Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu ayda tutmadı biraz ara versem mi tedaviye devam etsem mi bilmiyorum.çok üzgünüm niye biz bunları yaşıyoruz ki...

bence hiç umudunu kaybetme hayırlısı , Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacaktır inşallah, sakın umutsuzluğa kapılma, 3 senedir deneyen arkadaşımız vardı şimdi 2 aylık hamileymiş, bak herşey nasip kısmet, darısı da bizlere inşallah, hepimiz buralara güzel haberlerimizi yazacağız, iyi düşünelim iyi olsun...

slm bende bu gün doktora gitim yumurtalıklar için klomen kulandım beşgün bugunde yumurta takibine gittim adetimin 10. günü solda yumurta yok sağda da 9 santim buyumuş bitane kaçsantim olunca aşılama yapılıyo kızlar normaline bilen varmı pazartesi gene çardı ona göre çatlatma iğnelerine başlıca bide çatlatma iğneleri nekdar haberi olan varmı

Bu ayda tutmadı biraz ara versem mi tedaviye devam etsem mi bilmiyorum.çok üzgünüm niye biz bunları yaşıyoruz ki...

canım bu kaçıncı tedavin bi fikrim olsa yardım edeyim, bu arada moralini bozma en azından kırmızı kartın sorunsuz görmen de iyi bir şey... cevabını bekliyorum

canım bu kaçıncı tedavin bi fikrim olsa yardım edeyim, bu arada moralini bozma en azından kırmızı kartın sorunsuz görmen de iyi bir şey... cevabını bekliyorum

Canım bu morelle güldürdün beni sağol...ikinci denememdi.aslında yumurtalar 23 mm olmuştu ama zehirlendim ve iğne ilişki geç oldum.dr bugün ara dedi bakalım ne diyecek

kislar ovitrelliyi sayisi kisitlanmaksizin yeni cikan duznleme ile
rapor cikarttirip alabiliosunuz
onceden 2 asilama hakki kadar raporlu alniyodu

umarım iyi haberlerini alırız

Selam 17 ile 20 olunca diye biliyorum.ben ovitrelli vuruldum bir tane her ay 75 lira ssk karşılamıyr malesef birde daha ucuz pregly varmış ama o hiç bulunmuyor

canım eğer adetlerin düzenliyse yumurtan çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir doktor sana ona göre ilaç verir bende öyle olmuştu...

canım dün doktora gittim kist falan oluşmamış dedi. söktürücü veriycem 1 hafta sonra regli olmazsan tekrar beta hcg test yap dedi..bilmiyorum bel ağrım çok fazla aslında son 4 aydır reglim hiç gecikmedi ama bu ay cirinone vajinal jel de kullanmıştım acaba reglimi o geciktirmiş olabilirmi onu sormayı unuttum doktora bakalım hakkımız da hayrlısı olsun RABBİM TÜM BEBİŞ İSTİYENLERİN KUCAKLARINI BOL BIRAKMASIN İNŞ. EN KISA ZAMAN DA BİZLER DE HAYIRLI HABERLERİMİZİ ALIRIZ (AMİN)

BU ARADA HER KEZİN YENİ YILI HAYIRLI UĞURLU OLSUN..BOL BOL BEBEKLERİMİZ OLSUN :)))))) ( SAĞLIKLIII )))

slm kızlar hala regli olamadım çok fazla akıntım oluyor sarı renkli ve kokuluu korkuyorum enfessyon mu oldum ne_? bel ağrım devam ediyor anlamadığım şey son 4 ayda reglim gayet düzenliydi şimdi neden düzensiz oldu ve kist de yokmuş doktorum öyle söyledi... bu da çok kötü bir şey evde olsam sıkıntı değil aama yarın okula başlıcam hem iş hem bu sitres nasıl götrem inş. rabbim yardım eder kızlar başından böyle bir durum gecen varsa lütfen paylaşsın!....

Doktorumu aradım bir ay daha Klomen kullan dedi. Birde bu ay ona ek cyclo-progynova verdi.bu ilacı bilen var mı. Birde içinde hem beyaz hemde kahverengi var bugünde dr. Ulaşamam hangisini içeceğim.

Doktorumu aradım bir ay daha Klomen kullan dedi. Birde bu ay ona ek cyclo-progynova verdi.bu ilacı bilen var mı. Birde içinde hem beyaz hemde kahverengi var bugünde dr. Ulaşamam hangisini içeceğim.

canım o hapların bi kısmı östrojen bi kısmı progesteron, vücut bunu normal yoldan kendi yapamıyorsa yada bazen aksatıyorsa bu düzene koyuyor, yani işte rahim kalınlığını sağlıyor 1 aylık düzeni yapıyor... inşallah yeni yıl bize uğurlu gelir ilk aydan hayırlısıyla :)

nevinmat propektüsü oku ya da netten bak ben 3 ay önce kullandım galiba beyazlardan başladım...

bazen olabiliyormuş ama akıntı için doktora git kötü koku iyi değilmiş ama şöyle de bir şey var normalde vajinal akıntı kokar kötü koku dedğin o olmasın, sen sıkıntı yaptıkça reglin gecikecek rahat ol, sıkıntı yapma, okul başlıyor demişsin özel değilse öğretmensin galiba, işte gerginliğin bir sebebi daha seni gayet iyi anlıyorum eğer öyleyse meslektaşız...

arkadslarr ovitrelleyi emekli sandığı ödüyor mu bılgınız varmı varsa hemen bılgılendırın lütfenn...

Canım arkasında gösteriyormuş önce hangisini kullanacağım inşallah yeni yılda dileklerimiz gerçekleşir sana da desteğin için teşekkür ederim. Bu arada bende öğretmenim:))

Canım arkasında gösteriyormuş önce hangisini kullanacağım inşallah yeni yılda dileklerimiz gerçekleşir sana da desteğin için teşekkür ederim. Bu arada bende öğretmenim:))

bir şeyi tam anlamıyla anlamak için gerçekten yaşamak lazım seni anlıyorum meslektaşım inşallahhhhh güzel haberlerini duyarım en kısa zamanda :)

evet canım galiba ben abarttım biraz normal koku ancak fazla yaa hissediyorum tam oldum busefer diyorum gidipp bakıyorum yine akıntı..sARI AKINTI... bu gün 5 gün geçti hala regli olmadım takmamaya çalışıyorum ancak elimde değil bian önce regli olsam da tedaviye başlasam çünkü 15 tatil geliyor memlekete gidicem 20 sine ozamna çakışır die korkuyorum hayrlısı olsun herşeyin...inş. bian önce bebişlerimiz olur :)))

az önce kanla karışık parçalar geldi rahmimden cirinone de kullanmıştım ya onun la karışık geldi diye düşünüyorum kızlar sormak istediğimşe su ; doktorum gonal f 75 vermişti regli olursan adetin 2.günü başlıcan 8.günü kontrole gelicen demişti bu ilacı kullanlar veya bilgisi olanlar lütfen yazsınlar...ozamn yarın başlamam lazım iğnelere saati de önemliymiş öylemi_?_?__?

arkadaşlar günaydın sorum olacak size ltf kafam karıştı puregon iğnem bitti çatlatma iğnemi düngece 4te çatlatma iğnemi vuruldum fakat ilkkez çatlatmayı ben vurdum iğneyi batırır batırmaz ilacı bir seferde neredeyse sıktım yavaşyavaş vermedim sakıncası olurmu bende anlamaım neden öyle yaptığım ltf yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…