanlar benim dr bana 2 ay sonra rahim fllmi istedi zor oluyomu?

rahim filmini bazı çektiren arkadaşlar çok sancı çekmişler ve anestezisiz sakın yaptırma dediler bana.... ben henüz çektirmedim çektirirsem anestezili yaptıtırım.... hem bir sorun görürlerse o anda müdahale de edebiliyorlarmış... ben bayılmadan yaptıramam o işlemleri...

merhaba kızlar, ben de çalışmalara başladım yine yeniden, cumartesi günü yumurtalara baktırdım 4 tane vardı 2 sağda 2 solda büyüklükleri de 12-14 mm arası tabi daha satın 10.günüydü bugün yine gideceğim bakalım ne kadar büyümüşler.... bu arada eşim hastalandı fena bir soğuk algınlığı geçiriyor bu kadar yumurtaya rağmen bizim hiç olmayabilir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…