Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayır canım sakıncası yok, allah emeklerini boş çıkarmasın...

kızlar kan testi yaptım negatif ... 4.denemeydi klomen ve çatlatnma iğnesiyle, sizce bundan sonra ne yapmalıyım, tavsiyelerinize ihtiyacım var

kızlar kan testi yaptım negatif ... 4.denemeydi klomen ve çatlatnma iğnesiyle, sizce bundan sonra ne yapmalıyım, tavsiyelerinize ihtiyacım var

canm merhaba.adetin geçmişmiydi senin ne zamn yaptrdın kan testini.bnm 4 gün geçti korkuyorum yaptrmaya.klomen +ovitrelle+progesteron kullandım bnde geikme yaparmı bilmiyorum

canım üzme kendini adet günün geçmişmiydi. doktoruna söyledin mi , bence bir ay hiçbirşey yapmadan şöyle kafana takmadan oluruna bırak....doğal yoldan deneyin.ben bu seferde tutmassa öyle yapacağım.doktor olmaması için bir sebep söylüyor mu sana,lütfen moralini yüksek tut kader arkadaşım....

adet günümdü canım, 0.02 yumurtlama tembelliği varmış bazı aylarda yumurtlamıyorum... ben de artık ara vereyim diyorum, çok bunaldım okulum da zor bi okul

kızlarrrrrrrrr slmmmm nasılsınızzz

iyi diyelim hep iyi olsun... kızlar bu arada benim olmamasının sebebi stres çok sinirli bir insanım ilaçlarla daha da köpek gibi oluyorum, yoksa normal yolla da olur diyor doktor, demek ki neymiş rahat olacakmışsınız, benim olmam mümkün değil, öğrencilerim çokkkk yaramaz

adet günümdü canım, 0.02 yumurtlama tembelliği varmış bazı aylarda yumurtlamıyorum... ben de artık ara vereyim diyorum, çok bunaldım okulum da zor bi okul

bugün doktora gittim bende de tembellik var hatta doktorum bayaa tembeller dedi!sen rahim filmi çektirmişmiydin _? gonal f iğnelere başlycaktım bu ay ancak doktorum önce bir rahim filmini görelim boşa kürek çekmeyelim dedi bugün3.günüm pazartesi nasip olursa rahim filmi çektrcm....2 hafta evdeyim sonrası için hiç bir fikrim yok çünkü benm okulum da zor bir okul.... hakkımız da hayrlısı olsun

evet canım çektirdim, ben istanbuldayım burda özel bir merkezde acısız çektirdim, rahim filmi mutlaka çektir ama canım rahim filmi çektirdiğinde iğnelere bi daha ki adetinde başlayacaksın ona göre, bir de rahim filmi çektireceksen anestezi iste çünkü genelde çoğu yerde biraz ağrılı oluyor, en kısa zamanda hamile kal emi :))))))

bende istediym cnm.....doktorum anestezie gerek yok vücuduna narkoz almana bile değmez dedi..ona güvendim inş.pişman olmam ben özel bir hastanede çektrcem inş. heyecan korku bir arada yaşıyorum hem çok tedirginim hemde çok...çok...çok...vs işte..nebiliyim pazartesi için bekliceze görcez...saat 3 deymiş film öncesi bir ağrı kesici alsam yeterliymiş am şu spekulum denilen şey içimi bi tuhaf yapıyo doğrusu baalımm..buarda iyi dileklerin için çok saoll inş........... tüm isteyenler ve bizler de bebek sahibi oluruz..:)

inşallah ağrısız sızısız sorunsuz geçer filmin ben de yakın zamanda çektireceğim ben de anestezisiz çekileceğim...yarım saat öncesinde ilaç içmek yeterli geliyormuş ilacı doktor verecek bana belki sana da doktor verir onun tavsiye ettiği kuvvetli bir ağrı kesiciyi almanda fayda var... sonuçlarını ve çekilirken yaşananları paylaşırsan sevinirim...

ilk kez klomen kullandım bu ay bende işe yaramadı, 11. günde 18 mm oluyoır ama sonra büyümemiş küçülmeye başlamış, doktor klomene cevap vermemiş yumurtalar dedi, diğer ay iğneler varmış onlara başlayacam, bu iğneleri kullanan ya da fikri olan var mı, beni aydınlatırsanız çok sevinirim. bu süreci merak ediyorum.

Bu konuda hiç fikrim yok üzgünüm inşallah iğneler sana yarar. Bende yarın yumurta takibine gidiyorum bakalım ne olacak hepimiz bebişlere kavuşalım artık hak ettik sanırım...

Bu konuda hiç fikrim yok üzgünüm inşallah iğneler sana yarar. Bende yarın yumurta takibine gidiyorum bakalım ne olacak hepimiz bebişlere kavuşalım artık hak ettik sanırım...

teşekkürler canım, fikri olan biri vardır umarım çok tedirgin oldum bakalım. hadi senin de hayırlı haberini bekliyorum inşallah kavuşuruz artık haklısın bence de hakettik...

