Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Herkese merhaba... umarım tedavılerınız yolunda gıdıyordur... Asla moralınızı bozup umutsuzluga kapılmayın mutlaka bebegınız olucaktır sadece bıraz daha zaman gerekıyor..bende 1 bucuk senedır cok bekledım ve cok yıprattım kendımı ama şimdi cok şükür bebegım benımle bazı sorunlar olsada.. hepınızden duamı eksık etmıyorum allah ısteyen herkese bu duyguyu bu sevıncı yaşatsın.. moralınızı yuksek tutun en önemlisi bu cunku.. kendınıze ıyı bakınn

çok teşekkürler, allah sağlık ve sıhhat versin, tamamına erdirsin...

mrb kızlar bende 3 ay klomen tedavisi gördüm yumoşlar büyüdü bir ay pregly vuruldum bir ay ovitrell vuruldum yumoşlar çatladı ama malesef olmadı doktorum sadece iğneden sonra calış dedi 3-4 gün üstüste çalıştım ama malesef olmadı 1.5 senedir uğrasıyorum hiçbir rahatsızlığım yok sadece adetlerim düzensiz insallah 2012 hepimize sağlıklı bebekler getirir

bir de üstüne vajinal mantar ne bu ya! offfffff offffffff
seabird67 inşallah canım, aminnnnnnnnnn diyorum

Son düzenleme:
bir de üstüne vajinal mantar ne bu ya! offfffff offffffff
seabird67 inşallah canım, aminnnnnnnnnn diyorum

Canım üzme kendini elbet bizimde yüzümüz gülecek.mantar umarım hemen geçer.moralini yüksek tut biliyorum bu süreç bizi çok yoruyor,kafayı oynatmadan anne oluruz Inşallah. Sana çokkkk geçmiş olsun

moralim o kadar bozukki ayın 15.inde ovitrelle yapıldı bu gün bi test yapayım dedim tek çizgi çıktı doktorum adet gününü bekle dedi ama çift çıkması gerekmez mi sonuçta ovitrelle ilk haftalarda hamilelik belirtileri gösterir ama tek çift farketmez yalanda olsa çift çizğiyi görmek isterdim

benim adet zamanım ayın 1 yada 2 si.gerçi bende pko da var 2-3 ayda bir adetoluyorum farlutal kullarak zamanında oluyor bu sabah da kalktım hiçbirşeyim yoktu yaklaşık 1 saat önce sollkasığımda felaket bir ağrı var ayağa kaldırmıyor nerdeyse

Canım üzme kendini elbet bizimde yüzümüz gülecek.mantar umarım hemen geçer.moralini yüksek tut biliyorum bu süreç bizi çok yoruyor,kafayı oynatmadan anne oluruz Inşallah. Sana çokkkk geçmiş olsun

inşallah canım teşekkür ederim, bu ay artık imkansız diyorum ama bu kadar çok engel çıktığına göre kısmet değil bu ay demek ki

Arkadaşlar bende 14 aylık evliyim geçen ay hsg çektirdim iki tüpümde açık çıktı, klomen verdi doktor 2 gün sonra başlayacam ondan sonra ki süreç ne olacak bana yardım edin lütfen, çatlatma iğnesi dedikleri nasıl yapılıyor ve nerden yapılıyor, kullanıpta hamile kalan var mı? off bu süreç çok korkutuyor beni..

Beş gün klomen sonra yumurtma takibi yumurtalar istenilen boyuta geldimi iğne olacaksın sonra ilişki saatlari verilecek.iğneden korkma göbekten saniylik birşey.ama ben iğneyi bulmada zorlandım herzaman gittiğn bir eczane varsa sipariş et dolapta saklanmalı.benim bu, ikinci denemem ama tutturamadık.bu ay yine bekliyorum.allah hepimizin yanında olsun.

stres yapma nevinmat anlatmış zaten süreci, hamile kalan o kadar çok ki bu yöntemle merak etme inşallah ilkinde hamile kalırsın , sakın korkma iğneden gerçekten acıtmıyor, güzel haberlerini alırız inşallah!

çok teşekkür ederim, ilk kez kullanacağım için tedirginim, doktorumda 11. günde geleceksin dedi, bakalım ne olacak. İnşallah hepimizin istediği gibi bebişlere kavuşuruz. buraya üye olduktan sonra daha da umudum arttı, çünkü güzel haberler verenler var. inşallah bizlerinde ve her isteyeninde olur.. sizin var mı çocuğunuz , yoksa bu ilk mi olacak..

çok teşekkürler , ama elimde olmadan stres yapıyorum hatta bazen eşimede yansıtıyorum bu durumu, farkına sonradan varıyorum. ve bide tabii istanbula yeni taşındım sayılır, burda ailemde yok , o yüzden bu forum bana iyi geliyor. Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..

Ilk olacak inşallah. Tedirgin olma o gün yumurtalarına bakılacak ilaç etkisini göstermişmi diye. Sonra bir kaç kez daha. Inşallah iyi haberlerini alırız.benim adet günüme 5 gün kaldı.göğüslerimde çok fazla sızlama var ama adetten önce hep olur pek bebişe yormuyorum. Bu ay biraz ümitsizim çünkü hasta olduğum için ilişki günlerini kaçırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…