Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben vajinismusum bunu yenmeye çalışırken artık çevreden gelen dedikodulara dayanamıyorum ve bebek bir an önce olsun isitiyorum vajinismuslularada aşılama yapılıyormuş aranızda yaptıran var mıı yada tanıdığınız kimse varmı lütfen paylaşımlarınız benim için çok önemli (

yok bence de 11. güne göre çok iyi, benim problemimim 12. günden sonra küçülmesi.. bende pendikte özel bir hastaneye gidiyorum. haberleri bekliyrum senden, hadi güzel haberler için dua ediyorum...

yok bence de 11. güne göre çok iyi, benim problemimim 12. günden sonra küçülmesi.. bende pendikte özel bir hastaneye gidiyorum. haberleri bekliyrum senden, hadi güzel haberler için dua ediyorum...

Küçülmesin diyemi iğne veriyor acaba...eşinin testleri nasıl. Duaların için sağol canım.inşallah senden de yi haberler alırızç

kıslar pkolyum.6ay önce bir gebelik geçirdim düşük yaptım.*4haftalık felandı.geçen ay tedaviye basladım.klomenle denedik.2gün önce çatlama iğnesi oldum ama 36.saati kaçırdık 38.de oldu :))) sizce kaçırdımmııııı...... ((

canım çok sağol ne kadar güzel ayrıntılı ve açıklayıcı yazmışsın... çok haklısın rahat olmak çok önemli :))
inşallah benim tüplerde açık çıkar ve rahim şeklim normale yakın çıkar usg de hep farklı görünümlerde çıkıyorda :))

18-19mm yumurtaya çatlatma iğnesi yapılır...
ama size yapılmadı demek ki o zaman yumurtyı geliştiren iğneli tedaviyi deneyin mutlaka daha güzel gelişiyormuş yumurta yani sağlıklı ama 17mm de bile çatlatma iğnesini veren doktorlar var arkadaşlara bilginiz olsun...,

benim iğneden sonraki 73. saatte çatlamıştı yani diyeceğim o ki 36. saat de hikaye sadece tahminde bulunuyor doktorlar kesinliği yok.... bu sebepten önemli olan çatlatma iğnesinden 1 gün önceden başlayıp gün aşırı ilişkinin olması :))
2 aylık olumsuz klomen ve ovitrelle denemeden sonra bunu rahatlıkla diyebiliyorum......
sonuçta iğneden önce de kendiliğinden çatlayabilir yeterli büyümemişse iğneden sonraki 3. gün de çatlayabilir.... hem kuruntu haline getirmeyin bunu.... aklınız rahat olsun psikolojik stres bebeğin olmasını engelliyor... inşallah bu ay sonuç alırsınız ya da hayırlısıyla en doğru zamanı Allah biliyor...

Son düzenleme:
canım o saatte çatladığını nerden anlıyorsun peki.benim iğneyi vurulacağım gün doktor baktı çatlamamış...peki atuyorum iğneden 5 6 gün sonrada beraber olmanın bir anlamı varmı.etki olurmu yoksa olan olmuşmudur

iğneden sonra en az 1 hafta ilişki verir doktorlar gün aşırı olması yeterli derler....
ben ateş yöntemi ile anlamıştım... bir de benim çatlamadan sonra 14 gün geçer adetim gelir 14 gün değişmez sabittir luteal faz denir buna... kendinde bunu biliyorsan ordan da anlayabilirsin... çatlamadan sonra ateş yarım ila 1 derece fark eder, yükselir ve yüksek seyreder adet gelecekse düşer gelmezse bebek varsa yüksek devam eder progesteron hormonunun etkisiyle...

selamlar
bende 2 aydır klomen -ovitrelle tedavisi görüyorum
geçen ayki tedaviyi saymıyorum zaten pek umudum yoktu geçen ay ama bu ay biraz umutluyum

şöyle özetleyim kısaca..bu ay 21mm sağda 15 mm solda 2 tane yumurtam oluştu
21 mm yi değerlendirmek için ovitrelle vurundum
36 saat sonra gün aşırı birliktelik dedi dr
ama iğnenin prospektüsünde iğne olduğu gün ve ertesi gün yazıyodu
iğneyi olduğum günde dahil 3 gün üst üste denedik
4. günde deniycez yani bugün
gün aşırı şartmı
hergün olsa şansımız daha çok olmazmı
birde inanılmaz derecede akıntım var..yani bacaklarımın arasından sızıyor ..her zaman akıntım olurdu ama kıvamlı olurdu bu seferki biraz daha duru
çok merak ediyorum acaba niye böyle oldu..

slm.herkese...
bende 27 yaşındayım Bursada yaşıyorum
1,5 yıldır evliyim nerdeyse 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı malesef
bu ay ilkkez klomene başladım. Adetin 11.günü kontrele gittim dr kaydadeğer bi yumurtan gelişmemiş dedi((
çok üzüldüm açıkçası ben olumlu düşünmüştüm şimdi 15.günü tekrar gidicem yine bakıcak?
aranızda yumurtası geç gelişen veya böyle olup gelişmeyen varmı acaba???