TATLIM İNAN BEN SPKEULUMDAN ÇOK KORKUYORDUM YANİ ONUN KORKUSUNDA İLACIN ACISINI DÜŞÜNEEMİYORDUM BİLEE.....OKADAR ÇOK ARAŞTIRDIM ..OKUDUM...ARAMADIĞIM ÖZEL HASTANE KALMADI BİLGİ ALMADIĞIM YER KALMADI (ÜMRANİYE-ÜSLÜDAR-KADIKÖY)HEMEN HEMEN TÜM ÖZEL HASTANELERİ ARADIM VE BİLGİ ALDIM!... İNANA YOKTU YANİ BÖLE BİR KORKU ... NERDEYSE VAZGEÇECEKTİM ÖLE BİR KORKU 2 GECE RÜYAMLA HSG ÇEKTİRDİĞİMİ GÖRÜYODUM..GECE UYANDIĞIM DA TERDEN SU İÇİNDE KALDIĞIMI BEN BİLİRİM BUNU YANIN DA SİTRESİ DE CABASI..GİTTİK FİLMİ ÇEKTİRMEYE DETAYLI ANLATIYORUM ÇÜNKÜ MERAK EDEN ÖZELLİKLE BENM GİBİ OLAN ARKADAŞLAR DİKKATLİ OKUSUN DİYE.
OKADAR ETKİLENMİŞİM Kİ BİR DE TÜPLERİM KAPALIYSA NE OLACAK _?_? DİYE EŞİME GEREKLİ GEREKSİZ ONSA SORU ADAMCAĞIZI BUNALTTIM HEP BOŞAYMIŞ ARKADAŞLAR..
FİLM ÇEKTİRMEYE GİTMEDEN ÖNCE 1 SAAT YAKLAŞIK OLARAK MAJEZİK İÇTİM .. SPEKULUMU HİSSETMEDİM BİLE BEN ŞU MAKAS GBİ BİRŞEYLE SIKIŞTIRMAK MI RAHİMİ TUUTMAK MI BİLMİYORUM HATTA BİR ARA OKUYANLAR BİLİR YAZILARIMI RAHİMİ ÇEKİYOLAR SANIYODUM İNANIN ARKADAŞLAR SPEKULUM DAN SONRA SADCE KARNIMA (( Çok şiddetli gaz sancısı, adet sancısı gibi bir ağrım oldu meğer o sırada doktor ilacı vermiş ben çok kasmışım kendimi )DOKTOR BİTTİ DEDİĞİN DE İNANAMADIM O MAKASIN MI ŞIKIŞTIRMAIN MI ONU HATRLAMIYORUM BİLE..NASIL HİSSETMEDİM CİDDEN Kİ BENM DE RAHİM ÇATIM DAR DİYE BİLİYORDUM VE 2 KAT FAZLA KORKUYORDUM ..HATTA DOKTOR İLAÇDAN SONRA SPEKULUMU ÇIKARMADI ÇOK KASTIN FİLM BOZUK ÇIKMIŞ OLABİLİR DEDİ BEKLEDİK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ULAŞMIŞ VE GEREK KALMADI ÇIKARDI SPEKULUMU BUARADA O SANCI DA EN FAZLA 20-30 sn sürdü..ben eve dönüş iin kapıda taksi bekletecektim gülüyorum şimdi kendime arkadaşlar la hastaneden çıktık 2 saat ümraniyeyi altına üstüne getirdik :)))) demem o ki kızlar lütfen rahat olun ben kastığım halde böyleyse rahat bırakırsanız gerçekten acınız olman DÜN BU OLAYI YAŞAYAN BİRİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ .. KESİNLİK LE İYİ DÜŞÜNÜN ..HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN UMARIM AĞRINIZ AZ SONUCUNUZ AÇIK ÇIKAR...

teşekkürler canım, fikri olan biri vardır umarım çok tedirgin oldum bakalım. hadi senin de hayırlı haberini bekliyorum inşallah kavuşuruz artık haklısın bence de hakettik...

Teşekkür ederim canım,benim sol tarafta 19 mm iyi bir yumurta oluşmuş cumartesi yine çağırdı birde cuma günü ilişki olsun dedi bakalım ne olacak ilk defa iğne yapmadan ilişki öneriyor....ben senin için cumartesi dr,a iğneleri sorarım...

hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah bu kez olacak, senden güzel haber duyacağız. çok teşekkürler sorarsan çok sevinirim. benim de 11. günde 19 mm omuştu ama doktor 13. günü bekledi ve o zaman da küçülmüş dedi, anlayamadım. bak senin doktorun 19 mm iyi demiş. benim doktor 22-23 mm olması lazım demişti. doktoru mu değiştirsem acaba, sen nasıl memnun musun doktorundan..

bende bu ay klomen kullandm 3 tane yumurtam oluşmuş 2 defa ovitrelle iğne oldm ikincisini dün oldm bugn ilişki dedi dr umarm olur arkadaslar dua edinhepimiz için :)

11. Gün için iyi dedi.benim dr.um tanıdık olduğundan ona gidiyorum emekli şu anda pendik de bir tıp merkezinde çalışıyor.çok tecrübeli bu konuda. bana mooral vermek için de iyi demiş olabilir.zaten iğne için 22 mm olmasını bekliyor. Ben sana cumartesi durumu ve iğneler hakkında bilgiyi yazarım inşallah hepimizin iyi haberlerini burada alacağız.

bende bu ay klomen kullandm 3 tane yumurtam oluşmuş 2 defa ovitrelle iğne oldm ikincisini dün oldm bugn ilişki dedi dr umarm olur arkadaslar dua edinhepimiz için :)

Slm hoşgeldin aramıza ilişkileri aman aksatma iyi çalışın yani:))çok önemli az bir zamanımız var çatladıktan sonra hadi inşallah iyi haberlerini alırız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…