- 27 Aralık 2011
- 23
- 24
- 288
çok teşekkür ederim, ilk kez kullanacağım için tedirginim, doktorumda 11. günde geleceksin dedi, bakalım ne olacak. İnşallah hepimizin istediği gibi bebişlere kavuşuruz. buraya üye olduktan sonra daha da umudum arttı, çünkü güzel haberler verenler var. inşallah bizlerinde ve her isteyeninde olur.. sizin var mı çocuğunuz , yoksa bu ilk mi olacak..
Ilk olacak inşallah. Tedirgin olma o gün yumurtalarına bakılacak ilaç etkisini göstermişmi diye. Sonra bir kaç kez daha. Inşallah iyi haberlerini alırız.benim adet günüme 5 gün kaldı.göğüslerimde çok fazla sızlama var ama adetten önce hep olur pek bebişe yormuyorum. Bu ay biraz ümitsizim çünkü hasta olduğum için ilişki günlerini kaçırdık.
bugün başladım sabah klomene hayırlısı olsun bakalım. hayırlısı olsun belli mi olur bebiş vardır inşallah. ben hamilelik olduğu zamanda kasık ağrısı ve göğüs ağrısı olduğunu duymuştum. adet belirtileri gibi de oluyormuş ilk hamilelik belirtisi. güzel haberleri bekliyoruz inşallah...
bend iğne yapptırdım 5 gün oldu ama benım ki kolumdan yapıldı hangisi daha doğru koldan mı göbekten mi....
maalesef klomen ve ovitrelle bende işe yaramadı
inşallah klomen sana çok iyi gelir yumoşların kocaman olur:))) bebiş olmasını çok istiyorum umarım vardır...hiç aklıma bu kadar zor olacağı gelmezdi hemen ister istemez olacak zannederdim ,herhalde bizimde sabrımız bunda ölçülüyor...umarım hepimiz bebişlere kavuşuruz...klomenin saatleri çok önemliymiş lütfen kaçırma saatleri:))
inşallah aa bak saatlerin önemli olduğunu bilmiyordum. hep aynı saatte almak gerekir o zaman. ben sabah 10.30 gibi içtim. akşamda 9 gibi içerim olmazsa. benimde istediğimiz an olacağını düşünmüştüm hep, hiç aklıma gelmemişti böyle tedaviler göreceğim. siz ne kadardır deniyorsunuz. inşallah bizlerde bebişlere kavuşuacağız, Allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.
kızlar ya bugün çatlatma iğnesinin 9.günü beta hcg 5.11 çıktı bu ay da olmadı galiba ne dersiniz?
geçen ay 7.günde yaptığımda 2.45 çıkmıştı bu ay niye böyle oldu, iğne çok mu etki etti...
bence hamılelık baslangıcı var daha yenı olabılır son gunlerde yakalamıs olbılırsın yumurtayı inşşşş
Selamlar,
en son 3 aralıkta yazmıştım ve klomen kullanmıştım ancak dr. rahim kanalı dar genişlemedi yeteri kadar bebek tutunamaz çok zor ihtimal demişti. ammaa reglim yaklaşık 10 gün gecikti ağrı var göğüslerde şiş var 1 haftadır ama regl yoktu ve bikaç saat önce yaptığım testte çift çizgiyi gördüm :)) bebek rahme yerleşirken ağrı yapabilimiş böyle bende regl olucam diye bekliyorum. hala inanamıyorum ne yazdığımı da pek bilmiyorum açıkçası:)))))
yarın ilk iş kan testi için hastaneye gidiyorum herkese rüyalarının gerçek olmasını diliyorum:))
İnanın kendinizi rahat bıraktığınızda oluyor bende nasılsa bu ay umut yok diye hiç düşünmedim hiç stres yapmadım olacak mı olmayacak mı hiç düşünmedim ve oldu işte..
Yarın kesin sonuç alınca yazarım tekrar.
Hepinize iyi akşamlar dilerim..
Selamlar,
en son 3 aralıkta yazmıştım ve klomen kullanmıştım ancak dr. rahim kanalı dar genişlemedi yeteri kadar bebek tutunamaz çok zor ihtimal demişti. ammaa reglim yaklaşık 10 gün gecikti ağrı var göğüslerde şiş var 1 haftadır ama regl yoktu ve bikaç saat önce yaptığım testte çift çizgiyi gördüm :)) bebek rahme yerleşirken ağrı yapabilimiş böyle bende regl olucam diye bekliyorum. hala inanamıyorum ne yazdığımı da pek bilmiyorum açıkçası:)))
yarın ilk iş kan testi için hastaneye gidiyorum herkese rüyalarının gerçek olmasını diliyorum:))
İnanın kendinizi rahat bıraktığınızda oluyor bende nasılsa bu ay umut yok diye hiç düşünmedim hiç stres yapmadım olacak mı olmayacak mı hiç düşünmedim ve oldu işte..
kızlar ya bugün çatlatma iğnesinin 9.günü beta hcg 5.11 çıktı bu ay da olmadı galiba ne dersiniz?
geçen ay 7.günde yaptığımda 2.45 çıkmıştı bu ay niye böyle oldu, iğne çok mu etki etti...
Selamlar,
en son 3 aralıkta yazmıştım ve klomen kullanmıştım ancak dr. rahim kanalı dar genişlemedi yeteri kadar bebek tutunamaz çok zor ihtimal demişti. ammaa reglim yaklaşık 10 gün gecikti ağrı var göğüslerde şiş var 1 haftadır ama regl yoktu ve bikaç saat önce yaptığım testte çift çizgiyi gördüm :)) bebek rahme yerleşirken ağrı yapabilimiş böyle bende regl olucam diye bekliyorum. hala inanamıyorum ne yazdığımı da pek bilmiyorum açıkçası:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?