Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bend iğne yapptırdım 5 gün oldu ama benım ki kolumdan yapıldı hangisi daha doğru koldan mı göbekten mi....

slm arkadaşlar bende bu ay klomen+ovitrelle kullanalardayım bu 3. denemm 2 çatlatma iğnesi kullanışım...iğneden sonra çok fena bir göğüs ağrısı bel ağrısı ara ara kasık ağrılarım oldu bende dayanamadımiğneden 13 gün sonra beta yaptım ve sonuç negatif di açıkçası bu ayda olmadı önümüzdeki ay için kendimi hazrlıyordum..göğüs ağrılarım azaldı yok denecek kadar..ancak kasık ağrım ve vel ağrım şiddetlendi ben regl acağım için bu gün yarın regl olacam gözü ile bakıyordum ..zaten regl günüm gememişti işte bu gün regl olmam lazım normalde şimdiye kadar yine akıntı hissediyorum ancak regl olmadım henüz bilmiyorum kafam karıştı bir debu ay + crinone vajinal jel de vermişti doktorum acaba o mu adetimi geciktiriyor...hiç bir fikrim yok tekrar umutlanıp hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum bilgisi olan varsa paylaşımlarını bekliiyorum.l..bu gün iğneyi olduktan sonra 17.günüm

bugün başladım sabah klomene hayırlısı olsun bakalım. hayırlısı olsun belli mi olur bebiş vardır inşallah. ben hamilelik olduğu zamanda kasık ağrısı ve göğüs ağrısı olduğunu duymuştum. adet belirtileri gibi de oluyormuş ilk hamilelik belirtisi. güzel haberleri bekliyoruz inşallah...

inşallah klomen sana çok iyi gelir yumoşların kocaman olur:))) bebiş olmasını çok istiyorum umarım vardır...hiç aklıma bu kadar zor olacağı gelmezdi hemen ister istemez olacak zannederdim ,herhalde bizimde sabrımız bunda ölçülüyor...umarım hepimiz bebişlere kavuşuruz...klomenin saatleri çok önemliymiş lütfen kaçırma saatleri:))

bend iğne yapptırdım 5 gün oldu ama benım ki kolumdan yapıldı hangisi daha doğru koldan mı göbekten mi....

benim bu konuda çok fazla bilgim yok ama koldan yaptıklarına göre demekki yapılıyormş. yoksa kimse böyle risk almaz. hayırlısı olsun bakalım, güzel haberler alırsınız inşallah. bizde bekliyoruz güzel haberlerinizi.. kaçıncı bu sizin.

inşallah aa bak saatlerin önemli olduğunu bilmiyordum. hep aynı saatte almak gerekir o zaman. ben sabah 10.30 gibi içtim. akşamda 9 gibi içerim olmazsa. benimde istediğimiz an olacağını düşünmüştüm hep, hiç aklıma gelmemişti böyle tedaviler göreceğim. siz ne kadardır deniyorsunuz. inşallah bizlerde bebişlere kavuşuacağız, Allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.

Biz bir buçuk senedir deniyoruz.ama iki aydır tedavideyim doktor bu ay olmassa tüp bebek dedi ama ben bir iki ay daha doğal yollardan deneyeceğim.

kızlar ya bugün çatlatma iğnesinin 9.günü beta hcg 5.11 çıktı bu ay da olmadı galiba ne dersiniz?

geçen ay 7.günde yaptığımda 2.45 çıkmıştı bu ay niye böyle oldu, iğne çok mu etki etti...

Son düzenleme:

bence hamılelık baslangıcı var daha yenı olabılır son gunlerde yakalamıs olbılırsın yumurtayı inşşşş

Selamlar,
en son 3 aralıkta yazmıştım ve klomen kullanmıştım ancak dr. rahim kanalı dar genişlemedi yeteri kadar bebek tutunamaz çok zor ihtimal demişti. ammaa reglim yaklaşık 10 gün gecikti ağrı var göğüslerde şiş var 1 haftadır ama regl yoktu ve bikaç saat önce yaptığım testte çift çizgiyi gördüm :)) bebek rahme yerleşirken ağrı yapabilimiş böyle bende regl olucam diye bekliyorum. hala inanamıyorum ne yazdığımı da pek bilmiyorum açıkçası:)))))

yarın ilk iş kan testi için hastaneye gidiyorum herkese rüyalarının gerçek olmasını diliyorum:))

İnanın kendinizi rahat bıraktığınızda oluyor bende nasılsa bu ay umut yok diye hiç düşünmedim hiç stres yapmadım olacak mı olmayacak mı hiç düşünmedim ve oldu işte..
Yarın kesin sonuç alınca yazarım tekrar.
Hepinize iyi akşamlar dilerim..

inşallah canım, hayırlı haberlerin i bekliyoruz...

çok sevindim umarım herşey yiolunda gider....darısı bizlerin başına. Göğüslerinde nasıl bir belirti oldu benim uçları çok sızlıyor giyinirken birşey değince acıyor.herşeyden ümitleniyorum işte :)

Canımbenim bu konuda bilgim yok dr, bana hiç test vermedi böyle.dualarım seninle inşallah hamilesindir haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum...

arkadaşlar ovitrelle kullanalı bugün 19.günüm reglimden 2 gün geçiyor çok fazla akıntım oluyor artık günde 2 günlük ped değiştiriyorum gebelik yok kan testinde negatif çıktı bian önce regl olsam da tekrar tedaviye başlasam diye düşünüyorum ama yaklaşık 2 haftadır regl olmam için belirtilerim var ancak olamadım herhangi bir bilgisi veya fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim... bu gün doktora da gidicem zaten ....

canım eğer adetlerin düzenliyse yumurtan çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir doktor sana ona göre ilaç verir bende öyle olmuştu...

İnşallah hadi hayırlı haberleri bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…