Bu ayda tutmadı biraz ara versem mi tedaviye devam etsem mi bilmiyorum.çok üzgünüm niye biz bunları yaşıyoruz ki...
Bu ayda tutmadı biraz ara versem mi tedaviye devam etsem mi bilmiyorum.çok üzgünüm niye biz bunları yaşıyoruz ki...
canım bu kaçıncı tedavin bi fikrim olsa yardım edeyim, bu arada moralini bozma en azından kırmızı kartın sorunsuz görmen de iyi bir şey... cevabını bekliyorum
umarım iyi haberlerini alırızslm bende bu gün doktora gitim yumurtalıklar için klomen kulandım beşgün bugunde yumurta takibine gittim adetimin 10. günü solda yumurta yok sağda da 9 santim buyumuş bitane kaçsantim olunca aşılama yapılıyo kızlar normaline bilen varmı pazartesi gene çardı ona göre çatlatma iğnelerine başlıca bide çatlatma iğneleri nekdar haberi olan varmı
bence hiç umudunu kaybetme hayırlısı , Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacaktır inşallah, sakın umutsuzluğa kapılma, 3 senedir deneyen arkadaşımız vardı şimdi 2 aylık hamileymiş, bak herşey nasip kısmet, darısı da bizlere inşallah, hepimiz buralara güzel haberlerimizi yazacağız, iyi düşünelim iyi olsun...[/QUOTE
Teşekkür ederim arkadaşım moral verdin inşallah hepimiz yeni yılda bebişlerimize kavuşuruz.
canım eğer adetlerin düzenliyse yumurtan çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir doktor sana ona göre ilaç verir bende öyle olmuştu...
Doktorumu aradım bir ay daha Klomen kullan dedi. Birde bu ay ona ek cyclo-progynova verdi.bu ilacı bilen var mı. Birde içinde hem beyaz hemde kahverengi var bugünde dr. Ulaşamam hangisini içeceğim.
slm kızlar hala regli olamadım çok fazla akıntım oluyor sarı renkli ve kokuluu korkuyorum enfessyon mu oldum ne_? bel ağrım devam ediyor anlamadığım şey son 4 ayda reglim gayet düzenliydi şimdi neden düzensiz oldu ve kist de yokmuş doktorum öyle söyledi... bu da çok kötü bir şey evde olsam sıkıntı değil aama yarın okula başlıcam hem iş hem bu sitres nasıl götrem inş. rabbim yardım eder kızlar başından böyle bir durum gecen varsa lütfen paylaşsın!....
arkadslarr ovitrelleyi emekli sandığı ödüyor mu bılgınız varmı varsa hemen bılgılendırın lütfenn...
canım o hapların bi kısmı östrojen bi kısmı progesteron, vücut bunu normal yoldan kendi yapamıyorsa yada bazen aksatıyorsa bu düzene koyuyor, yani işte rahim kalınlığını sağlıyor 1 aylık düzeni yapıyor... inşallah yeni yıl bize uğurlu gelir ilk aydan hayırlısıyla :)
Canım arkasında gösteriyormuş önce hangisini kullanacağım inşallah yeni yılda dileklerimiz gerçekleşir sana da desteğin için teşekkür ederim. Bu arada bende öğretmenim:))
bazen olabiliyormuş ama akıntı için doktora git kötü koku iyi değilmiş ama şöyle de bir şey var normalde vajinal akıntı kokar kötü koku dedğin o olmasın, sen sıkıntı yaptıkça reglin gecikecek rahat ol, sıkıntı yapma, okul başlıyor demişsin özel değilse öğretmensin galiba, işte gerginliğin bir sebebi daha seni gayet iyi anlıyorum eğer öyleyse meslektaşız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?