BAT 31 ocak

Bilgiler için teşekkürler, benim klomen kullanmadan önce de 11. günde 18 mm olmuştu, klomen kullandığım ay da 11. günde 19 mm oldu. ama 13. günde gittğimde küçülmüş dedi doktor. yani klomenden önce de sonra ki ayda da 13. günde yeterli büyümüyor yumurtam. 18. 19 mm de kalıyor. bakalım hayırlısı bu ay inşallah adetin 2. günü iğnelere başlayacam, hepimiz için hayırlısı olsun.

Küçülmesin diyemi iğne veriyor acaba...eşinin testleri nasıl. Duaların için sağol canım.inşallah senden de yi haberler alırızç

iğne daha etkili galiba ondan veriyor, eşimin 5-6 ay önce yapılmıştı doktor normal problem yok dedi, hatta isterseniz hareketliliğini arttıran proxxed diye bir ilaç var onu verdi. 2 ay filan oldu onu kullanalı. ama sorun bende işte bakalım bu ay iğneleri deniyelim. umudumuzu kaybetmeyelim, her şey iyi olacak buna inanalım bence..

Hoşgeldin aramıza inşallah burada brbirimize destek olarak bebişlerimiz gelecek...belki geç gelişiyordur 11. Gün erken olabilir moralini yüksek tut.

selam arkadaşlar,bende bu ay ilk defa klomen kullandım.11. günde yumurtalarım vardı ama 10mm ve 11mm falandı..sizlere baktığımda benim çok düşük.
birde sizden doktorunuz östrojen ölçümü istedimi.13.günüm bugün ve tahlil yaptırdım 83.8 çıktı östrojen seviyem galiba çok düşük...yumurtalarım gelişmeden kaldı galiba..

sizler baktırmışmıydınız sizinkiler kaçtı..???

bence 15mm lik yumurtanın da gebelik şansı yüksek çünkü çatlayana kadar 19mm olacak ve içindeki hücrenin oluşması için bu yeterli... inşallah 2 sinden biri tutsun :))
akıntı ilişki ile ilgilidir ya da yumurtlama akıntısıdır çünkü 15mm lik 2. yumurtan daha geç çatlayacak ilişki her gün de olabilir gün aşırı da o farketmez canım 2. yumurtayı da kaçırma derim ben :))
iyi haberini 14 gün sonra bekliyorum :))

bazen geç gelişir 16-17. güne kadar beklenebilir sonrasında da gelişmezse geliştirici iğnelerden bir sonraki ay iyi sonuç alacaksın eminim :))

anladım ama zaten yeterli büyümüş sonra nasıl küçülüyor onu anlamadım çatlamadan mı kalıyor yani canım?

Son düzenleme:
Kızlar , ben 6 gün önce çatlatma iğnemi vuruldum (ovitrelle) bugün de grip için doktora gidince ilaç vermeden önce doktor gebelik testi yaptır dedi.Sonuç 21,8 çıktı..Bu yalancı gebelik dediklerinden midir acaba?Çatlatma iğnesi ilk 10 gün bhcg nin yükselmesine neden oluyormuş diye duymuştum bunu yaşayan var mı aranızda?

pko topiğimizde cevap yazdım sana canım :)) ama çıktın görmedin galiba...

kızlar nasılsınız....... ben dün doktora gittim iki tane 22 mm yumoş olmuş iğnemi akaşam 5 gibi oldum ...bu sabah için ilişki önerdi...hemşire iğneyi koldan yaptı her zaman göbekten oluyordum faretmez dedi...aklıma şüphe düştü birşey olur mu... birde ben çatlayıp çatlamadığını anlamıyorum...kaçırmam umraım bu hafta iyi çalışmamız lazım...:))dualarım sizlerle.

canım benim ya sen kaçıncı günde çatlatma iğneni oldun.???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…